ايران خودرو ( خودرو )
Collapse
X
-
پاسخ : ايران خودرو ( خودرو )
سلام ستاره رو ديدي
رديف 2
اين بلوك مال كيه؟
تو پرتفوي تجارت من پيدا نكردم
وحيد جان من تو اطلاعيه هاي 15ام هرچقدر نگاه كردم اين رو پيدا نكردمآخرین ویرایش توسط ققنوس14؛ 2023/03/07, 08:44.آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
در اصل توسط TARGET پست شده است View Postعجب بی شعورند، بلوک قبلی رو ۴۱۰ نخریدن! اینو ۶۰۰ دادن!!!
چه فازی ان خدا وکیلی
بلوک قبلی مال بانک صادرات بود ولی این یکی مربوط به بانک تجارت هست.
اینم مثل قبلی معامله نمیشه ولی خب برای رفع تکلیف اگهی می کنند."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
باز دوباره خودرو بورس کالا یک بار برا همیشه این موضوع باید حل بشه واقعا.
نظر
-
اومدن از محل درآمد سال بعد حذفش كردن
نگفتن كه نباشه.قبلا گفتن85% مال دولت
كه تصويب نشد حالا اين ماده رو برداشتن
همه ميدونن كه بايد بره بورس كالا
ولي بازار و حقوقيها منتظر همچين خبرهائي هستند كه ملت رو پياده كنن متاسفانهآرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
?افزایش ۳۰ تا ۸۰ درصدی قیمت خودرو؟
? قرار است تا پیش از اجرای ابرطرح عرضه خودرو در هفته جاری، قیمتهای جدید بعد از گذشت یکسال و سه ماه از آخرین قیمتگذاری اعلام شود.
? هرچند پیشبینیها از قیمتگذاری خودروها در حاشیه بازار حکایت دارد؛ با این حال به گفته برخی از منابع آگاه، خودروها با درجهبندی قیمتی، بین ۳۰ تا ۸۰درصد رشد قیمت را به خود خواهند دید. پیش از این نایب رئیس شورای رقابت از آغاز عصر طلایی خودروسازی بعد از قیمتگذاری این شورا سخن گفته بود.
?پیش از این افزایش قیمتهایی که از طریق این شورا اعمال شده بود عموما زیر ۱۰درصد بود. تنها در آخرین قیمتگذاری که توسط شورای رقابت انجام شد، یعنی اردیبهشتماه سال گذشته، این شورا افزایش ۱۵درصدی قیمتها را اعمال کرد. در آذرماه سال ۱۴۰۰ نیز که آخرین قیمتگذاری انجام شد، ستاد تنظیم بازار رشد قیمت ۱۸درصدی را برای خودروهای تولید داخل در نظر گرفت
. روزنامه دنیای اقتصاد
نظر
-
در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Postاومدن از محل درآمد سال بعد حذفش كردن
نگفتن كه نباشه.قبلا گفتن85% مال دولت
كه تصويب نشد حالا اين ماده رو برداشتن
همه ميدونن كه بايد بره بورس كالا
ولي بازار و حقوقيها منتظر همچين خبرهائي هستند كه ملت رو پياده كنن متاسفانه
نظر
-
در اصل توسط Amir.S پست شده است View Postحذف کردن از بورس کالا
مگه تو بورس كالا با چه قيمتي معامله ميشد؟همين قيمت بودآرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
نظر
-
در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
وحيد جان من تو اطلاعيه هاي 15ام هرچقدر نگاه كردم اين رو پيدا نكردم
لینک اطلاعیه از سایت رسمی بورس به تاریخ 15 اسفند
اخبار - اطلاعیه عرضه 3.06 درصد از سهام شرکت ایران خودرو به صورت عمده (غیرمدیریتی)درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر