بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پارسه
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 275

با سلام و احترام خدمت اساتید گرامی :آقایان سید یاسر شریعت و مصطفی مصری پور

میخواستم نظر هر دو بزرگوار را درمورد کهمدا و کسعدی و تارگت 6 ماهه اونها بدونم ..درضمن من در مورد فباهنر توصیه شما را در مورد خرید انجام ندادم

و نتوانستم به سود به این خوبی برسم..

بینهایت سپاسگزارم ..ایام به کام

[SIZE=4][/SIZE]

نظر

• hamidreza1364
      عضو جدید
      • Jan 2013
      • 6

درود به سید یاسر عزیز
      مقدار کمی سهام فملی دارم حدود 2200 به نظرت تو افزایش سرمایه شرکت کنم یا سود بگیرم با تشکر
      بخدا اگر اسمم " مراد " بود اونوقت زندگی بر وفق " هوشنگ " بود ...

نظر

• abtinsalari
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 306

در اصل توسط homework پست شده است View Post
        سلام سید جان...
        میدونم که این روزا حسابی در تب و تاب انتخابات هستی و نباید زیاد مزاحمت شد
        اما میخاستم خواهش کنم در صورت امکان
        روند کهمدا را کمی بررسی کنین... من به توصیه استادانه ی شما این سهم را در سبد اضافه کردم
        اما انگار حرکتش بسیار کنده!
        میتونم بپرسم بازدهی اون رو در چه بازه ی زمانی میبینید؟
        و چه نوع دیدی به این سهم باید داشته باشم
        میان مدت یا بلند مدت؟

باتشکر
        اینجا تاپیک سید بزرگواره و من روده درازی میکنم دوست خوبم. صورت های مالی و تکنیکالش خوبه از تو کدال یا ایران فیپ میتونی چک کنی بنیادشو اما تو یه جمله کهمدا غمارگی دیگر است یه مقدارم تو این قیمتا معامله بشه براش خوبه وقتی یه سهم 15 روز تو یه رنج قیمتی معامله میشی سهم دست به دست میشه مقاومت خوبی میشه برای سهم نگرانم نباش .وقتی سهمی خوبه خوبه اما هیچ وقت تک سهم نشو همیشه احتمال بده کارخونه آتیش بگیره . 20 درصد یا 10 درصد رو میشه نادیده گرفت و جبران کرد. دیدتم بلند مدت باشه . و طبق تاپیک درس هایی از پر ریسک با 50 درصد دوست داشتی نوسان بگیر . گفتم از نگرانی درت بیارم چون کهمدا منویه سری از 180 تا 220 خیلی اذیت کرد
        ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• m912s
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 26

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          درود بر مجید عزیز؛
          خیر متاسفانه از قافله غذایی ها جا موندم به کل!

درود بر شما، درود بر عارف و درود بر اصلاحات
          به امید حق میریم پشت حرف مرشدمون و حزبی کار می کنیم تا از طریق اولی حق خودمون رو بگیریم نه ژست های روشنفکرانه وقتی روی صندلی جلوی شومینه نشستیم و پیپ می کشیم!
          سلام بر سید بزرگوار
          تنها راه خلاصی از مشکلات موجود و امید به اینده ای روشن نگاه حزبی و تشکیلاتی به مسایل و مشکلات جامعه است
          با حزب و تشکیلات میتوان به خواسته های بحق رسید و سیستم را در مقابل مردم پاسخگو کرد.
          درود بر عارف که با نگاه تشکیلاتی انصراف داد اگر چه برای تفکرات ما عارف گزینه بهتری بود.
          درود بر خاتمی سلام بر روحانی

[B][COLOR="#0000CD"][COLOR="#0000FF"][CENTER][B]صبور باش و تنها و سربزیر و سخت[/B][/CENTER][/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• m912s
            عضو عادی
            • Apr 2013
            • 26

همتی کن اگرت جرات طوفان مانده این همانی است که از غربت یاران مانده
            هاشمی نیست اگر، شیخ حسن را داریم او بهاریست که در پشت زمستان مانده
            [B][COLOR="#0000CD"][COLOR="#0000FF"][CENTER][B]صبور باش و تنها و سربزیر و سخت[/B][/CENTER][/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• Amirhm
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 140

درود
              سید جان در حال حاضر کاشیها از نظر ارزش بترتیب کدومها هستند ؟ در ضمن من هم تصمیم گرفتم رای بدم به امید خدا صبح روز جمعه روحانی . ممنون از تلاشهای شما و سایر دوستان عزیز .

نظر

• eli77
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 263

در اصل توسط hamidreza1364 پست شده است View Post
                درود به سید یاسر عزیز
                مقدار کمی سهام فملی دارم حدود 2200 به نظرت تو افزایش سرمایه شرکت کنم یا سود بگیرم با تشکر
                سلام اگه نخوام توی افزایش سرمایه شرکت کنم و فقط سود رو بگیرم،باید چکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
                [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• m912s
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 26

دلت خون است و جانت خسته میدانم
                  دهان و پا و دستت بسته میدانم
                  ولی امروز ،روز غصه و غم نیست
                  پس بر خیز ،اندک فرصتی باقیست
                  به یاد خاتمی آن مرد خوش الحان ایرانی
                  به روی برگ خود بنویس روحانی

نظر

• نیکا
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Nov 2011
                    • 2136

سلام جناب شریعت . خلیج فارس خیلی سنگین شده و حرکت دادن ان سخت شده ؟؟ چه نظری دارید ؟ تشکر

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

عذر تاخیر بابت غیبت یک هفته ای...

بعد از چند روز دوندگی و تلاش برای تبلیغ و ترغیب دوستان به رای دادن به جناب روحانی مسرورم از اینکه همین تلاش های به ظاهر کوچک من و امثال من تبدیل به اون 300 هزرا رای شد که در مرحله اول انتخابات مختومه شود و ان شالله شاهد رنسانسی در اداره کشور باشیم.

واما بعد...
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                        سلام جناب شریعت . خلیج فارس خیلی سنگین شده و حرکت دادن ان سخت شده ؟؟ چه نظری دارید ؟ تشکر
                        نیکای گرامی، به نظر بنده اتفاقا زمان خرید فارس الانه نه وقتی در صفوف به هم تنیده مثبت های پیاپی بخوره! به نظر پایین چندانی نداره و حجم معاملاتش در روند صعودی سنگین بودن آن را جبران خواهد کرد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

متاسفانه پاسخ بنده به خیلی از پرسش های دوستان الان تاریخ گذشته خواهد بود! مثل شرکت یا عدم شرکت در مجمع فملی و کسعدی...

اما در کل؛ گروه کاشی امسال عالی خواهد بود. سودآوری سال 92 اکثر شرکت ها قابل توجه خواهد بود و نمایی از آن را در گزارش های 3 ماهه خواهید دید. در مورد گروه فلزی پس از رکود چند ماهه مجددا اقبال به آنها ایجاد شده و به نظر من پتانسیل های بنیادی به اندازه کافی دارند تا لااقل یک افزایش 40-50 درصدی نسبت به قیمت های فعلی

گروه پتروشیمی دیریست که اقبال از آن فروبسته اما سرنوشتی جز صعود مجدد نخواهد داشت. پی به ای های تحلیلی خیلی از سهم ها هنوز زیر 4 و حتی 3 مونده و این یعنی بازار صعودی تا چند ماه آینده. زمانی که بازار شدیدا منفی بود در ماه گذشته عرض کردم که فقط فرصت خرید است و بس!

در بازارهای صعودی سعی کنید تعداد سهام سبدتون رو کاهش بدید و کمی وزن هدف مربوط به ماکزیمم سازی بازده رو به هدف مینیموم سازی ریسک ارجحیت دهید.

نظر

• abtinsalari
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 306

:x:x:xسید دوست دارم:x:x:x
                            ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• rezasedghi
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 80

سلام این خط آخر که گفتی یعنی چه؟
                              [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• بارسا
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 184

در اصل توسط بارسا پست شده است View Post
                                جناب شریعت عزیز من بار پیش از توصیه شما به نگهداری وصنا سود قابل ملاحظه ای بردم و می خواستم اولا تشکر کرده باشم و در عین حال مجددا سوالی از حضورتون بکنم
                                وبانک صعودی صف خرید شاراک صف خرید شخارک صف خرید فولاد مبارکه صف خرید ومابقی همینطور ....
                                معلوم نیست پس چرا این وتوسم هنوز داره تو منفی معامله می شه همه هم گروهاش به شدت رشد کردند الا این . اینقد شناورش پایینه (2% ) که هیچکس نمی تونه تکونی بهش بده میل سهامداران عمده هم که نیست بالا بره اخه یکی نیست بهشون بگه با این شناور مسخره 2 درصدی دیگه سهمی هم دست حقیقی نیست که بخواد جمع کنه .

نظرتون چیه نسبت به وتوسم با توجه به همگرایی که باید با وبانک داشته باشه ؟

پیشاپیش متشکرم
                                جناب شریعت اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید ممکنه لطف کنید

نظر

در حال کار...
                                X