کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Abad
    عضو فعال
    • Nov 2015
    • 7516

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    دیگر واقعا اعصابم خرد خرد شده است... :(
    یک بار دیگر تمام کاسه کوزه هایم ریخت به هم...
    یک بار دیگر به بن بست رسیدم...
    یک بار دیگر نا امیدی به سراغم آمد...

شاید خدا نمی خواهد من تو بورس باشم... شاید...
    .... و خدا همیشه با ماست .... انتخاب شغل جزء انتخاب های ماست و این نعمتی است که خداوند داده است ، پس باید توانایی را افزایش داد ، تلاش شما قابل تقدبر است . درود
    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

روز چهل و پنجم
      =========

باید تمام تلاشم را بکنم...
      برای عالی تر کردن کار باید تلاش کنم.
      برای داشتن یک برنامه ی بی نظیر مجبورم از آمی بروکر کوچ کنم.
      بروم به سمت جاوا.

این نقل و انتقال خیــــــــــــــلی زمان بر، هزینه بردار، سخت و طاقت فرسا خواهد بود.
      ولی چاره ای نیست.
      مجبورم. (می فهمی؟ مجبور!)

دیگر فعالیت امروز مانند روزهای گذشته کار روی تنظیمات سامانه ی بخت نیست... نه قرار است آزمون و خطا انجام دهیم و نه قرار است فلسفیدن آغاز کنیم...
      دیگر تا مدت ها فکر کنم وقت هم نشود بروم سراغ حجم و کار روی موارد دیگر (شاید هرگز وقت نشود...)

کار امروز و شاید چندین روز دیگر این است که بنشینم و به سمت جاوا نقل مکان کنم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

موضوع سخت تر از آن چیزی است که فکرش را می کردم...
        می دانم اگر واردش شوم دقیقا مانند جریان این مسابقه ی سایت بورسی من را به درون خودش می کشد... مانند آدمی که مرداب او را به درون خودش می کشد...
        کار یک روز دو روز نیست...
        فکر می کردم java dbc derby database نوع داده های array را به عنوان داده های معتبر برای ستون خودش می پذیرد... ولی متاسفانه انگار این طور نیست...
        باید یک زمانی گذاشت و یاد گرفت چگونه داده ها را تغییر دهم و یک زمانی هم برای کار و بعد گرفتن مشکلات و و و

همین جوری تخمین زدم فکر کنم یک هفته تا یک ماه زمان نیاز داشته باشد!
        و من کلا 45 روز زمان دارم!

فکری باید کرد...

ببینم می توانم از ترکیبی از آمی بروکر و جاوا استفاده کنم؟
        یعنی برای کاهش تاخیر داده ها را به جای اینکه از تی اس ای کلاینت بگیرم بروم از تی اس ای تی ام سی بگیرم و به وسیله ی جاوا آنها را تبدیل کنم به فایل های سی اس وی و بعد این را به عنوان خوراک بدهم به آمی بروکر و او به من بگوید بخر یا بفروش...
        یک جور میان بر حساب می شود...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

باز هم اگر این مشکل را از سر راه بر دارم مشکل دیگری وجود دارد...

اصلا اصل مشکل این است:

تاخیر ذاتی

تاخیر ذاتی ای که وجود دارد و فکر کنم به هیچ وجه نمی توان آن را از میان بر داشت...
          تاخیری که این گونه به وجود می آید:
          سامانه کلا به ما یا پیشنهاد خرید می دهد یا فروش.
          این جور بگویم سامانه به ازای هر شمع به ما می گوید در آن سهامداری کنیم یا نه...
          اگر بعد از یک سری شمع که در آنها سامانه به ما پیشنهاد می داده سهامداری کنیم یک شمع ظاهر شود که به ما بگوید در این شمع دیگر سهامداری نباید می کردید... یعنی اینکه ما باید دیروز می فروختیم و امروز دیگر نباید سهامدار می بودیم...
          در صورتی که ما امروز فهمیده ایم که نباید سهامدار باشیم...
          یک روز تاخیر اینجا وجود دارد که هر جور فکر می کنم می بینم نمی شود درستش کرد...

هیچ کاری اش نمی توان کرد...

نمی دانم...
          چیزی به ذهن شما می رسد از این مشکل عظیم خارج شویم؟
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

ولی باز هم می گویم...
            من از رو نمی روم...
            من عین این 45 روز را تلاش خواهم کرد تا یا به پیروزی برسم یا تلاش کرده از بورس دست بکشم.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

یک راه حل این است که از سمت سامانه ی روندی به سمت سامانه ی پیشبین حرکت کنیم...

یعنی چه؟
              یعنی الان سامانه نگاه می کند می بیند اگر روند رو به رشد بود می گوید بخر و سهامداری کن و اگر رو به رشد نبود می گوید سهامداری نکن...
              بماند که در این روش (روند شناسی) احتمال زیادی وجود دارد که سامانه پیشنهاد خرید از صف خرید بدهد که به هیچ وجه به درد نمی خورد... چون ممکن است گیر نیاید...

