کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

پیش از اینکه این تنظیمات را انجام دهیم (بارها گفته ام که) باید ابتدا بیاندیشیم روندهای چند روزه را دوست داریم شکار کنیم؟ حدودا می خواهیم سامانه ما یا نشانگرمان برایمان ماهی/سالی چند تا پیشنهاد روی یک نماد بدهد؟
    من دو نوع تنظیمات دوست دارم:
    1- تنظیمات تند برای ترکیب کردن با باقی نشانگر ها
    2- تنظیمات اصلی برای داد و ستد.

تنظیمات تند: هر جا که دو روز هم مثبت بود برایم روی نمودار رنگی کند (یا پیشنهاد خرید بدهد)
    تنظیمات اصلی: روند هایی که بیش از 15 درصد یا 20 درصد سود درش هست را برایم شناسایی کند.

چیزی که مشخص است:
    در روند های تند که کلا شاید طول روند 10 روز باشد که نباید میانگین گیری 10 روزه انجام داد! این طوری نصف روند از دست می رود! و از طرف دیگر پیشنهاد فروش را هم دیر می دهد...
    باید یکی دو روز مثبت خوب و غیر عادی خورد آن را دلیل بر روندی جدید دانست.
    پس یکی دو روز مثبت خوب حدودا می شود 6-5 روز میانگین گیری معمولی و 4-5 روز میانگین گیری نمایی.

روند های اصلی چطور؟
    خوب... یک روندی که 20 درصد قرار است رشد کند من باید 5 درصد اول متوجه شوم! 5 درصد یعنی دو روز. دو روز گنده! اگر پیش از این روند خنثی بوده باشد این دو روز می شود برابر 5-6 روز خنثی و اگر پیش از این روند کاهشی داشته باشیم می شود دقیقا همان دو روز.
    در کل اگر 8 تا 10 روز میانگین گیری انجام شود فکر کنم خوب باشد.

خیلی حرف زدم... خودم حوصله ام سر رفت... سریع بروم سراغ میانگین کند و بختامدی و شاخص قدرت را هم کلا فعلا ولش کنم...

(گفتیم) میانگین کند شاخصی است برای میانگین تند.
    اگر عبور از صفر برایمان در سامانه مان اهمیت نداشته باشد که این را می کنیم بیشینه... اگر عبور از صفر را دوست داشته باشیم ببینیم ===> میانگین کند باید طوری انتخاب شود که هر وقت روند تثبیت شد میانگین کوچکتر از این بگذرد.
    شما را نمی دانم... ولی من دوست دارم خیلی سریع تا دو روز میانگین کوچکتر مثبت خورد بتواند از میانگین بزرگتر عبور کند... برای همین دوست دارم میانگین بزرگتر را خیلی نزدیک به میانگین کوچکتر بگیرم. مثلا اگر این 10 روزه است آن را 11 تا 16 روزه بگیرم!
    مثلا 5 و 10
    یا 12 و 15
    یا 3 و 16

(در برابر 5-35 و 12-26 که در موج 5ام صفر نمی شوند)
    توجه داشته باشید که اگر دوست دارید با عبور مکدی از سطح 0 پیشنهاد خرید/فروش بگیرید باید خیلی خیلی این دو تا را نزدیک هم بگیرید! تا دیر پیشنهاد ندهد... (که تاخیر یعنی تبدیل شدن سود به زیان)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

یادآوری روز
      =======

زیان سنگین تر از سود است.
      اگر 50 درصد زیان کنی باید 100 درصد سود کنی تا جبران شود.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

الان داشتم دنبال تنظیمات خوب مکدی در اینترنت می گشتم که به نوشته ی زیر که از یک پسر 18 ساله است برخوردم...
        ببینید چه قدر پخته حرف زده!!!

The most effective strategies are the simplest ones. I have been searching for the holy grail 4 years now and it just doesn't exist. Discipline is the key along with a simple but carefully designed and backtested plan. A trader may get the best holy grail trading plan in the world and lose it all cause he/she lacked the most important part of a trading strategy. DISCIPLINE. An average DISCIPLINED trader will get an average strategy and will turn it to a big winner.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سامانه ی ساده ی رنگین کمان
          ================

کسانی که سامانه ی داد و ستدی مشخصی ندارند، تازه کار هستند و می خواهند بهتر از معمول سودآوری داشته باشند پیشنهاد من به آنها این است که می توانند از سامانه های استاندارد و تعریف شده ی زیر استفاده کنند:
          رنگین کمان و گاپی
          Rainbow and Guppy
          خیلی خیلی راحت است و خوب هم جواب می دهد.

