کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

صد بار در این جستار اشاره کردم آزمون و خطا نه. فلسفه و دلیل آری.
    ولی باز دو سه روز است خودم را اسیر آزمون و خطا کرده ام...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      خیلی پارامتر ها زیاد است...
      سرم گیج می رود...
      اذیت می شوم...

مشکل چیست؟
      مشکل از این آزمون و خطای لعنتی است! (که ازش متنفرم) مشکل علوم تجربی هستند...

مشکل این است که یک سری آزمایش ترتیب می دهم تا بفهمم رابطه ی میان دو متغیر چگونه است...
      یک رابطه ای کشف می کنم ... مثلا می گویم هرگاه تعداد روزهای سنجش رفت بالا سود هم بالا می رود... (دو تا متغیر) ولی وقتی متغیر سوم وارد می شود می بینم رابطه تغییر می کند! یعنی مثلا وقتی 4 روز میانگین گیری ثانوی روی نشانگر انجام می دهم: دیگر با بالا رفتن روزهای سنجش سود بالا نمی رود بلکه پایین می آید!
      و این اعصابم را خرد می کند...

سلام بر رفیق پر تلاش : به نظرم خیلی استقرایی به متغیر ها نگاه می کنید( شاید من اینطور فکر می کنم ) در تصمیمات متغیر ها زیاد هستند اما 90 درصد انها غالب نیستند باید متغیرهای که در زمره 10 درصد موثر و غالب است را پیدا کرد و بعد رصد کرد و بعد تصمیم ،،، بنده در تجربه شخصی خودم نسبت به یک سال گذشته خیلی بهتر تصمیم می گیرم . درود
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        سلام بر رفیق پر تلاش : به نظرم خیلی استقرایی به متغیر ها نگاه می کنید( شاید من اینطور فکر می کنم ) در تصمیمات متغیر ها زیاد هستند اما 90 درصد انها غالب نیستند باید متغیرهای که در زمره 10 درصد موثر و غالب است را پیدا کرد و بعد رصد کرد و بعد تصمیم ،،، بنده در تجربه شخصی خودم نسبت به یک سال گذشته خیلی بهتر تصمیم می گیرم . درود
        سلام بر برادر عزیزم @};-
        آخر می دانید چیست؟
        اگر خاطرتان باشد من در یک بخش از این جستار خیلی در مورد میانگین های متحرک صحبت کردم و از تاخیری که ایجاد می کنند ابراز ناراحتی کردم و گفتم همه ی سود با تاخیری که اینها به وجود می آورند می پرد و ای بسا تبدیل به زیان می شود و ...
        بعد آمدم و به نتیجه رسیدم و از روزهای میانگین گیری کم کردم و آنها را با اضافه کردن متغیر های جدید جبران کردم. (دیروز داشتم محاسبه می کردم... دست کم 63 متغیر اولیه دارم که رویش پارامتر های ثانوی می نشینند و زیاد می شوند... و همه ی اینها در حقیقت میانگین گیری های من است که مجبورم آنها را داشته باشم...)

الان اگر بخواهم از این متغیرها کم کنم و مهم تر ها را انتخاب کنم مانند این است که تعداد روزهای میانگین گیری ام را کم کنم... که به معنی این است که نتیجه اش می شود اعلام نتایج با اطمینان کمتر... (تعداد بیشتر ==> تزلزل بیشتر در پیشنهاد ها... یعنی امروز سامانه به من می گوید بخر فردا می گوید اشتباهی صورت گرفته، بفروش که نتیجه اش می شود ==> سود کمتر)
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

موسیقی
          =====

فکر کنم سبکش رپ باشد.
          از گروه bosshoss به نام do it
          برای وقتی که آدم می خواهد عزمش را جزم کند و تصمیم جدی بگیرد و نباید دست دست کند:

http://www.my-free-mp3.website/mp3/T...E2%80%93+Do+It
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

