پست بانك ايران ( وپست )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • cliff
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 303

پاسخ : پست بانك ايران ( وپست )

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
    والا فکر میکنم این سهم امسال 200 هم سود اعلام کنه باز هیچی ب هیچی
    یکی دو تا حقوقی با تعداد محدودی سهم افتادن رو سهم و کلا سهمو کنترل میکنن
    ی صندوق آشنا بود ک رفت زیر 1 درصد و فکر میکنم 80 تا داره .
    یکی دو تا حقوقی میومدن رو سهم و این یکی دو درصد این حقوقی ها رو میخریدن سهم خیلی خوب میشد .
    بازار خودش سهم رو میبره بالا نگران نباش ، دیگه آخرای بازی کنترل به قول شما باشه فک کنم، زورشان نمیرسه ، من که سیو سود این چند وقت رو ریختم تو وپست ۴۲۰ تومنی ، ریسک کمی داره و بنظرم حرکتش به سمت ۶۰۰ تومان بزودی آغاز میشه ، به امید خدا
    Using Tapatalk

نظر

• rahgozar_eng
      عضو فعال
      • May 2020
      • 553

والا فکر میکنم این سهم امسال 200 هم سود اعلام کنه باز هیچی ب هیچی
      یکی دو تا حقوقی با تعداد محدودی سهم افتادن رو سهم و کلا سهمو کنترل میکنن
      ی صندوق آشنا بود ک رفت زیر 1 درصد و فکر میکنم 80 تا داره .
      یکی دو تا حقوقی میومدن رو سهم و این یکی دو درصد این حقوقی ها رو میخریدن سهم خیلی خوب میشد .
      اگر فکر میکنید با سود 200 تومانی هم رشد نمیکنه خب همین امروز بفروشید برید دیگه رو سهم چرا موندید؟
      bene qui latuit bene vixit

نظر

• rahgozar_eng
        عضو فعال
        • May 2020
        • 553

eps در سهام هایی که تقسیم سود ندارن مثل مهریه میمونه، کی داده کی گرفته! در کوتاه مدت اثر خاصی روی سهم نمیذاره.
        خصوصا بانکی ها که با یک بخشنامه ممکنه کلا روند سودآوریشون تغییر کنه و یکباره حاشیه سودها به شدت کاهش پیدا کنه.
        نمیشه انتظار داشت بازار با این سهم همونطوری برخورد کنه که با یک دارویی با تقسیم سود 95 درصدی و حاشیه سود نسبتا امن برخورد میکنه.
        طبیعیه بازار صرفا با این یک فاکتور نمیاد سهم رو بالا بکشه. کافیه روند سودآوری مداوم باشه اونوقت بازار با اطمینان بیشتر آرام آرام قیمت رو بالا میاره همچنان که تا حالا همینطور بوده. وپست رو در قیمت 340 گرفتم و تا حالا ازش راضی بودم نسبتا. مادامی که گزارشات ماهانه خوبه با سهم میمونم و مطمئنم اگر این گزارشات ادامه دار باشه سود من از این سهم محفوظ هست. بالاخره همه سبد رو نمیشه رو یه صنعت خاص گذاشت. بین بانکی ها از بهترین هاست و من هم حدودا 7 درصد سبدم روی این سهمه.

