بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود بر جواد عزیز؛

امسال پیش بینی اینه که حدود 30 میلیارد فروش داشته باشه و از این محل حدود 5-6 تومان دیگه به سودش اضافه کنه. تا اینجا 56 تومان

احتمال داره یه مقدار هم سود غیر عملیاتی بسازه که اگه نهایی بشه حدود 15 تومان دیگه اضافه خواهد شد. در مجموع فکر کی کنم در نهایت حدود 70 تومان بسازه و در مجمع 50 تومان احتمالا تقسیم بشه
    ممنون یاسر جان پیش بینی من هم سود 55 تومن از لحاظ عملیاتی برای کسعدی رسیدم با نسبت پی به ای 4.5
    سود غیر غملیاتی رو از کجا شناسایی کردین یاسر جان ؟؟؟
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      ممنون یاسر جان پیش بینی من هم سود 55 تومن از لحاظ عملیاتی برای کسعدی رسیدم با نسبت پی به ای 4.5
      سود غیر غملیاتی رو از کجا شناسایی کردین یاسر جان ؟؟؟
      احتمال فروش دارایی ها که از پارسال هم مطرح بود

در هر حال پیش بینی سال بعد رو بهتر می دونم از امسالش و دیر یا زود باید به 300 برسه قیمتش
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• نیکا
        ستاره‌دار (۲)
        • Nov 2011
        • 2122

سلام چناب شریعت . نظر شما درخصوص منفی شدن کل پتروشیمی ها چیست ؟ دلیل خوراک یا صادرات کاهش داشته و یا دلایل دیگر ؟تا کی ؟ تشکر

نظر

• taherishahram
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 708

در هر حال پیش بینی سال بعد رو بهتر می دونم از امسالش و دیر یا زود باید به 300 برسه قیمتش

یه حسی بهم میگه فروشنده عجول داره داره سهم رو خالی می کنه بره چی بخره رو نمی دونم ...اما خیلی بده که هی دارن رنج رو منفی می کنن....منبازم اضافه کردم میانگینم شد 209 ....امید که پایینتر نره .. دیروز یهنمه مثبت شد چشم خورد !! :)
          A man should get to bleed in peace

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط taherishahram پست شده است View Post
            یه حسی بهم میگه فروشنده عجول داره داره سهم رو خالی می کنه بره چی بخره رو نمی دونم ...اما خیلی بده که هی دارن رنج رو منفی می کنن....منبازم اضافه کردم میانگینم شد 209 ....امید که پایینتر نره .. دیروز یهنمه مثبت شد چشم خورد !! :)
            درود؛

فروشنده عجول نداره به نظرم. دو حالت داره این نوع رنج منفی کشیدن؛ یا خریدار پر حوصله و زیرک داره از منفی جمع می کنه یا اینکه یک فروشنده داره عمدا سهم رو منفی می کنه به هر دلیلی. چون خیلی واضحه که نوع فروشش اصلا عادی نیست

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

درود بر سید عزیز
              سید جان نظرت راجع به این خبر چیه؟!
              یک مقام مسئول در شرکت پالایش نفت شیراز:در حال حاضر درصدد تهیه بودجه سال آینده "شراز" هستیم که در آن کلیه درآمدها و هزینه های شرکت با نرخ ارز مبادله ای برآورد شده است.
              چون میدونم رو صورت های مالی شاوان هم مطالعه کردی به نظرت لاوان سود سال آینده اش چقدر میتونه باشه؟!
              هزاران بار ممنون از لطفت

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                درود بر سید عزیز
                سید جان نظرت راجع به این خبر چیه؟!
                یک مقام مسئول در شرکت پالایش نفت شیراز:در حال حاضر درصدد تهیه بودجه سال آینده "شراز" هستیم که در آن کلیه درآمدها و هزینه های شرکت با نرخ ارز مبادله ای برآورد شده است.
                چون میدونم رو صورت های مالی شاوان هم مطالعه کردی به نظرت لاوان سود سال آینده اش چقدر میتونه باشه؟!
                هزاران بار ممنون از لطفت
                درود بر رفیق عزیز؛
                در تاپیک شاوان هم نوشتم؛ بیشترین ارزآوری به نسبت سرمایه رو فکر م کنم بین تمام شرکت های بورسی شاوان داشته باشه... تقریبا 300 تومان به ازای هر سهم سود خواهد ساخت اگر ارز صادراتیش مبادلاتی محاسبه شود

