کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آخرین بار در 250...2ماه قبل حقوقی چنین حجمی را در یک روز خرید زده بود ..
وبعد ازان سهم 60درصد رشد را طی2هفته ثبت کرد ...
فردا حمایت شاخص کل در1380-1400 و حمایت قدر خودرو دررنج350-360درپیش هست وبعید هست با شرایط فعلی این اعداد شکسته بشه
معاملات سهام شاخص ساز ها مخصوصا این خودرو یه چند وقتیه خیلی تابلو دستکاری میشه...
رنج کشی منفی..خرید حوقوقی به صورت کم کم از صف نه یکجا...
چه غلطی دارن میکنن یا چه خوابی برامون دیدن معلوم نیست...کی میخوان این جماعت از گندکاری و دستور بازی روی سهام دست یردارن...
ملت رو سرکار نزارین وقتش شد بگبن بیا معامله کنن/.:biggrinsmiley.:/
۱- مطالب من به این نکته اشاره داشت که از یک طرف اون ۲۵ همت زیان رو لحاظ کنید و ضمناً دوران معیار ارزش جایگزینی برای سهمها تموم شده لذا سهام زیان ساز از نظر من با این معیارها دیگه بالایی ندارند چون پول سنگینی دیگه وارد بازار نمیشه که بخاد همه سهام خصوصاً سهام بزرگو بالا ببره. الان خیلی نماد میتونم نام ببرم که دارای ارزش بسیار پایین تری نسبت به داراییهاشون هستند ولی بازار بهشون اهمیتی نمیده.
۲- حرفم رو تایید کردید اون دوره و مقطع بازدهی عالی خودرو تموم شده و زین پس وارد دوران رکوردی یا نزولیش شده. دقیقاً مثل دوره ۹۲ که بعد بازدهی عالی، دوران نزول فرسایشی شروع شد. بعید میدونم شما سهامدار بلند مدت خودرو بمونید!
۳- نمیدونم ۹۵ درصد از کجا اومده اما من غیر خودرو، دابور و ودی داشتم که تقریباً دابور زیر ۲۰ درصد و ودی حدود ۳۰ درصد افت داشت و همین الانم از سقف عبور کردند. گرچه این موضوع هیچ ربطی نداره چون بازدهی خودرو از اول سال با رشد اونها قابل مقایسه نیست. خودرو امسال عالی بود و بدیهیه که بیشتر بریزه.
۴- نه بازدهی خودرو علیرغم نصف شدن برای من عالی بود. فکر کنم پولم حدود ۷ برابر شد و ازش سپاسگزارم!
۵- تقسیم سود یه بحث هست و سهم سودساز و روبه رشد با چشم انداز تحول و افزایش سرمایه یه بحث دیگه! نظر شخصی من اینکه خودرو دیگه خبر جذابی روش نیست و ریسک به ریواردش منطقی نیست.
در حال حاضر تک سهم ودی هستم. با تبدیل خودرو در ۴۰۰ ماه قبل و دابور در سقف به ودی، تا الان تونستم از ماکزیمم ارزش پرتفوم در مرداد عبور کنم و در واقع ضرر ۵۰ درصدی خودرو رو جبران کردم.
انشاالله که همگی پرسود باشیم و از نظرات هم برای رسیدن به ماکزیمم سود بهره ببریم نه اینکه بخواهیم با نگاه تحقیر کردن، حرف خودمون رو به دیگران ثابت کنیم.
شما هم از تحلیلگران خوب تالار بورس بودید و دی و خودرو امسال به ما سود خوبی داد. دم هردوشون گرم. الانم دوستانه به شما پیشنهاد بررسی ودی رو میدم. اگه مایل بودید در تاپیکش اطلاعات کامل هست. شاید این سومین سهم مشترک ما باشه در کسب بازدهی عالی و شاید تحلیل شما منو از نگهداری اون سهم منصرف کرد! هیچ تعصبی روی هیچ سهمی ندارم!
زمانیکه خودرو بالای 400 تومن بود این مطلب رو نوشتم و امروز به 330 تومن رسیده با صف فروش...
سلام
جالبه این چند روزه کسی در مورد این سهم مطلبی نزده . عجیبه !
حتی عاشقان سینه چاک همیشگی خودرو مثل جناب اشکان 1020 هم دیگه مطلبی نمیزارند
یعنی همگی خارج شدند از این سهم ؟!
نظر