ايران خودرو ( خودرو )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • کیوان
    ستاره دار (۱)
    • خرداد ۱۳۹۰
    • ۵۳۲۱

در اصل توسط najafi.nikan پست شده است مشاهده پست
    درود
    من اینجوری میشمارم

دلیلم واسه شمارش هم اینه که تو نمودار قیمت-حجم بیشترین حجم معاملاتی مربوط به جایی هست که من ۳ گذاشتم.
    اگر شمارش شما درست باشه باید بیشترین حجم ر در موج ۳ ببینیم(معمولا)
    از طرفی بنظرم موج ۲ و ۴ شما هم درجه نیستن!
    نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم.
    خوشحال میشم سایر دوستان هم نظر بدن
    ممنون.
    جایی که شما ۱ شمردید همونجایی هست که من ۳ شمردم چون یک ریز موج کوچک قبلش داره که اونو ۱ گذاشتم و اختلافمون از همینجا ناشی میشه.
    در مورد حجم هم خب اگر شمارش من درست باشه پس معنیش اینه هنوز حجم های بالاتری در راه است که هنوز محقق نشده...ببینیم امروز واکنشش چطوره فکر کنم مشخص بشه /:.smilingsmiley.:/
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • آذر ۱۳۹۰
      • ۶۶۱۳

تحريم کشتيراني را هم برداشتند.حالا نوبت تحريم خودرو هست.
      هفته ديگه تو نيويورک خبرهاي خوبي خواهد امد.
      انشالله.
      هرچي دلار پايين تر مياد گروه خودرو قويتر ميشه.

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • آذر ۱۳۸۹
        • ۵۸۳۳

در اصل توسط Ali zahedi پست شده است مشاهده پست
        از فردا صبح معاملات خودرويها ديدن داره باخبر لغو تحريم ١٧ شركت و دلار ٣٠٨٠ تومانى و كاهش ضمانتنامه هاى بانكى از ١٣٠ درصد به ٣٠ درصد منتظر يه گين ٢٠ درصدى از خودرو تا ١٠ روز آينده باشيد
        اولین صف خرید گروه خودرویی

نظر

• امیرعلی56
          عضو جدید
          • مرداد ۱۳۹۲
          • ۱۸

حميد اعرابي :

خودروي ۲۰۰ به مثابه مپناي ۲۰۰ توماني مي باشد

نظر

• Ali zahedi
            كاربر فعال
            • شهریور ۱۳۹۱
            • ۶۷۶

رهبری :به نرمش قهرمانانه در دیپلماسی معتقدم . الان با این حرف دلار میاد زیر ۳۱۰۰ تومان و از فردا صف های خرید ایران خودرو و گروه خودرو چند برابر میشه

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • آذر ۱۳۹۰
              • ۶۶۱۳

- من مخالف حركتهای صحیح دیپلماسی نیستم،بنده معتقدم به همان چیزی كه سالها پیش به «نرمش قهرمانانه» نامگذاری شد. كشتی گیری كه به دلیل فنی نرمشی انجام می دهد، نباید یادش برود كه حریف و دشمنش كیست.
              ..................................................
              انشالله خبرهاي خوبي از نشستهاي نيويورک بيايد.
              بزودي گردن کلفت ۳۰۰۰توماني دلار همانند گردن کلفت ۱ميليون توماني سکه خواهد شکست.
              منتظر مي مانيم تا دلار بيايد پايين .تحريمها حذف شود.خودروايها پرواز کنند.

نظر

• Ali zahedi
                كاربر فعال
                • شهریور ۱۳۹۱
                • ۶۷۶

دبیر انجمن خودروسازان ایران خبر داد:

احتمال افزایش تا ۱۵ درصدی قیمت خودرو‬

عصرخودرو:معتمدی:اکنون که دولت در دومین ماه شروع فعالیت و اداره کشورقرار دارد و تقریبا همه وزراء ،معاونت و مسولان حوزه های مختلف مشخص و عملا کارهای اجرایی آغاز شده است و تصمیماتی نیز در حوزه های مختلف مانند کمک به تولید اتخاذ شده است همگان منتظر برنامه ها و تصمیمات کلیدی دولت دربخش خودرو هستند.