اهدافمان را دقیق مشخص کنیم
            ==================

چند روز پیش در این دنیای مجازی یک نفر را دیدم که هم خیلی دوستش داشتم و هم فهمیدم ازش یک جورهایی بدم می آمد!
            یعنی یک جایی به خاطر آموزش های زیبایش که به رایگان در اختیار مردم قرار می داد ارادت خاصی به او داشتم (کلا من آدم های خوب را دوست دارم) و در عوض چند وقت پیش مشکوک شدم و بعد مطمئن شدم او با کسانی همکاری می کند که آدم های نادرستی هستند و بالا پایین کردن حق مردم برایشان مهم نیست... X-( (حالا نمی دانم ایشان هم در آن قضیه ی پایمال کردن حقوق مردم هم دخیل بود یا نه...به هر حال... هنوز هم دوستش دارم... چون دیدم هنوز هم دارد به مردم کمک می کند و با صداقت هم می کند... @};- با خودم می گویم به احتمال قوی ایشان در کثافت کاری های آن گروه دخیل نبودند...)

یک مقدار از کانال تلگرامی اش را داشتم می خواندم دیدم او هم دارد روی خودکار سازی و برنامه نویسی بورسی کار می کند!

البته خیلی برایم جالب بود که ایشان به هیچ وجه روی
            سامانه ی داد و ستد خودکار کار نمی کردند!
            یعنی خروجی کار ایشان به جای اینکه پیشنهاد خرید و فروش باشد این بود که الان این نماد ها در جای خوبی هستند...

یک کم دقت کردم...
            دیدم با اینکه اکثر کارهای ما شبیه است (بخش هایی از جستار من را نگاه کنید و بخش هایی از کانال ایشان را نگاه کنید می بینید عینا یکی است و یک کار دارد انجام می شود... یعنی بختامدی و شاخص قدرت و میانگین متحرک و ...) ولی به خاطر اینکه هدف گیری ما با هم فرق می کند... کلا انگار صد و هشتاد درجه ماهیت کارمان هم با هم فرق دارد!
            خیلی برایم عجیب و جالب بود!
            یعنی با وجود اینکه
            اهدافمان این قدر به هم نزدیک بود... در حالی که این قدر کارهایمان و مصالحی که در ساختمان برنامه مان استفاده می کنیم به هم نزدیک بود... ولی جهت گیری کار کلا فرق می کرد و در نهایت او اصلا رفته بود به یک وادی دیگر و من هم به یک وادی دیگر!
            (و البته فکر می کنم کار من درست تر و پیشرفته تر است.)
            مثلا تفاوت ها در چه بود؟
            مثلا ایشان چون اصلا دنبال این نبوده اند که از نرم افزارشان خروجی ای به نام «پیشنهاد خرید/فروش» بگیرند کلا هیچ وقت مقوله ای به نام سامانه ی خرید و فروش کوتاه مدت یا بحث scalping و سود بردن از یک سری چرخه های تصادفی (مثلا) برایشان هیچ وقت انگار مطرح نشده! (در صورتی که ما بررسی کردیم، سنجیدیم و در نهایت نتیجه گرفتیم که کلا سامانه ی خرید و فروش بسیار بسیار کوتاه مدت از هر نظر به سامانه های بلند مدت و میان مدت می چربد و مسیرمان را بردیم به این سو...)

ایشان هدف را قرار داده بودند «پیدا کردن سهام خوب» بنده هدفم را قرار داده ام «پیدا کردن سود خوب» و به همین راحتی کارمان این همه از هم متمایز شد!

پس یادمان باشد
            پیش از شروع کار دقیقا بدانیم چه می خواهیم و دنبال چه چیزی هستیم. چرا که نیت می تواند ماهیت کل کار را تغییر دهد. (و نیز خروجی کار را!) (الاعمال بالنیات!)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

صد بار در این جستار اشاره کردم آزمون و خطا نه. فلسفه و دلیل آری.
              ولی باز دو سه روز است خودم را اسیر آزمون و خطا کرده ام...
              عقل که نباشد جان در عذاب است!
              ==================

نمی دانم برای چه با اینکه این قدر از کوری و دست به عصا راه رفتن بدم می آید این همه آزمون و خطا انجام دادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا پیش خودم فکر می کردم این کار آسان تر است! یا فکر می کردم سریع تر است! خیر سرم!

