ايران خودرو ( خودرو )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جعفرزاده
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 5833

    #2701
    پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

    نکته‌ای که رهبر انقلاب به وزیر اقتصاد گفت
    وزیر اقتصاد با بیان روایتی از نکته‌‌ای که رهبر معظم انقلاب به وی درباره اقتصادمقاومتی گفتند، اظهارداشت: کشورهای خارجی علاقه زیادی به سرمایه‌گذاری در صنعت خودروی ایران دارند و تصور ما این است که برای بهبود کیفیت خودروهای تولیدی، چه با مشارکت خودروساران داخلی و چه بدون مشارکت آنها، باید باب همکاری را با سرمایه‌گذاران خارجی این صنعت باز کنیم.


    به گزارش خبرنگار مهر، علی طیب نیا امروز در مراسم تودیع و معارفه روسای سابق و جدید سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران، با بیان اینکه منشا اصلی پایین بودن نرخ رشد اقتصادی کشور و نوسانات آن، تکیه بر درآمدهای نفتی است، اظهار داشت: اعمال تحریم های غیرمنصفانه نسبت به ایران، با وجود وارد آوردن فشار و ایجاد تنگنا برای فعالیت های اقتصادی، این حسن را هم داشت که میزان آسیب پذیری اقتصاد کشور از ناحیه وابستگی به درآمدهای نفتی و نیز روش های جایگزین این درآمدها را به ما نشان داد.

    وزیر امور اقتصادی و دارایی، بازگشت کشور به شرایط اقتصاد نفتی را حتی در صورت رفع تحریم ها، منتفی دانست و تصریح کرد: مسلما اگر این تحریم ها هم برطرف بشود، ما دیگر بنا نداریم از درآمدهای نفتی به عنوان موتور محرکه اقتصاد کشور استفاده کنیم.

    طیب نیا با اشاره به سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری، گفت: این سیاست ها مبنای کار دولت و قوای حاکمه، و هدف اصلی آن، دست یابی به رشد مستمر، پایدار، انعطاف پذیر، درونزا و برون نگر است.

    وی افزود: اگر چه رشد مورد نظر اقتصاد مقاومتی، درون‌زا است اما در عین حال برون نگر نیز هست و این نکته ای است که مقام معظم رهبری در جریان دیدار بنده با ایشان، مورد تاکید قرار دادند و اظهار داشتند که باید از ظرفیت های موجود در عرصه بین الملل استفاده کنیم.

    وزیر اقتصاد یادآور شد: البته استفاده از ظرفیت های عرصه بین الملل تنها به معنی تامین مالی نیست، بلکه توسعه صادرات و حضور موثر در عرصه رقابتی اقتصاد جهانی اهمیت بسیار بیشتری از این موضوع دارد، زیرا شرط اصلی باقی ماندن در بازار صادرات، بهبود کیفیت، افزایش بهره وری و کاهش هزینه تولید است.

    طیب نیا افزود: اگر هنوز شاخص بهره وری در کشو ما پایین است و چندان رقابت پذیر نیستیم، به خاطر اعمال سیاست جایگزینی واردات در سال های گذشته است، در حالی که در چارچوب اقتصاد مقاومتی، رشد صادرات، آن هم به عنوان یک هدف میان مدت به منظور دست یابی به رشد بالای اقتصادی در آینده است.

    وی ادامه داد: اگر چه اعمال تحریم های خارجی زمینه ساز شوک کمبود عرضه در کشور شده است اما ما با شکل کاهش تقاضا نیز مواجه هستیم و هم مصرف بخش خصوصی و هم بخش دولتی طی 2 سال گذشته کاهش چشمگیری داشته که این خود از عوامل مهم بروز رکود است.

    وزیر اقتصاد با بیان اینکه برای خروج از رکود، باید هم جانب عرضه و هم تقاضا را تقویت کنیم، اظهار داشت: تقویت صادرات به کشورهای منطقه، اقدام مناسبی است که می تواند موجب خروج از رکود شود.

