کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • gholamk
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 520

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    مشکل سامانه ی جدید
    =============

دیگر هر چه در توانم داشتم گذاشته ام... دیگر نمی دانم باید چه کار کنم...
    سود محاسباتی خیلی خیلی کم است و مشکل اینجا است که نمی دانم. نمی دانم باید چه کار کنم. عقلم دیگر به جایی قد نمی دهد. هر چه در چنته داشته ام رو کرده ام. (و حریف هم خیلی چغر و بد بدن است! :d )
    و مشکل بدتر این است که عملکرد سامانه به جو بازار هم مرتبط است... به نحوی که همین سود میانگین اندکی که در محاسبات به آن رسیده ام در سال های بد (مانند 93 و 94) تبدیل به زیان می شود. :(

دیگر چه کار باید بکنم؟
    فکرم به جایی نمی رسد.

این خروجی سامانه ی جدیدی است که طراحی کرده ام و هنوز اسمی برایش نگذاشته ام. عملکردش خیلی شبیه همان سامانه ی بخت است:

در شکل بالا بخش های سبز رنگ پیشنهاد سهامداری (یعنی خرید) و قرمز پیشنهاد عدم سهامداری است (فروش).
    (پیشتر

خوب به نظر من که دارد عالی کار می کند!
    ببینید چقدر خوب رنگ آمیزی کرده!!!
    دقیقا همان طور که من در خیالم آن را رنگ آمیزی کرده بودم...

ولی چرا خروجی کار زیان یا سود اندک است؟؟؟

مشکل چیست؟
    مشکل این است که نوسان وجود دارد...
    یعنی هر جا که دو روز مثب خورده را هم سبز کرده... در صورتی که این دو روز هر چند در نمودار سبز است ولی به خاطر کارمزد و تاخیر می شود زیان!

همان طور که گفتم می توان با قدری بلند مدت کردن سامانه این نوسان ها را کاهش داد...
    این کار در عمل با افزایش روزهای میانگین گیری باید درست شود...
    ولی مشکلات دیگری ایجاد می شود مانند تاخیر بیشتر و جاماندن از روند ها و همین طور تاخیر در فروش...
    که در نهایت آدم خروجی کار را (یعنی سود را) که نگاه می کند می بیند همان کوتاه مدت هم در نگر و هم در عمل بهتر است!

گفتیم برای رفع مشکل روزهای میانگین گیری باید به جای روز از عوامل دیگر استفاده کرد...
    و من هر چه عوامل داشتم رو کردم!
    و دیگر عواملی ندارم که به عنوان روز میانگین گیری بیاورم وسط و نوسان ها را کاهش دهم...
    و همین است که باعث می شود سامانه در سال هایی مانند 93 و 94 زیان ده شود...

#:-S

:-/
    دوست پرتوان و پر تلاش من آقا محمد حسین عزیز خدا قوت
    میگن کسایی که شکست خوردند در یک قدمی پیروزی بودند که دست از تلاش برداشتند.
    شما هم دست از تلاش برندار.
    میدونی که منم کارمند دولتم و معلم ولی بخدا اینقدر از طرف آموزش و پرورش و دانش آموزا فشار روم هست که واقعا دیگه از شغلم متنفر شدم و هر روز دنبال یه روش خرید و فروش میگردم که اگه درست کار کنه دیگه معلمی رو بذارم کنار یعنی راهی جز بورس ندارم.پس اینقدر با خودم و راهکارام کلنجار میرم که بتونم یه روش پیدا کنم و از شما هم میخوام که به تلاشتون ادامه بدید.باور کنید هر کسی میگه تو که کار داری خدا رو شکر کن الان خیلیا کار ندارن ولی کار دولتی واقعا بخور و نمیر هست و باید به فکر چاره بود پس بیخیال این روش معاملاتی و بورس نمیشم. شما هم ادامه بدید چون با تجربه و تلاشی که دارید بخدا حیفه.ادامه بدید

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

مشکل سامانه ی جدید
      =============

دیگر هر چه در توانم داشتم گذاشته ام... دیگر نمی دانم باید چه کار کنم...
      سود محاسباتی خیلی خیلی کم است و مشکل اینجا است که نمی دانم. نمی دانم باید چه کار کنم. عقلم دیگر به جایی قد نمی دهد. هر چه در چنته داشته ام رو کرده ام. (و حریف هم خیلی چغر و بد بدن است! :d )
      و مشکل بدتر این است که عملکرد سامانه به جو بازار هم مرتبط است... به نحوی که همین سود میانگین اندکی که در محاسبات به آن رسیده ام در سال های بد (مانند 93 و 94) تبدیل به زیان می شود. :(

دیگر چه کار باید بکنم؟
      فکرم به جایی نمی رسد.

این خروجی سامانه ی جدیدی است که طراحی کرده ام و هنوز اسمی برایش نگذاشته ام. عملکردش خیلی شبیه همان سامانه ی بخت است:

در شکل بالا بخش های سبز رنگ پیشنهاد سهامداری (یعنی خرید) و قرمز پیشنهاد عدم سهامداری است (فروش).
      (پیشتر

خوب به نظر من که دارد عالی کار می کند!
      ببینید چقدر خوب رنگ آمیزی کرده!!!
      دقیقا همان طور که من در خیالم آن را رنگ آمیزی کرده بودم...

ولی چرا خروجی کار زیان یا سود اندک است؟؟؟

مشکل چیست؟
      مشکل این است که نوسان وجود دارد...
      یعنی هر جا که دو روز مثب خورده را هم سبز کرده... در صورتی که این دو روز هر چند در نمودار سبز است ولی به خاطر کارمزد و تاخیر می شود زیان!

همان طور که گفتم می توان با قدری بلند مدت کردن سامانه این نوسان ها را کاهش داد...
      این کار در عمل با افزایش روزهای میانگین گیری باید درست شود...
      ولی مشکلات دیگری ایجاد می شود مانند تاخیر بیشتر و جاماندن از روند ها و همین طور تاخیر در فروش...
      که در نهایت آدم خروجی کار را (یعنی سود را) که نگاه می کند می بیند همان کوتاه مدت هم در نگر و هم در عمل بهتر است!

گفتیم برای رفع مشکل روزهای میانگین گیری باید به جای روز از عوامل دیگر استفاده کرد...
      و من هر چه عوامل داشتم رو کردم!
      و دیگر عواملی ندارم که به عنوان روز میانگین گیری بیاورم وسط و نوسان ها را کاهش دهم...
      و همین است که باعث می شود سامانه در سال هایی مانند 93 و 94 زیان ده شود...

#:-S

:-/

آهان!

یک چیزی به ذهنم رسید.

اینکه برای خرید و فروش شاخص کل و شاخص صنعت را هم در نگر بگیریم.

اینگونه عملا دو تا عامل دیگر به جای روزهای میانگین گیری می تواند جایگزین شود...

یعنی چه؟ یعنی فقط هنگامی خرید انجام دهیم که علاوه بر پیشنهاد خرید بودن آن نماد خاص، در شاخص کل و شاخص صنعت مربوطه هم پیشنهاد خرید صادر شده باشد!
      این گونه میزان پیشنهاد های خرید به شدت کاهش پیدا می کند و از طرف دیگر میزان پیشنهاد های فروش به شدت افزایش می یابد که برای رفع این مشکل ثانوی هم می شود کاری کرد. مثلا به جای اینکه همه با هم باشند به صورت میانگین کار کرد. یعنی اینکه
      اگر یکی از این دو:
      شاخص کل یا شاخص صنعت
      مثبت بود و نماد هم مثبت بود
      خرید انجام گیرد.

در هنگام فروش هم اگر در نماد پیشنهاد فروش بود فروش انجام گیرد
      و نیز اگر نماد پیشنهاد خرید بود ولی هر دو شاخص کل و شاخص صنعت پیشنهاد فروش بودند فروش انجام گیرد.

فکر جالبی نیست...
      ولی کاچی به از هیچی است.

می توان این کار را هم فقط برای آغاز خرید در نگر گرفت. نه درباره ی فروش یا نگهداری.

ولی در نهایت یک مشکل باقی می ماند. و آن هم کم شدن بسیار زیاد پیشنهاد های خرید است که از سمت مقابل باید کلی پیشنهاد خرید اولیه داشته باشیم که با این کاهش بتواند همچنان میزان خوبی پیشنهاد داشته باشد...