به خدا الان یک مقدار نشستم عقلم را به کار انداختم و فکر کردم... و با استدلال و فلسفه جلو رفتم... فکر کنم یک صدم وقتی که باید با روش آزمون و خطا پیش می رفتم وقت گذاشتم و اتفاقا نتیجه ی بهتری هم گرفتم!!!

عقل که نباشد جان در عذاب است!
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

دیگر خسته شده ام...
                می خواهم هر طوری شده تا شنبه یک پیش نویسی از این سامانه درست کنم (ولو با طرحی ابتدایی و با سود کم...) و از شنبه به صورت عملی امتحانش کنم.

تا الان انگار (به نظر می رسد) بیش از 25-30 درصد می تواند سود بسازد! :.thumbsupsmileyanim (که همان طور که گفتم فوق العاده است برای من. :.thumbsupsmileyanim برای شروع... که ان شاء الله بتوانم این را حتی به بالای 60-70 درصد برسانم و در آینده ها حرکت کنم به سمت 200 /:.happysmiley:./ البته تا گوساله گاو شود... دل صحابش آب شود...)

فقط خدا کند که نتایج نظری با عمل جور در بیاید :-/ (وگرنه هرچه کرده ام نقش بر آب می شود و کان لم یکن تلقی می شود :( :(( =(( :O :-s #:-S )

دوستانم، دعا! /:.Heart.:/
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• Senator1989
                  عضو فعال
                  • Feb 2015
                  • 2577

اندیشکده شورای آتلانتیک مستقر در واشنگتن جزو مهم ترین اندیشکده های بین المللی آمریکا محسوب می شود که با عمیقی بیش از نیم قرن، تاثیر چشمگیری در تصمیم سازی برای مقامات آمریکایی داشته است. ابراهیم محسنی در جلسه روابط بین آمریکا و ایران در اندیشکده اتلانتیک آماری از نظرات مردم ایران می دهد. از این که ایرانیان مردمی هستند که از ابراز نظر پرهیز نمی کنند می گوید. بر اساس آمارهایی که در این نشست ادعا می شود، محبوبیت روحانی از 51 درصد بعد از انتخابات به 61 درصد پس از برجام رسید ولی اکنون 28 درصد است. باربارا اسلاوین مسول بخش ایران آتلانتیک از این می گوید که دولت آمریکا تا 18 می باید تصمیم بگیرد که تحریم ها را ادامه دهد یا نه و نکته جالب تر انتخابات ایران در 19 می برگزار می شود. این تصمیم می تواند بر انتخابات ایران تاثیر بگذارد. در این نشست مبتنی بر نظرسنجی صورت پذیرفته توسط این گروه ادعا شده که محبوبیت روحانی بر اثر عدم اجرای کامل برجام کاهش یافته و در عین حال تاکید شده بی اعتمادی به آمریکا برای اجرای تعهداتش تا بیش از 80 درصد به مراتب افزایش یافته است.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

اهدافمان را دقیق مشخص کنیم
                    ==================

چند روز پیش در این دنیای مجازی یک نفر را دیدم که هم خیلی دوستش داشتم و هم فهمیدم ازش یک جورهایی بدم می آمد!
                    یعنی یک جایی به خاطر آموزش های زیبایش که به رایگان در اختیار مردم قرار می داد ارادت خاصی به او داشتم (کلا من آدم های خوب را دوست دارم) و در عوض چند وقت پیش مشکوک شدم و بعد مطمئن شدم او با کسانی همکاری می کند که آدم های نادرستی هستند و بالا پایین کردن حق مردم برایشان مهم نیست... X-( (حالا نمی دانم ایشان هم در آن قضیه ی پایمال کردن حقوق مردم هم دخیل بود یا نه...به هر حال... هنوز هم دوستش دارم... چون دیدم هنوز هم دارد به مردم کمک می کند و با صداقت هم می کند... @};- با خودم می گویم به احتمال قوی ایشان در کثافت کاری های آن گروه دخیل نبودند...)

یک مقدار از کانال تلگرامی اش را داشتم می خواندم دیدم او هم دارد روی خودکار سازی و برنامه نویسی بورسی کار می کند!

پس یادمان باشد
                    پیش از شروع کار دقیقا بدانیم چه می خواهیم و دنبال چه چیزی هستیم. چرا که نیت می تواند ماهیت کل کار را تغییر دهد. (و نیز خروجی کار را!) (الاعمال بالنیات!)
                    محمد حسین سلام ،،، من هم مدتی است وقتم صرف پیدا کردن سهام خوب می شود و بعد رصد کردن آن ، و به موقع سرمایه گذاری ، البته نصف سرمایه من در شپلی و ذوب است ، علاوه بر ان فایرا که بسته است ، بنده هم در حال تکمیل تجربیات هستم ، و یه جورایی حس می کنم که توانایی ام در بازار سرمایه بسیار پیشرفت کرده است ، من به حرفه ای شدن می اندیشم ، و می دانم که دست یافتنی است ، و امیدوار به لطف پروردگار .
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

دیگر واقعا اعصابم خرد خرد شده است... :(
                      یک بار دیگر تمام کاسه کوزه هایم ریخت به هم...
                      یک بار دیگر به بن بست رسیدم...
                      یک بار دیگر نا امیدی به سراغم آمد...

وقتی همه چیز خوب کار می کند و بهتر از این دیگر نمی شود ولی در عین حال خروجی کار منفی و زیان است چه باید کرد؟ اصلا دیگر چه کار می توان کرد؟؟؟ :( :( :(
                      دیگر خسته شده ام...

این تصویر را ببینید:

از این بهتر می شود؟ از این بهتر امکان دارد اصلا؟
                      با سامانه ی خوبی که نوشتم تمام نقاط خوب مدار قرمز (پیشنهاد خرید و نگهداری... پیشنهاد سهامداری) شده است...
                      ولی باز با این حال به سود هایی که از همین موارد قرمز ساخته می شود نگاه کنید!
                      یکی در میان اصلا زیان ده هستند!!!

آخرین مورد را نگاه کنید! دیگر چه کار باید می کردم که بهتر از این بشود؟؟؟
                      دیگر بهتر از این ممکن بود؟؟؟ ولی 4 درصد زیان ساخته!
                      مورد یکی مانده به آخر با آن عملکرد عالی فقط 2 درصد سود ساخته!

همه اش به خاطر کارمزد و تاخیر است.
                      و این لامذهب جزء ذات کار است که دیگر قابل تغییر هم نیست... :(
                      /:.zzzzzz.:/

خوب من دیگر چه کار باید می کردم که نکردم؟ دیگر عالی تر از این چه می توانستم بسازم که نساختم؟
                      دیگر چه کار باید بکنم که بتوانم به سود برسم؟

اه

لعنتی

بد بیاری پشت بد بیاری
                      متاسفانه

شاید خدا نمی خواهد من تو بورس باشم... شاید...
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/02/03, 09:49.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

متاسفانه آدم بعضی مواقع احساس می کند مانعی جلوی راهش است...
                        انگار مدام قرار است پشت هم بد بیاری بیاورد و وقتی این موارد را کنار هم می چیند احساس می کند شانس کلا با او یار نیست...

این وسط دندانم هم شروع کرده به درد گرفتن! (کمر و گردن و سرم چند وقت پیش درد شدیدی گرفته بود و یکی دو روز نتوانستم کار کنم... حالا آنها ول کرده اند این شروع کرده...)

از طرف دیگر آنتی ویروسم (ناد32) هم شروع کرد به بازی در آوردن...

از آن طرف انگار کرک ویندوزم هم مشکل پیدا کرده...

فکر می کنم آنتی ویروس که خراب شد بدافزارهایی روی رایانه ام نشست که آنها هم دیگر برای من شده اند مزید بر علت! مدام از اینترنت رایانه ام استفاده می کنند و به همین ترتیب کلا سرعت اینترنتم را کاهش داده اند... این قدر که بعضی مواقع قطع می شود! (حالا شاید این قطع شدن ریشه در همان کرک ویندوز داشته باشد یا جای دیگر... دقیق نمی دانم...)

