ايران خودرو ( خودرو )
Collapse
X
-
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
صورت وضعیت پورتفوی 3 ماهه منتهی به 1393/12/29 (حسابرسی نشده)شرکت سرمايه گذاري سمند(سهامي خاص)
جالبه که بانک ملت رو با ضرر فروخته و بیشترین سود رو در فروش ایران خودرو داشته
نظر
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
بلومبرگ: نبرد چین و غرب بر سر بازار جذاب خودرو در ایران!
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بلومبرگ نوشت: امسال زمانی که محمد کلاهی، مشاور تجاری در تهران به فکر تعویض خودرو پژو فرانسوی خود افتاد، به جای خودروهای غربی به خودروهای شرقی روی آورد.
به گزارش پایگاه خبری «تیک» Tik.ir، ماه گذشته کلاهی ، خودرو «جک» مدل j5 اتوماتیک را 57 میلیون تومان خرید یعنی حدود 35 درصد ارزان تر از خودروهایی که وی در نظر داشته است . خودرو جک چهار در با طراحی ایتالیا متعلق به یک شرکت خودروساز چینی به نام آن هونی جیانگوای می باشد که در ایران مونتاژ می شود.
کلاهی می گوید امروز شاهد بسیاری از این خودروها در خیابان ها هستیم و طراحی و قیمت آن نسبت به آن چه در بازار خودرو وجود دارد ، مناسب و خیلی خوب است.
در حالی که خودروسازان غربی برای بازگشت به بزرگترین بازار خودرو در خاورمیانه آماده می شوند، آنها با تغییراتی که در این زمینه توسط رقبای چینی به وجود آمده است ، مواجه خواهند شد. شرکت های خودرسازی«چری» ، «لیفان»، «جیانگوای» از خلا موجود در زمینه خودروهای پژو، سود کلانی به دست آورده اند. زمانی ایران بزرگترین بازار «پژو سیتروئن » در خارج از بازار داخلی فرانسه به حساب می آمد. چین احتمالا سهم خود در بازار خودرو ایران را از یک درصد در سال 2011 به 9 درصد یعنی 17/1 میلیون دستگاه در سال 2016 افزایش خواهد داد.
چنانچه تحریم ها علیه ایران با توافقنامه هسته ای، لغو شود، خودرو سازندگان اروپایی به این کشور بازخواهند گشت. ایران و آمریکا به توافقی اصولی رسیده اند که توانایی غنی سازی اورانیوم ایران را محدود می کند و هم اکنون نیز مشغول نهایی کردن این توافقنامه تا پایان ماه ژوئن هستند. تضمینی برای موفقیت آنها در این موضوع وجود ندارد. در حالی که حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، گفته است بدون پایان تحریم ها توافقی وجود نخواهد داشت ، نمایندگان آمریکا می خواهند درباره توافقنامه نهایی هسته ای با ایران حرف آخر را، آنها بزنند.
چری، لیفان و جیانگوای همگی دارای شرکای داخلی در ایران هستند که با قطعات خودرو ارسالی از چین ، به تولید این خودرو ها در کشور مبادرت می کنند . بر اساس محاسبات موسسه آی اچ اس (مرکز رسمی عرضه کننده اطلاعات و مدارک استاندارد صنعتی) سهم بازار خودرو شرکت های چینی در ایران بیش از سال 2011 به این طرف چهار برابر شده و اکنون 8 درصد بازار خودرو ایران در اختیار چین قرار دارد.
مشارکت های داخلی
خانم استفانی ویگیر، تحلیلگر مرکز آی اچ اس گفت چینی ها فعال هستند و رفتار تهاجمی دارند ، آنها از تحریم ها علیه ایران سود فراوانی برده اند و مشارکت و سرمایه گذاری مشترک خود را با سازندگان داخلی ایران چندین برابر کرده اند و جانشین خودروسازهای خارجی دیگری همچون «کرایسلر فیات »و «مزدا» در ایران شده اند.
اروپایی ها با رقابت رو به افزایش چینی ها روبرو هستند . خودروهایی همچون ام وی ام 110 (نوع ایرانی و هاچ بک «چری») در کنار خودروهای کیا موتورز و پراید و پژو 206 و 306 در همه جای تهران دیده می شوند.
