پست بانك ايران ( وپست )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پاسخ : پست بانك ايران ( وپست )

در گزارش 6ماهه مبلغ 638ریال پوشش داده

حقوقی ها این مدت درمحدوده 400تومان با حجم بالا مکرر درحال خرید بودن و بنوعی سهم رو از فروشنده هیجانی خالی کردن.

از گزینه های کم ریسک در400 بنظر محسوب میشه
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• rahgozar_eng
      عضو فعال
      • May 2020
      • 553

گزارش ماهانه عالی. 273 میلیارد سود خالص. اگر این روند حفظ بشه اونوقت بسادگی فقط در پائیز بالای 60 میسازه. مادامی که گزارشات ماهانه عالی میده من با سهم میمونم تا جایی که دیگه رشدش اجتناب ناپذیر باشه.
      bene qui latuit bene vixit

نظر

• شاهان
        ستاره دار (1)
        • Aug 2022
        • 1810

در اصل توسط rahgozar_eng پست شده است View Post
        گزارش ماهانه عالی. 273 میلیارد سود خالص. اگر این روند حفظ بشه اونوقت بسادگی فقط در پائیز بالای 60 میسازه. مادامی که گزارشات ماهانه عالی میده من با سهم میمونم تا جایی که دیگه رشدش اجتناب ناپذیر باشه.
        حقوقی بدی داره ک جلوی سهمو گرفته
        البته رفته زیر 1 درصد ک بنظر 80 تا 100 میلیون دیگه داره

نظر

• شاهان
          ستاره دار (1)
          • Aug 2022
          • 1810

در تعجب هستیم ک چرا سهم رشد نمیکنه
          مهر با 273 میلیارد سقف سود امسال رو زد . حالا با این روند سودسازی سهم حرکت نمیکنه مشخص نیست .
          والا اگر بحث عدم تقسیم سود باشه ک بانک های دیگه با سودهای خیلی کمتر امروز صف خرید شدن

نظر

• شاهان
            ستاره دار (1)
            • Aug 2022
            • 1810

چرا این سهم حرکت نمیکنه
            63 تومان 6 ماهه ساخته
            حدود 276 میلیارد سود خالص برج 7 داشته ک اگر آبان و آذر هم هیمن باشه سود 9 ماهه ب 110 تومن میرسه

نظر

• rahgozar_eng
              عضو فعال
              • May 2020
              • 553

این سهم توسط بازارگردانش کاملا کنترل میشه. باید اجازه داد تا کم کم تغییرات بنیادی خودش بیشتر نشون بده. کافیه درآمد مهرماه با قدری تغییر در ماه های آتی حفظ بشه اونوقت میشه به سود حتی 180 تا 200 تومانی امسال و بالای 250 تومانی سال بعد فکر کرد. قیمت سهم هم به وقتش خودش رو با شرایط مناسب سهم تعدیل میکنه. این سهم مناسب سهامداری بلند مدته. مادامی که گزارشات خوب میده باید با سهم صبوری کرد

نظر

• شاهان
                ستاره دار (1)
                • Aug 2022
                • 1810

این سهم توسط بازارگردانش کاملا کنترل میشه. باید اجازه داد تا کم کم تغییرات بنیادی خودش بیشتر نشون بده. کافیه درآمد مهرماه با قدری تغییر در ماه های آتی حفظ بشه اونوقت میشه به سود حتی 180 تا 200 تومانی امسال و بالای 250 تومانی سال بعد فکر کرد. قیمت سهم هم به وقتش خودش رو با شرایط مناسب سهم تعدیل میکنه. این سهم مناسب سهامداری بلند مدته. مادامی که گزارشات خوب میده باید با سهم صبوری کرد
                درامد خالص 273 میلیارد مهر بنظرتون ممکنه بیشتر هم بشه یا اصلا تثبیت بشه ؟
                بازار انگار تردید داره ک سهمو نمیخره . ی حقوقی تو سهم فروشنده بود ک رفت زیر 1 درصد و نهایت 80 میلیون داشته باشه . دیگه این همه حقوقی در بازاره و توان خرید 200 میلیون سهم ندارن !!!
                نمیدونم دلیل چیه !!!