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

جناب شریعت من کمی ذوب و فملی و مارگارین دارم یه سهم میخوام اضافه کنم چه سهمی خوبه و سود خوبی میده؟
                  تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                    جناب شریعت من کمی ذوب و فملی و مارگارین دارم یه سهم میخوام اضافه کنم چه سهمی خوبه و سود خوبی میده؟
                    درود بر شما؛

حتما با سهم هایی که دارید بمونید مخصوصا با فملی... روزی میرسه که یه تنه بازار رو جابجا کنه!
                    اما راجع به سایر سهم ها:

با توجه به درنظر گرفتن همزمان دو فاکتور بازده وریسک؛ بنده به شما از گروه شیمیایی شیران یا واتی (ریسک کمتر) رو پیشنهاد می کنم. حتما برای چندتا عرضه اولیه تا پایان سال نقدینگی داشته باشید؛ نفت پاسارگاد، پتروخراسان و احتمالا هلدینگ پتروتامین. از گروه کاشی ها و کانی های غیر فلزی کسعدی و کپشیر رو پیشنهاد میدم . البته کفرا هوز هم در منطقه خرید قرار داره. از گروه روی هم به نظرم فراور بازدهی خیلی خوبی داشته باشه و یا باما. من خودم کروی دارم (برای کاهش ریسک)

گروه های دیگه هم هستند که در درجه بهدی قرار میگیرند؛ مثل بیمه ملت از گروه بیمه ای ها، مپنا از تجهیزاتی ها و....

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

یاسر جان خرید کسعدی مونو امروز کامل کردیم
                      یکی از سبد ها 211... و سبد خودم 206 ...ببینیم چی کار میکنه ... هدف های پیش روی سهم رو 240...270...300 میبینم
                      عملکرد مناسب 9 ماهه ...نسبت پی به ای عالی ... احتمال تعدیل مثبت سهم ... مصرف انرژی مناسب ... صادرات محصولات ... از ویژگی های مناسب سهم هست
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                        یاسر جان خرید کسعدی مونو امروز کامل کردیم
                        یکی از سبد ها 211... و سبد خودم 206 ...ببینیم چی کار میکنه ... هدف های پیش روی سهم رو 240...270...300 میبینم
                        عملکرد مناسب 9 ماهه ...نسبت پی به ای عالی ... احتمال تعدیل مثبت سهم ... مصرف انرژی مناسب ... صادرات محصولات ... از ویژگی های مناسب سهم هست
                        جواد عزیز ورود شما رو به فال نیک میگیرم چون میدونم برای 10 درصد حاضر نمیشی سهم رد کنی بره! من خودم هرقدر لازم باشه روش صبر می کنم میانگین خودم هم 210 شد امروز. ضمنا به نکات قبلی مثبتی که فرمودین این رو هم اضافه کنم که سهامدار عمده تا 300 قطعا فروشنده نخواهد بود و حتی دیدی که حدود 1 میل هم روی 210-220 جمع کرد هفته های پیش

نظر

• taherishahram
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 708

انتظار صف خرید برای کسعدی :)
                          A man should get to bleed in peace

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

سید جان فملی هدف بنیادیش چند بود؟!
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• 12478512
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 176

درود آقا سید... از چپ و راست میشنوم چهارشنبه نفت پاسارگاد عرضه میشه!!! ولی ناظر هیچی نگفته!! شما اطلاعی ندارین...؟!
                              ضمن اینکه ۶ ماهه ۱۵۰ ساخته امکان عرضه زیر ۱۵۰۰ هست؟!
                              صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود؛
                                جایزه ویژه امروز به ترتیب 100 تا شرانل و 200 تا شاوان میرسد به اون کسی که کفرا رو روی -6 فردا روی 600 فروخت و کسی که کلوند رو روی -7 فردا روی 107 تومان فروخت. دوستان عزیز مدارک لازم برای احراز هویت لازم است البته!

امروز مقداری کلوند خریدم روی محدوده 110-111 تومان و برای تامین مالیش کمی کسعدی و فباهنر به صف خرید تقدیم کردیم!

راستی... حقوقی توی کفرا روی قیمت های بالای 600 هنوز هم خریداره... سهم 1000 تومانی رو مفت نفروشید

نظر

در حال کار...
                                X