کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دو میلیارد حجم عرضه شده باز دویست میلیون حجم خریدار در صف خرید داره.
سهامداری کنید ،با شکست 215 تومن توجه ها بسمت سهم جلب میشه .
با 8.4 درصد مثبت روی 223 تومن بازگشایی شد.
الان ما بالای خط روند نزولی 17 ماه گذشته هستیم و این اتفاق مثبتی در روند سهم می باشد.
هدف کوتاه مدت سهم شکست مقاومت 255 تومن.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
الان ما بالای خط روند نزولی 17 ماه گذشته هستیم و این اتفاق مثبتی در روند سهم می باشد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
از روند نزولی خارج شده اما هنوز وارد روند صعودی هم نشده.
من در محدوده 240-245 مقاومت سختی میبینم و تصور نمیکنم الان بتونه از اینجا بالاتر بره و فکر میکنم مدتی بالای 210 تا کف 205 درجا میزنه و کف سازی میکنه بعد حرکتش رو شروع میکنه.
حرکتهاش رو هم شارپ یکنفس مثل پارسال نمیبینم، پله ای میبینم و هر چند پله نوسانگیری میکنند ولی کف رو به تدریج میبرن بالاتر، و البته در این پرش های پله ای خساپا رو بهتر از خودرو هم میبینم
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
ما هم حرفمون همینه....تو این بازار داغون که rsi ها رسیده به چاه نفت ،خرید سهم با rsi هفتاد منطقی نیست....این نکته رو ذکر کنم من شخصا از خدامه این سهم بره بالا ،چون به دنبالش کل بازار میره بالا.....
ارادت.....منظورت از بازار ، شپنا و شبندر و فولاد و فملی و وبملت است؟!
قرار نیست تاوان ترید بدت رو باقی بازار بده بهرام خان....������....بازار راه خودش رو میره
بازار اگه بره به سمتی که ۱۲۰ رو این سهم ببینه نقطه جذابیست .....بنظرم آخرین موج ریزشی سهم بزودی پاس میشه و اونجا دیگه کف سهم هست و میشه با خیال راحت ورود زد....
ما هم حرفمون همینه....تو این بازار داغون که rsi ها رسیده به چاه نفت ،خرید سهم با rsi هفتاد منطقی نیست....این نکته رو ذکر کنم من شخصا از خدامه این سهم بره بالا ،چون به دنبالش کل بازار میره بالا.....
از روند نزولی خارج شده اما هنوز وارد روند صعودی هم نشده.
من در محدوده 240-245 مقاومت سختی میبینم و تصور نمیکنم الان بتونه از اینجا بالاتر بره و فکر میکنم مدتی بالای 210 تا کف 205 درجا میزنه و کف سازی میکنه بعد حرکتش رو شروع میکنه.
حرکتهاش رو هم شارپ یکنفس مثل پارسال نمیبینم، پله ای میبینم و هر چند پله نوسانگیری میکنند ولی کف رو به تدریج میبرن بالاتر، و البته در این پرش های پله ای خساپا رو بهتر از خودرو هم میبینم
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر