کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rasam
    ستاره دار(1)
    • May 2012
    • 481

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سیمانی ها هم که امروز ترکاندند...
    واجب شد یک نگاه به شاخصشان بیاندازیم...

البته الان نگاه کردم دیدم نرم افزار من شاخص درست نکرده... برای همین باید صبر کنم ساعت 17 tseclient این کار را بکند و آن وقت بررسی کنیم.

کساوه هم که ما جزء گروه سیمانی حسابش می کنیم نمی دانم چرا حرکت نمی کند؟؟؟ امروز انتظار داشتیم یک بازدهی عالی (نوسان روزانه ی تپل) بدهد... که نداد... چرا؟ /:.hmmsmiley.:/
    سلام استاد
    ممنون از زحمتات
    میشه در کنار ترسیم شاخص سیمان شاخص یه گروهی هم که خیلی افت کرده و اماده صعوده به نظر خودتون زحمت بکشید توضیح بدید ؟ممنون وقت به خیر

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

ممکن است پرونده های csv را خود tseClient ساعت 17:00 درست کند... ولی بعید می دانم آمی بروکر داده هایش را حتی بعد از اینکه داده های پرونده ها درست شد تغییر بدهد...

آهاااااان!
      فهمیدم...
      می توانم یک فایل به زبان جاوا اسکریپت بنویسم و در آن کاری کنم داده های روز جاری از تمام بخش های مرکز داده ی آمی بروکر پاک شود... و بعد دوباره به آمی بروکر دستور دهم داده های پرونده های سی اس وی را بخواند...
      البته نه من جاوا اسکریپت بلدم ! :d و نه حوصله اش را دارم... و هم اگر می توانستم و حوصله داشتم یک زمان زیادی ازم می برد... یادم می آید دفعه ی پیش که یک برنامه ی کوچک به زبان جاوا اسکریپت برای آمی بروکر نوشتم (با اینکه همه چیزش را توضیح داده بودند و تقریبا فایل آمده شده را من ویرایش کردم...) حدود یکی دو روز ازم زمان گرفت...

باشد گوشه ی ذهنمان اگر وقت شد سراغ این هم بیاییم...

یک راهکار دیگر هم به ذهنم رسید:

می توانم دو تا پایگاه داده داشته باشم و حالا یا با دو تا آمی بروکر یا یک آمی بروکر و دو تا پایگاه داده... یکی پایگاه داده های ساعت 12 ای و یکی هم پایگاه داده های ساعت 12:30 ای...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

یک راهکار دیگر هم به ذهنم رسید:

می توانم دو تا پایگاه داده داشته باشم و حالا یا با دو تا آمی بروکر یا یک آمی بروکر و دو تا پایگاه داده... یکی پایگاه داده های ساعت 12 ای و یکی هم پایگاه داده های ساعت 12:30 ای...
        خوب... الحمد لله انگار اصلا مشکلی نیست و هم TseClient و هم AmiBroker داده ها را خودشان به روز می کنند و نیازی به نوشتن برنامه ی اضافی و ایجاد پایگاه داده ی اضافه نیست... خدا را شکر... #:-S
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

این هم خگستر با سر و گردن جدید (ان شاء الله)

پیشبینی جدید هم درش هست:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

شاخص سیمانی
            =========

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
            سلام استاد
            ممنون از زحمتات
            میشه در کنار ترسیم شاخص سیمان شاخص یه گروهی هم که خیلی افت کرده و اماده صعوده به نظر خودتون زحمت بکشید توضیح بدید ؟ممنون وقت به خیر
            سلام و عرض ادب و احترام؛

کاش می گفتید شاخص دوم چه باشد؟

============

الان چندین دقیقه است دارم به شاخص سیمانی ها نگاه می کنم... چیز خاصی دستگیرم نشد... واضح نیست... معلوم نیست... نامعلوم است.

خواستم چند تا سناریو بسازم و درصد احتمال هر کدام را بسنجم ولی باز هم چیز خاصی به ذهنم نمی رسد... (نمی دانم من الان این طوری شده ام یا اینکه شاخص واقعا نامعلوم است...)

خلاصه اینکه محتملترین سناریو (با توجه به سابقه) این است:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

انبوه سازی
              =======

در کوتاه مدت: افت پیشبینی می شود.
              در میان مدت: یک رشد خوب پیشبینی می شود.

