کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

خبهمن
    =====

مکدی و آر اس آی در وضعیت بسیار خوبی به سر می برند.
    یک خط سر و گردن در نمودار رسم کرده ایم که اگر شکسته شود سقوط قیمت ممکن خواهد شد.
    پیشنهاد خرید
    میزان خطر: متوسط
    قیمت خرید: 2200 ریال
    آستانه زیان: همین 2200 ریال (اگر سریع شکست حتما بفروشید که سر و گردن می شود)
    آستانه سود اول: 2900 ریال
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

ومعادن
      ====

نتیجه:
      فرصت فروش
      احتمال خیلی زیادی وجود دارد که تا 1100 ریال بریزد!
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

حکمت
        ====

فرصت خرید
        قیمت خرید: 1160 ریال تا 1136 ریال (بسته به خطر پذیری)
        بازده کوتاه مدت مورد انتظار 23 درصد

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خدیزل
          ====

سلام

عجیب است که این سر و شانه به این واضحی را قبلا ندیده بودم.
          به هر حال نزول انجام شده و ممکن است باز هم قیمت نزول کند.
          حتی امکانش هست که از نظر نموداری یک سر و گردن بزرگتر هم (به اندازه ی ابتدا تا انتهای نموداری که در بالا می بینید) به وجود بیاید و قیمت یک افت وحشتناک داشته باشد!
          ولی گزینه ی محتمل تر این است که از همین جا (در 4000 ریال) یا از 3850 ریال برگردد
          و هدف خوش بینانه هم 5110 ریال در 20 روز دیگر است.
          نشانگر ها هم در ابتدای اردیبهشت در وضعیت خوبی بوده اند و الان هم واگرایی مشاهده می شود که نکته ی خوبی است

نتیجه:
          پیشنهاد خرید (ولی نه مجکم)
          قیمت خرید: از 4160 ریال تا 382 ریال
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام

جستار
            جو بازار چقدر خلوت شده!؟ آدم دلش می گیرد... یک روز این قدر بحث های اقتصادی تحلیلی و زیبا می بینیم که به وجد می آییم... یک روز اخبار زیبا و خلاصه شده را دوستان قرار می دهند و آگاه می شویم... یک روز دوستان می نشینند دور هم بحث های صد من یک غاز می کنند که جز اعصاب خردی برایمان چیزی ندارد :(( و بعضی روزها هم مثل امروز پرنده پر نمی زند در جستار... :( صبح رفتم یک مقدار در مورد چکاپا نوشتم بلکه بحث شروع شود... ولی دریغ... دوستان همه مثل خودم بی حوصله شده اند انگار...

=============

امروز مجمع یک سیمانی و یک ساختمانی بودم... اینها هیچ کدام امید ندارند!
            نمی دانم. شاید انتخاب الان برای شروع سرمایه گذاری در سیمانی ها اشتباه باشد.

مدیر عامل
            ثپردیس - نه ببخشید مدیر مالی ثمسکن که تقریبا می شود گفت همه کاره ی این گروه است. باز هم نه. ببخشید. یک بنده خدای دیگر بود که انگار این کاره ی گروه بود! - می گفت اصلا در نیمه ی اول و دوم سال 95 انتظار رونق ساختمانی ها را نداشته باشید! یک جوری به ما با زبان بی زبانی گفت در سال 96 هم امید نداشته باشید... آخر سر هم درآمد گفت دیگر آن رونق سابق را در ساختمانی ها هرگز نخواهیم دید!!! :( (مردک ِ ... :)) )

