بورس نوشته های "شریعت"...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rohollaahh
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 57

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود؛

احتمالا جای عرضه ناموفق امروز یک عرضه دیگر در آینده نزدیک داشته باشیم.
    پتروشیمی جم...

پ.ن: از افرادی که همیشه ساز منفی می زنند، "نه" می اورند و هیچ گاه هیچ قدم مثبتی هم برنمی دارند متنفرم!
    سلام سید
    منظورت من بودم/:) فقط نظرمو در مورد تاپیکو گفتم و عرضه های نا موفقش دیدین که این یکی هم نا موفق بود
    من هیچوقت یه اشتباه رو دو بار تکرار نمیکنم قشنگ هفت هشت بار تکرار میکنم تا خوب مطمئن شم/:)

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
      سید جان کسعدی رو چطور میبینید؟ من تعدادی دارم و افتاده توی ضرر..میخوام ببینم وارد روند نزول شده؟ یا این اصلاحش طبیعیه؟
      درود؛ خیر هیچ مشکلی ندااره و اتفاقا در بازارهای منفی نقش پوشش ریسک برای سبد ایفا خواهد کرد با منفی نخوردنش. به نظرم مثل شپارس روی این هم صبر کنید جواب بهتری خواهید گرفت

در اصل توسط rohollaahh پست شده است View Post
      سلام سید
      منظورت من بودم/:) فقط نظرمو در مورد تاپیکو گفتم و عرضه های نا موفقش دیدین که این یکی هم نا موفق بود
      درود بر شما؛ نه بابا منظورم کلا بورسی نبود! دیروز بحثی داشتیم با چند تن از دوستان و بیشتر بحث انتخابات بود. روی سخنم با افرادی بود که همیشه کنار می نشینند و نمیشه نمیشه ورد زبانشان است و انتظار فرج هم از جهان دیگر دارند!
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

واقعا بازار تعطیلی داریم! به نظر بازیگران بازار جای تحلیلگر تعطیل گر هستند!

طرف سهامدار آبگینه قزوینه اون وقت دست به انتره اگه شبندر صف فروش شد بفروشه سهمش رو =))

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

واقعا بازار تعطیلی داریم! به نظر بازیگران بازار جای تحلیلگر تعطیل گر هستند!

طرف سهامدار آبگینه قزوینه اون وقت دست به انتره اگه شبندر صف فروش شد بفروشه سهمش رو =))
          سلااام سید جان :) تعطیل که چی بگیم والاا! وضعش خیلی خرابتره کی این بازار تحلیل داشته که دفه دومش باشه!:( تمام بازار این فروشای سوژه خنده یه طرف این صف خرید حق کترام یه طرف! سید داستان این حق چیه که خوده سهم متعادله حق تو 30تومن بالااااتر!!! صفه خریده! جالبه عرضه نداره همه منتظرن بالاترن بفروشن! اخه اونی که تو صف خوابیده صفش عرضه بشه که دسته کم 100% باس بره تو ضرر! نکنه شرایط خاصی داره به هر حق دو برگه سهم میدن! =))
          واتی ام چقد مفت باز شد عجب فرصته خریدی داره میده :) ولی یه چیز واتی خیلی اذیت میکنه گهگاه عرضه خیلی بیخودی داره نمیدونم کیه یهو عرضه میکنه! اگه دقتم کرده باشی تو بازگشایی سهم بهتر بالا میره تا شرایط عادی! :(
          آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2013/05/15, 08:52.
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• eli77
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 263

سید جان من که از شما واقعا معنی صبر رو یاد گرفتم. جدی میگم
            خیلی عجیبید
            [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود؛

وقتی پایین ترین قیمت معامله برخی سهم هارو نگاه می کنم هم افسوس می خورم به حال کسانی که اینقدر با هیجان معامله می کنند و هم افسوس به حال خودم که همکار های من اینها هستند :D
              بابا درنرفته که کسی! به جای فروش های هیجانی و بدون تحلیل مدیریت سبد درست داشته باشیم! وقتی عرض می کنم ریسک فلان سهم پایینه یا ابزار پوشش ریسکه برای همین موقع هاست! بنده طی 5-6 روز منفی اخیر بازار سبدم حدود 300 هزار تومان افزایش هم داشت!

فکر می کنم تا حدود 3-4 روز منفی دیگر هم طاقت خواهد اورد با ضرر اندک. بیش از اون هم بعید می دونم بازار منفی بمونه!

