کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مهرداد داد پایدار تحلیل جالبی از خودرو ارائه داده و هدف 470 و 500 تومان اعلام کرده
به نظرم منفی فردا ارزش خرید و نگه داری خواهد داشت
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
عجب مردمانی هستیم!!؟؟ /:.nono.:/
الان نیم ساعت است که شفاف سازی ایرانخودور در کدال منتشر شده و هیچ کسی به روی خودش نیاورده و چون پاسخ شفاف سازی منفی است و به ضرر سهم ، کسی صداش را درنیاورده و از حقایق فرار میکنیم.
منظورم بچه های این سایت و این تاپیک نیست. بلکه کانالهای تلگرامی و سایتهایی هستند که در این مدت تبلیغات سنگین سهم را میکردن و به شدت در حال بوق زدن بودن و الان در مورد این شفاف سازی چیزی نمیگویند و ساکت شدن. ایرانخودرو با این شفاف سازی آب پاکی را روی دست سهامدارانش ریخت.
ایران خودرو بخاطر افزایش سرمایه بالا میره،اونم افزایش سرمایه بالای 500 درصد از طریق تجدید ارزیابی دارایی ها.
بگمان من خودرو اکنون از هر زمان دیگر شرایط خوبی برای صعود داره ،هدف این صعود شکست مقاومت سقف 478 تومن با هدف حداقلی 650 تومن خواهد بود.
حجم خریدهای اینروزهای خودرو گویای اینه که خریداران پرقدرتی وارد سهم شده اند.
الان روی 385 تومن معامله میشه ،خریدهای من از 20 بهمن در محدوده 270 تا 280 تومن بصورت پله ای بوده.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر