کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
315 میلیارد زیان انباشته مونده از پارسال و احتمالا امسال حدود 1000 میلیارد سود یعنی حدود 60 تومان هر سهم برای تقسیم باقی بمونه که باید دید سیاست افزایش سرمایه هست یا تقسیم حداکثری .. واقعا بانک متحول شده این بانک مشمول 141 بود در دو سال کل زیان انباشته رو صفر کرده و به سود بزرگی رسیده ..
با سود 80 ت پارسال و دستکم 120 تومانی امسال پی به ای 2.5 تا 3 داره و اگه از همینجا دوبل بشه میرسه به نقطه تعادلی تازه ...
به شدت ارزنده ست سهم این مدت توسط حقوقی در حال کنترل بوده .
هفته اینده احتمالا سود 80 تومانی به بازار اعلام بشه
سود کوارتر اول 12 ت
کوارتر دوم 14 ت
کوارتر سوم 24 ت
کوارتر اخر احتمالا حوالی 30 ت
نه با فروش دارایی و سود غیرعملیاتی و نه سود تسعیر ارز ( 2 ت فقط سود تسعیر دارد )
سود کاملا از محل عملیات بانکی ..
میشه گفت هر فصل کف سود 25- 30 تومان
گرچه با این رشد شتابان سود سال اینده روند افزایشی خواهد داشت
پس محتاطانه 100 - 120 ت سود 1401 و پی به ای تحلیلی سهم 3 تا 3.5 واحد !! سود مجمع هم اشانتیون
ارزنده ترین سهم گروه بانک به همراه ونوین ..
(نظر شخصی سود امسال حوالی 150 ت و پی به ای سهم 2.5 ..... )
سود کوارتر اول 12 ت
کوارتر دوم 14 ت
کوارتر سوم 24 ت
کوارتر اخر احتمالا حوالی 30 ت
نه با فروش دارایی و سود غیرعملیاتی و نه سود تسعیر ارز ( 2 ت فقط سود تسعیر دارد )
سود کاملا از محل عملیات بانکی ..
میشه گفت هر فصل کف سود 25- 30 تومان
گرچه با این رشد شتابان سود سال اینده روند افزایشی خواهد داشت
پس محتاطانه 100 - 120 ت سود 1401 و پی به ای تحلیلی سهم 3 تا 3.5 واحد !! سود مجمع هم اشانتیون
ارزنده ترین سهم گروه بانک به همراه ونوین ..
(نظر شخصی سود امسال حوالی 150 ت و پی به ای سهم 2.5 ..... )
قیمت امروز 350 ت
جناب Amir.N با سلام
در گزارش 9 ماهه وپست سود عملیاتی 106 ریال و سود غیر عملیاتی 452 ریاله.این سود غیر عملیاتی در سال 1401 قابل تکراره؟
(این سود غیر عملیاتی از چه محلی ساخته شده؟) صورتهای مالی میاندورهای 9 ماهه منتهی به 1400/09/30
جناب Amir.N با سلام
در گزارش 9 ماهه وپست سود عملیاتی 106 ریال و سود غیر عملیاتی 452 ریاله.این سود غیر عملیاتی در سال 1401 قابل تکراره؟
(این سود غیر عملیاتی از چه محلی ساخته شده؟) صورتهای مالی میاندورهای 9 ماهه منتهی به 1400/09/30
با تشکر
سلام ارادت
من فکر میکنم اون قسمت اشتباه درج شده !
درامد های عملیاتی بانک جمعا 1739 میلیارد تومان بوده که با توجه به تعداد سهام بانک 16.391 میلیارد سهم میشه 106 تومان هر سهم نه 106 ریال !
اگر گزارش 6 ماهه رو چک کنید هر سهم 311 تومان سود عملیاتی درج شده با سرمایه جدید حدود 60 ت
پس عدد درست همون 106 تومانه
و سود غیر عملیاتی هم زیان بوده که سود گزارش شده اشتباها
در گزارش 6 ماهه حسابرسی شده هم سود غیرعملیاتی منفی بوده ..