به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» به نقل از قدس آنلاین، اینکه به دلیل قیمت بالا هنوز بسیاری از متقاضیان خودرو قادر نیستند این کالا را خریداری کنند و بهاء آن را بسیار گران و خارج از بودجه و توان و بنیه مالی خانوارها زیادی ارزیابی می کنند ضمن اینکه معتقدند به ویژه طی دو،سه سال اخیر به طور لجام گسیخته نرخ آن روند افزایشی داشته است.موضوعی است که به عنوان یکی از اولویت های مردم برای سروسامان دادن به آن از سوی دولتمردان مطرح می باشد.
                اما خودرسازان هم در مقابل انتقاد مردم بابت گران بودن قیمت خودرو که البته کیفیت پایین آنهم مورد اعتراض آنان قرار دارد، مدعی اند با وجود افزایش قیمت این محصول ولی به دلیل نوسانات زیاد در حوزه بهاء ونرخ مواد اولیه مورد نیاز و قطعات و نیز افزایش نرخ ارز به ویژه دلار و یورو برای تولید خودرو نه تنها سودی نداشتند بلکه متحمل ضرر و زیان نیز شده اند.
                در همین رابطه و بررسی اینکه قیمت انواع خودرو که اکنون می توان گفت بازار خودرو در نوعی رکود و انتظار برای تعیین تکلیف قرار دارد ،چه تغییری خواهد کرد گفتگویی با احمد نعمت بخش دبیر انجمن خودروسازان ایران انجام شده است که در ذیل تقدیم می شود.
                *به عنوان اولین سوال بفرمایید خودورسازان چه کمکی را از دولت یازدهم انتظار دارند؟**با استقرار دولت جدید رفع چالش های متعدد در حوزه خودرو سازان مد نظر است که مهم ترین آن مساله تحریم می باشد که مشکلات زیادی را برای این صنعت ایجاد کرده است .و امید می رود در مذاکرات گروه ۱+۵ و نیزبا اقدامات دولت آقای روحانی برای رفع این موانع ،این مشکلات کم رنگ تر شود.
                مشکل بعدی که خودروسازان با آن مواجه اند کمبود نقدینگی است در گذشته اگر با ۱۰ درصد مبلغ کل برای خرید مواد مورد نیاز این صنعت از خارج می شد گشایش اعتبار کرد اکنون خودروسازان برای همان خرید ها باید معادل ۱۳۰ درصد کل مبلغ در بانک سپرده گذاری کنند تا گشایش اعتبار صورت پذیرد.
                *تاکنون اقدام دولت برای حل این مشکلات چه بوده است؟**در خصوص گشایش اعتبار رئیس جمهور دستور داد به جای ۱۳۰ درصد رقم ۳۰ درصد مبنا قرار گیرد.اماهنوز جهت اجرا به بانکها ابلاغ نشده است .انتظار این است دستوراتی که در راستای رفع موانع تولید اتخاذ می شود زودتر اجرایی گردد .چراکه هزینه های تولید از جمله قیمت مواد اولیه نسبت به گذشته سه برابر افزایش یافته درحالیکه قیمت خودرو به این میزان رشد نداشته است .

نظر

• yousef
                  عضو فعال
                  • اردیبهشت ۱۳۹۰
                  • ۸۰۸

در اصل توسط yousef پست شده است مشاهده پست
                  با کاهش تدریجی دلار و همچنین امید به رفع تنش با غرب و کاهش گام به گام تحریم ها به زودی گروه خودرو

در صدر توجه بازار خواهد بود....به نظرم از اواخر وقت فردا یا حداکثر روز چهارشنبه روند گروه خودرو با لیدری

خودرو و خساپا برمیگرده و حرکت میکنن به سمت گذر از سقف قیمتی قبلی خودشون....

خودرو طبق انتظاری که داشتم بازگشت پرقدرتی داشت و کمی زودتر از تصورم از همون اول وقت صف خرید شد

و حتی بخاطر عرضه های مربوط به جم صفش نریخت...خودرو اهداف قیمتی بالایی داره...

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • آذر ۱۳۹۰
                    • ۶۶۱۳

چه جالب
                    ديشب تو اخبار گفتند تصويب شد.عمر خودروهاي فرسوده از ۲۵سال به ۲۰سال تغيير کرد.و تسهيلات خوبي هم براي تعويض خواهد داد.
                    .......................................
                    اين خبر يعني حداقل ۵ميليون تقاضا براي ماشين شخصي-اتوبوس-ميني بوس-کاميون-وانت-نيسان و.......
                    چه شوند خودرو-سايپا-پارسخودرو-زامياد-خاور-خکاوه و................

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • آذر ۱۳۸۹
                      • ۵۸۳۳

خسیس بازی در نیارید و لااقل حجم مبنا را بدهید

نظر

• شبندر
                        عضو فعال
                        • شهریور ۱۳۹۱
                        • ۳۵۹۸

كوهي از خبر خوب براي خودرو واقعا امسال رشد خودرو تا ده برابر غير منتظره نيست تارگت من براي خودرو ۱۴۰۰۰تومان است با اطمينان كامل ميگم ولي حداقل با اين اوصاف هيچ رشد نكنه تا ۱۰۰۰تومان كه منطقي به نظر ميرسه قيمتهاي امروز واقعا عاليه هرچقدر ميتونيد از گروه خودرو فرغي نداره خريد كنيد
                        دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• شبندر
                          عضو فعال
                          • شهریور ۱۳۹۱
                          • ۳۵۹۸

من بزرگان بورسي را مي شناسم كه شبندر شتران را فروختند وباهاش خودرو خريدند اينها بي دليل اينكار را نكردند ميدونيد شتران را فروختن وخودرو خريدن يعني چه يعني بايد منتظر دهها برابر شدن خودرو باشيم
                          دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • آذر ۱۳۸۹
                            • ۵۸۳۳

شبندر جان بنا به گفته خودت تا خرخره خودرو خریدی لطفا حجم مبنایش را کامل کن . ممنون

نظر

• شبندر
                              عضو فعال
                              • شهریور ۱۳۹۱
                              • ۳۵۹۸

روزهاي منفي چقدر فروشنده بود بيشتر هم از حقيقها بودند هرچي گفتم نگهداريد فروختند حالا امروز حجم مبنا را هم نمي دهند من امروز ۲ميليون سهم را فقط به خاطر اينكه حجم خورده بشه در اكثر نمادها فروختم

نظر

• جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • آذر ۱۳۸۹
                                • ۵۸۳۳

شبندر جان متشکریم. حجم داده شد. گمان میکنی با این شرایط گره برود ایران خودرو

نظر

در حال کار...