نظر

• cliff
          عضو فعال
          • Jun 2014
          • 303

در اصل توسط rahgozar_eng پست شده است View Post
          eps در سهام هایی که تقسیم سود ندارن مثل مهریه میمونه، کی داده کی گرفته! در کوتاه مدت اثر خاصی روی سهم نمیذاره.
          خصوصا بانکی ها که با یک بخشنامه ممکنه کلا روند سودآوریشون تغییر کنه و یکباره حاشیه سودها به شدت کاهش پیدا کنه.
          نمیشه انتظار داشت بازار با این سهم همونطوری برخورد کنه که با یک دارویی با تقسیم سود 95 درصدی و حاشیه سود نسبتا امن برخورد میکنه.
          طبیعیه بازار صرفا با این یک فاکتور نمیاد سهم رو بالا بکشه. کافیه روند سودآوری مداوم باشه اونوقت بازار با اطمینان بیشتر آرام آرام قیمت رو بالا میاره همچنان که تا حالا همینطور بوده. وپست رو در قیمت 340 گرفتم و تا حالا ازش راضی بودم نسبتا. مادامی که گزارشات ماهانه خوبه با سهم میمونم و مطمئنم اگر این گزارشات ادامه دار باشه سود من از این سهم محفوظ هست. بالاخره همه سبد رو نمیشه رو یه صنعت خاص گذاشت. بین بانکی ها از بهترین هاست و من هم حدودا 7 درصد سبدم روی این سهمه.
          بله حق با شماست ، بهترین سهام اونهایی هستند که سود خوب میسازند و تقسیم خوبی هم دارند ، اما هر چیزی حدی دارد ، با یکی دوتا افزایش از انباشته قیمت سهم انقدر می شکنه که خودش مجبوره بالا بره، باید صبور بود به هر حال ، با حساب من فقط مهر ۱۵ تومان سود ساخته حداقل ،
          Using Tapatalk

نظر

• شاهان
            ستاره دار (1)
            • Aug 2022
            • 1810

این ماه همحدود 250 میلیارد سود خالص
            سهم درجا !!!

نظر

• rahgozar_eng
              عضو فعال
              • May 2020
              • 553

تراز وپست در آبان 253 میلیارد مثبت بوده. با حساب درآمد و هزینه های کارمزد و اوراق و تسهیلات در مجموع 16 میلیارد از مهرماه درآمدش بیشتر بوده.
              اگر آذرماه هم همین حوالی بسازه مجموع پاییز بین 42 تا 45 تومان سود میشه در صورتی که هزینه خاصی مثل مطالبات مشکوک الوصول شناسایی نکنه.
              بیاین امیدوار باشیم دولت از خیر سودش در وپست نگذره و مجبور کنه سود رو تقسیم کنن. در غیر اینصورت تا مجمع بهار بنظر حرکت خاصی نمیزنه شاید صرفا یک پله قیمت سهم بیاد بالاتر و بازه 450 تا 500 معامله بشه.

نظر

• شاهان
                ستاره دار (1)
                • Aug 2022
                • 1810

تحرکاتی در سهم داره رخ میده
                چند روزه معاملات دو طرفه داریم

نظر

• rahgozar_eng
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 553

چند وقت پیش از سهم خارج شده بودم. ولی امروز با این سوپر گزارشی که داد مجددا برگشتم به سهم. حوالی 400 میلیارد خالص سود آذرماه. این سهم واقعا عجیب سود میسازه

نظر

• rahgozar_eng
                    عضو فعال
                    • May 2020
                    • 553

پاییز حوالی 52 تا 58 تومان ساخته تا حالا.
                    مونده اینکه آیا هزینه جدیدی بتراشه یا نه تحت عنوان مطالبات مشکوک الوصول. شرایط سهم تا اینجا واقعا عالیه.

نظر

• شاهان
                      ستاره دار (1)
                      • Aug 2022
                      • 1810

امروز اضاف کردیم
                      با اون گزارش ها 9 ماهه باید 120تومن بسازه
                      اصلا عجیبه این منفی

نظر

• rahgozar_eng
                        عضو فعال
                        • May 2020
                        • 553

معمولا جزء اولین شرکت هایی هست که گزارش میان دوره ای میدن. احتمالا با اومدن گزارش 9 ماهه مقداری بالا میاد و میشه یه نوسان ازش گرفت. متاسفانه سهامداری تو این گروه واقعا نمیصرفه.

نظر

• شاهان
                          ستاره دار (1)
                          • Aug 2022
                          • 1810

معمولا جزء اولین شرکت هایی هست که گزارش میان دوره ای میدن. احتمالا با اومدن گزارش 9 ماهه مقداری بالا میاد و میشه یه نوسان ازش گرفت. متاسفانه سهامداری تو این گروه واقعا نمیصرفه.
                          چرا صرف نمیکنه
                          سهم با ریسک های خیلی کم ب نسبت خیلی از گروه ها
                          درسته سهم حدود 25 درصد بازدهی داشته . ولی اینم باید در نظر گرفت خیلی کمتر از خیلی از سهام ها ک الان 50 تا 70 درصد دادن ریزش کرده .
                          مزاحم سهم 1 صندوق بود ک بیشتر ب عشایر داد . این بار صف بشه حقوقی مزاحم فکر نکنم داشته باشه