مدیر عامل
            ساروم هم می گفت به جمهوری آذربایجان قبلا صادرات داشتیم که متاسفانه الان خود جمهوری آذربایجان چند تا کارخانه سیمان افتتاح کرده و خودکفا شده و دیگر صادرات به آذربایجان منتفی است...
            به ترکیه هم صادرات غیر ممکن است چون آنها خودشان تولید کننده و صادر کننده بوده اند و الان تمام کارخانه هایشان دارد 50 درصد کار می کند.
            به عراق صادرات داریم که آن هم معلوم نیست کی قطع شود!
            می گفت دو تا از خط هایمان را خوابانده ایم (و می دانید خواباندن و شروع به کار یک بخش از کارخانه به این راحتی ها نیست)
            می گفت آنها که با جنوب عراق کار می کنند که کلا بیچاره شده اند رفته است پی کارش... در داخل هم که تا وقتی پول نفت حسابی زیاد نشود و دولت پول تزریق نکند یا سرمایه گذاری های کلان خارجی صورت نگیرد خبری نیست... می گفت به این بحث طرح حمایت از تولید داخلی امید داشتیم، آن را هم که دولت همه اش را مصروف خودرویی ها کرد...

نمی دانم. شاید انتخاب الان برای شروع سرمایه گذاری در سیمانی ها اشتباه باشد.
            البته ما اینجا نشسته ایم چون اعتقاد داریم بلدیم بررسی (تحلیل) کنیم. وگرنه پولمان را می سپردیم دست کارگزاری ها و سبد گردان ها و ...
            ما اینجا نشسته ایم و ادعا می کنیم می توانیم آینده ی بازار را (تا حدی و با احتمالات قابل قبولی) رصد و پیشبینی کنیم.
            خیلی وقت ها بوده که ما ها زودتر و بهتر از خود مدیر عامل ها و هیئت های (پیرمردی و زبار در رفته ی) کارشناسی شرکت ها توانسته ایم آینده ی بازار را پیش بینی کنیم!

الان هم من حرف این مدیر عامل ها و تیم های کارشناسی را چشم بسته قبول (یا رد) نمی کنم. بلکه استدلالشان را می شنوم و با استدلال های خودم و دیگران کنار هم قرار می دهم و بهترینشان را پیروی می کنم.
            فبشر عبادی الذین ییستمعون القول فیتبعون احسنه
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خوب بگذار خودم اینجا برای خودم دو دو تا چهار تا کنم:

1- مهمترین عامل برای سیمانی ها
              داعش است. (و البته همین طور یمن که یک بازار بالقوه است حتی اگر به صورت سوآپ باشد)
              الان وضعیت داعش در منطقه چیست؟ در سوریه و عراق چقدر احتمال دارد گسترده تر شود و چقدر احتمال دارد برچیده شود؟
              نمی توان دقیق حرفی در این باره زد. ایران با قدرت بیشتری وارد سوریه شده است و روسیه نصفه نیمه خارج شده است و آمریکا وارد شده است و آمریکا دوست دارد همچنان منطقه در آشوب باشد برای همین هر گاه که فتیله ی مخالفین بشار اسد کوتاه می شود یک هل می دهد و دوباره بازی را ادامه می دهد. البته در یمن به نظر من خیلی اوضاع بهتر شده و بهتر اینکه عربستان قدرت زیادی را مصروف یمن دارد می کند و البته خبر بد هم می تواند این باشد که با پایان یافتن قائله ی یمن دست عربستان (و امارات) برای مقابله با جبهه ی ایران باز تر می شود!
              بگذارید یک چیزی بگویم خدمتتان، من از قبل معتقد بودم این جنگ (ها) بالاخره پایان خواهد یافت و به نفع ایران هم پایان خواهد یافت (و اصولا اگر اسد از دست نرود هر چه بشود از قبل بدتر نیست!) و اینکه نتیجه ی پایانی جنگ هر چه باشد بهتر از الان است! (بیشتر از نظر سیمانی دارم می گویم. حتی اگر کنترل کامل عراق و سوریه و یمن و ... به دست جبهه ی مخالف ایران بیافتد باز همین صلح و امنیت و امکان سرمایه گذاری که در آنجا پیش می آید برای ایران و خیلی از صنایع ایران من جمله سیمان بهتر است بلکه برای کل دنیا عالی است!!! و حتی اگر کارخانه های ترکیه (که گران تر از ایران تولید می کنند) هم تمام قدرت کار کنند باز نمی توانند یک قسمت کوچک از این سازندگی و آبادانی ای که در آنجا به صورت بالقوه وجود دارد را حمایت کنند!)
              پس در کل نگاه من به آینده ی سیمانی ها (در بخش صادراتی) خیلی خیلی مثبت است.
              منتها بحث زمان است دیگر ... ممکن است تا چندین سال دیگر همین طور داعش و ارتش آزاد و جنگ را در منطقه شاهد باشیم... ممکن هم هست همین یکی دو ماه آینده کل جنگ منطقه یک باره بخوابد!!! (باور کنید ممکن است. همین طوری هم نمی گویم. از یک طرف شیر عربستان به اندازه ی زیادی دوشیده شده و انبار تسلیهاتی غرب خالی شده و از طرف دیگر این بازار بالقوه ی چند صد میلیونی همین طوری بدون استفاده افتاده و منتظر کالاهای خارجی و سرمایه گذاران خارجی است و از طرف دیگر مذاکرات زیاد آمریکا با ایران را شاهد هستیم که می دانیم سر همین سوریه و عراق و یمن و سایر کشور های هدف (برای مصرف) است...)

2-
              پول نفت
              یک سیاست خوب که زنگنه پیشه کرده + مراوداتی که انجام می شود و قرارداد هایی که به صورت ضمنی با کره ی جنوبی و هند و ... بسته ایم + قیمت نفت از بدترین حالت خودش دارد دور می شود + پول های نفت قدیم که (اگر بدهند) می آید به کشور

3-
              سرمایه گذاری خارجی

4-
              نگاه دولت و مجلس به بخش مسکن + سرمایه گذاری مسئولین در پروژه های ساختمانی (امثال آقای عبده در ساختمان و نوبخت در خودرو) + بحث مسکن اجتماعی + جاده های بتنی

متاسفانه به علت دیر وقت شدن این بحث فعلا نیمه کاره می ماند ولی
              جمع بندی اش این می شود که الان (به نظر من) سیمانی ها در بدترین شرایط به سر می برند و اگر گزارشات آخر یا گزارش هایی که الان می آید را مد نظر قرار دهیم دیگر کف بدبختی آنها است و از این به بعد هر چه شود از این بدتر نمی شود... و باید منتظر باشیم یکی یکی پتانسیل های این صنعت آزاد شود تا شاهد شکوفایی بسیار زیاد آنها باشیم (البته بحث زمان بندی بسیار بسیار مهم است)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام - که نام خدا است...

==========

سکارون و سهگمت جمع شدند و (البته من فکر کنم باز هم ادامه دارد نزول اینها باید نگاه کرد و) سخوز هم برای تعدیل بست (ممکن است چند تا دیگر هم ببندند -به خصوص سکارون عزیز.)
                دقیق یادم نمی آید چه قیمتی برای خرید سهگمت و سکارون در نظر گرفته بودم ولی فکر کنم فردای کاری قیمت مناسبی داشته باشند..

==========

استخراج کانه هاي فلزي هم خوب افت کردند. کچادح یادم باشد... فکر کنم بازدهی خوبی بتوان از این حق تقدم گرفت.

=========

بانکی ها هم منفی بودند ولی نه حکمت به قیمت خرید من رسید و نه وقوام و نه دی... در حقیقت منفی نیستند و خنثی هستند...

