کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
معاملات حقوقی در خودرو تا به امروز. یک دوره فروشنده بودن و این روزها اغلب خریدار. حالا ببینیم حقوقیای نامحترم که این روزها دارن خوب میخرن و گاها نوسان میگیرن در چه حالی هستن/:.smilingsmiley.:/ بماند که در کنار این رفتاری که با کدهای حقوقی انجام میدن به راحتی با کدهای حقیقی سود شخصی شیرینی به جیب میزنن.
برگ سهم = مجموع(برگ خرید روز - برگ فروش روز)
مبلغ = مجموع ((برگ خرید روز - برگ فروش روز) * پایانی هرروز)
میانگین = مبلغ/برگ سهم
فکر کنم متوجه علت میانگین خرید 2193 تومنی شده باشید!!(بذارید به حساب سود اون نوسانی که دو هفته پیش گرفتند).
زمان میگذره و دوباره حساب میکنم ببینیم یک روزی خودشون راضی میشن اون مقداری که فروختن دوباره بخرن. شاید با میانگین 100 تومن/.:biggrinsmiley.:/ الحق نه از بابت بنیادی بودن بلکه برای سفته بازی در مقیاس بالا بسیار ارزشمنده/:.rolleyessmileyani
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
حجم معاملات طی سه روز متوالی
1.4 میلیارد سرانه خرید هر کد حقیقی 22 میلیون تومان
1.4 میلیارد سرانه خرید هر کد حقیقی 21 میلیون تومان
و امروز هم 1.4 میلیارد سرانه خرید هر کد حقیقی 38 میلیون تومان
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
به نظر میرسه جو بایدن رییس جمهور بعدی آمریکاست
ولی باید دید گروه خودرویی که همیشه با کاهش قیمت دلار و گشایش در روابط خارجی و احتمالا ورود مجدد پژو و رنو به کشور روزگارش خوش و خرم میشه آیا باز هم این سیکل را تکرار میکنه
و میتونه روزهای رویایی در بازاری قرمز را رقم بزنه
خدا خواست و ما توانستیم
این دوزار مثبت بازکردن هم از اون کارهای بیهوده بود.
روی صفر تابلوی روز شنبه باز می کردن از نظر روانی خیلی عالی تر بود و راحت تر هم صف خرید می شد.
بازی های الانش هم گروه رو و هم کل بازار رو مستاصل و بلاتکلیف می کنه.
نظر