حجم خیلی عالی ای خورده + نشانگر بخت و نشانگر مکدی در وضع خیلی خوبی به سر می برند!

نشانگر دی تی وضع خیلی بدی دارد و اشباع خرید را نشان می دهد که همان طور که گفتیم نشانگر دیتی از نشانگر stochastic می آید که کوتاه مدت است!

پس پیشنهاد این شد که: منتظر می مانیم افت کوتاه مدتش را خوب انجام دهد و بعد سوار شویم.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

شانس = حماقت
                ==========

شانس، احتمال، پیشبینی، امکان، بخت... اینها حرف های احمقانه ای است!
                شانس و تصادف اسم هایی است که ما روی «حماقت آدمیزاد» گذاشته ایم!
                منظورم چیست؟
                منظورم این است که عوامل پیدایش قیمت فلان نماد در فلان روز دیگر کاملا مشخص هستند و اگر یک نفر به آن عوامل مسلط باشد بدون خطا دقیقا می تواند بگوید که در آن روز قیمت آن نماد چند خواهد بود...
                ولی ما متاسفانه به خاطر نادانی مان وارد احتمالات می شویم ...

و بدتر اینکه بعضی جاها اسم این مورد را شانس می گذاریم...

در صورتی که واقعا چیزی به نام شانس وجود ندارد.

در میان کائنات چیزی به نام «امکان» وجود ندارد! واقعا!
                (هر چه هست ثبات است و وجود و جبر همراه با اختیار و حتم. هر چه هست صد در صد است. نه پنجاه درصد نه نود درصد و نه 99.999 درصد)

ولی ما به خاطر اینکه عوامل را کامل نمی شناسیم بحث شانس و احتمال و پیشبینی را پیش می کشیم...

از این رو زمان در عوالم بالا وجود ندارد. چرا که اگر علم کامل شد عالم آینده و گذشته هم اکنون حضور کامل خواهند داشت...

و نیز مکان.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

اما چه می شود کرد؟
                  انسان تا وقتی انسان است در دنیایی آمیخته از نادانی و دانایی زندگی می کند...
                  نه همه ی عوامل را می شناسد و نه عواملی که می شناسد دقیق است... (مثلا نمی تواند همزمان هم قدرت بازیگران را به تفکیک بررسی کند و هم از طرف دیگر بیاید و میزان تاثیر حرف های روسای جمهور کشور های مختلف جهان را روی موارد مختلف بسنجد و هم جو عمومی بازار را در یابد و هم هزاران مورد دیگر...)
                  پس آدم مجبور می شود که پیشبینی کند! و با همین عوامل کوچکی که بلد است سناریوهایی بسازد و احتمال هر کدام را تا حدی که در حد و توانش است بسنجد و محتمل ترین حالت را ملاک تصمیم گیری قرار دهد...
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

اما باید به سمت کمال حرکت کرد...
                    باید هر چقدر می توانیم بیشتر عوامل را بشناسیم و بتوانیم نتیجه ی آنها را روی موضوع مورد نظر در نظر بگیریم.
                    راه ما دو سر دارد: مبداش پیشبینی و احتمال است و مقصدش که باید به سمت آن حرکت کنیم آینده بینی دقیق است (بدون خطا)
                    و در این راه رایانه می تواند -به عنوان یک خودکار کننده ی بررسی ها- کمک خوبی باشد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در این راه باید سه کار را به درستی و هر چه میتوان بهتر انجام داد:
                      1- عوامل را بشناسیم و تفکیک کنیم و سعی کنیم منابع اطلاعاتی خوبی از نحوه ی فعالیت آنها در اختیار بگیریم.
                      2- نتیجه ی اثر هر عامل را مشخص و مدون بررسی کنیم.
                      3- الگوریتم ها را به زبان ماشین تفسیر کنیم و به عنوان خوراک به او برنامه و داده بدهیم.

یعنی هدف حرکت از سمت بررسی یکی دو مورد کلی به سمت بررسی میلیون ها مورد جزئی است.

