کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سید جان واتی کف خودشه تو این قیمت؟! حدود ۲۰٪ منفی پشت سرهم خورده؟
در رابطه با ومعادن هم نظر سازندتون رو میخوام...
درود؛
والا تو این بازار سخت ترین کار یافتن سقف و کف سهم هاست! برای همین هم ورود هم خروج باید بصورت پله ای باشه... من امروز مجددا وارد شدم فردا و پس فردا هم منفی بدند می خرم
ومعادن هم سهم بلندمدتی سبد باید باشه و بازده عالی داره همیشه... اما خوب وابسته به زیر مججموعه هاشه دیگه... فقط بازار اشتباهی که می کنه فخاس رو زیاد در نظر نمیگیره در جو روانی ومعادن
سلام سید جان نظرت در مورد کپشیر چیه ؟خریدش خوبه تو این قیمت ها؟مقاومتش رو چنده ؟
درود؛
من 248 خرید داشتم و بارها هم اعلام شد برای خرید؛ امروز باز هم خرید کردم امان ندادند اگه نه بیشتر هم می خریدم... البته من نگاهم بلندمدته و ممکنه نگاه شما متفاوت باشه...
در مورد مقاومت والا از دوستان تکنیکال بپرسید اما بعید می دونم تا 350 مشکل خاصی وجود داشته باشه
سلام خدمت جناب شریعت لطفاً راهنمایی بفرمایید من اینبار با دید میان مدت وارد شدم و میخواهم تا شب عید نقد بشوم ، سبد من (فملی ، فاسمین ، کگل و شاراک) هست لطفاًنظر بدهید که در این قیمت ها فعلاً خروج کنم و در قیمت های پایین تر وارد شوم یا سهامداری کنم؟ با تشکر از زحماتتون
[B][COLOR="#FF0000"]اگر در قدم اول موفقیت نصیب ما می شد، سعی و عمل دیگر معنایی نداشت.(موریس مترلینگ)[/COLOR][/B]
سلام خدمت جناب شریعت لطفاً راهنمایی بفرمایید من اینبار با دید میان مدت وارد شدم و میخواهم تا شب عید نقد بشوم ، سبد من (فملی ، فاسمین ، کگل و شاراک) هست لطفاًنظر بدهید که در این قیمت ها فعلاً خروج کنم و در قیمت های پایین تر وارد شوم یا سهامداری کنم؟ با تشکر از زحماتتون
درود بر شما؛
قیمت خریدتون مهمه دوست من. اگر در سود یا ضرر هستید میزان حدودیش چقدره... بفرمایید یا نظرم رو اعلام کنم
درود؛
من 248 خرید داشتم و بارها هم اعلام شد برای خرید؛ امروز باز هم خرید کردم امان ندادند اگه نه بیشتر هم می خریدم... البته من نگاهم بلندمدته و ممکنه نگاه شما متفاوت باشه...
در مورد مقاومت والا از دوستان تکنیکال بپرسید اما بعید می دونم تا 350 مشکل خاصی وجود داشته باشه
خیلی معذرت میخوام اما سعی کنیم ساده لوح نباشیم، کم فریب بخوریم... الان اون دوست عزیزمون که کپشیر 297 تومان فروخت مرده بود دیروز به صف خرید بفروشه؟! نه وجدانا خودش بیاد تو خصوصی جواب منم بده که آبروش نره!!
خیر فروش رو درست نمیدونم حتی اگه فقط تا عید فرصت داشته باشید.
بازار وقتی وحشیانه منفی میشه و بدون منطق یعنی هرکی می خواسته بفروشه فروخته رفته، احتمال برگشت بیشتره تا ادامه روند منفی
خیلی معذرت میخوام اما سعی کنیم ساده لوح نباشیم، کم فریب بخوریم... الان اون دوست عزیزمون که کپشیر 297 تومان فروخت مرده بود دیروز به صف خرید بفروشه؟! نه وجدانا خودش بیاد تو خصوصی جواب منم بده که آبروش نره!!
یاسر جان نظرت در مورد سود سال اینده کپشیر چیه؟
میتونه سال بعد همین روند رو به رشد رو ادامه بده؟
ممنون
درود بر وحید عزیز؛
وضعیت شرکت کاملا رو به رشده، مقایسه سه سال اخیرش این رشد رو نشون میده. امسال تعمیرات اساسی داشتند که تا 2-3 سال دیگه نخواهند داشت و این کاهش بهای تمام شده به خاطر همین انجام تعمیرات بود که باعث افزایش بهره وری شده
شاید تنها شرکتی باشه که از هدفمندی هم سود می بره! رهبر بازار عایق کشور با سهم بازار حدود 70 درصدی می تونه بهترین استفاده رو از این فرصت احتمالی ببره با افزایش فروش
امسال چیزی که برای من مهم بود افزایش عجیب حاشیه سود بود که واقعا امیدوار شدم به شرکت
شرکت جز گروه تامین هست و شرکت های زیرمجموعه تامین موظف به تقسیم سود حداقل 70 درصدی هستند که این هم یک فاکتور مثبته
در کنار اینها، شرکت دارایی های عجیب و غریبی هم در شیراز داره که دنبال تغییر کاربری یا فروش یا استفاده دیگه از اونهاست
از لحاظ برند، جالبه بدونید ایزوگام و پشم شیشه محصول و برند انحصاری این شرکت بودند که متاسفانه حفاظت از برند صورت نگرفته و هر شرکتی می تونه الان پشم شیشه تولید کنه!! اما این مساله میزان انحصار و موقعیت رقابتی عالی شرکت رو نشون میده که برند محصولاتش چقدر معروف هستند
بنده فکر می کنم روند سودسازی همچنان مثبت باشه، برای امسال حدود 70 تومان وبرای سال آتی اگر شرایط تغییر خاصی نکنه حدود 90 تومان عایدی هر سهم پی بینی می کنم ضمن اینکه وجود دارایی ها باعث شده همیشه یه واحد پی به ای بالتر از متوسط گروه و بازار بگیره
بحث تعصب رو یه سهم نیست. وقتی کپشیر از 256 میاد رو 312 باید انتظار یکی دو روز در جا زدن خالی کردن باشیم دیگه. من نصفشو دیروز دادم تو 312 نصفش هم امروز متوسطش شد 314.5 . بیاد 270 می خرم دوباره
بحث تعصب رو یه سهم نیست. وقتی کپشیر از 256 میاد رو 312 باید انتظار یکی دو روز در جا زدن خالی کردن باشیم دیگه. من نصفشو دیروز دادم تو 312 نصفش هم امروز متوسطش شد 314.5 . بیاد 270 می خرم دوباره
افرین این نگاه درسته نه اینکه دیروز به صف نفروختند امروز منفی 4 عرضه کنند... من خودم 1/3 سهمم رو روی حدود 314 فروختم و در حوالی منفی کامل جایگزین کردم ;)
نظر