خودروسازان چینی در ارائه خودروهای مجلل نیز پیشرفت کرده اند. در نمایشگاه های مربوط به خودروهای« جیلی» ، بهای خودرو شاسی بلند « امگراند» مدل ایکس 7 این شرکت، از 113 میلیون تومان شروع می شود یعنی کمتر از یک سوم بهای خودروهای مشابه تویوتا می باشد . از زمانی که تحریم ها دسترسی به خودروهای ژاپنی و اروپایی را محدود کرده است این خودروها بر اساس گفته خودروفروشان ، سومین خودرو پرفروش در نمایشگاه ها می باشد.
واردات قطعات خودرو
فرانسه پیش از متوقف کردن اجباری صادرات خود به ایران، بیشتر از هر رقیب دیگر اروپایی خود ،قطعات خودرو به ایران فروخته است. در سال 2012 شرکت پژو اعلام کرد قطعات 473 هزار خودرو را به ایران فروخته است.
این شرکت فرانسوی مستقر در پاریس هنوز 29 درصد از بازار قطعات خودرو ایران را در سال گذشته به خود اختصاص داده بود، بر اساس موسسه آی اچ اس دلیل آن این بوده است که با تمام شدن قطعات مورد نیاز خودروسازهای داخلی ، دیگر تامین کنندگان خارجی از کشور فرانسه وارد کردن قطعات به ایران را ادامه داده اند.
این موسسه پیش بینی می کند چنانچه تحریم ها باقی بماند و شرکت پژو نتواند به کار خود در زمینه مدل های موجود در ایران ادامه دهد ، سهم بازار پژو در ایران احتمالا در سال آینده به 11 درصد، سقوط خواهد کرد.
آنتونیا کرپینا ،سخنگوی شرکت پژو می گوید زمانی که تحریم ها لغو شود خودروسازان فرانسوی قصد دارند سرمایه گذاری مشترک دیگری را با« ایران خودرو»، شریک پیشین پژو و بزرگترین خودروساز ایران ، امضا کنند. ایران خودرو در این باره اظهار نظری نکرده است و این مساله نشاندهنده حساسیت مذاکرات هسته ای می باشد.
مذاکرات شرکت رنو
به گفته شخصی نزدیک به شرکت فرانسوی رنو، این شرکت نیز در حال مذاکره با ایران خودرو می باشد. وی می گوید چنانچه تحریم ها برداشته شود شرکت رنو ارائه خودروی هاچ بک «کلیو» و شاسی بلند «کپچر» را به بازار ایران بررسی خواهدکرد، همچنین میزان ورود خودروهای «لوگان» و «داستر» نیز، بررسی خواهد شد.
بر اساس پیش بینی موسسه آی اچ اس ،با لغو تحریم ها، چنین خودروهایی می تواند رونق خودروهای چینی را به پدیده ای کوتاه مدت تبدیل کند چون خودروهای چینی هنوز در ایران به عنوان خودروهای کم کیفیت تلقی می شوند . شرکت های چری، لیفان و جیانگوای هنوز در این باره اظهار نظر نکرده اند.
کلاهی می گوید البته هر کسی خواهان بهترین خودرویی است که خودرو سازان می توانند ارائه دهند و خودرو ایده آل من « بی ام دبلیو» می باشد.
نظر
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
آغاز مذاکرات خودرویی ایران و آمریکا
تاکنون پای هیچ شریک آمریکایی برای کار مشترک با خودروسازان به ایران باز نشده اما اکنون خبرها از آغاز مطالعات بازارسنجی خودروسازان آمریکایی برای ورود به بازار ایران حکایت دارد و مذاکراتی انجام شده است.
کد خبر: ۴۹۳۶۶۴
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷ - 22 April 2015
تاکنون پای هیچ شریک آمریکایی برای کار مشترک با خودروسازان به ایران باز نشده اما اکنون خبرها از آغاز مطالعات بازارسنجی خودروسازان آمریکایی برای ورود به بازار ایران حکایت دارد و مذاکراتی انجام شده است.
