کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

چالش ها (تهدید ها و فرصت ها)
    ==================

مهمترین چالش هایی که این مدت داشتیم و داریم چه بود؟
    تاخیر و کارمزد که در صدر فهرست دشمنان قرار دارد...

تاخیر را که دو نوع بود یک نوعش را با روش ابداعی و فوق العاده ی خودمان یعنی تغییر ساعت 12:30 با 12:00 و جایگزینی tseClient با نرم افزار خودمان در حال پیگیری هستیم... و جزئیاتش هم که صحبت شد...

یک راه حل خارج از عرف هم هست که در حقیقت پاسخ مسئله نیست ولی می تواند کار را درست کند و آن شبکه ی عصبی مصنوعی Artificial Neural Network است... که همان طور که بارها در جستار گفتیم خاصیتی که دارد می تواند ضعف ما را (به احتمالی) بپوشاند... یادم می آید یک بنده خدایی می گفت در نسبت دقت این شبکه ها به عدد چهار نه رسیده است! (یعنی 99.99%) البته او خودش هم نیم دانست چه دارد می گوید! و با آن چهار نه در عمل یک قران هم نمی شود در آورد! ولی ما شاید بتوانیم به نحوی از انحاء از آن اینجا استفاده کنیم و سود مثلا 10 درصدی مان را تبدیل به 30 درصد کنیم! B-)

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

کارمزد هم که باید ببینم سامانه چطور جواب می دهد... گفتم که روی این هم می شود کار کرد... پیشنهادی که در کارگاه دادیم این بود که اگر سامانه ی داد و ستدی آدم واقعا جواب می دهد، آدم باید برود با کارگزاری اش صحبت کند... و تخفیف بگیرد (چرا که قرار است سود بیشتر هم به کارگزاری برساند! چرا که داد و ستدها قرار است کوتاه مدت شود! و هر چند کارمزد کاهش پیدا کند ولی به خاطر اینکه حجم کار در سامانه ی داد و ستدی کوتاه مدت فوووووووق العاده بالا است باز هم کارگزاری سودش بیشتر می شود...) راه دیگر هم استفاده از کارگزاری هایی مانند آگاه و مفید است که طرح های تشویقی و تخفیف های مدون دارند (برای کسانی که حجم کارشان بالا است).

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

چالش بسیار سخت دیگر که قرار است امروز هم (اگر شد و خدا خواست) رویش کار کنیم چالش قدیمی ای بود به نام نوسان! دوستم جناب navasan را نمی گویم ها!!! :d همان طور که بارها در این کارگاه سخن از آن به میان آمد چالش ما نحوه ای از ارتباط میان داد و ستد های بلند مدت و کوتاه مدت است... داد و ستد های کوتاه مدت که به عنوان اصل و اساس کار ما شناسایی شد مشکلی دارند که این مشکل در داد و ستد های میان مدت و بلند مدت نیست و آن این است که خیلی سریع از پیشنهادی که داده بودند بر می گردند... و به این شکل در پیشنهادهایشان تزلزل و نوسان فووووووق العاده زیادی دیده می شود... و باید فکری به حال آنها کرد...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

چشم انداز این 30 روزه
          =============

خوب... اینها را گفتیم تا برسیم به چشم انداز...
          چشم انداز این 30 روزه و البته هدف آن (و هدف این کارگاه!) دو موضوع است: 1- آزمایش سودآوری در عمل و تطبیق نظر و عمل 2- بهبود سودآوری سامانه ی داد و ستدی