کسعدی، کروی، شبهرن، فارس که البته فروختم روی 1000، واتی، دپارس و وبیمه جور سبد بنده رو کشیدند و فعلا که تحمل کردند! باید ببینیم تا کجا دوام خواهند آورد;;)

الی خانوم گرامی؛ لازمه فعالیت در چنین بازارهایی فقط صبر است و صبر وصبر! البته صبر در موقع مناسب! مثلا روی سایپای 200 تومانی صبر حماقت بود اما صبر روی کروی و کاش میانگین حماقت نیست! برای مثال میانگین کروی رو با نوسان و خرید پله ای تا 240 پایین اوردم، به مجمع میرم و اونجا 30-40 تومان میگیرم و تمام شده میشه 200. صبر می کنم 350 با 75 درصد سود می فروشم.
              در مورد "عجیب بودن" باید کمی بیشتر شفاف سازی کنید:D

نظر

• hamid26967
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 416

سلام بر دوستان و سید بزرگوار
                اجازه بدید منم تو شفاف سازی واژه "عجیب" بودن یاسر خان مطلبی بنویسم
                من از اردیبهشت 90 وارد بورس شدم و همش خرید وفروش های هیجانی انجام میدادم بعد یکی دوماه تو همین سایت با یاسر عزیز آشنا شدم و از ایشون راهنمایی خواستم گرچه ایشون به من می گفتن وقتی سهم خریدی صبر داشته باش اما من هیچ وقت گوش نمی کردم با منفی شدن الکی سهم سریع می فروختم . استاد یاسر ده ها بار این رفتار منو دیدن ولی بازم منو پشتیبانی کردن که هر کی جز ایشون بود ما رو ول می کرد به حال خودمون . صبر ایشون در مورد بنده که از 100 تا صدرا هم بدترم اواخر سال 91 جواب داد و من بعد شکست های فراوان یاد گرفتم که باید سهامداری کرد رو سهما. بعد صبر کردن حدود 60 درصد سود تو کپشیر و 50% کفرا و خیلی سهما تونستم گین بگیرم که همه اینا رو مدیون استاد صبور و عجیب مون هستم@};-
                امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشند.
                لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

در اصل توسط eli77 پست شده است View Post
                  سید جان من که از شما واقعا معنی صبر رو یاد گرفتم. جدی میگم
                  خیلی عجیبید
                  درود؛
                  در مورد "عجیب بودن" باید کمی بیشتر شفاف سازی کنید:D
                  در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                  سلام بر دوستان و سید بزرگوار
                  اجازه بدید منم تو شفاف سازی واژه "عجیب" بودن یاسر خان مطلبی بنویسم
                  استاد صبور و عجیب مون هستم@};-
                  امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشند.
                  دیروز چی بهت گفتم داداش!:))

فکر کنم الان دیگه همه راجع به عجیب بودنت هم نظر باشن;):D
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

درود بر دوستان عزیز؛
                    بیاییم همیشه رعایت اعتدال رو در زندگی داشته باشیم، تصمیمات عقلایی بگیریم و منطق رو جایگزین احساس صرف کنیم

از لطف دوستان ممنونم اما در ایدئولوژی بنده انسان به حکم انسانیتش باید یکسری ارزش ها داشته باشه. تعریف ارزش ها هم مشخص است! مواردی که هیچ گاه تحت عنوان هیچ هدفی نباید زیر پا گذاشته شوند. مادامی که خودمان با ارزش ها معتقد باشیم و عمل کنیم می تونیم انتظار بهبود اوضاع رو داشته باشیم

در مورد انتخابات هم به هیچ عنوان بی تفاوتی و رای ندادن رو تحت هیچ لوایی مجاز نمی دونم.

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

من عاشق همین بلند منشیتم دیگه...
                      سید نظر شما به نظر کدوم یکی از کاندیدا ها نزدیک تره؟!
                      -------------

وخداوند پیام خصوصی را افرید تا سید یاسر به ان پاسخ ندهد...
                      سید جان لطفا به اطلاعیه ها ی بالای سایت عنایت بفرمایید! :D
                      :فــــــــــــرار
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                        من عاشق همین بلند منشیتم دیگه...
                        سید نظر شما به نظر کدوم یکی از کاندیدا ها نزدیک تره؟!
                        -------------

وخداوند پیام خصوصی را افرید تا سید یاسر به ان پاسخ ندهد...
                        سید جان لطفا به اطلاعیه ها ی بالای سایت عنایت بفرمایید! :D
                        :فــــــــــــرار
                        به نظرم در شرایط فعلی با توجه به جمیع جهات انتخاب آقای هاشمی بهترین گزینه باشه از دید بنده

چشم قربان عنایت می فرماییم الساعه;;)

نظر

• kianoshparsa
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1218

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از (سنا) پیش بینی درآمد هر سهم ذوب آهن اصفهان برای سال مالی 92 با سرمایه 7 هزار و 868 میلیارد و 406 میلیون ریال، مبلغ 482 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات اعلام شده است.