شرکت منتظر تایید ی افزایش سرمایه 40 درصدی از انباشته هست . آیا فرضا تا آخر امسال بیاد 150 بسازه ، میخان بازم سود کم تقسیم کنن و این همه پول رو تو انباشته نگه دارن ک چیکار کنن ؟؟؟

نظر

• rahgozar_eng
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 553

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                  درامد خالص 273 میلیارد مهر بنظرتون ممکنه بیشتر هم بشه یا اصلا تثبیت بشه ؟
                  بازار انگار تردید داره ک سهمو نمیخره . ی حقوقی تو سهم فروشنده بود ک رفت زیر 1 درصد و نهایت 80 میلیون داشته باشه . دیگه این همه حقوقی در بازاره و توان خرید 200 میلیون سهم ندارن !!!
                  نمیدونم دلیل چیه !!!

شرکت منتظر تایید ی افزایش سرمایه 40 درصدی از انباشته هست . آیا فرضا تا آخر امسال بیاد 150 بسازه ، میخان بازم سود کم تقسیم کنن و این همه پول رو تو انباشته نگه دارن ک چیکار کنن ؟؟؟
                  بنظرم سود حداقل 230 تا 250 میلیارد رو تکرار میکنه در ماه های آتی که عدد بسیار مناسبیه. طبق پیش بینی که در گزارش توجیهی افزایش سرمایه کردن، اینا مرتب سودشون افزایش پیدا میکنه و تا 4 سال سود سهم از 600 تومان عبور میکنه. بنظرم اصلا عدد غیر منطقی نگفتن و چه بسا زودتر این اتفاق میفته.
                  احتمالا یکی از بهترین ها در پائیز باشه از منظر سودسازی. فعلا باید منتظر گزارش آبان ماه باشیم.
                  پول تو بانکی ها نیومده فعلا. طبیعتا وقتی گروهش بخواد حرکتی بزنه، وپست هم مجبوره بالا بره هرچند با افت گروه بانکی همراهی نکرد.
                  بهار اگر با پی بر ای 6 بره مجمع من به شدت راضیم.

نظر

• شاهان
                    ستاره دار (1)
                    • Aug 2022
                    • 1810

هر جور میشینم فکر میکنم ب نتیجه نمیرسم .
                    مگه میشه سهم بانکی بیاد 150 امسال بسازه بعد 420 مثل ... فروشنده داشته باشه !!!
                    ی زمانی هست بانکی های دیگه هم سود سازی عالی دارن میگیم خوب باقی هم رشد نمیکنن . ولی این خیلی شرایطش با باقی فرق داره .
                    اگر مبنا بر عدم تقسیم بود باشه ، الان شرکت حدودا 50 تومان انباشته داره . حدود 150 هم امسال بسازه و فرضا 20 تومن بده ، شرکت انباشتش ب نزدیک 200 میرسه . این همه پول رو قراره چیکارش کنن !!!

نظر

• سرمایه گذار
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1925

هر جور میشینم فکر میکنم ب نتیجه نمیرسم .
                      مگه میشه سهم بانکی بیاد 150 امسال بسازه بعد 420 مثل ... فروشنده داشته باشه !!!
                      ی زمانی هست بانکی های دیگه هم سود سازی عالی دارن میگیم خوب باقی هم رشد نمیکنن . ولی این خیلی شرایطش با باقی فرق داره .
                      اگر مبنا بر عدم تقسیم بود باشه ، الان شرکت حدودا 50 تومان انباشته داره . حدود 150 هم امسال بسازه و فرضا 20 تومن بده ، شرکت انباشتش ب نزدیک 200 میرسه . این همه پول رو قراره چیکارش کنن !!!
                      چند سال سهامدار بانکی ها باشی متوجه میشی حتی اگر مثل بانک ملت با آن حساب ارزی و تسعیر و طلب از انگلیس در پایان سال یک ریال کف دستت می گذارند دیگه تو فکر سود داخل صورت مالی آنها نباشی
                      شاید هیچ کسی مثل من سهامدار گروه بانک از لحاظ مقدار پول و زمان سهامداری نباشه در این سایت ولی خیری از آنها من ندیدم
                      آنچه من فهمیدم بانک فقط فکر سود مشتریان بانکی و دادن تسهیلات و دادن پاداش به هیات مدیره و کارکنان خودشان از سود سهام هستند فقط.
                      ده سال دیگه هم سهامدار این گروه باشی به نتیجه من خواهی رسید. مگر اینکه از ریشه این گروه متحول بشود.
                      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• شاهان
                        ستاره دار (1)
                        • Aug 2022
                        • 1810

