کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

روز شصت و هفتم
    ===========

سلام
    امروز شد 23 دی
    63 روز دیگر از مهلت مانده

نمی دانم چرا باید همیشه این گونه مشکلات باشد...
    حواشی ای پر رنگ تر از متن اصلی...

متاسفانه دلم هم گرفته و شده مزید بر علت...

اصلا انگار یک باره آدم هنگ می کند... بدبیاری ها شروع می شوند و و و
    اصلا انگار رسمش است...
    ولی رسمش است دیگر...
    مشکلی نیست که آسان نشود... مرد باید که هراسان نشود...

این اولین پروژه ی من نیست و آخرین هم نخواهد بود...
    پروژه های زیادی در طول دوران کاری ام (و البته تحصیلم) داشته ام و تعداد زیادی از آنها کاملا با شکست مواجه شد و تعدادی هم با موفقیت... و البته آنها هم که با موفقیت همراه شد در دل خودش شکست های کوچکتر و سختی های گرانی همراه داشت...
    شاید اگر بیشتر
    وقت پیدا می کردم تا روی پروژه های رها شده ام کار می کردم آنها هم با موفقیت خوبی به پایان می رسیدند...
    وقت...
    وقت...
    وقت.

شاید به خاطر همین است که این قدر از
    وقت می ترسم. شاید.

بگذریم...

===============

متاسفانه آن روش حساب کاربری جدید در ویندوز هم به مشکل برخورد... چرا؟ نمی دانم! آن حسابی که با آن کار کرده بودم حساب Administrator بود که یک حساب موقت بود و آن هم در انتهای روز هر چه داشت و نداشت پاک کرد! و وقتی دوباره وارد آن حساب شدم دیدم هیچ خبری از تغییراتی که ایجاد کرده بودم نیست!

خلاصه کنم...
    راه ها و گزینه هایی که دارم:

1- خودم آمی بروکر را بنشینم درست کنم. (hack/crack)
    2- بگردم دنبال کرکش یا اینکه بگردم دنبال کسی که توانسته باشد از پس این مشکل بر بیاید...
    3- حساب جدید ویندوز درست کنم.
    4- با همین اوضاع فعلی (که آمی بروکر unregistered است و درست کار نمی کند) کنار بیایم و کج دار و مریز پیش بروم...
    5- از خیر آمی بروکر بگذرم و کلا بروم با یک نرم افزار دیگر کار کنم...

بررسی کنم:
    1. یک مقدار از این سه روز وقتی که الکی ازم گرفته شد مربوط به همین بود... موضوع اینجا است که این کار یک کار تحقیقاتی محسوب می شود و زمان مشخصی هم برای پایان آن نمی توان تخمین زد...
    کلا این روش را باید ببوسم بگذارم کنار... البته اگر این مهارت را داشتم خیلی عالی می شد و در جاهای دیگر هم به درد می خورد...
    می دانید چیست؟ اصلا حالت استفاده از نرم افزار کرک شده حالت خوشی نیست... حس خوبی به آدم نمی دهد... آدم می تواند خیلی خودش را توجیه کند... ولی در نهایت حس خوبی پشتش نیست...

2. به دو نفر ایمیل زده ام فعلا... یکی خود جناب rahul که کرک برنامه را نوشته... یکی هم مهدی نامی که در سایت فراچارت گفته بود توانسته از پس مشکل بر بیاید... و فکر نکنم کار بیشتری بخواهد...

3. این هم خودش داستان شد برای ما... نمی دانم چرا نمی توانم حساب جدید درست کنم... به هر حال این هم زمان می برد و فکر کنم از خیرش بگذرم... البته می تواند 1 ساعت مورد بررسی قرار بگیرد شاید درست شد.

5. این کار هم زمان بر است... با توجه به اینکه جاوا بلدم و با توجه به اینکه متا تریدر می تواند راحت تر دزدی کند و با توجه به اینکه باقی نرم افزار ها دور از دسترس هستند... فکر کنم باید با جاوا کار کنم... ولی نه الان... این یک پروژه ی مستقل، زمان بر و فرعی است و الان وقتش نیست... شاید یک ماه کار ببرد و یک ماه یعنی تقریبا تمام زمان من!

4. تنها گزینه فکر کنم همین است.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

اهداف امروز

اهداف امروز
      =======

1- ور رفتن و کنار آمدن با مشکلات آمی بروکر و پیدا کردن قلق و راهی برای استفاده ی بیشینه و بهینه از امکانات باقی مانده ی موجود
      2- کار روی سامانه ی بخت و پیدا کردن تنظیمات مناسب با استفاده از فلسفه ای که صحبت شد و آزمون و خطا (آزمون و خطا برای محکم کاری و برای آزمایش)
      3- شروع کار روی حجم

بسم الله.
      یا علی
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/12, 10:17.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

این سامانه ی بخت (ابداعی خودم) را آزمایش کرده ام! متوسط سود بازار بدون خرید و فروش را در آورده 100 درصد
        بعد متوسط سود خودش را (یعنی طبق پیشنهاد های سامانه) در آورده منفی 140 درصد (یعنی زیان) !

