ايران خودرو ( خودرو )
Collapse
X
-
-
-
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
ساخت لامبورگینی وطنی در مشهد
خبرگزاری مهر از ساخت یا لامبورگینی توسط فردی به نام محمدرضا ریحانی در مشهد خبر داده است. این فرد در رشته مهندسی برق تحصیل کرده. در پاسخ به این سوال که به فکر ساختن لامبورگینی وطنی افتادید، میگوید: «همیشه از کودکی به ساخت خودرو علاقه داشتهام.» آقای ریحانی یکسال و نیم پیش شروع به ساخت لامبورگینیاش کرده و وقتی می گویم چرا لامبورگینی؟ جواب میدهد: «وقتی پروژهایرا شروع میکنم و حالا که دارم زحمتش را میکشم، دلم می خواهد بهترین نوعش را انتخاب کنم و به نظرم لامبورگینی بهترین بود و از نظر اقتصادی بدنهاش به شکلی است که اگر بخواهم بازتولیدش هم بکنم برایمسود دارد»
در این رابطه بیشتر بخوانید: http://www.tabnak.ir/fa/news/514431/...AF%D8%A7%D8%AF © www.tabnak.ir
نظر
-
در اصل توسط ali110 پست شده است View Postکانال ۱۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارزیابی اسرائیل از مذاکرات هستهای در وین این است که توافق با ایران حتمی است./// احتمالا سه شنبه توافق اعلام خواهد شد
قیمت امروز 300 تومن / 13 تیر 94
دوست بلندمنش ali 110 شب خوش و چراغت روشن.
شما اگر پول نقد داشتید فردا سهام ایران خودرو می خریدید یا خیر؟
یا فردا چه سهام هایی رو برای خرید می پسندید؟
پاسخ فوری
سپاسدار شماییم.
نظر
-
اطلاعات و صورتهای مالی 12 ماهه منتهی به 1393/12/29 (حسابرسی شده)شرکت ایران خودرو خراسان
12 ماهه 93 نسبت به 92 :
1- فروش : 217 درصد افزایش
2- تحقق سود ناخالص، سود عملیاتی و سود خالص
5- سود محقق شده برای هرسهم در 12 ماهه : 20 ریال
نظر
-
موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1393/12/29
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:30 روز چهار شنبه مورخ 1394/04/24 درمحل سالن اجتماعات شرکت ساپکو - کيلومتر 12 بزرگراه شهيد لشگري(جاده مخصوص کرج) برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1393/12/29
انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
تعیین پاداش هیئت مدیره
سایر موارد
توضیحات:
ساير مواردي که اتخاذ تصميم ان در صلاحيت مجمع عمومي عادي باشدكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
تاریخ خبر: 21/04/1394 | ساعت: 16:8|
روزنامه فرانسوی:مقام های ارشد فرانسه هفته آینده به ایران سفر می کنند
تهران- ایرنا- روزنامه فرانسوی 'ون مینوت' از تدارک و برنامه ریزی مقام های ارشد فرانسوی برای سفر به ایران در هفته آینده، پس از توافق هسته ای خبر داد.
فردا خودرو بسته میشه !!!!كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
اطلاعات و صورتهای مالی 12 ماهه منتهی به 1393/12/29 (حسابرسی شده) شرکت تهيه و توزيع قطعات و لوازم يدکي ايران خودرو(سهامي خاص)
12 ماهه 93 نسبت به 92 :
1- فروش : 10 درصد افزایش
2- سود ناخالص : 36 درصد کاهش
3- سود عملیاتی : 77 درصد کاهش
4- سود خالص : 74 درصد کاهش
5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 12 ماهه : 1413 ریال
نظر
نظر