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                        چند سال سهامدار بانکی ها باشی متوجه میشی حتی اگر مثل بانک ملت با آن حساب ارزی و تسعیر و طلب از انگلیس در پایان سال یک ریال کف دستت می گذارند دیگه تو فکر سود داخل صورت مالی آنها نباشی
                        شاید هیچ کسی مثل من سهامدار گروه بانک از لحاظ مقدار پول و زمان سهامداری نباشه در این سایت ولی خیری از آنها من ندیدم
                        آنچه من فهمیدم بانک فقط فکر سود مشتریان بانکی و دادن تسهیلات و دادن پاداش به هیات مدیره و کارکنان خودشان از سود سهام هستند فقط.
                        ده سال دیگه هم سهامدار این گروه باشی به نتیجه من خواهی رسید. مگر اینکه از ریشه این گروه متحول بشود.
                        توصیه شما ب خروج هست ؟

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

توصیه شما ب خروج هست ؟
                          خیر
                          همین پست بانک و ملت همگام با رشد شاخص سوددهی خود را در افزایش قیمت خواهد داشت
                          منظورم صورت مالی بود که شما اشاره کردید .این سودهای بانکی برای من و شما سهامدار چیزی توی آن در نمیاد
                          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• ققنوس14
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1545

سهم پست بانك ندارم ولي تحليل خوبي در سايت ecoiran زده بود

تحلیل بنیادی سهام وپست
                            آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• rahgozar_eng
                              عضو فعال
                              • May 2020
                              • 553

برای پست بانک باید رو چند چیز دقت کرد. اول باید صبر کرد تا گزارش آبان ماه بیاد. اگر مثل مهر باشه اونوقت قطعا باید صبر کرد تا گزارش 9 ماهه بیاد و سود شگفت انگیز 3 ماه پاییز رو به بازار نشون بده. اگر روند سودآوری مهرماه حفظ بشه دیگه با هیچ ابزاری نمیشه جلوی رشد این سهم رو گرفت. ضمنا گروه بانکی کلا پول توشون نیست معمولا هم در رشدهای بازار به نسبت بقیه کندتر حرکت میکنن و کمتر رشد دارن.

نظر

• شاهان
                                ستاره دار (1)
                                • Aug 2022
                                • 1810

برای پست بانک باید رو چند چیز دقت کرد. اول باید صبر کرد تا گزارش آبان ماه بیاد. اگر مثل مهر باشه اونوقت قطعا باید صبر کرد تا گزارش 9 ماهه بیاد و سود شگفت انگیز 3 ماه پاییز رو به بازار نشون بده. اگر روند سودآوری مهرماه حفظ بشه دیگه با هیچ ابزاری نمیشه جلوی رشد این سهم رو گرفت. ضمنا گروه بانکی کلا پول توشون نیست معمولا هم در رشدهای بازار به نسبت بقیه کندتر حرکت میکنن و کمتر رشد دارن.
                                والا فکر میکنم این سهم امسال 200 هم سود اعلام کنه باز هیچی ب هیچی
                                یکی دو تا حقوقی با تعداد محدودی سهم افتادن رو سهم و کلا سهمو کنترل میکنن
                                ی صندوق آشنا بود ک رفت زیر 1 درصد و فکر میکنم 80 تا داره .
                                یکی دو تا حقوقی میومدن رو سهم و این یکی دو درصد این حقوقی ها رو میخریدن سهم خیلی خوب میشد .

نظر

در حال کار...
                                X