من دیگر حرفی ندارم :|
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام

متاسفانه این فونت های فارسی روی آمی بروکر خوب کار نمی کنند. (منظورم بخش ویرایشگر فرمول ها است.)

بهترین چیز هایی که پیدا کردم بدر (نه ب-بدر) و هما و کودک و لوتوس بود ولی هیچ کدام جالب نیستند.

معمولا نوشته های انگلیسی دو برابر واضح تر و درشت تر از فونت های فارسی قرار می گیرند...

=================ویرایش جدید===============
          الان یک امتحان کردم گویا مشکل از استاندارد نبودن فونت ها است که بعدا انگار شورای عالی نمی دانم چه... آمده و استاندارد سازی کرده
          سری IR هستند که به نظر خوب می رسند.
          نازنین و کودک
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/13, 08:52.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• روندشناس
            عضو فعال
            • May 2014
            • 1057

محمدحسین عزیز از این پشت کارت لذت میبرم
            جدیدا رفتم روی اتی دارم تحقیق میکنم از نظر نموداری بررسی کردم میشه از طریق تکنیکال با اهرم هم بدون ریسک در این بازار فعال شد یک تحقیقی کردم از دوستم که فقط در این بازار فعال هست بد نیست اینجا بگم خیلی ساده وبدون تحلیل ایشون میاد دو قرار داد خرید میکنه در جهت مخالف مثلا قرار داد شهریور و ابان را در نظر میگیره ایشون میاد حجم معاملات را نگاه میکنه و بر اساس اون تصمیم میگیره مثلا برای قرارداد شهریور فروش میزنه و برای قرارداد ابان خرید بنابراین با اختلاف قیمت ایندو سود میبره کال هم نمیشه . حالا از نظر تکنیکال بررسی کنیم و از نظر موقعیت این حالت را انجام بدیم بد نیست شما هم یک نیم نگاهی به این بازار از نظر نموداری داشته باشی تا ببینم میشه یا نه .

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
              محمدحسین عزیز از این پشت کارت لذت میبرم
              جدیدا رفتم روی اتی دارم تحقیق میکنم از نظر نموداری بررسی کردم میشه از طریق تکنیکال با اهرم هم بدون ریسک در این بازار فعال شد یک تحقیقی کردم از دوستم که فقط در این بازار فعال هست بد نیست اینجا بگم خیلی ساده وبدون تحلیل ایشون میاد دو قرار داد خرید میکنه در جهت مخالف مثلا قرار داد شهریور و ابان را در نظر میگیره ایشون میاد حجم معاملات را نگاه میکنه و بر اساس اون تصمیم میگیره مثلا برای قرارداد شهریور فروش میزنه و برای قرارداد ابان خرید بنابراین با اختلاف قیمت ایندو سود میبره کال هم نمیشه . حالا از نظر تکنیکال بررسی کنیم و از نظر موقعیت این حالت را انجام بدیم بد نیست شما هم یک نیم نگاهی به این بازار از نظر نموداری داشته باشی تا ببینم میشه یا نه .
              سلام جناب روندشناس؛
              دقیقا متوجه نشدم دوستتان چطور کار می کند که کال نمی شود.
              خیلی از پیشنهاد و نظرتان متشکرم @};- ولی فعلا آتی برای من تعریف نشده است. می خواهم فعلا تمام قوا روی همین بورس کار کنم و هر طور شده بیش از 50 درصد سالانه ازش نتیجه بگیرم... بعد اگر وقت شد...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام
                خودرو و خگستر صف جالبی داشتند.
                هر چه نگاه کردم نفهمیدم جریان چیست.
                یک مقدار را چهارشنبه فروخته بودم. الان هم یک مقدار بیشتر فروختم.
                اگر بخواهد صف خگستر شل شود باقی اش را هم می فروشم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• روندشناس
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 1057

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  سلام
                  خودرو و خگستر صف جالبی داشتند.
                  هر چه نگاه کردم نفهمیدم جریان چیست.
                  یک مقدار را چهارشنبه فروخته بودم. الان هم یک مقدار بیشتر فروختم.
                  اگر بخواهد صف خگستر شل شود باقی اش را هم می فروشم.