تعداد پیشنهاد های مناسب هم گفتیم... خوب است روزی 5 پیشنهاد خرید باشد که می شود سالی 1000 پیشنهاد خرید و ده ساله اش می شود 10 هزار پیشنهاد خرید (این تعداد را باید با فرمول های آمی بروکر درآورد)

ولی باز هم می گویم ایده ی توپی نیست.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
        دوست پرتوان و پر تلاش من آقا محمد حسین عزیز خدا قوت
        میگن کسایی که شکست خوردند در یک قدمی پیروزی بودند که دست از تلاش برداشتند.
        شما هم دست از تلاش برندار.
        میدونی که منم کارمند دولتم و معلم ولی بخدا اینقدر از طرف آموزش و پرورش و دانش آموزا فشار روم هست که واقعا دیگه از شغلم متنفر شدم و هر روز دنبال یه روش خرید و فروش میگردم که اگه درست کار کنه دیگه معلمی رو بذارم کنار یعنی راهی جز بورس ندارم.پس اینقدر با خودم و راهکارام کلنجار میرم که بتونم یه روش پیدا کنم و از شما هم میخوام که به تلاشتون ادامه بدید.باور کنید هر کسی میگه تو که کار داری خدا رو شکر کن الان خیلیا کار ندارن ولی کار دولتی واقعا بخور و نمیر هست و باید به فکر چاره بود پس بیخیال این روش معاملاتی و بورس نمیشم. شما هم ادامه بدید چون با تجربه و تلاشی که دارید بخدا حیفه.ادامه بدید
        سلام و عرض ارادت @};-

بلی.
        چشم.
        به نگر من هم شما درست می فرمایید.

ان شاء الله یا راهی خواهیم یافت و اگر راهی نبود راه را خواهیم ساخت. به امید خدا.

و
        نصر من الله و فتح قریب.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
          شما هم ادامه بدید چون با تجربه و تلاشی که دارید بخدا حیفه.ادامه بدید
          و نصر من الله و فتح قریب.

موسیقی
          ======

این هم موسیقی متناسب با متن بالا...

برای بازیابی حس
          جنگندگی، تلاش، مبارزه و خستگی ناپذیری...

Survivor-Eye Of the Tiger

پیوند:
          http://www.my-free-mp3.website/mp3/S...e+Of+the+Tiger

پیوند:

Survivor-Eye Of The Tiger

Risin' up, back on the street
          Did my time, took my chances
          Went the distance
          Now I'm back on my feet
          Just a man and his will to survive

So many times, it happens too fast
          You trade your passion for glory
          Don't lose your grip on the dreams of the past
          You must fight just to keep them alive

[Chorus]
          It's the eye of the tiger
          It's the thrill of the fight
          Risin' up to the challenge
          Of our rival
          And the last known survivor
          Stalks his prey in the night
          And he's watching us all with the
          Eye of the tiger

Face to face, out in the heat
          Hangin' tough, stayin' hungry
          They stack the odds
          Still we take to the street
          For the kill with the skill to survive

[Chorus]

Risin' up straight to the top
          Had the guts, got the glory
          Went the distance
          Now I'm not gonna stop
          Just a man and his will to survive

[Chorus]

The eye of the tiger
          The eye of the tiger
          The eye of the tiger
          The eye of the tiger

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/02/12, 21:23.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

کاش بلد بودم این report های backtest ِ آمی بروکر را بخوانم.

من خودم یک فایل برای این کارها نوشته ام به نام mhj_Explore ولی این کامل تر است.

به نظر می رسد موارد دقیق و جالبی در آن تعبیه شده ولی وقت می خواهد تا آدم بفهمد چه به چه است...

===============

یکی از تنظیماتی که دارد اعمال تاخیر است که من فکر می کردم این را نگذاشته باشند ولی بود...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• rasam
              ستاره دار(1)
              • May 2012
              • 481

سلام بر استاد بزرگوار
              بازحمت های بنده
              ممنون از راهنمایتون
              میشه اگه وقت کردین در مورد شاخص غذایی هم یه به روز رسانی و راهنمایی کنین؟ ممنون

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

غذایی ها
                ======

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                سلام بر استاد بزرگوار
                بازحمت های بنده
                ممنون از راهنمایتون
                میشه اگه وقت کردین در مورد شاخص غذایی هم یه به روز رسانی و راهنمایی کنین؟ ممنون
                سلام
                لطف شما همیشه شامل حال ما بوده. ممنون. @};-

الان نامعلوم است.

