کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خریدار ها کاملا هیجانی میخرند و 90 درصد از افراد جدید بازار هستند که فکر کرده اند چه خبره، تمام خودروساز های دنیا در ایام کرونا ورشکست شده اند انوقت ملت ما برای ایران خودروی که 8 برابر شده قیمتش صف میکشن بخرن بعد که خریدشون تکمیل شد راحت میشینن در صف فروش و میفروشند. تازه زرنگ باشند تا هیجانات نخوابیده میفروشند بعد که هیجانها خوابید که دیگه این قیمت ها نمیشه فروخت.
خودرو ، خساپا و کل گروه خیلی زود اصلاحشون تموم میشه و روندشون رو پی میگیرن
البته خپارس و زامیاد که هنوز اول راه هستند و افزایش از تجدید دارن
بازدهی این گروه عالی بود و پایدار
یکی دوروزخودرووسایپا منفی شدن خیلی هاتوسایتهاوکانالها راه افتادند فریادواحبابا سردادند...
به قول دوستی اینا به جای اینکه بگن بازارتحلیل بردارنیست بهتره بگن من تحلیل بازارروبلدنیستم!...
صف خرید امروز 2.5 میلیاردی خودرو و 4 میلیاردی سایپا تقدیم به حبابیون!!!
یکی دوروزخودرووسایپا منفی شدن خیلی هاتوسایتهاوکانالها راه افتادند فریادواحبابا سردادند...
به قول دوستی اینا به جای اینکه بگن بازارتحلیل بردارنیست بهتره بگن من تحلیل بازارروبلدنیستم!...
صف خرید امروز 2.5 میلیاردی خودرو و 4 میلیاردی سایپا تقدیم به حبابیان!!!
از منفی دیروز استفاده کردیم نوش جونمون
خدا روووووو شکرررررر/:.yead.:/
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
صف خرید امروز 2.5 میلیاردی خودرو و 4 میلیاردی سایپا تقدیم به حبابیون!!!
توو اصل حباب بودنه اون آشغالای دولتی کسی شک نداره حتی خود شما.. بحثه موج سواری هم دیگه سواد بورسی نمیخواد عمه قضی هم وقتی دارا و سارا خواستن عرضه بشن میدونست باید چی بخره.
مورچه هارو دیدی وقتی دونه میریزن یکجا هجوم میارن؟ همون داستانه... تا آخر سال از این دونه ریزی ها زیاد داریم...
شما رو تحلیل سود نکردی رو موج سود کردی این موجها تموم میشه بوقتش... ولی اون سهما همچنان تو حباب بودنشون هیچ فرقی ایجاد نشده ... فردا اگه صورتای مالی ایران خودرو بجای زیان انباشته تعدیل مثبت داد و سود انباشته شد من اصلا تعجب نمیکنم. فقط دلمو میگیرم از خنده روده بر نشم./:.winksmiley02.:/
آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2020/07/20, 12:15.
اشکان عزیز تبریک میگم، انشاالله طبق قولی که داده بودم روی ۷۰۰ تصمیم میگیریم برای فروش، البته اگه بعد از مجمع بخواد بالای ۳۰ درصد باز بشه دیگه باید سلام بدیم به خودروی ۱۰۰۰ تومانی ...
پیشاپیش میلیاردر شدن سهامداران خودرو رو تبریک میگم...
توو اصل حباب بودنه اون آشغالای دولتی کسی شک نداره حتی خود شما.. بحثه موج سواری هم دیگه سواد بورسی نمیخواد عمه قضی هم وقتی دارا و سارا خواستن عرضه بشن میدونست باید چی بخره.
شما رو تحلیل سود نکردی رو موج سود کردی این موجها تموم میشه بوقتش... ولی اون سهما همچنان تو حباب بودنشون هیچ فرقی ایجاد نشده ... فردا اگه صورتای مالی ایران خودرو بجای زیان انباشته تعدیل مثبت داد و سود انباشته شد من اصلا تعجب نمیکنم. فقط دلمو میگیرم از خنده روده بر نشم./:.winksmiley02.:/
بنده اصلا حوصله حرفای الکیو بحث و جدل رو ندارم و دیگه هم پاسخی به شما نمیدم، فقط اینو بگم که حرف شما مثل گلی هست که مارادونا با دست به انگلیس زد و معروف شد به دستان خدا ولی الان همه میگن بازی رو آرژانتین برد و مارادونا گل زد و توی فیفا و تاریخ فوتبال اون گل ثبت شده!
این سودی که ما توی خودرو کردیم دیگه ثبت شده و تموم شد رفت، حالا شما و امثال شما هرچی میخواید بگید موج بوده شانس بوده رانت بوده مافیا بوده، ما سودمونو کردیم و بزودی بای میدیم
بنده اصلا حوصله حرفای الکیو بحث و جدل رو ندارم و دیگه هم پاسخی به شما نمیدم، فقط اینو بگم که حرف شما مثل گلی هست که مارادونا با دست به انگلیس زد و معروف شد به دستان خدا ولی الان همه میگن بازی رو آرژانتین برد و مارادونا گل زد و توی فیفا و تاریخ فوتبال اون گل ثبت شده!
این سودی که ما توی خودرو کردیم دیگه ثبت شده و تموم شد رفت، حالا شما و امثال شما هرچی میخواید بگید موج بوده شانس بوده رانت بوده مافیا بوده، ما سودمونو کردیم و بزودی بای میدیم
خدا بده برکت. این از آشغال بودن اون سهم کم نمیکنه صحبت سر حباب بود که عرض شد.
جناب نجات لطفا نظرتون رو قيمت گشايش خساپا هم مي فرماييد چون مجمع سايپا يكروز زودتر از خودرو هست در ضمن مي فرماييد خودرو اگر بالاي 700 باز شد نگهداري كنيم
نظر