این اخبار جسته گریخته از ترامپ میاد امریکا فعلا تمایلی برای نقض برجام نداره ایران هم دیگر اب پاکی را ریخت دیگر که اصلا هر طوری بشه نقض نمیکنه. فکر کنم بخاطر این باشه فعلا تا ببینیم چی میشه.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

به احتمال قوی اگر امروز جهانی مس شمع خوبی ثبت کند روندش افزایشی تثبیت خواهد شد.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
                      این اخبار جسته گریخته از ترامپ میاد امریکا فعلا تمایلی برای نقض برجام نداره ایران هم دیگر اب پاکی را ریخت دیگر که اصلا هر طوری بشه نقض نمیکنه. فکر کنم بخاطر این باشه فعلا تا ببینیم چی میشه.
                      ممنون
                      نظر خودتان چیست؟
                      فکر می کنید یک روزه صف کرده اند و فردا روند بر می گردد؟
                      ===============
                      یک نگاه کردم دیدم در بعضی نماد ها حقیقی های درش سرخطی گذاشته اند. و از آنجا که در کل بازار این حالت وجود دارد فکر کنم هماهنگی ای وجود داشته...
                      حقوقی ها هم عرضه نکردند...
                      تا الان.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• روندشناس
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 1057

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        ممنون
                        نظر خودتان چیست؟
                        فکر می کنید یک روزه صف کرده اند و فردا روند بر می گردد؟
                        ===============
                        یک نگاه کردم دیدم در بعضی نماد ها حقیقی های درش سرخطی گذاشته اند. و از آنجا که در کل بازار این حالت وجود دارد فکر کنم هماهنگی ای وجود داشته...
                        حقوقی ها هم عرضه نکردند...
                        تا الان.

نظرم اینه از قیمت قبلی به هیچ وجه پایین نمیاد هم خودرو هم خگستر دو هفته دیگر زودتر یا دیرتر اطلاع دقیق دارم که بازار حمایت قوی میشه حالا چه خبره نمیدونم هر چی هست باید الان سهم مناسب را انتخاب کرد.

نظر

• روندشناس
                          عضو فعال
                          • May 2014
                          • 1057

اگر بیشتر سهمها را نگاه کنی یک طرف خریدار حقوقی هست. یک بوی به مشام اینا رسیده تا سهم را جارو کنن. شاید در این مدت برای جمع کردن زیاد بالا نبرن ولی نمیزارن پایین هم بیاد تا خوب سوارشوند و حقیقی را هم به صعود بازار امیدوار به وارد شدن در قیمتهای بالاتر کنن.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

اگر توانستید در مورد اطلاعاتی که در مورد حمایت از بازار دارید بیشتر بگویید.
                            چه نمادهایی را زیر نظر دارید و به نظرتان مستعد رشد هستند؟
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

مجامع تازه آگهی شده:

___نماد___ __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                              سرمایه
                              انتخاب
                              اعضای
                              هئیت
                              مدیره
                              تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                              خفنر فنر سازي خاور انتخاب 1395/11/06 چهار شنبه 10:00 سالن اجتماعات شرکت گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو به نشاني :تهران خيابان نلسون ماندلا (آفريقا) بلوار گلشهر پلاک 34
                              وملل(عسکريه) اعتباري ملل افزایش 1395/11/02 شنبه 10:00 تهران ميدان ونک خيابان شهيد خدامي شماره51 هتل هما
                              آبين کشت و صنعت آبشيرين انتخاب 1395/11/07 پنج شنبه 11:00 کاشان-خيابان 22 بهمن - روبروي سازمان تامين اجتماعي - انتهاي کوچه شهيد عرفاتي -دفتر شرکت کشت وصنعت آبشيرين
                              شستان صنايع پتروشيمي گلستان انتخاب 1395/11/02 شنبه 14:00 دفتر شرکت -واقع در گرگان-بلوار ناهارخوران-عدالت 95-ساختمان دوم سمت راست-طبقه اول ✅انتخاب حسابرس
                              چکارن کارتن ايران انتخاب 1395/11/04 دوشنبه 14:00 شرکت واقع در تهران ، جاده قديم کرج - پشت ميدان شير پاستوريزه - اول شادآباد ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
                              فلامي لاميران 1395/11/05 سه شنبه 09:30 شرکت لاميران واقع در تهران خيابان خاوران نرسيده به سه راه افسريه جنب پمپ بنزين دوم پلاک 194 ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                              غگلستا شير پاستوريزه پگاه گلستان انتخاب 1395/11/06 چهار شنبه 10:30 دفتر شرکت صنايع شير ايران به نشاني تهران خيابان آفريقا نرسيده به چهارراه حقاني (جهان کودک) نبش خيابان 23 گاندي پلاک 60 سالن اجتماعات طبقه منفي يک
                              فايرا آلومينيوم ايران 1395/11/03 یکشنبه 14:00 تهران - خيابان سپهبد قرني - نبش خيابان سميه - پلاک 55 - هتل باباطاهر
                              فايرا آلومينيوم ايران افزایش 1395/11/03 یکشنبه 16:00 تهران - خيابان سپهبد قرني - نبش خيابان سميه - پلاک 55 - هتل باباطاهر
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

یک سری از نمادها را دارند باز می کنند.
                                خودرو هم صف خریدش را عرضه کرد ولی دوباره صف شد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X