به گزارش مهر، شاید بیش از هر نام خارجی که برای شراکت با خودروسازان ایرانی به گوش میرسد، این پژو باشد که توانسته بیشترین سهم را از مذاکرات با خودروسازان ایرانی به خود اختصاص دهد؛ شرکتی که البته از جمله اولین کشورهایی بود که به شراکت با صنعت خودروی ایران روی آورد. رنو را هم البته نباید از یاد برد اما حال خبر از شرکای غیر فرانسوی دیگری هم میرسد.
بارها و بارها برخی مسئولان صنعت خودروسازی ایران از شراکت با یک شریک غیرآسیایی خبر داده بودند، این در حالی است که تاکنون جزئیات بیشتری از این شراکت منتشر نشده است و مشخص نیست که این شریک غیرآسیایی چه کشوری خواهد بود که به بازار جذاب و پرطرفدار خودروی ایران وارد میشود و چه برنامهای برای این بازار دارد. اما به هرحال، آنگونه که مسئولان صنعت خودرو میگویند مذاکرات به بهترین شکل در حال انجام است.
در حالی هیچگاه این مسئولان از کشور این شریک نامی نبرده و همه چیز را به آینده مذاکرات دو خودروساز، موکول کرده اند، که اکنون از آغاز مطالعات امکانسنجی خودروسازان آمریکایی در بازار ایران خبر میرسد. سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو این خبر را اعلام کرده و گفته که برخی خودروسازان آمریکایی، پیغامهایی را برای خودروسازان ایرانی فرستادهاند و برخیها را نیز واسطه کردهاند که پای مذاکره با خودروسازان ایرانی بنشینند.
جزئیات رایزنی خودروسازان آمریکایی با جادهمخصوصیها
محمدرضا نجفیمنش در گفتگو با مهر با بیان اینکه خودروسازان آمریکایی رایزنیهایی را با خودروسازان و مسئولان ایرانی برای حضور در بازار خودروی ایران خبرداد و گفت: هر حضوری که باعث ارتقای تکنیک و مجهز شدن خودروسازان ایرانی به تکنولوژی روز شود، بسیار مناسب به نظر میرسد و ایران از آن استقبال میکند، این در حالی است که قراردادها باید به سرمایهگذاری مشترک و صادرات بیانجامد.
عضو شورای سیاستگذاری خودرو افزود: نکاتی در مورد عقد قرارداد با خودروسازان آمریکایی حتما لحاظ خواهد شد که نمونه آن، منافع ملی باید در این قراردادها لحاظ شود و صنعت داخلی باید در یک قرارداد جوینت ونچر «برد- برد»، تولید مشترک با خودروساز آمریکایی داشته و بخشی از تولیدات را صادر کند.
وی تصریح کرد: آمریکایی برای حضور و سرمایهگذاری در بازار ایران ابراز علاقه کردهاند و منتظرند تا بیانیه لوزان به یک توافقنامه تبدیل شوند و به بازار ایران ورود کنند، اما هم اکنون رایزنیهایی صورت گرفته که باید اجازه داد ریزهکاریهای آن، در یک زمان مناسبتر اطلاعرسانی شود.
این در حالی است که ساسان قربانی، سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو نیز در این رابطه میگوید: نباید بازار بزرگ ایران را نادیده گرفت، به خصوص اینکه کشورهایی که در همسایگی ایران به سر میبرند، خود یک پتانسیل بسیار بزرگ برای خودروسازانی هستند که اقدام به شراکت در صنعت خودروی ایران میکنند. این در حالی است که البته ایران هم این نکته را نادیده نگرفته و بارها و بارها در شروطی که برای قراردادهای خارجی خود با خودروسازان بینالمللی در نظر گرفته، به این نکته اشاره کرده که باید حتما ۳۰ درصد از تولیدات مشترک، به سمت بازارهای صادراتی روانه شود.
این گفته سخنگوی شورای سیاستگذاری خودرو در حالی مطرح میشود که اسدالله عسگراولادی، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین هم میگوید که خودروسازان آمریکایی برای شراکت با ایرانیها قرار است راه جاده مخصوص را در پیش گیرند، این گفته در حالی مطرح میشود که ۴ شرکت خودروساز آمریکایی در گذشته با ایران برخی همکاریها در صنعت خودرو را آغاز کرده بودند.