    طیب نیا گفت: خوشبختانه بستر این کار در کشورهای همسایه از جمله عراق کاملا مهیا است؛ به ویژه که این کشور به تازگی، همه محدودیت های صادراتی کشورمان را نیز لغو کرده و متقاضی واردات انواع کالا و خدمات، به ویژه خدمات فنی مهندسی از ایران است.

    وی با یادآوری اینکه فضای بین المللی علیه ایران پس از روی کار آمدن دولت یازدهم بسیار مثبت شده است، اظهار داشت: علاقه مندی کشورهای صاحب سرمایه و سفر اتباع آنان به ایران افزایش چشمگیری یافته است، به شکلی در سه ماهه ابتدای امسال، حجم ورود توریست ها به کشورمان دو و نیم برابر شده و ظرفیت هتل ها تا آخر تابستان تکمیل است، که اطلاع واثق داریم، بخش قابل توجهی از این افراد، سرمایه گذاران خارجی یا نمایندگان آنها هستند.

    وزیر اقتصاد با بیان اینکه زمینه صادرات خودرو از ایران به کشورهای منطقه وجود دارد، گفت: کشورهای خارجی علاقه زیادی به سرمایه گذاری در صنعت خودروی ایران دارند و تصور ما این است که برای بهبود کیفیت خودروهای تولیدی، چه با مشارکت خودروساران داخلی و چه بدون مشارکت آنها، باید باب همکاری را با سرمایه گذاران خارجی این صنعت باز کنیم.

    طیب نیا افزود: در حوزه صنایع پتروشیمی و صنایع وابسته به نفت و گاز و حتی توریسم، شاهد علاقه مندی سرمایه گذاران خارجی هستیم که از جمله، در سفر چندی پیش من به قطر، آنها نسبت به تاسیس هتل های پنج ستاره در شهرهای مختلف ایران به شدت ابراز تمایل می کردند.

    وزیر اقتصاد با بیان اینکه نشانه های رشد و خروج اقتصاد کشور از رکود مشاهده می شود، رشد 90 درصدی تولیدات صنعت خودروسازی و رشد محسوس صنعت نفت و پتروشیمی را از جمله مصادیق این امر ذکر کرد.

    نظر

    • b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1052

      #2702
      پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

      در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
      فقط يك راه نجات براي خودروي ايران وجود داره كه ميتونه قيمت هر سهم خودرو را تا 14000تومان افزايش بده البته خودروسازان بايد شرايط من را بپذيرند تا من راه را نشان بدهم
      والا ایران خودرو ، سایپا، گروبهمن بعید می دونم شرایط شما رو بپذیرند ولی ظاهرا بنز و بی ام و ،تویوتا ، لامبورگینی و .. . با دیدن این پیغام شما برنامه سفر به ایران و شکستن تحریم ها رو دارند واسه خودتون چند تا محافظ بگیرید راستش من مطالب شما رو می خونم یاد فیلم ذهن زیبا میافتم (آخرش جایزه نوبل گرفت).

      نظر

      • جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

        #2703
        پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

        واقعا به کارشناسان شرکتهای حقوقی باید جایزه داد / من نمیدانم اینها را چه کسانی انتخاب میکنند / سر سمند خودروی 230 تومانی نمیخرید امروز در قیمت حدود 290 خریدار شده است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! / یکی از سهامداران حقوقی ولصنم در محدوده 190 فروخته و امروز در محدوده 240 همان تعداد را خریده است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

        نظر

        • meisam_em
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 2124

          #2704
          پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

          شرايط فروش فوري از روز يكشنبه مورخ بيست و دوم تيرماه راس ساعت 10 صبح برقرار مي باشد

          نكات مهم شرايط فروش فوري تيرماه به شرح ذيل مي باشد:
          1-فقط مشترياني مي توانند از اين شرايط فروش فوري بهره مند شوند كه در بخشنامه هاي شماره 3364,3355،3351،3337،3330،3345(از بهمن ماه سال 92 تاكنون) نتوانسته اند ثبت نام انجام دهند.
          2-هر مشتري به ازاي كدملي يك دستگاه خودرو مي تواند ثبت نام نمايد.
          3-امكان انتخاب نمايندگي فقط با توجه به استان محل سكونت مشتري امكان پذير خواهد بود و بعد از ثبت نام به هيچ عنوان امكان تغيير آدرس (شهر) مجاز نمي باشد.
          4-براي مشتريان حقوقي امكان ثبت نام با اين شرايط وجود ندارد.
          5-امکان انتخاب رنگ هاي جديد و متنوع براي خودروهاي قيد شده فراهم ميباشد و پس از ثبت نام امكان تغيير رنگ وجود نخواهد داشت.
          6- در اين ثبت نام، امكان صلح به غير وجود ندارد.
          كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

