بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
    سید جان هدف بنیادی فباهنر چند بود؟
    درود؛ اجازه بدید یکسری ابهاماتم راجع به این سهم کامل برطرف بشه و بعد تارگت بنیادی بدم. چون اگه برطرف بشه و ok بشه برای افرادی که می تونند سهم رو یک سال نگهدارند بهترین گزینه در کل بازار خواهد بود...
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      پ.ن: خرید وبشهر رو مدیون این افراد هستم: محسن مختاری گرامی، پرریسک عزیز، بورس دان عزیز (سایت بغلی) و یه عزیزی که ازم خواسته بود نگاه کنم سهمو، دیدم هر 1 سهمش 1 سهم ونوین داره و قیمتش 30 درصد زیر قیمت ونوینه! >:d<
      یاسر جان یه طلا شبیه اینی که گفتین داریم به نام وصنا فرصت کردین یه نگاه بندازین سال مالی برج 9 و تقسیم سود عالی داره و با پرداخت منظم زود هنگام ان ای وی هم 295 تومن !

راستی یاسر جان دوست دارم نظرتونو در مورد حتاید بدونم و بانک ملت
      ممنون
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        یاسر جان یه طلا شبیه اینی که گفتین داریم به نام وصنا فرصت کردین یه نگاه بندازین سال مالی برج 9 و تقسیم سود عالی داره و با پرداخت منظم زود هنگام ان ای وی هم 295 تومن !

راستی یاسر جان دوست دارم نظرتونو در مورد حتاید بدونم و بانک ملت
        ممنون
        درود بر جواد عزیز؛

مجمعش قبل عیده جواد جان؟ امسال چقدر پیشنهاد تقسیم داره؟

آره این هم حدود 0.8 سهم ونوین داره فقط... این قیمتش خیلی پایینه خدایی. اگه خوب تقسیم کنه واقعا مفته تو این قیمت ها

حتاید رو باید سر فرصت نگاه کنم که تحلیل سرسری نباشه اما تو بانکی ها به نظرم بانک ملت خیلی سنگین شده و فعلا بازیگر برای بالارفتن نداره و سهامداراش همه سود بگیر هستند اما ونوین، وکار و وپارس به نظرم حرکت بهتری داشته باشند چون دلایل غیر علیاتی هم بعضا دارند برای بالا رفتن (مثل بلوک و...)

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

درود بر جواد عزیز؛

مجمعش قبل عیده جواد جان؟ امسال چقدر پیشنهاد تقسیم داره؟

آره این هم حدود 0.8 سهم ونوین داره فقط... این قیمتش خیلی پایینه خدایی. اگه خوب تقسیم کنه واقعا مفته تو این قیمت ها

حتاید رو باید سر فرصت نگاه کنم که تحلیل سرسری نباشه اما تو بانکی ها به نظرم بانک ملت خیلی سنگین شده و فعلا بازیگر برای بالارفتن نداره و سهامداراش همه سود بگیر هستند اما ونوین، وکار و وپارس به نظرم حرکت بهتری داشته باشند چون دلایل غیر علیاتی هم بعضا دارند برای بالا رفتن (مثل بلوک و...)
          ممنون یاسر جان در مورد وصنا بگم با توجه به یه شرکت غیر بورسی که وصنا داره یعنی سرمایه گذاری ساختمان بهشهر تعداد سهام ونوین در پورتفوی وصنا بیشتر از این حرف هاست !
          سیاست تقسیم سود وصنا همیشه 90 درصد بوده و واریز سودش 2 ماه بعد از برگذاری مجمع بوده . در کل سهم جالبیه !
          سال مالی وصنا .... برج 12 بود که امسال کردن برج 9 .... احتمالا اواخر سال مجمع برگزار کنه و سودشو برج 1 یا 2 واریز کنه ...
          تخمین من از سود وصنا 35 تومنه با تقسیم 30 تومن ... ان ای وی وصنا هم حدود 290 تا 300 تومنه !
          خیلی دوست داشتم 145 خرید کنم اما چون بانک ملت داشتم این کارو نکردم ... اما میتونم بگم باید ملت رو با وصنای 145 تومنی عوض میکردم !
          اگه این فرصت دوباره به من داده بشه حتما انجام میدم

یاسر جان پورتفوی خودم وبملت101 و دارم و حتاید 256با مقداری شتران !

ممنون میشم نظرتونو در مورد حتاید بدونم قیمت خرید256 تومنه ...
          اهداف تکنیکال سهم 315...360 و 400 تومنه !
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• izmo
            عضو عادی
            • Nov 2012
            • 54

درود بر سید بزرگوار

یه سوال دارم برای ایام بعد از عید

با توجه به این تورم یوجود اومده هدفمندی یارانه ها تقریبا بی اثر شده و دوباره دولت برای سوخت یارانه خیلی سنگینی پرداخت میکنه (توجه هم کرده باشید در اخبار دوباره قاچاق سوخت رونق گرفته)

بدون شک مرحله دوم هدفمندی سال دیگه اجرا میشه، چون فکر نکنم با بودجه ای که امیدش فروش یک میلیون بشکه نفت در روز باشه، بتونه این پول ها رو پرداخت کنه

حالا ایشالا که اوضاع گل و بلبل میشه

اما اگر این مسائل رخ داد و دوباره انرژی یه افزایش چهل پنجاه در صدی خورد، اوضاع بازار سرمایه به نظر شما چه جوریا میشه؟:-?
            ما سهامداران کارآفرین هستیم...

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

پسرم یاسر خسته نباشی...;)

مرحمتی بنما و در فرصتی به طور خلاصه بگو در این سهام که امروز معرفی کردی پیشبینی p/e و eps رو چند می بینی:
              وبشهر . فباهنر . وبیمه . ولساپا . شدوص . وپارس
              حق یارت...
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• محمدرضا مرادی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

یاسر جون از اون جدول های خوشگل و منظمت دیگه خبری نیست؟

سهم بنیادی خونِمون کم شده ! یه چندتا سهم با هدف میان مدت معرفی کن نفسمون تازه شه...;)

:x
                تمام سال من بی تو...

نظر

• negar
                  ستاره دار(2)
                  • Aug 2025
                  • 536

یاسر جون از اون جدول های خوشگل و منظمت دیگه خبری نیست؟

سه

بیخیال بورس،آهنگو داشته باش:

م بنیادی خونِمون کم شده ! یه چندتا سهم با هدف میان مدت معرفی کن نفسمون تازه شه...;)

:x
                  شما خوندید؟؟؟یعنی روی موزیک؟؟
                  عجب اعتماد به نفسی :d
                  من اگر اعتماد به نفس شما رو داشتم تکی با چاقو به اسراییل حمله میکردم>:)

نظر

• محمدرضا مرادی
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                    شما خوندید؟؟؟یعنی روی موزیک؟؟
                    عجب اعتماد به نفسی :d
                    من اگر اعتماد به نفس شما رو داشتم تکی با چاقو به اسراییل حمله میکردم>:)
                    کاش بقیه ی اهنگای سایت رو هم گوش میدادی تا بفهمی اعتماد به نفس یعنی چی!:d

بعدشم با یه میکروفن دم دستی توی اتاق خواب توقع داشتی چی از اب دربیاد؟!:))

حالا یعنی اینقد ضایع اس؟!:(
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• شاهین محلوجی
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 2050

کاش بقیه ی اهنگای سایت رو هم گوش میدادی تا بفهمی اعتماد به نفس یعنی چی!:d

بعدشم با یه میکروفن دم دستی توی اتاق خواب توقع داشتی چی از اب دربیاد؟!:))

حالا یعنی اینقد ضایع اس؟!:(
                      خواننده آهنگ خودتوون هستید! ماشالا صداتون شبیه ابی هست ساکن قم و با صدای ابی!!! عجب
                      جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود؛
                        خیر دوست من ایشون فرد بسیار محترمی هستند و تا کنون در مجموعه شستا عملکرد خوبی داشته و موردی هم نداشتند

و اما ملی مس... سناریو 1 بر اساس حجم فروش پیش بینی شده فعلی

اوضاع فاسمین خیلی خرابه....

متوسط 6ماهه دوم قیمت فروش شمش روی رو حدود 3400 تومان دیده!! (با کمال بی چشم و رویی...) متوسط فروشش از یک مهر تا الان بالای 600 تومان بوده...
                        با فرض دلار 2500 تومانی و روی 1900 دلاری باید لااقل 5000 تومان بفروشه و با توجه به ایتکه اکثر عرضه هاش رقابتی قیمت خورده بعیده زیر 5000 بیاد تا پایان سال... این یعنی 50 درصد بالای بودجه!! حتما نیاز به محاسله داره اما این دیگه خیلی اختلافش فاحش شده!!!
                        درود بر دوستان عزیز؛ فعلا این ها رو داشته باشید...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود؛
                          اهدافی که مد نظر دارم برای برخی از سهم هام به صورت زیره که کاملا واقع بینانه صورت گرفته محاسبات:

(جدول مال 16 آبانه، طی کمتر از 1 ماه...)

کپشیر که رو سفیدمون کرد

کفرا تا الان 20 درصد رشد داشته

فولاد حدود 10 درصد

گل گلی حدود 15 درصد

کاشی سعدی حدود 15 درصد

گلوکوزان حدود 20 درصد

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            ممنون یاسر جان در مورد وصنا بگم با توجه به یه شرکت غیر بورسی که وصنا داره یعنی سرمایه گذاری ساختمان بهشهر تعداد سهام ونوین در پورتفوی وصنا بیشتر از این حرف هاست !
                            سیاست تقسیم سود وصنا همیشه 90 درصد بوده و واریز سودش 2 ماه بعد از برگذاری مجمع بوده . در کل سهم جالبیه !
                            سال مالی وصنا .... برج 12 بود که امسال کردن برج 9 .... احتمالا اواخر سال مجمع برگزار کنه و سودشو برج 1 یا 2 واریز کنه ...
                            تخمین من از سود وصنا 35 تومنه با تقسیم 30 تومن ... ان ای وی وصنا هم حدود 290 تا 300 تومنه !
                            خیلی دوست داشتم 145 خرید کنم اما چون بانک ملت داشتم این کارو نکردم ... اما میتونم بگم باید ملت رو با وصنای 145 تومنی عوض میکردم !
                            اگه این فرصت دوباره به من داده بشه حتما انجام میدم

یاسر جان پورتفوی خودم وبملت101 و دارم و حتاید 256با مقداری شتران !

ممنون میشم نظرتونو در مورد حتاید بدونم قیمت خرید256 تومنه ...
                            اهداف تکنیکال سهم 315...360 و 400 تومنه !
                            درود بر جواد عزیز؛
                            اگه حدود 30 تومان تقسیم کنه واقعا عالیه برای خرید... نسبت قیمت به ارزش خالص دارایی هاش هم خیلی پایینه و جذاب...
                            در کنار این همبستگی مثبت هم با وبشهر داره و اگه جو روی اون مثبت بمونه قطعا حرکت خواهد کرد. مثبته نظرم کاملا روش

وبملت قیمت خریدت خب بوده و بعیده بانک ملت با اون عظمت زیر 100 بگذارند بره. البته از طرفی لیدر بانکی ها هم هست و اگه حرکتی آغاز بشه از همین جاست اما قطعا 5-10 درصد بالا نرفته همه عرضه کننده میشند چون تعداد سهامشون خیلی بالا رفته و میل به عرضه پیدا کردند حقوقی ها... برای یه شرکت سرمایه گذاری که می خواد چابک باشه در تصمیم گیری اصلا خوب نیست مثلا 1 میلیارد سهم تو بانک ملت خوابونده باشه و میل داره بیشتر از نوسان بازار استفاده کنه. دلیل اینکه میگم سنگین شده همینه

شتران هم که انتظار ظهور از غیبت صغری باید بکشیم فقط...