از حضور خودروسازان آمریکایی ذوقزده نشویم
عسگراولادی در حالی خبر از حضور خودروسازان آمریکایی برای مذاکره با همتایان ایرانی خود میدهد که بر این نکته تاکید دارد که نباید از دیدن غربیها و آمریکایی برای حضور در بازار پرمنفعت ایران، ذوقزده شد. به همین دلیل است که میگوید بازار ایران باید به نحوی در اختیار آمریکایی قرار گیرد که بتوانیم بابت این تحویل بازار به آنها، خدمات زیادی را هم از آنها دریافت کنیم، نه اینکه بازار را به صورت مجانی و با حاشیه سود بالا در اختیار آنها قرار دهیم.
وی در گفتگو با مهر میافزاید: آمریکاییها باید بابت حضور در بازار ایران، برخی شروط را رعایت کنند و تعهد دهند که به بازار ایران پایبند هستند. در غیر این صورت، نباید ما پیشگام شویم و بازار را به راحتی در اختیار آنها بگذاریم، این در حالی است که در واقع، بازار ایران تنها بازار ۷۰ میلیون نفری نیست، بلکه کشورهای حاشیه و همسایه نیز، تشنه تولیداتی هستند که با کیفیت و با برندهای مطرح و تکنولوژی روز دنیا باشد.
عسگراولادی میگوید: در قبال بازاری که بابت شراکت با خودروسازان آمریکایی، به این کشور میدهیم، باید حواسمان باشد که منافع ملی را زیر پا نگذاریم، ضمن اینکه آنها باید در ابتدا، تکنولوژیهای خود را به بازار ایران وارد کرده و خودروهایی تولید کنند که برای ارایه به بازارهای صاحب نام دنیا، می سازند.
قیمت برخی مدلهای خودروهای آمریکایی در بازار ایران
بررسیهای میدانی مهر نشانگر این است که خودروی اسپارک مدل ۲۰۱۴ در بازار ۷۵ میلیون تومان، رگال ۱۴۹ میلیون تومان، ای تی اس ۱۷۵ میلیون تومان، آنکور ۱۲۸ میلیون تومان، مالیبو ۱۲۰ میلیون تومان، کروز بنزینی ۱۳۲ میلیون تومان، سونیک ۹۰ میلیون تومان و ایمپالا ۱۳۸ میلیون تومان است.
همچنین شورلت کوروت ۲۰۱۰ پلاک شده با گیربکس اتوماتیک و کارکرد ۵۰ هزار کیلومتر نیز به قیمت یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان، گرانترین خودروی آمریکایی در بازار ایران است.
این در حالی است که برخی مدلهای قدیمی خودروهای خارجی نیز هنوز طرفداران خاص خود را دارد، به نحوی شورلت وانت کاستوم مدل ۱۹۷۶ به قیمت ۳۵ میلیون تومان، شورلت مالیبو ۱۹۷۰ معادل ۶۸ میلیون تومان، شورلت کامرو ۱۹۷۷ به قیمت ۲۵ میلیون تومان و شورلت کاپریس مدل ۱۹۷۴ نیز به قیمت ۶۰ میلیون تومان فروخته میشود.
شورلت نوا ۱۹۹۲ به قیمت ۳۰ میلیون تومان، شورلت سلبریتی ۱۹۸۹ به قیمت ۱۸ میلیون تومان، شورلت c۱۰ مدل ۱۹۷۸ به قیمت ۳۲ میلیون تومان و شورلت کاپریس کلاسیک مدل ۱۹۸۵ نیز به قیمت ۲۵ میلیون تومان فروخته میشود.
نظر
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
یکهزارع به مهر اعلام کرد:
جزئیات مذاکرات جدید با مقامات ارشد پژو/ «مخفیانه» به فرانسه نرفتم
هاشم یکه زارع
سهشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۲
مدیرعامل ایرانخودرو با تاکید بر اینکه سفرش به فرانسه «مخفیانه» نبوده است، در تشریح جزئیات مذاکره با مقامات ارشد پژو گفت: اطمینان میدهیم منافع ملی در قرارداد با این خودروساز فرانسوی رعایت شود.