          نظر

          • مشتاق
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 150

            #2705
            پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

            در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
            فقط يك راه نجات براي خودروي ايران وجود داره كه ميتونه قيمت هر سهم خودرو را تا 14000تومان افزايش بده البته خودروسازان بايد شرايط من را بپذيرند تا من راه را نشان بدهم


            =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

            نظر

            • parham82
              ستاره دار(7)
              • Jun 2011
              • 509

              #2706
              پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

              در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
              فقط يك راه نجات براي خودروي ايران وجود داره كه ميتونه قيمت هر سهم خودرو را تا 14000تومان افزايش بده البته خودروسازان بايد شرايط من را بپذيرند تا من راه را نشان بدهم
              بقول عبدالمالکی :
              روانی روانیتم :.thumbsupsmileyanim
              طاس اگر نيك نشيند همه كس نراد است
              @signal1357
              سیگنالهای خرید روزانه تلگرامی در پرهام سیگنال

              نظر

              • نجاT...
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 2639

                #2707
                پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                امروز فروش اینترنتی آغاز میشه و میتونه تاثیر مثبتی بزاره روی گروه خودرو
                صف خرید دور از دسترس نیست
                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                نظر

                • eslami
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 789

                  #2708
                  پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                  ليدر منفي بشه .............كل بورس به زير ميكشه!!!

                  نظر

                  • علی علیزاده
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1159

                    #2709
                    پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                    خودرو تا 265 اصلاح کنه بهتره
                    یا غنی....

                    نظر

                    • کاظمی
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 331

                      #2710
                      پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                      در اصل توسط eslami پست شده است View Post
                      ليدر منفي بشه .............كل بورس به زير ميكشه!!!
                      قابل توجه اون عزیزانی که لیدری خودرو رو باور ندارن... بله متاسفانه خودرو لیدر بازاره ...و تا موقعی که این سهم بی بته لیدره و امثال شبندر و پتروها و فولادی ها رو به حاشیه کشونده کاریش نمیشه کرد...

                      این حقوقی احمق خودرو امروز خیلی باید زور بزنه تا بتونه حمایت 275 رو نگه داره خیلی آقا خیلیX-(:-&....در حالیکه با صف فروش نکردنش , احتیاج کمتری بود به زور زدن...چکار کنیم که تفکر اونا هم شده نوسانگیری پس 265 رو عشقه.../:.sadsmiley.:/
                      تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

                      نظر

                      • ائلشن
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 993

                        #2711
                        پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                        فروش اینترنتی آغاز شد یا قیمت های اعلامی شورای رقابت.

                        باید منتظر افزایش حجم معاملات و لیدری گروه خودرو باشیم

                        نظر

                        • eslami
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 789

                          #2712
                          پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                          پولبك در حال اتمام.

                          خريد با حد ضرر قيمت پاياني 270....بد نيست.

                          نظر

                          • ابوذر
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 614

                            #2713
                            پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                            ایران خودرو در حال برگشت!!

                            نظر

                            • eslami
                              عضو فعال
                              • Apr 2012
                              • 789

                              #2714
                              پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                              اگه برگشت كه هيچ...........اگه برنگشت كه داره يه پرچم ميسازه در حد لاليگا!!!

                              نظر

                              • eslami
                                عضو فعال
                                • Apr 2012
                                • 789

                                #2715
                                پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )

                                انصافا اگه توافق بشه...............خودرو رفته بالاي 300............

                                كمي از سبد رو بايد به خودرو اختصاص داد.........

                                نظر

                                در حال کار...
                                X