کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در گروه های تلگرامی پیشنهاد هدیه کتاب به جای سررسید داده شده ، طرح خوبی است ، محمد حسین اگر صلاح می دانید نام سه کتاب خوب رو برای بازار سرمایه بگید تا بخریم و سر فرصت مطالعه کنیم . به نظرم هدیه خوبی برای دوستان کارگاه خواهد بود درود
حقیقتش من اصلا کتاب نمی خوانم!
یعنی احساس می کنم پول کتاب دادن اسراف است! /:.yead.:/ {1}
چیزی که من به دوستان و دوستداران کارگاه @};- می توانم معرفی کنم: 1- آن جزوه ی استاد پشوتن مشهوری نژاد {2}
2- یک ترجمه ای که آقای نیما آزادی @};- انجام داده اند درباره ی زمان و امواج الیوت... {3} 3- کسب تجربه و مطالعه ی شخصی نمودار ها {4}
4- کتاب «تحلیل بنیادی و تکنیکال سهام» نوشته ی رمضان سلیمانی و فرانک مکری {5}
درود بر محمد حسین =D>@};-
اول در مورد کسب تجربه و مطالعه ی شخصی نمودار ها بگم که از تیر ماه 94 که وارد بورس شدم لحضه ای دست از بررسی و مطالعه بر نداشتم و همجنان ادامه دارد سعی می کنم که مطالعه کاهش نیابد ولی خوب همه ما محدودیت وقت را داریم
بنده کتاب زیاد خریدم و کتاب هم زیاد خواندم و این برایم تفریح بوده و از مطالعه لذت می برم کتاب های مذهبی رو بیشتر قبل از دیپلم خواندم و کتاب های مذهبی رو همه در ورود به دانشگاه به کتابخانه اهدا کردم ، با ورود به دانشگاه علامه طباطبایی ( دوره کارشناسی ) همان حرص کتاب خریدن را داشتم و باز هم کتاب زیادی خریدم و انها را مدت ها نگه داشتم و برخی را کامل و برخی را بر حسب نیاز مطالعه کردم با ورود اینترنت به ایران و رشد سریع آن دیدم کتاب هایم از من که کمتر به انها توجه دارم گلایه مند هستند پس انها را هم به کتاب خانه بخشیدم اما نمی دانم در انجا چقدر از انها استفاده می شود . هنوز هم مقدار زیادی کتاب دارم و سر فرصت به کتابخانه تقدیم خواهد شد.
بعنوان مثال چندین کتاب از رابرت کیوساکی را خوانده ام الان هم در حال مطالعه کتاب قانون 20/80 اثر ریجارد کچ مترجم علی رمضانی هستم
ممنون از شما،،، ان اثر اول که از مشهوری نژاد است را دانلود کردم و مطالعه خواهم کرد . و بعد به سراغ بعدی ها خواهم رفت .
و نیک می دانم یادگیری از آموزش بهتر است اما آموزش معمولا محرک یاد گیری می تواند باشد . همواره از خداوند مدد خواسته ام و شکر گزارش هستم . و باز هم درود
هی وای من! چقدر سریع 40 روز گذشت!!! (از زمانی که روزشمار را راه انداختیم...)
امروز کلی وقت گذاشتم روی بررسی وضعیت حال بازار...
اشتباه است ولی چه می شود کرد؟؟؟ لامذهب هیجان دارد! :) :))
امروز هم باز همان اهداف چندین روز پیش را باید دنبال کنم... :-s
:.thumbsdownsmileyan
---> کار روی تنظیمات بخت × رسم نشانگر بخت و بررسی اینکه چرا بعضی جاها به اشتباه تا 200 می رود (در حالی که طوری طراحی اش کرده بودم که -100 تا 100 درصد را نشان دهد)
---> نهایی کردن تنظیمات کوتاه مدت سامانه ی بخت
---> انجام تنظیمات بلند مدت سامانه
---> شروع کار روی حجم! اگر وقت شد (10 - 15 روزی هست دارم این را می گویم!)
ان شاء الله
روز چهل و هشتم
==========
متاسفانه دیروز از صبح تا شب کار کردم... ولی... فقط بررسی های روزمره ی معمولی بود که قرار بود انجام ندهم...
امروز هم دقیقا همان کار های دیروز را در نظر دارم انجام دهم...
البته همین نیم ساعت پیش که بلند شدم تا الان یک مقدار کار کردم و الحمد لله مشکل بیش از 100 شدن نشانگر را برطرف کردم!
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خساپا 300 میلیون و خپارس 30 میلیون صف خرید پیش از گشایش بازار
خودرو و خگستر طبق پیشبینی ضعیف!
شاید روی خگستر امروز یک نوسان معکوس گرفتم! یعنی اول در سقف بفروشم و بعد در قیمت پایین تر بخرم. البته به خطرش نمی ارزد... ولی اگر آمد پایین اضافه می کنم.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
ونفت از دستمان در رفت؟؟؟ 1850 می خواستیم بخریم... چقدر هم در این جستار درباره اش بررسی کردیم! در خود جستار ونفت هم حتی زدم که یادمان بماند...