هاشم یکهزارع در گفتگو با مهر با تاکید بر اینکه سفرش به فرانسه برای مذاکره با مقامات ارشد پژو «مخفیانه» نبوده است، گفت: این سفر در ادامه مذاکرات ایران با فرانسه برای ادامه همکاری با پژو صورت گرفته و در آن، موضوعات همچون ساخت داخل بالای قطعات خودروهایی که قرار است در آینده به صورت مشترک میان دو خودروساز تولید شوند، مورد مذاکره واقع شده است؛ ضمن اینکه تاکید ما بر این بود که باید در همکاری جدید، صادرات و ارایه تکنولوژیهای جدید به قطعهسازان داخلی نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی در پاسخ به انتقادات مطرح شده در خصوص تعیین تکلیف خسارتهایی که پژو به ایران وارد کرده است، افزود: به هرحال شرکت پژو در مقطعی به خاطر تشدید تحریمها بازار ایران را ترک کرده و مشابه این ترک بازار ایران، در صنایع دیگری همچون هواپیما و نفت نیز صورت گرفته است، بنابراین ایران خودرو خسارتهای احتمالی وارده را با دقت پیگیری میکند، ضمن اینکه علاوه بر پژو، خودروسازان خارجی دیگری همچون کیا و نیسان نیز بازار ایران را ترک کردهاند.
وی تصریح کرد: واقعیت اینکه خسارتی که پژو به ایران وارد کرده باید تعریف شود؛ این در حالی است که باید به این سوال پاسخ داد که از سال گذشته که تولید بالا رفته است، هنوز همکاری با پژو صورت نگرفته است که تمامی کاهش تولید ایران در سالهای تحریم، به خاطر ترک پژو از بازار ایران و قطع همکاری با ایرانخودرو باشد.
به گفته یکهزارع، هر نهادی همچون مجلس متقاضی باشد، تمام اطلاعات را در اختیار آن قرار خواهیم داد و مطمئن باشید که وقتی توضیح دهیم به نحو احسن قانع خواهند شد، بنابراین وقتی مذاکرات را برای همکاری جدید با پژو صورت میدهیم، حتما اطمینان خواهیم داد که در مذاکرات، منافع ملی رعایت خواهد شد و ذرهای از این منافع عقب نخواهیم نشست.
وی اظهار داشت: آنچه که هماکنون برای همکاری با پژو در دست مذاکره داریم، برای همکاری آینده است و دقیقا بستگی به این دارد که وقتی این قرارداد امضا شد، ذرهای اگر احساس کنیم که طرف خارجی از منافع ملی، تخطی میکند، برخورد خواهیم کرد، آنچه که در مورد مذاکرات با پژو دنبال میشود حفظ منافع ملی است.
یکهزارع گفت: بالاخره پژو به دنبال این است که با ایران همکاری داشته باشد، چراکه ایران را بازار بزرگی میداند، قبلا نیز در بازار ایران حضور داشته و به خوبی این بازار را میشناسد؛ بنابراین دیگر شرایط قبل در این قرارداد مدنظر نخواهد بود و باید پژو در ایران سرمایهگذاری کرده و مرکز تحقیق و توسعه راه اندازی کندY ضمن اینکه به همان تعدادی که در بازار ایران فروخته میشود، سی درصد باید صادرات شود، بنابراین اگر از صادرات کم شود، به همان اندازه فروش داخلی نیز کاهش خواهد یافت.
وی اظهار داشت: ایجاد پلتفرم مشترک، داخلیسازی قطعات و ارایه تکنولوژی به قطعهسازان از جمله مواردی است که در قرارداد پژو به دقت باید رعایت شود.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
سرویس: اقتصادی ، تاریخ: ۰۸/اردیبهشت/۱۳۹۴ - ۱۴:۲۰ ، شناسه خبر: ۷۲۵۰۱۹
یکه زارع در گفت و گو با تسنیم؛ درخواست ایران خودرو برای افزایش قیمت به شورای رقابت ارسال شد
خبرگزاری تسنیم: مدیر عامل ایران خودرو از ارسال اطلاعات محصولات این شرکت برای افزایش قیمت به شورای رقابت خبر داد.