حتاید... ببینید این حمل و نقلی ها همه دارایی های عجیب غریب دارند و هیچ وقت ذلیل نخواهند شد. پس به نظرم افت زیادی نخواهند کرد از جمله تایدواتر. اما راجع به اهداف تکنیکالش... فقط و فقط در صورتی ان ر ممکن می دونم که مذاکرات موفقی در پیش داشته باشیم و تحریم ها کمرنگ شه (لااقل از لحاظ جو روانی) در اون صورت حکشتی دوباره سالاری خواهد کرد در بازار و به دنبالش بقیه سهام این گروه
                            راجع به صورت مالیاش هم اساعه ادب نمی کنم چون خودت استادی و وضعیت مالیش رو مسلطی، من فقط از دیدی کلان نگاه کردم به وضعیت بنیادیش
                            آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2012/12/02, 08:45.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

در اصل توسط izmo پست شده است View Post
                              درود بر سید بزرگوار

یه سوال دارم برای ایام بعد از عید

با توجه به این تورم یوجود اومده هدفمندی یارانه ها تقریبا بی اثر شده و دوباره دولت برای سوخت یارانه خیلی سنگینی پرداخت میکنه (توجه هم کرده باشید در اخبار دوباره قاچاق سوخت رونق گرفته)

بدون شک مرحله دوم هدفمندی سال دیگه اجرا میشه، چون فکر نکنم با بودجه ای که امیدش فروش یک میلیون بشکه نفت در روز باشه، بتونه این پول ها رو پرداخت کنه

حالا ایشالا که اوضاع گل و بلبل میشه

اما اگر این مسائل رخ داد و دوباره انرژی یه افزایش چهل پنجاه در صدی خورد، اوضاع بازار سرمایه به نظر شما چه جوریا میشه؟:-?
                              درود؛
                              احتمالش رو زیاد نمی بینم چون ظرفیت همچین اتفاقی وجود نداره و اقتصاد کامل نابود میشه اما اگر اتفاق بیفتد:

- گروه حمل و نقل ورشکسته
                              - گروه معدنی و فلزی کاهش سود (بنا به میزان درصد در بهای تمام شده) مثلا فولا بیشتر کاهش سود خواهد داشت تا ذوب اهن
                              -گروه کاشی کاهش سود (البته خیلی وابستگی به انرژی رو پایین ارودند)
                              -گروه آلومینیومی بسیار کاهش سود (این ها رو از معدنی فلزی جدا کردم چون خیلی انرژی بر هستند)
                              -پشم شیشه خوش به حالش خواهد شد اساسی! ;)
                              - ساختمونی ها کاهش نسبی سود
                              و.......

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
                                پسرم یاسر خسته نباشی...;)

مرحمتی بنما و در فرصتی به طور خلاصه بگو در این سهام که امروز معرفی کردی پیشبینی p/e و eps رو چند می بینی:
                                وبشهر . فباهنر . وبیمه . ولساپا . شدوص . وپارس
                                حق یارت...
                                درود؛

باهنر بستگی به وضعیت وام ارزی و صادرات امسالش داره... هر موقع بتونه وام رو تسویه کنه سود سهم حداقل 50 تومان و قیمت حداقل 300 تومان خواهد شد
                                وبیمه، وبشهر سرمایه گذاری هستند و پی ب ای زیاد دقیق نیست براشون. ارزش خالص دارایی و نسبت قیمت فعلی به اون عدد تعیین کنندست.
                                وبشهر تا 250 یا حتی 300 کاملا تاییده، وبیمه تا 150
                                ولساپا هرچی بالا بره بازم تاییده! اما سود 50 تومانی و پی به ای 5 عدد 250 میده برای هدف بنیادیش،
                                شدوص که کلا سند شش دانگش به اسم دوست عزیزم سامان (ساده ی ساده) هست و به نظرم بازم جای رشد داره برای سال آتی چون ساختار مالی و سودآوری شرکت متحول شده و هر چیزی ممکنه از این به بعد!
                                وپارس کف قیمتی بنیادیشه و بسیار بسیار کم ریسکه، بالشخصه هدف اصلیم از خرید وپارس کاهش ریسک سبد بود بیشتر و البته بحث بلوکش که ممکنه موتور سهم بشه. به نظرم تا 250 هیچ مشکلی نداشته باشه

نظر

در حال کار...
                                X