چیزهایی که در ضمیر ناخودآگاه بنده نقش بسته اینها است:
          1- حل مشکل نوسان با نوعی جوش دادن میان مدت و بلند مدت
          2- اضافه کردن نشانگر ها و روش های دیگر به سامانه (باز هم برای کاهش نوسان در داد و ستد های کوتاه مدت)
          3- کار کامل ولی مختصر و مفید با شبکه های عصبی برای تخمین بسیار کوتاه مدت و سنجش دقت.
          4- در نهایت اگر شد نوشتن یک برنامه ی کامل شامل همه ی اینها بشود: شبکه ی عصبی، نرم افزار جایگزین tseclient، نرم افزار جایگزین برنامه هایی که به زبان AFL آمی بروکر نوشته ام، نرم افزاری که بخشی از کارهای آمی بروکر را بتواند انجام دهد مانند داشتن یک مرکز داده ی منسجم تا بتوانم ساعت 12:00 را تا 12:20 برسانم.
          5- جمع بندی و نتیجه گیری جستار و تصمیم گیری در باره ی اینکه در بورس بمانم یا نه؟
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

ادامه ی برنامه ی امروز
            ===========

امروز که یک بخشی اش گذشت و یک مقدار هم موفقیت آمیز بود...
            در ادامه ی روز (تا فردا) قصد دارم:

1- سامانه را درست کنم برای دادن خروجی های درست و همزمان سنجش و نمایش میزان سود آوری
            2- سامانه را بهبود بخشم.

ان شاء الله
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

راستی یک چیزی...
              الان که من دارم با داده های نرم افزار خودم که جایگزین tseClient است کار می کنم، عملا داده های ساعت 12 در آمی بروکرم نشان داده می شود و ثبت می شود! /:.mellowsmiley.:/
              خوب... این جوری نمودارهایم را وقتی می خواهم دستی (یا حتی با سامانه) بسنجم و بالا پایین کنم دقیق جور در نخواهد آمد!

مثلا این الان نمودار امروز زمگسا است:

همان طور که می بینید قیمت بالاترین را زده 6940 (که برای ساعت 12:30 می باشد) در صورتی که آخر کاری زمگسا صف خرید شد و روی 6954 هم آمد!

از طرف دیگر حجم با این وضع همیشه خراب می شود... و همیشه کم تر از مقدار صحیح نشان داده می شود...

این را دیگر کجای دلم بگذارم؟؟؟
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

ممکن است پرونده های csv را خود tseClient ساعت 17:00 درست کند... ولی بعید می دانم آمی بروکر داده هایش را حتی بعد از اینکه داده های پرونده ها درست شد تغییر بدهد...

آهاااااان!
                فهمیدم...
                می توانم یک فایل به زبان جاوا اسکریپت بنویسم و در آن کاری کنم داده های روز جاری از تمام بخش های مرکز داده ی آمی بروکر پاک شود... و بعد دوباره به آمی بروکر دستور دهم داده های پرونده های سی اس وی را بخواند...
                البته نه من جاوا اسکریپت بلدم ! :d و نه حوصله اش را دارم... و هم اگر می توانستم و حوصله داشتم یک زمان زیادی ازم می برد... یادم می آید دفعه ی پیش که یک برنامه ی کوچک به زبان جاوا اسکریپت برای آمی بروکر نوشتم (با اینکه همه چیزش را توضیح داده بودند و تقریبا فایل آمده شده را من ویرایش کردم...) حدود یکی دو روز ازم زمان گرفت...

باشد گوشه ی ذهنمان اگر وقت شد سراغ این هم بیاییم...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بررسی بازار امروز
                  =========

امروز روز خوبی بود...

وتوشه و زمگسا را که گفتیم خوب حجم خوردند و نگهداری می خواهند... زمگسا آن 7000 ریال که در نمودار پیشین هم نشان داده ام را رد کند یک خیال راحت خواهیم داشت...

مرقام و مداران هم صف خرید خوبی دارند و چون قیمت مداران پایین است این صف را به فال نیک می توان گرفت... (البته من پول آزاد ندارم رویش بگذارم...)

گروه فلزات اساسی مزخرف را هم رد کردند! چرا؟ ترامپ که هر چه بیشتر دیوانه بازی در بیاورد برای اینها بهتر است! پس چرا دارند منفی می خورند؟ یادم باشد یک نگاه به نمودارشان بکنم.