تصویرش را در زیر گذاشته ام:

سیاست و راهبرد این است که هر گاه در گاپی آبی قرمز را رو به بالا رد کرد بخر و هرگاه رو به پایین قطع کرد بفروش.

در رنگین کمان هم همین طور... هر گاه بخش سبز رنگین کمان رفت بالا بخر و هر گاه بخش سبز رنگین کمان آمد پایین بفروش. و اگر رنگین کمان به هم گره خورده بود و معلوم نبود دارد چه غلطی می کند، شما هم هیچ کاری نکن.

در حقیقت اینها چند مکدی هستند که این طور تصویر شده اند...

این هم تنظیمات دیگرش وایازی که کمترین دوره اش 10 و بیشترینش 100 است:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در مورد سیمانی ها که چند روز است در موردش صحبت می کنیم...
            همان طور که پیشبینی می شد مثبت خوردند.
            ولی اگر یادتان باشد قرار بر این بود که نگاه کنیم ببینیم داد و ستد ها چگونه است. اگر خوب بود وارد شویم...
            الان یکی دو تا را نگاه کردم.
            اصلا داد و ستدها به درد نمی خورد! بعید نیست همین امروز منفی بشوند... حسابی...
            پس اصلا توصیه به خرید نمی شود.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

قیمت های جهانی
              ========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بررسی داد و ستد های روزانه
                ================

فعلا که روی سایپا دارند خوب کار می کنند...
                حقوقی اول صبحی یک و نیم میلیون خریده...
                اگر زیرش را همین طور بگیرند کل خودرویی ها و بلکه کل بورس وضعشان خوب می شود.

یکی از سناریوهایی که به ذهنم می رسد این است که برای بازگشایی بانکی ها، خودرویی ها را مثبت کنند... ببینیم این کار را می کنند؟
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/01/08, 09:35.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

فاذر و حسینا هم مثل خودرویی ها در نمودار خراب کردند. حمایت های عالی شان را تقریبا شکستند...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خساپا شد 4 میلیون خرید حقوقی!
                    فروش حقوقی هم 250 هزار.
                    فکر کنم این 250 هزار هم با آن 4 میلیونی هماهنگ است... یعنی در قیمت مثبت می فروشد که پایانی بیاید بالا...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

3 نفر با 4 میلیارد ریال زدند زیر شاوان و رنج کشیدند.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خساپا عالی دارد می رود...
                        احسنت...
                        5 میلیون خرید حقوقی در +3
                        بستن و بازگشایی اش هم جالب بود...
                        خیلی محتمل است که با این می خواهند بازار را مثبت کنند...
                        (نمی دانم چرا با خودرو نکردند/نمی کنند؟)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

بلــــــــــــه
                          گروه مثبت شد.
                          خساپا تقریبا صف خرید با 7 میلیون خرید حقوقی و ارزش معاملات 20 میلیارد ریال
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

الان باید خیلی سریع تصمیم بگیرم. در عرض نیم ساعت.
                            خودرو و خگستر را بدهم برود یا نه؟
                            آیا این جوی که درست کرده اند تا ساعت 12:30 و تا فردا می ماند؟ یا نه؟
                            حقوقی در خساپا 10 میلیون خرید و الان این نماد 2 میلیون هم صف دارد... ولی فردا چه؟
                            =============
                            الان نگاه کردم دیدم در قیمت های بالا حقوقی ها در خودرو هم دارند این کاسه آن کاسه می کنند...
                            شاخص بازی است؟ اگر شاخص بازی و ساختن بازار برای ورود بانکی ها باشد که عالی است... یعنی دو هفته ای مثبت...
                            =============
                            بعید می دانم غیر از این باشد.
                            اصلا غیر از این سناریو دیگری ندارم.
                            پس فعلا سهامداری و نگاه به داد و ستد ها...
                            =============
                            وای چه هیجانی دارم من! عین فیلم اکشن شده... تخمه کو؟
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

خساپا 3 میلیون صف شد و الان تا +4 درصد فعلا آورده اندش پایین. خرید/فروش حقوقی هم شد 2.5/10.5
                              به خودرو زیاد نمی رسند... چرا؟

خوب اگر با خساپا می توان بازار را مثبت کرد با خودرو هم می توان...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سیمانی ها اکثرا مثبت های کامل خورده اند...
                                ولی طبق پیشبینی ای که داشتیم بعید است این حالت را نگه دارند...
                                داد و ستد های امروزشان هم با اینکه در مثبت کامل است ولی پر جان نیست. کم رمق است.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X