اگر زیر 3575 یعنی دره ی پیشین بیاید خیلی بد می شود.

شاید در کوتاه مدت یک مقدار بالا بروند... البته احتمالش خیلی کم است.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام به دوستان و همراهان کارگاه @};-

من مشکل دندانم تقریبا رفع شد ولی به جایش سرماخوردگی آمد... :d
                  البته الحمد لله هر چند فین فینی می آید و می رود ولی باز می توانم به کارهایم برسم... :.thumbsupsmileyanim خوبی اش این است که درد ندارد... فقط یک حالت عجیبی است زمانش که برسد یکباره خواب_مرگ می شوم! :d یعنی دارم کار می کنم وسط کار یکهو چنان خوابی به سراغم می آید که نمی توااانم اصلا در برابرش مقاومت کنم...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

روز سی ام
                    =======

روز بیم ها و امید ها...
                    روز سرنوشت...
                    روز پایانی...
                    (الکی مثلا... می خواهم جو بدهم هیجان کار برود بالا! >:) )

برنامه ی امروز:
                    امروز حتما تمام تلاشم را خواهم کرد که
                    نرم افزاری که برای جایگزینی TseClient دارم می نویسم را به جایی برسانم و بتوانم ساعت 12 ازش استفاده کنم...
                    در حقیقت از دیشب ساعت 23:30 که بیدار شدم! تا الان دارم تلاش می کنم این لامذهب را به یک جایی بالاخره برسانم...

از این ناراحتم که آخرش هم نتوانستم سود دهی خوبی برای نرم افزارم بسازم... :(( می خواستم برنامه را ابتدا به یک جایی برسانم بعد آزمایشش کنم... ولی نشد دیگر... اشکال ندارد... حالا اول آزمایشش می کنم بعد به یک جایی می رسانمش! :d
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

من چند روز است پکر و داغان شده ام... نمی دانم چرا بقیه هم کم فعالیت شده اند؟؟؟
                      انگار در انجمن خاک مرده پاشیده اند...
                      سووووت و کوووووووور...

به هر حال...
                      انگار بازار دارد جان می گیرد...
                      بازار که جان بگیرد یواش یواش انجمن ها هم رونق می گیرند و دوستان فصلی (یعنی آنهایی که در فصل افزایش ها «دیدی گفتم» هایشان به راه است و چون بلبل گلستان با رویش گل ها نغمه سرایی می کنند!) به انجمن ها و محافل بورس_نویسی باز خواهند گشت...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

همه بازار مثبت، سیمانی ها مثبت، کساوه منفی!
                        به نظر شما فروشنده دارد اشتباه می کند؟
                        کساوه بعضی مواقع نشان داده از آن نمادهایی است که می تواند در روز 7-8 درصد بازدهی داشته باشد! ببینیم امروز هم از آن روزها می شود یا نه؟

به هر حال از نظر بنیادی گمان می کنم این قیمت ها برایش خوب باشد...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

زمگسا و وتوشه در سبد من حجم خوبی خوردند.
                          پس هر دو را نگه می دارم.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

عملکرد امروز
                            ======

فکر نکنید ما به هدف امروزمان نرسیدیم ها! چرا... خوب هم رسیدیم... دقیقا هم راس ساعت 12 (یک کوچولو آن ور تر) برنامه ی جانبی مان درست شد و آزمونش نمودیم... لیکن تا آمدیم از برنامه ی اصلی خروجی بگیریم... دیدیم ای داد بی داد... فقط خرید و فروش های دیروز را اعلام نمی کند! بلکه خرید و فروش های گذشته نیز دارد توسط آمی بروکر معرفی می شود...
                            خلاصه...
                            آقایی که شما باشید، 10-12 دقیقه وقت گذاشتیم این ورش را هم درست کردیم...
                            تا آمدیم ازش استفاده کنیم دیدیم این سامانه کارکردش از آن چیزی که داشت نشان می داد هم خیلی بدتر است...
                            خلاصه اینکه امروز نشد بیازماییمش...
                            فردا ان شاء الله...