==========

گروه خودرویی هم که طبق همان پیش بینی قدیم دارند رفتار می کنند (و. من همچنان سر پیش بینی ام هستم و فکر کنم درست است)
                الان یک موج پنجم باید داشته باشیم که افت خودرویی ها از آن قله ای که داشتند جبران شود... (حالا دقیق نه ولی فکر کنم حوالی همان قله ی قبلی برسند -یک کم بالاتر یک کم پایین تر)

=========

و خدا که اول و آخر (کارها) است.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mkarimi_mavad
                  ستاره دار (1)
                  • Dec 2015
                  • 121

تکمبا: واگرایی مثبت کلاستر فیبوناچی

نظر

• rezayours.rg
                    عضو جدید
                    • Apr 2016
                    • 15

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    خوب بگذار خودم اینجا برای خودم دو دو تا چهار تا کنم:

1- مهمترین عامل برای سیمانی ها
                    داعش است. (و البته همین طور یمن که یک بازار بالقوه است حتی اگر به صورت سوآپ باشد)
                    الان وضعیت داعش در منطقه چیست؟ در سوریه و عراق چقدر احتمال دارد گسترده تر شود و چقدر احتمال دارد برچیده شود؟
                    نمی توان دقیق حرفی در این باره زد. ایران با قدرت بیشتری وارد سوریه شده است و روسیه نصفه نیمه خارج شده است و آمریکا وارد شده است و آمریکا دوست دارد همچنان منطقه در آشوب باشد برای همین هر گاه که فتیله ی مخالفین بشار اسد کوتاه می شود یک هل می دهد و دوباره بازی را ادامه می دهد. البته در یمن به نظر من خیلی اوضاع بهتر شده و بهتر اینکه عربستان قدرت زیادی را مصروف یمن دارد می کند و البته خبر بد هم می تواند این باشد که با پایان یافتن قائله ی یمن دست عربستان (و امارات) برای مقابله با جبهه ی ایران باز تر می شود!
                    بگذارید یک چیزی بگویم خدمتتان، من از قبل معتقد بودم این جنگ (ها) بالاخره پایان خواهد یافت و به نفع ایران هم پایان خواهد یافت (و اصولا اگر اسد از دست نرود هر چه بشود از قبل بدتر نیست!) و اینکه نتیجه ی پایانی جنگ هر چه باشد بهتر از الان است! (بیشتر از نظر سیمانی دارم می گویم. حتی اگر کنترل کامل عراق و سوریه و یمن و ... به دست جبهه ی مخالف ایران بیافتد باز همین صلح و امنیت و امکان سرمایه گذاری که در آنجا پیش می آید برای ایران و خیلی از صنایع ایران من جمله سیمان بهتر است بلکه برای کل دنیا عالی است!!! و حتی اگر کارخانه های ترکیه (که گران تر از ایران تولید می کنند) هم تمام قدرت کار کنند باز نمی توانند یک قسمت کوچک از این سازندگی و آبادانی ای که در آنجا به صورت بالقوه وجود دارد را حمایت کنند!)
                    پس در کل نگاه من به آینده ی سیمانی ها (در بخش صادراتی) خیلی خیلی مثبت است.
                    منتها بحث زمان است دیگر ... ممکن است تا چندین سال دیگر همین طور داعش و ارتش آزاد و جنگ را در منطقه شاهد باشیم... ممکن هم هست همین یکی دو ماه آینده کل جنگ منطقه یک باره بخوابد!!! (باور کنید ممکن است. همین طوری هم نمی گویم. از یک طرف شیر عربستان به اندازه ی زیادی دوشیده شده و انبار تسلیهاتی غرب خالی شده و از طرف دیگر این بازار بالقوه ی چند صد میلیونی همین طوری بدون استفاده افتاده و منتظر کالاهای خارجی و سرمایه گذاران خارجی است و از طرف دیگر مذاکرات زیاد آمریکا با ایران را شاهد هستیم که می دانیم سر همین سوریه و عراق و یمن و سایر کشور های هدف (برای مصرف) است...)