نسخه قابل چاپ
هاشم یکه زارع در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از ارسال مستندات ایران خودرو به شورای رقابت برای اعمال تغییرات قیمتی در محصولات این شرکت خبرداد و اظهارداشت: امسال هزینههای تولید نسبت به سال گذشته با افزایش هایی روبه رو شده است به همین منظور ما اطلاعات هزینههای تمام شده محصولات خود را به شورای رقابت ارسال کردهایم.
وی با بیان اینکه امروز اطلاعات هزینه ای خود را به شورای رقابت ارسال کرده ایم، افزود: قرار است شورا این اطلاعات را بررسی و نتایج را به ما اعلام کند.
* طراح آلمانی 2 هفته در ایران بود و جمعه برگشت
مدیر عامل ایران خودرو در رابطه با انتشار برخی از اخبار مبنی بر بلاتکلیفی قرارداد 4 ساله ایران خودرو با یک طراح آلمانی هم به ارائه توضیحاتی پرداخت و گفت : قرار نیست تمام فعالیت های ما رسانه ای شود. اما باید بگویم هیچ بلاتکلیفی در این قرار داد وجود نداشته و این طراح دو هفته قبل به ایران سفر کرده و جمعه شب به آلمان برگشته است.
یکه زارع اضافه کرد: "واو را " 20 روز دیگر هم به همراه تیم خود به ایران سفر خواهد کرد تا روند همکاری خود را با این شرکت ادامه دهد.
وی در ادامه صحبتهای خود با اشاره به اینکه هنوز قرار داد ایران خودرو و پژو نهایی نشده است، گفت: در سفر اخیر خود به فرانسه هم به دنبال تدوین توافقنامه نامه نهایی با این شرکت بودیم که هنوز حاصل نشده است.
یکه زارع با بیان اینکه در کنار مذاکرات ما با شرکت پژو قطعه سازان داخلی هم به دنبال همکاری با شرکتهای بزرگ قطعه سازی فرانسه و سایر کشورها هستند، تصریح کرد: در قرار جدید خود با این شرکت پژو تمام منافع خودروسازان داخلی را رعایت و سپس اقدام به تصویب نهایی آن خواهیم کرد.
مدیر عامل ایران خودرو اضافه کرد: اولویت ما ساخت داخل قطعات است تا از آسیب های احتمالی قطع روابط همکاری با شرکای بین المللی جلوگیری کرده و سطح کیفی محصولات خود را ارتقاء دهیم.
وی با اشاره به اینکه از سال گذشته حجم تولید این شرکت افزایش و به 602 هزار و 393 دستگاه رسیده است، گفت: این امر نشان از آن دارد که کاهش تولید ایران در سالهای تحریم، به خاطر ترک پژو از بازار ایران و قطع همکاری با ایرانخودرو نبوده و عوامل دیگری نیز در رابطه دخیل هستند.
انتهای پیام/ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
با سلام / دوستان تا دیر نشده ، جنبش اعتراضی برای جلوگیری از ریزش بیشتر شاخص بورس را فعال کنید . اگه یادتون باشه ، دفعه قبل خوب جواب داد و شاخص چند هفته ای سبز بود / هر روز تو سایتهای مختلف و از هر روشی که بلدید ، اعتراض کنید / تا نباشد چوب تر ، فرمان نبرد ......
نظر
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
اخه شما دیگه چه گرگی هستید !!! روحانی طیب نیا سیف اتش جهنم بر شما و عوامل کثیفتان اعم از صالح ابادی و فطانت و خواجه نصیر و مالمیر و عبد تبریزی باد ............از شما وطن فروش تر و رذل تر نیست ..........امریکا و اسرائیل و اعراب حق دارند با شما به دید یک محور شرارت نگاه کنند
نظر
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
تاریخ خبر: 13/02/1394 | ساعت: 15:59|
یک روزنامه عربی گزارش داد:
پژو درصدد امضای قراردادی جدید با ایران خودرو
تهران - ایرنا - روزنامه انگلیسی زبان گلف تایمز به نقل از آنتونیا کریپینا سخنگوی شرکت پژو فرانسه اعلام کرد که به محض اینکه تحریم ها لغو شوند، شرکت پژو قصد دارد قرارداد همکاری مشترک جدیدی را با شرکت ایران خودرو که قبلا با آن همکاری می کرده، امضا کند.