خلاصه اینکه اعصابم خرد است و احساس می کنم شدیدا در دور بدشانسی قرار گرفته ام...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

البته!
                          این را هم بگویم ها!
                          من پوستم کلفت است! :->
                          این قدر من از این شکست ها خورده ام که نگو و نپرس... /:.tonguesmiley:./

از طرف دیگر توکلم هم بر خدا است!
                          و سعی کرده ام اندکی دنیا دوستی را در خودم کنترل کنم...

روی همین حساب اگر کلا در بورس شکست بخورم و این یک سال تلاش بی وقفه ام و آن چندین سال سهامداری و پی گیری ام کلا دود بشود برود هوا... می دانم حتما به صلاحم نبوده! و آن حکیم و قادر مطلق جای بهتر جبران می کند ان شاء الله...

فوقش تو این دنیا نشد! آخرت ان شاء الله! :d
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

وقتی همه چیز خوب کار می کند و بهتر از این دیگر نمی شود ولی در عین حال خروجی کار منفی و زیان است چه باید کرد؟ اصلا دیگر چه کار می توان کرد؟؟؟ :( :( :(

آخرین مورد را نگاه کنید! دیگر چه کار باید می کردم که بهتر از این بشود؟؟؟
                            دیگر بهتر از این ممکن بود؟؟؟ ولی 4 درصد زیان ساخته!
                            مورد یکی مانده به آخر با آن عملکرد عالی فقط 2 درصد سود ساخته!

همه اش به خاطر کارمزد و تاخیر است.
                            و این لامذهب جزء ذات کار است که دیگر قابل تغییر هم نیست... :(
                            /:.zzzzzz.:/

آدم وقتی یک ایده ای چیزی داشته باشد
                            امید دارد!
                            ولی وقتی نمی داند چه کند سرگیجه می گیرد...

موضوع اینجا است که من احساس می کنم برنامه را عالی نوشته ام و بهتر از این دیگر نمی توانم تصور کنم...
                            ولی خروجی و نتیجه کار زیان است.

اصلا برایم جای سوال به وجود آمده... کسی هست که توانسته باشد (بدون رانت) (به طور متوسط! یعنی میانگین سه چهار ساله) بیش از 50 درصد سود کرده باشد؟ بنیادی/نموداری/کوتاه مدت/بلند مدت ... هر چه...

من الان می توانم با بلند مدت کردن سامانه ام مقدار کمی تاثیر تاخیر و کارمزد را کم کنم و از زیان به سود اندکی برسم...

ولی همان طور که گفتم مشکل بلند مدت این است که در سال های مختلف قابل تکرار نیست و در بعضی سال ها از سود دهی به زیان دهی می رسد! و نیز مشکلات دیگر... از قبیل اینکه سودش نسبت به حالت ایده آل کوتاه مدت کمتر است.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

آدم وقتی یک ایده ای چیزی داشته باشد
                              امید دارد!
                              ولی وقتی نمی داند چه کند سرگیجه می گیرد...

.
                              پاسخ این است:
                              اگر حالت ایده آل جواب نداد... باشد...
                              ایده آل ترش می کنیم!!!

صد برابر تلاش می کنیم...

بالاخره هر کاری از دستمان بر می آید انجام می دهیم...

تا در پایان این 45 روز با
                              سر بلندی بتوانیم بگوییم «ما تمام تلاش خودمان را کردیم» و «از چیزی فروگذار نکردیم».
                              اگر در پایان این 45 روز نتیجه سود بود که فبها المراد...
                              و اگر در پایان این 45 روز دیدیدم هیچ جور نتوانسته ایم سود کسب کنیم... باز هم سربلند و پیروزیم.

حالا ببینید... کاری می کنیم به ما بگویند
                              اسطوره ی تلاش و پشت کار.

و من الله التوفیق
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

موسیقی
                                ======

این هم موسیقی اش (موسیقی متناسب با متن های بالا... بیم و امید... شکست و تلاش برای پیروزی...)

Candice Night-blackmore`s night-Gone With The Wind

http://www.my-free-mp3.website/mp3/b...+With+The+Wind
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X