این یک کار گسترده، طولانی مدت، سخت ولی با نتایج حیرت انگیز خواهد بود.
                      و گسترش خبرگذاری ها و سامانه های اطلاعاتی و اینترنت می تواند کمک حال ما باشد. (برای گسترده تر کردن پایگاه داده ی ماشین هایمان.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

می توانم از الان بخش هایی از برنامه ی نوشته شده را ببینم...
                        در این برنامه هر عامل هر چند جزئی به صورت یک «موضوع» یا یک object جداگانه تعریف خواهد شد...
                        از رئیس جمهور نیکاراگوئه بگیر تا وزیر اقتصاد ایران...
                        هر عامل یک کد خواهد داشت... حتی سهامداران جزئی درون هر نماد! ،مدیر عامل شرکت، کارکنان شرکت...
                        زمینه های تاثیر گذاری مختلف شناسایی خواهند شد... مثلا تاثیر گذاری فروش فلان سهامدار عمده روی جو بازار در فلان صنعت...
                        به هر کد (یعنی به هر موضوع یا بهتر است بگوییم به هر عامل) یک قدرت تاثیر گذاری در زمینه تعلق خواهد گرفت...
                        جهت حرکت و عمل ِ عامل در هر اقدام هر عامل در هر عمل او سنجیده خواهد شد. که این اقدامات توسط بازخوانی نشریات و سایر بخش های پایگاه داده ی اطلاعات برنامه به دست می آید.
                        و در نهایت با ضرب قدرت در جهت، نتیجه و اثر عمل عامل در خواهد آمد...
                        و با تکمیل شدن حالات زمینه ها به همین نحو پیشبینی ها انجام خواهد شد... مثلا با دانستن زمینه هایی مانند جو بازار عمومی، جو بازار صنعت، جو بازار روی نمادی خاص، توان ِ حمایت کنندگان از قیمت و توان عرضه کنندگان سهم و ... این بار همین زمینه ها را به عنوان عامل در نظر خواهیم گرفت و با داسنتن میزان و جهت تاثیر گذاری هر کدام روی قیمت فلان نماد دست به پیشبینی خواهیم زد... پیشبینی هایی که بسیار نزدیک به پیشگویی و آینده نگری واقعی خواهد بود...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

مشکلاتی که در این راه وجود دارد:
                          1- میلیون ها عالم چگونه باید شناسایی، دسته بندی و سنجیده شوند؟ توسط انسان؟ یا توسط ماشین؟ (مثلا با بررسی سابقه به صورت خودکار)
                          2- کار بسیار گسترده و خسته کننده ای خواهد بود...
                          3- حجم داده های ورودی بسیار زیاد خواهد بود و باید چیزی در حد گوگل برای داشتن این پایگاه داده و به عنوان موتور جستجوی آن وجود داشته باشد تا از پس کار برآید!

اما نکات مثبت:
                          1- لازم نیست یک شبه کار کامل انجام داد! راه ما حرکت به سمت کمال است نه رسیدن یک شبه به آن! می توان برای شروع فقط همین سابقه ی قیمت/حجم نموداری را به عنوان عوامل تاثیر گذار انتخاب کرد! و آهسته و پیوسته به آن عوامل دیگر را -بر حسب اهمیت- به آن افزود...
                          2- خیلی کارها بوده که در ابتدا سخت می نموده ولی انجام شده! اگر نمی خواستیم به ایده آل ها فکر کنیم و در جهت کارهای بزرگ حرکت کنیم انسانی به کره ی ماه قدم نگذاشته بود و تلویزیونی ساخته نشده بود و نیروگاه هسته ای ای وجود نداشت!
                          خود من... اگر در ابتدای کارگاه به من می گفتند سامانه ی داد و ستدی خودکار خواهی نوشت و برنامه نویسی جاوا به این گستردگی انجام خواهی داد، شاید باور نمی کردم...
                          اما شد!
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

صبح به خیر؛
                            در سبد من همچنان وتوشه و زمگسا و تکمبا دارند حجم می خورند پس باز هم همچنان نگهشان می دارم...
                            زمگسا این روزها نماد فعال سبد من شده...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

هر چه نماد بود در بازار بستند...
                              خگستر عزیزم را هم بستند...
                              =========
                              نمی دانم چرا می بندند باز نمی کنند؟؟؟
                              الان دماوند من چندین روز است بسته است...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

وبملت همچنان رو به پایین...
                                من نمی فروشم...
                                هر چند ممکن است در کوتاه مدت باز هم افت کند...
                                اما خرید چطور؟ خوب من از این گروه زیاد دارم... بیش از نیمی از سبدم وقوام لعنتی است... پس خرید هم معنی ندارد... در ضمن من زیاد تمایل ندارم دیگر از این به بعد بلند مدت و میان مدت کار کنم و دوست دارم داد و ستد هایم را ببرم به سمت کوتاه مدت...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X