«ذوب» در نخستین پیش بینی سود هر سهم سال مالی 91 را مبلغ 172 ریال و در آخرین پیش بینی مبلغ 168 ریال اعلام کرده است که در پایان سال مالی مطابق اطلاعیه به روز شده این شرکت مبلغ 138 ریال محقق شده است.

بر این اساس، پیش بینی سود هر سهم سال مالی 92 «ذوب» در مقایسه با عملکرد پیشبینی سال مالی 91 به ترتیب افزایش 72 درصدی فروش، افزایش 77 درصدی بهای تمام شده کالای فروش رفته، افزایش 134 درصدی سود عملیاتی 134 و افزایش 249 درصدی سود خالص پس از کسر مالیات را نشان میدهد.
                          مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                          kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

درود؛

کمی واتی اضافه کردم فقط!
                            صبر پیشه می کنیم در این روزهای سخت بازار;;)
                            به نظرم افق میان مدت هنوز هم مثبت است و پرهیز از هیجان بهترین استراتژیست در شرایط کنونی. به حرف هیچ کس هم گوش ندهید....حتی خود من!

خیلی آروم در گوشی بگم: 90 درصد این بالا پایین پریدن ها در فروم ها برای منافع شخصی و خام کردن سهامدار جز است.... بیاییم کم گول بخوریم

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

درود؛

کمی واتی اضافه کردم فقط!
                              صبر پیشه می کنیم در این روزهای سخت بازار;;)
                              به نظرم افق میان مدت هنوز هم مثبت است و پرهیز از هیجان بهترین استراتژیست در شرایط کنونی. به حرف هیچ کس هم گوش ندهید....حتی خود من!

خیلی آروم در گوشی بگم: 90 درصد این بالا پایین پریدن ها در فروم ها برای منافع شخصی و خام کردن سهامدار جز است.... بیاییم کم گول بخوریم
                              دکتر واتی که صبر نمیخواد یه چرت بزنید از نوع کروبیش جواب میده ......

بیا با ما شرانل بخر تا صبر ایوب رو با هم تمرین کنیم ...... :->

بنده به شخصه اگر از این امتحان الهی موفق بیرون بیام یه ناهار مهمونت میکنم :^o

دکتر خودت که عند گزارشی ولی اینم ضمیمه کن .....

شرانل تو اسفند دوبار افزایش نرخ 30 درصدی رو گرفته یعنی میشه افزایش نرخ فروش 70 درصدی نسبت به قیمت محصولاتش تو نه ماهه ...... اینو خودش تو پیوست گفته ولی اینو اعمال نکرده ..

قیمت لوبکات و وکیوم که حی و حاضره ....... سودشو حساب کن بیا با هم بریم با حضرت ایوب کورس بزاریم :->

شرکت بابت افزایش قیمت لوبکات و وکیوم اومده از سازمان حمایت اجازه افزایش نرخ گرفته ولی این افزایش نرخ رو گفته فقط برا یکسری از محصولام گرفتم (این گپ گزارششه چون خوراک تمام فراورده ها که افزایش پیدا کنه قیمت تمام فراورده ها هم زیاد میشه نه یه خوردش ) البته گزارشش گپای خیلی بیشتری داره مثل نرخ ارز که شما خودتون وارد ترید .......
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 4944

درود؛

همچنان در حال اضافه کردن شبهرن هستم...
                                به نظرم جز برترین ها باشه در گروه خودش. می تونه گزینه عالی برای میان مدت باشه!

کسعدی یکم دیگه از این دوستان پیدا بشند که با این شدت خارج بشند احتمالا وزنش در سبد رو تا 50 درصد بالا بیارم...

واتی هم که حجم نمیدند یکم سهممون منفی بشه سنگین اضافه کنیم! اه! :D

پ.ن:متاسفم برای کسانی که سود خودشون رو در گرو آه و ناله دیگران می بینند. نمی دونم این گلایه های نامردی و پستی زمونه رو پیش کی ببرم. لاجرم در سینه حبس خواهد شد...

نظر

در حال کار...
                                X