تا فردا هم این نحوه ی پیشنهاد دادنش را درست می کنم و هم اینکه یک دستی به سر و رویش می کشم و یک مقدار این ور آن ورش می کنم ببینم می توانم یکی دو درصد اضافی ازش بکشم بیرون یا نه؟
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

آن چه گذشت...
                              ==========

پیش تر هم یکی دو بار چشم انداز قرار داده بودم...
                              ولی ضمنی بود... این هم ضمنی است و نه مدون است و نه جدی...

در این مدت (مدت 60 روزه! فکر کنم...) دو کار اصلی کردیم: یک مقدار روی نشانگر ابداعی کار کردیم... یک مقدار هم روی حجم کار کردیم...
                              در نهایت دو تا سامانه ی کامل از دلش کشیدیم بیرون... (یکی سامانه ی بخت که خیلی جالب بود... وقتی دوره اش را زیاد می کردیم شبیه مکدی می شد و وقتی دوره اش را کوتاه می کردیم بسیار بسیار شبیه بختامدی بود و از همین جهت هم اسمش را گذاشتیم «بخت» و یک جورهایی حالت اشباع همان نشانگر های قدیمی را داشت و سعی کردیم در آن سرعت را بالا ببریم تا اثر تاخیر را کاهش دهد... و دیگری هم سامانه ای با عملکردی مشابه همین سامانه بود که هنوز اسمی برایش انتخاب نکرده ام... چون ابتدا از روی حجم شروع کردم به نوشتن این سامانه اسم ابتدایی اش هست mhj_ts_volume ولی حجم دخالت زیادی درش ندارد... کلا نتوانستم با حجم خوب کار کنم... باید مفصل تر و عمیق تر کار می کردم تا راضی می شدم...)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

آن چه گذشت...
                                ==========

پیش تر هم یکی دو بار چشم انداز قرار داده بودم...
                                ولی ضمنی بود... این هم ضمنی است و نه مدون است و نه جدی...

در این مدت (مدت 60 روزه! فکر کنم...) دو کار اصلی کردیم: یک مقدار روی نشانگر ابداعی کار کردیم... یک مقدار هم روی حجم کار کردیم...
                                در نهایت دو تا سامانه ی کامل از دلش کشیدیم بیرون... (یکی سامانه ی بخت که خیلی جالب بود... وقتی دوره اش را زیاد می کردیم شبیه مکدی می شد و وقتی دوره اش را کوتاه می کردیم بسیار بسیار شبیه بختامدی بود و از همین جهت هم اسمش را گذاشتیم «بخت» و یک جورهایی حالت اشباع همان نشانگر های قدیمی را داشت و سعی کردیم در آن سرعت را بالا ببریم تا اثر تاخیر را کاهش دهد... و دیگری هم سامانه ای با عملکردی مشابه همین سامانه بود که هنوز اسمی برایش انتخاب نکرده ام... چون ابتدا از روی حجم شروع کردم به نوشتن این سامانه اسم ابتدایی اش هست mhj_ts_volume ولی حجم دخالت زیادی درش ندارد... کلا نتوانستم با حجم خوب کار کنم... باید مفصل تر و عمیق تر کار می کردم تا راضی می شدم...)

دیگر اینکه یک برنامه نوشتیم برای سایت به اسم «مسابقه» و همین هم کلی وقت ما را گرفت و اگر می دانستم این قدر وقت می گیرد هیچ وقت سراغش نمی رفتم... البته الان هم وقت می گیرد ولی دیگر چیزی نیست و راحت هستم الحمد لله... که منبع (Source) برنامه را هم در همین کارگاه گذاشتیم برای کسانی که دوست دارند...

دیگر اینکه یک روزه یک برنامه نوشتیم برای جایگزینی TseTmc با TseClient
                                (اینها را دارم برای خودم می گویم که پیش خودم گفته باشم در این مدت بی کار نبوده ام و یک کاری کرده ام و یک نتیجه ای گرفته ام!)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X