2-
                    پول نفت
                    یک سیاست خوب که زنگنه پیشه کرده + مراوداتی که انجام می شود و قرارداد هایی که به صورت ضمنی با کره ی جنوبی و هند و ... بسته ایم + قیمت نفت از بدترین حالت خودش دارد دور می شود + پول های نفت قدیم که (اگر بدهند) می آید به کشور

3-
                    سرمایه گذاری خارجی

4-
                    نگاه دولت و مجلس به بخش مسکن + سرمایه گذاری مسئولین در پروژه های ساختمانی (امثال آقای عبده در ساختمان و نوبخت در خودرو) + بحث مسکن اجتماعی + جاده های بتنی

متاسفانه به علت دیر وقت شدن این بحث فعلا نیمه کاره می ماند ولی
                    جمع بندی اش این می شود که الان (به نظر من) سیمانی ها در بدترین شرایط به سر می برند و اگر گزارشات آخر یا گزارش هایی که الان می آید را مد نظر قرار دهیم دیگر کف بدبختی آنها است و از این به بعد هر چه شود از این بدتر نمی شود... و باید منتظر باشیم یکی یکی پتانسیل های این صنعت آزاد شود تا شاهد شکوفایی بسیار زیاد آنها باشیم (البته بحث زمان بندی بسیار بسیار مهم است)
                    نظرات بسیار دقیق و عالی دارید بخصوص در مورد نقش انکار ناپذیر سیاست در اقتصاد و اینکه امیدوار باشیم در خوشبینانه ترین حالت مسئولین بی کفایت حداقل به فکر توسعه اقتصادی کشور باشند و به نوعی این کارزار سیاسی را به نفع مردم و اقتصاد ایران به پایان برسانند

نظر

• mkarimi_mavad
                      ستاره دار (1)
                      • Dec 2015
                      • 121

وخارزم به این خط یه خورده حساسه. باید دید ایندفه چه میکنه/:.coolsmiley02:./

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سیمانی ها
                        =======

سیمانی ها ممکن است از همین جا یعنی از 635 تا 630 بر گردند...
                        البته از نظر جو بازار و مسئله ی عراق ممکن است یک مقدار مشکل به وجود بیاید...
                        ای بابا... الان به چشمم خورد. آن خط زیر (نقطه چین) هم ممکن است محل بازگشت سیمانی ها باشد.
                        البته اختلاف زیادی نیست. (آن هم 615 تا 630 را نشان می دهد ولی از نظر زمانی اختلاف وجود دارد!)
                        آر اس آی و مکدی هم در وضع خوبی به سر می برد.
                        سکارون و سهگمت هم ممکن است از همین جاها برگردند. (احتمال خیلی زیاد)
                        سهگمت:

سکارون:
                        https://rahavard365.com/analysis/209715/image

کلا این گروه خیلی خطر دارد ولی فکر کنم الان دیگر زمان خریدشان است.
                        الان
                        ستران را نگاه کردم. سر و گردن شکسته!

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/05/16, 21:19.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

جناب کریمی و دوستان عزیز؛
                          اینجا در سایت ره آورد بررسی های نموداری زیادی روزانه انجام می شود که بعضی هایش خیلی به درد بخور است (البته خیلی هایش مفت هم نمی ارزد...)
                          این را هم می توان در کنار کانال تلگرام جناب نیما آزادی و جناب فرشید یوسف پور هر روز یک نگاه بیاندازیم. (جناب کریمی چون گفتید «اول
                          بررسی های مختلف دیگران را نگاه می کنم و اگر نظرم جلب شد آن وقت بررسی می کنم» گفتم)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