مداران چه؟ الان قیمتش پایین است... بررسی کنیم ببینیم اگر خوب است بخریم... این هم از آن نمادهایی است که خیلی رویش زمان گذاشتیم...
حسینا هم هست... حسینا به نظر می رسد دارد روند رشدش را شروع می کند! (خوب شد باقی حق ها را نفروختم!!!) بعدا از نمودارش یک تصویر می گذارم...
فاذر هم هست... الان نگاه کردم هنوز وقتش نشده... گیج است.
با سلام
در مورد 2 تا سهمات من میتونم نظر بدم اولی فاذر که فعلا هنوز موقع رشد فرا نرسیده و سهامدار عمده پر رو تر از این حرفاست و فعلا هنوز از بازار در حال مفت خری هست
در مورد حسینا هم که همین زیر چشم خودمونه بهت بگم که اوضاع جالبی نداره و از ابتدای سال تا الان حقوق کارگراش رو 200/300 هزار کاهش داده و خیلی آه و ناله میکنن سر درآمدهاشون البته ناگفته نمونه اوضاع عملیات کانتینری شرکت خیلی جفت و جوره و رو به راهه ولی در خصوص جنرال کارگو مدت مناقصه اش پایان یافته و احتمالا شرکت نخواهد کرد البته اینم بگم عمده ضرر و زیان شرکت بدلیل ساخت مخازن سوخت در بندر امام خمینی هست که کلی هزینه کرد برای صادرات نفت از طریق عراق که اونجا داعش بوجود آمد و رفت تو ضرر و یه تعدیل منفی تو راهی داره اما سال دیگه با افتتاح جزیره نگین که یکی از سرمایه گذارهای اصلی اون شرکت سینا هست میشه براش سود شناسایی کنه
یا علی
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
جالب است! در خپارسح هِی مدام صف خرید را بر می دارند و دوباره می گذارند سر جایش!
همین جوری یک مقدار من را گول زدند و مجبورم کردند یک کوچولو در 61 ریال بفروشم...
بیشترش را گذاشته ام فردا بفروشم...
یک مقدار کم هم می خواهم بگذارم به عنوان استفاده نشده...
البته امیدوارم فردا هم مثبت کامل بخورد...
با این بازی هایی که اینها دارند در می آورند... :(
«محمد حسین» هستم.
با سلام
در مورد 2 تا سهمات من میتونم نظر بدم اولی فاذر که فعلا هنوز موقع رشد فرا نرسیده و سهامدار عمده پر رو تر از این حرفاست و فعلا هنوز از بازار در حال مفت خری هست
در مورد حسینا هم که همین زیر چشم خودمونه بهت بگم که اوضاع جالبی نداره و از ابتدای سال تا الان حقوق کارگراش رو 200/300 هزار کاهش داده و خیلی آه و ناله میکنن سر درآمدهاشون البته ناگفته نمونه اوضاع عملیات کانتینری شرکت خیلی جفت و جوره و رو به راهه ولی در خصوص جنرال کارگو مدت مناقصه اش پایان یافته و احتمالا شرکت نخواهد کرد البته اینم بگم عمده ضرر و زیان شرکت بدلیل ساخت مخازن سوخت در بندر امام خمینی هست که کلی هزینه کرد برای صادرات نفت از طریق عراق که اونجا داعش بوجود آمد و رفت تو ضرر و یه تعدیل منفی تو راهی داره اما سال دیگه با افتتاح جزیره نگین که یکی از سرمایه گذارهای اصلی اون شرکت سینا هست میشه براش سود شناسایی کنه
یا علی
سلام
احسنت
فووووق العاده بود! ممنون. @};-
(علی یارتان)
================
در مجمع می گفتند که این مشکلات به خاطر هزینه های زیادی بوده که صورت گرفته و می گفتند هزینه ها دیگر تمام شده و نوبت بهره برداری رسیده... یادم نمی آید بهره برداری از چه؟ ولی یادم می آید یک پروژه بزرگ بود انگار...
================
از حتاید هم خبر دارید؟ سهامدار عمده اش شده وکوثر که گویا می خواهد فقط یک حق واسطه گری این وسط بگیرد و ردش کند برود... ولی معلوم نیست کی می خواهد این کار را انجام دهد و با چه قیمتی و به که؟؟؟
سهامداران زیادی از حتاید، خود کارکنان شرکت هستند (البته بیشتر کارکنان قدیمی) که مثل کوه پشت شرکت ایستادند و رویش تعصب دارند... اینها می گفتند خداکند دوباره سهام را سازمان کشتی رانی (؟) بخرد چون اگر این طور شود کارفرما و سهامدار عمده و مدیر عامل همه می شوند یکی و به قولی می گفتند سازمان کشتی رانی پدر ِ این شرکت است که باید دوباره این را زیر چتر خودش حمایت کند...
«محمد حسین» هستم.
این تکمبا هم اگر خودش را بجنباند و به 850 برسد فروخته ام اش.
وسپه هم همین جور... در 1500 ریال
خگستر هم به قیمت خریدم نرسید :( من هم سفارش هایم را برداشتم... (در 3900 می خواستم و 3890 /:.ph34r-smiley.:/ البته این دومی یک کم زیاده روی بود... /:.yead.:/ )
نظر