تقریبا کل سود بانک از محل عملیاتی هست ..این سه ماه چیزی نفروخته که سود غیر عملیاتی بخواد شناسایی بکنه .
سال های قبل که کلا تقسیم سود نداشته به علت زیان انباشته سنگینش.
دلیل اینکه بازار هم کمی با تردید به سودش نگاه میکنه همین گنگ بودن سیاست تقسیم سود و تکرار پذیریش هست.
سلام ارادت
من فکر میکنم اون قسمت اشتباه درج شده !
درامد های عملیاتی بانک جمعا 1739 میلیارد تومان بوده که با توجه به تعداد سهام بانک 16.391 میلیارد سهم میشه 106 تومان هر سهم نه 106 ریال !
اگر گزارش 6 ماهه رو چک کنید هر سهم 311 تومان سود عملیاتی درج شده با سرمایه جدید حدود 60 ت
پس عدد درست همون 106 تومانه
و سود غیر عملیاتی هم زیان بوده که سود گزارش شده اشتباها
در گزارش 6 ماهه حسابرسی شده هم سود غیرعملیاتی منفی بوده ..
تقریبا کل سود بانک از محل عملیاتی هست ..این سه ماه چیزی نفروخته که سود غیر عملیاتی بخواد شناسایی بکنه .
دیروز بررسیش می کردم منم به سود بالای 100 تومن رسیدم ،و فکر کردم محاسبات من اشتباهه.
دیروز بررسیش می کردم منم به سود بالای 100 تومن رسیدم ،و فکر کردم محاسبات من اشتباهه.
نه کاملا درسته 100 تازه محتاطانه هم هست .
پارسال 29 فروردین گزارش 12 ماهه رو فرستاده یعنی فردا .. شاید با این گزارش و سود 80 تومانی تکون خورد
پی به ای ttm سهم میشه زیر 4.5 !! بانکی ها رو بررسی کردم ... بهترینه .. رده بعدی ونوین
سود مجمع هم اصلا بیخیال بشیم ( گرچه 60 ت قابل تقسیم احتمالا داره در مجمع ) ..
پی به ای تحلیلی سهم حوالی 3 هست .. ! کاملا سود عملیاتی .. هزینه مالی صفر ! مطالبات مشکوک الوصول فقط 60 میلیارد ! بی نظیره
به شخصه خریدم رو در رنج 350 کامل کردم .. ببینیم کی حرکت میکنه
خب گزارش اومد 74 ت ساخت .. سود رو در هزینه های عمومی اداری مخفی کردند وگرنه به راحتی 80 رو میزد هزینه کارمزد هم ۱۰۰ میلیارد بیشتر از چیزی که گزارش ماهانه داده بودند گرفتند !!!!
پی به ای تابلو شد 4.8 !
890 میلیارد طبق گزارش ماهانه اخر هزینه کارمزد ... صورت های مالی زدن 990 میلیارد کی به کیه !
همین یه قلم میشه اختلاف 6 تومان سود هر سهم ! که اگر اضافه میشد به همون 80 تحلیلی خودمون میرسید
حدودا 54 تومان قابلیت تقسیم شدن داره. بنظرم سود مجمع مجانی در میاد و هرچی تقسیم کنن سریع گپ رو پر میکنه مگر اینکه تا روز مجمع رشد زیادی کنه. در کل سهم خیلی پدرمادر داریه. از سقف 99 هم کمی بالاتر رفته و به سهامدارهاش زیانی نرسونده. انشاءالله امسال هم بالای 100 میسازه. کافیه در مجمع 40 تا 45 تومان تقسیم کنه و در گزارش سه ماهه بالای 25 بسازه اونوقت براحتی میره بالای قیمت 500 تومان. سود مجمع هم اشانتیون
نظر