من اصلا هیچ گاه به دارویی ها تو این چند وقت به صورت جدی نگاه نکردم. (کلا سیاستم این است که سعی می کنم افکارم پراکنده تر از این که هست نشود و تا وقتی روی یک سری نماد ها و گروه ها قدرت پیدا نکرده ام سراغ بقیه نروم)
                            امروز مجمع یکی از شرکت های دارویی بودم...
                            کلا امسال فکر کنم ده دوازده تا مجمع شرکت دارویی رفتم.
                            همه طرح های توسعه ی عالی دارند!
                            همه!
                            دور نمای عالی!
                            از طرف دیگر امروز رفتم نمودار یکی را -یعنی البرز دارو را- بررسی کردم...
                            فقط ببینید از سال 91 تا الان قیمت سهم چقدر رشد کرده...
                            در همان سال 92 که تمام بورس به گند کشیده شد این داشته پرواز می کرده...
                            و الان هم همچنان در حال اوج گرفتن است...
                            (آدم حسودی اش می شود)
                            ولی بی تعارف منتظرم یک افت خوب بکنند تا برای خرید حتما بررسی کنم.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط mkarimi_mavad پست شده است View Post
                              وخارزم به این خط یه خورده حساسه. باید دید ایندفه چه میکنه/:.coolsmiley02:./

سلام
                              این امکان هم وجود دارد که سر و گردن شکسته باشد! و قیمت را تا 1050 ریال بکشد پایین!
                              البته یک حمایت محکم دیگر هم دقیقا زیرش است.

یک سوالی: شما مکدی تان را برای هر سهم جداگانه تنظیم می کنید؟ چرا از تنظیم استاندارد 12-26-9 استفاده نمی کنید؟
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام - که نام خدا است...

==========

سکارون و سهگمت جمع شدند و (البته من فکر کنم باز هم ادامه دارد نزول اینها باید نگاه کرد و) سخوز هم برای تعدیل بست (ممکن است چند تا دیگر هم ببندند -به خصوص سکارون عزیز.)
                                دقیق یادم نمی آید چه قیمتی برای خرید سهگمت و سکارون در نظر گرفته بودم ولی فکر کنم فردای کاری قیمت مناسبی داشته باشند..

==========

استخراج کانه هاي فلزي هم خوب افت کردند. کچادح یادم باشد... فکر کنم بازدهی خوبی بتوان از این حق تقدم گرفت.

=========

بانکی ها هم منفی بودند ولی نه حکمت به قیمت خرید من رسید و نه وقوام و نه دی... در حقیقت منفی نیستند و خنثی هستند...

==========

گروه خودرویی هم که طبق همان پیش بینی قدیم دارند رفتار می کنند (و. من همچنان سر پیش بینی ام هستم و فکر کنم درست است)
                                الان یک موج پنجم باید داشته باشیم که افت خودرویی ها از آن قله ای که داشتند جبران شود... (حالا دقیق نه ولی فکر کنم حوالی همان قله ی قبلی برسند -یک کم بالاتر یک کم پایین تر)

=========

و خدا که اول و آخر (کارها) است.

سیمانی ها
                                =======

سیمانی ها ممکن است از همین جا یعنی از 635 تا 630 بر گردند...
                                البته از نظر جو بازار و مسئله ی عراق ممکن است یک مقدار مشکل به وجود بیاید...
                                ای بابا... الان به چشمم خورد. آن خط زیر (نقطه چین) هم ممکن است محل بازگشت سیمانی ها باشد.
                                البته اختلاف زیادی نیست. (آن هم 615 تا 630 را نشان می دهد ولی از نظر زمانی اختلاف وجود دارد!)
                                آر اس آی و مکدی هم در وضع خوبی به سر می برد.
                                سکارون و سهگمت هم ممکن است از همین جاها برگردند. (احتمال خیلی زیاد)
                                سهگمت:

سکارون:
                                https://rahavard365.com/analysis/209715/image

کلا این گروه خیلی خطر دارد ولی فکر کنم الان دیگر زمان خریدشان است.
                                الان
                                ستران را نگاه کردم. سر و گردن شکسته!