سامانه ی پیشبین چیست؟
              یعنی سامانه ای که جلوتر از زمان حرکت کند...
              یعنی بگوید هر جند امروز منفی است! ولی روند از فردا عوض می شود...
              و فردا بخر و سهامداری کن...
              این گونه مشکل تاخیر تا حدی برطرف می شود... (برطرف که نمی شود... اگر سامانه بتواند مثلا دو روز جلوتر پیشبینی انجام دهد و پیشنهاد خرید بدهد یک روز آن جلو افتادن با یک روز این تاخیر خنثی می شود...)

ولی این کار زیاد ساده نیست... و زمان بر هم هست... و هر چند در فهرست کارهای ما قرار دارد ولی الان زمان کافی برایش نیست...
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/02/03, 17:55.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

مداران
                ====

همچنان قدرتمند است.

به نظر من این موج اخیر به هیچ وجه به ادامه ی امواج اصلاحی شبیه نبود و یک موج افزایشی بود.

بعید می دانم از این پایین تر بیاید.

ناگفته نماند که این یک سناریو و احتمال است (یعنی احتمال رشد از افت خیلی بیشتر است.) اگر قیمت به هر نحوی آمد زیر 235 به هیچ وجه خریدنی نیست و باید فروخت.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

مرقام
                  ====

نامعلوم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سیمانی ها
                    ======

پیشبینی پیشین:

از این جا به بعدش را پس می گیریم. اینجا نامعلوم است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

ستران هم همین طور... فعلا امید به بازگشت نیست... مُرد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خگستر
                        =====

امروز می خواستم 4111 بخرم نشد... 4120 هم نشد... آخر سر 4130 و 4135 هم گذاشتم و باز هم نشد...

شاید فردا بالاتر بخرم...

همچنان امیدوار کننده است... اگر بازار و ترامپ بگذارند...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• farzen
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2012
                          • 512

سلام در مورد خچرخش نظرتون چیه ؟امروز در حداکثری قیمت 15 میل معامله شد

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خچرخش
                            =====

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
                            سلام در مورد خچرخش نظرتون چیه ؟امروز در حداکثری قیمت 15 میل معامله شد
                            سلام

خدمت شما:

احتمال قوی این است که دقیقا از همین جا بریزد. یعنی دقیقا از همین فردا.

مقدار احتمال هم زیاد است! برای همین پیکانی که کشیده ام را نقطه_چین نکرده ام.

میزان افت دقیق مشخص نیست ولی دست کم از 2500 تا 2180 می ریزد که می شود 13 درصد. بعد اگر به اینجا رسید باید دوباره بررسی شود برای موج سومی قوی یا ادامه ی اصلاح.

زمان افت هم دقیق مشخص نیست ولی فکر کنم یک هفته باشد.

یا علی
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

یادم رفت بگویم...
                              در مورد
                              حجم من با بیشتر دوستان مخالف هستم و از حجم خوشم نمی آید و بیشتر اوقات حجم بالا را نشانه ی بدی می دانم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                ستران هم همین طور... فعلا امید به بازگشت نیست... مُرد.

رسم پیکان ها و آستانه های زیان
                                ===================

داشتم به این فکر می کردم که آستانه زیان ها را در اشکال چطور نشان دهم و اگر عملی شد چه؟

موضوع اینجا است که می خواهم یک برآوردی از میزان سود آوری بررسی هایم داشته باشم...
                                مثلا وقتی یک نماد را نگاه می کنم (یا شما نگاه می کنید) ببینم در گذشته اگر بر طبق بررسی هایی که اینجا انجام داده ام (خودم یا یک نفر دیگر) خرید و فروش انجام می داد چقدر سود می کرد و چقدر زیان...

ابتدای جستار که اصلا آستانه زیان نداشتیم...
                                پیکان های سفید می کشیدم و خلاص..

از زمانی که آستانه زیان را با هر پیشبینی اعلام کردیم هم تقریبا کاری نکریدم...

دو سه بار در این ماه اخیر آمدم و این پیکان هایی که کشیده بودم را -در صورتی که آستانه زیان فعال می شد- از همان جایی که آستانه زیان بود قطع می کردم...

ولی این زیاد جالب نیست...
                                هم یک جور حالت تقلب درش وجود دارد! :d (مثلا یک نفر بررسی گذشته را ببیند، بعد بررسی جدید را ببیند که پیکانی که بود غیب شده! یا مثلا نصفش غیب شده... :d ) هم اینکه خودم نمی فهمم پیشتر دقیقا چه پیشبینی ای کرده بودم!

در این یکی دو مورد اخیر آمدم و وقتی آستانه زیان فعال شد پیکان را دو بخش کردم... بخش سفید و بخش بنفش تیره...
                                ولی باز با این مورد هم حال نمی کنم... چون رنگ یک سری از خطوط روندم هم بنفش و بنفش تیره است با آنها قاطی می شود...
                                رنگ های تیره ی دیگر مانند خاکستری و سبز و قرمز هم رزرو شده (برای حجم و خطوط عمودی پاشنه ها)

اگر بخواهم خط آستانه زیان هم بکشم باز نمودارها درهم و برهم تر می شود...

نظر شما چیست؟

فکر کنم
                                آبی تیره بد نباشد! نه؟

یعنی این جوری که به صورت خودکار وقتی آستانه زیان فعال شد یا ادامه ی پیشبینی در خطر افتاد و باطل شد...
                                این:

تبدیل شود به این:
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X