نظر

• rahgozar_eng
                            عضو فعال
                            • May 2020
                            • 553

چرا صرف نمیکنه
                            سهم با ریسک های خیلی کم ب نسبت خیلی از گروه ها
                            درسته سهم حدود 25 درصد بازدهی داشته . ولی اینم باید در نظر گرفت خیلی کمتر از خیلی از سهام ها ک الان 50 تا 70 درصد دادن ریزش کرده .
                            مزاحم سهم 1 صندوق بود ک بیشتر ب عشایر داد . این بار صف بشه حقوقی مزاحم فکر نکنم داشته باشه
                            گروه بانکی معمولا سودهایی که ساختن قابل اتکا نبوده .و بعضیاشون بعدا مشخص شده که سودها نمایشی و ساختگی بوده. اونایی که سال 94 در بازار بودن و با چندتا بانکی مجمع رفتن تا 20 درصد dps بگیرن اما یهو بعد دوسال با زیان سهمشون باز شده متوجه منظور من میشن.
                            سهمی مثل وپست هم اگر سال ها سود مداوم بسازه اونوقت بازار اعتماد میکنه و پی بر ای مناسبی بهش میده. البته این مشکل عمدتا در بانک های خصوصی هست و دولتی هایی مثل وپست شرایط بسیار مناسب تری دارن.

نظر

• شاهان
                              ستاره دار (1)
                              • Aug 2022
                              • 1810

گروه بانکی معمولا سودهایی که ساختن قابل اتکا نبوده .و بعضیاشون بعدا مشخص شده که سودها نمایشی و ساختگی بوده. اونایی که سال 94 در بازار بودن و با چندتا بانکی مجمع رفتن تا 20 درصد dps بگیرن اما یهو بعد دوسال با زیان سهمشون باز شده متوجه منظور من میشن.
                              سهمی مثل وپست هم اگر سال ها سود مداوم بسازه اونوقت بازار اعتماد میکنه و پی بر ای مناسبی بهش میده. البته این مشکل عمدتا در بانک های خصوصی هست و دولتی هایی مثل وپست شرایط بسیار مناسب تری دارن.
                              الان مشکل میدونید کجاست
                              مشکل حقوقی بدی هست ک داره . انگار معاملات الگوریتم رو این سهم پیاده میکنن . حقوقی مثلا امروز 503 میاد 3 میلیون میخره . از اون طرف 510 تا 515 میبینی حقوقی 10 میلیون چیده فروش . حکایت دستکاری سهمه .

الان اگر سهم صف خرید بود و رشد میکرد بهترین سهم بازار میشد .
                              یادتونه همین ختراک رو 850 درجا میزد و بالا نمیرفت و بهانه میاوردن ک نرخ قراضه بالا رفته بخاطر اونه . الان چی شد نرخ قراضه پایین اومد ؟!!! ولی حالا میگن حرف نداره .

ارزندگی سهمو بازار در صف خرید و فروش میبینه ن چیز دیگه . این وسط هم بازیگرای برخی سهام ها دارن از این فرصت استفاده میکنن . الان ب یکی بگیم وپست بخر میگه اینکه فلان دلیل داره و بدرد نمیخوره . ولی صف خرید باشه میگن بهترین سهمه و قراره امسال کل سودم تقسیم کنه

نظر

• rahgozar_eng
                                عضو فعال
                                • May 2020
                                • 553

اولا صندوق الگوریتمی فارابی رو سه تا سهم فعاله که یکیش وپست هست و معاملات الگوریتمی روش هر روز اجرا میشه.
                                دوم اینکه بانکی ها از قدیم همیشه بدترین صنعت برا سرمایه گذاری بودن. با یه بخشنامه سودشون تبدیل به زیان میشه. البته در مورد وپست سودش تقریبا شفاف هست و فکر نمیکنم هیچ دستکاری توش باشه اما بازار همه رو به یک چشم میبینه.
                                وپست احتمالا قبل مجمع سالانه حوالی 700 تا 800 میره مجمع و این وسط نم نم قیمتش تا مجمع رشد میکنه.

نظر

در حال کار...
                                X