پژو درصدد امضای قراردادی جدید با ایران خودرو
به گزارش گروه اقتصادی ایرنا، این روزنامه عربی افزود: ایران خودرو به دلیل حساسیت مساله از اظهار نظر در این زمینه خودداری کرد.
گلف تایمز ادامه داد، به گفته یک منبع آگاه که به شرکت رنو فرانسه نزدیک است، این شرکت نیز سرگرم گفت و گو با ایران خودرو است. وی نیز خواست نامش ذکر نشود. این شرکت قصد دارد پس از لغو تحریم ها، خودروهای سیلو هاچ بک و کپچر کامپکت اس.یو.وی و خودروهایی مانند لاگون سدان و داستر اس.یو.وی خود را به بازار ایران معرفی کند.
در حالی که خودروسازان اروپایی قصد بازگشت به ایران در صورت لغو تحریم ها را دارند، سهم خودروسازان چینی از بازار ایران در طول سال های 2011 تاکنون بیش از چهار برابر افزایش یافته و به 8 درصد رسیده است.
خوروسازان چینی در حال تصاحب سلیقه طبقه مرفه ایران نیز هستند. در نمایشگاه اتومبیل شرکت چیلی در تهران قیمت ماشین های امگراند ایکس هفت اس.یو.وی از 1.13 میلیارد ریال شروع می شود که تقریبا یک سوم اس.یو.وی مشابه شرکت تویوتا موتورز ارزانتر است.
بنابه گفته یکی از کارکنان شرکت چیلی در تهران که خواست نامش فاش نشود، ایکس هفت، سومین اتومبیل پر فروش این شرکت است.
اگر تحریم ها پابرجا بماند و شرکت پژو فرانسه به تولید مدل های قدیمی خود که اکنون در ایران وجود دارد ادامه ندهد، سهم بازار این شرکت از 29 درصد در سال 2014 به 11 درصد در سال 2016 کاهش خواهد یافت.
استفانی وایجیر تحلیلگر موسسه تحقیقاتی ای.اچ.اس آمریکا گفت: خودروسازان چینی سلطه جو و دارای پشتکار فراوان هستند. بله، ارزش سرمایه گذاری مشترک آنها با شرکت های خودروسازی ایران چند برابر شده، بله آنها جایگزین سایر شرکت های خودروسازی خارجی از جمله فیات و مزدا موتور شده اند.
این تحلیلگر افزود: خودروهایی مانند ام.وی.ام 110 در خیابان های تهران بسیار به چشم می خورد. اما با این حال هنوز هم خودروهای چینی در ایران به اتومبیل های با کیفیت پایین معروف هستند.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
یه دو تا خبر منفی هم از خودرو بزارید تا سهم راه خودش رو بره و + و احیانا صف خرید بشه میدونید که در بازار بین المللی بورس ما خبر + یعنی الفرار و منفی شدن بی منتها
نظر
-
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
اگه اعتراض نکنین ، قیمت اکثر سهم ها ، تا توافق مسخره هسته ای ، نصف قیمت فعلی خواهد شد / لعنت بر طیب نیا و فطا نت و ...
به ادرس توییتر روحانی برید و برای جلوگیری از ریزش بیشتر شاخص بورس ، اعتراض کنید
@ Rouhani_ir
همچنین میتوانید به سایت شخصی روحانی بروید و اعتراض کنید rouhani.ir
لینک صفحه فیسبوک حسن روحانی : http://fa-ir.facebook.com/rouhani.ir
شماره تلفن دفتر ریاست جمهوری 6133
تلفن پیامگیر دولت 111 / تنها راه نجات بورس ، اعتراضه /
نظر
نظر