در اصل توسط rezayours.rg پست شده است View Post
                                نظرات بسیار دقیق و عالی دارید بخصوص در مورد نقش انکار ناپذیر سیاست در اقتصاد و اینکه امیدوار باشیم در خوشبینانه ترین حالت مسئولین بی کفایت حداقل به فکر توسعه اقتصادی کشور باشند و به نوعی این کارزار سیاسی را به نفع مردم و اقتصاد ایران به پایان برسانند
                                سلام

از لطف شما و اینکه قابل دانستید بسیار بسیار سپاسگزارم.
                                ============
                                کلا سیمان فعلا خط خورده هست. چون بهترین سیمانی های کشور غرب کشور هستند اون ها فعلا صادراتشون مشکل شده.مازاد تولید داره کشور .
                                سلام
                                البته چند تا مسئله ی دیگر هم هست:
                                1- سیمان ممنوع شده ولی کلینیکر ممنوع نشده. (اتفاقا عراقی ها از واردات کلینیکر استقبال هم می کنند)
                                2- به گفته ی شیخان (اگر اشتباه نکنم) همان سیمان هم دارد صادر می شود. البته نه زیاد.
                                3- باز به گفته ی شیخان دارند مذاکره می کنند تا دوباره سیمان را به صورت زیاد صادر کنند و منع قانونی هم نداشته باشد. حتی ممکن است با قیمت بالاتر صادر کنند.
                                4- الان خیلی از شرکت ها مازاد تولیدشان را کنترل کردند و حتی کلینیکر ها و سیمان های روی زمینشان را هم دارند خرد خرد جمع می کنند. (در همین اوضاع آشفته!)
                                5- هر چند کم کردن تولید برای اینها یک زیانی دارد ولی در کل سود است!!! برای اینکه اولا باعث می شود جایزه ها و تخفیف های مصرف برق و گاز دریافت کنند! (هر کدام ده بیست میلیارد ریال فقط جایزه ی برق گرفته اند!)
                                6- ثانیا این موضوع کمک کرده است که با هم همکاری کنند و نرخ همدیگر را نشکنند و برایشان سهمیه ایجاد شود و در کل دارند قیمت ها را یواش یواش بالا می برند به طوری که تا همین الان توانسته اند اندکی این کار را بکنند... و در تیر گویا اوضاع به حالت عادی بر می گردد...
                                7- صادرات سیمان به عراق متوقف نشده! بلکه به بخش جنوب عراق ممنوع شده (که آن هم گفتم همچین ممنوعیت در عمل اجرا نمی شود) ولی در شمال عراق (اقلیم کردستان - بالاتر از مرز خسروی) همچنان صادرات سیمان روال عادی خودش را طی می کند! (آن نصف دیگر را هم که گفتیم همچین ممنوع نشده)

البته باز باید دید بازار چه تصمیمی می گیرد؟
                                ==============

الان یک مورد دیگر را هم نگاه کردم: نسبت خریدار به فروشنده در سکارون و سهگمت در چند روز اخیر خیلی بد بوده! البته این هزار تفسیر دارد. مثلا اینکه ممکن است سهامداران بلند مدت چشمشان ترسیده باشد. یا اینکه ممکن است بخواهند روند تعیین کنند. یا اینکه اشتباه محاسباتی باشد...
                                ولی در کل معمولا خوب نیست قدرت فروشنده ها بیشتر از خریدار ها باشد.

==============

نمی دانم جمع بندی این ها چه می شود؟

خطر بکنیم؟ یا صبر کنیم؟
                                خطر از نظر بنیادی به نظر من زیاد نیست.
                                از نظر نموداری هم زیاد نیست. (نهایت یک ریزش کوچک)
                                ولی از نظر روانشناسی بازار هست!

شاید فردا یک پله سهگمت برداشتم. در همان قیمتی که گفتیم و دو روز است به مرز آن رسیده است (یعنی 1880 ریال). با این دید که در افت های دیگر زیاد کنم و اگر سریع بالا رفت بفروشم و یک سود کمی (به واسطه ی کم بودن حجم) ببرم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X