بگذار باقی گروه ها را در ارسال های جداگانه بگذارم که یک وقت اگر پرید همه نپرد...
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/24, 21:30.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

ادامه...
                    خودرویی ها عالی ظاهر شدند! از منفی شروع کردند و آهسته بالا رفتند!!! دوستان عزیز می دانند این نوع حرکت با حرکات سریع به سمت صف خرید و بعد نشان دادن تزلزل خیلی فرق می کند و خیلی بهتر است...
                    خپارس در گروه با صف خرید خودنمایی می کند... (من بدجوری تو این گیر کرده ام خدا کند حسابی بالا ببرندش... وگرنه بخشی از دارایی ام خواهد پرید...)
                    خنصیر در این گروه وحشی شده است! نمی دانم گفتم یا نه؟ این صف خرید زیاد معتبر نیست! یک مقدار داد و ستدها مشکوک می زند!!! هر چند که نمودارش فکر کنم در حال رد کردن یک مقاومت عالی است... (ای بسا الان هم کاملا رد کرده باشد...) خلاصه اینکه من فکر می کنم حال الان خنصیر حال موج پنجم باشد که خطر و پاداش هر دو فوق العاده بالا می روند و آدم باید دو چشمی نماد را بپاید که هم بتواند از بازدهی فوق العاده ی موج 5 استفاده کند و هم اینکه بتواند به موقع از نماد بپرد بیرون که حکم آخرین نفری نباشد که آش را می خورد! (که به قول کاربر شاملو آخرین نفر باید ته ِ دیگ را هم بسابد! laughingsmiley ) خلاصه اینکه خیلی باید مراقب بود! حجمش هم که رفته بالا و حسابی شده آتش شعله ور... تا ببینیم برای که گرما و ملایمت می شود و برای که سوزش! (که باز هم باید دید آنهایی که می سوزند از کجا می سوزند؟ از دماغ یا ...)
                    خگستر را هم بعدا می گویم...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

بکهنوج، غدیس، غگلپا، حسیر... اینها حسابی بازارشان داغ بود... من با غگلپا و حسیر هستم هنوز! از زمان عرضه اولیه!

گروه دارویی یک مدتی است کج دار و مریز کار می کند... ای بسا دارد پایین می آید... اینها پیرمردی هستند... من کلا زیاد با اینها کار ندارم... (فکر کنم جایگزین خوبی برای سپرده ی بانکی باشد...)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

گروه شیمیایی با اینکه اول صبحی خوب نشان داد ولی تا آخر نکشید...
                        چیزی که توجه من را چندین روز است به خودش جلب کرده بالا آمدن حجم داد و ستدها روی شلعاب و ساینا و امثالهم است که تازگی ها حتی در پایان روز از ابرقدرت های گروه هم حتی بالا تر می ایستند! یعنی چرا باید پارسان و پترول و تاپیکو و ... با آن عظمتشان پایین باشند و جوجه فسقله هایی مانند اینها بیایند بالا!؟!؟؟!؟ دلیلش این است که این تحرکات تحرک گروه نیست! تحرکات شبه سفته بازی (یا شاید هم تغییرات بزرگ بنیادی) در آن نمادهای کوچک است و در گروه خبری نیست... (اگر اشتباه نکنم جناب کیانوش می گفتند گروه شیمیایی گل کاشته... که الان با این بررسی به نظر می آید اصلا گل نکاشته!)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خگستر
                          =====

دقیقا از آستانه ی زیان ما برگشته! یعنی یک کم آن طرف تر رفته بود الان من با نماد نبودم...

همان طور که به وضوح دیده می شود پیدا است که این نماد از بیماری مهلکی به نام کم حجمی رنج می برد...

آن سر و شانه ای که در شکل نشان داده ام تقریبا از بین رفت و باطل (Fail) شد ...

ولی باز یک سر و گردن در ابعاد بزرگتر هست که در تصویر نشان داده ام...

همچنان پیشنهاد به سهامداری می شود. (پیشنهاد خرید؟؟؟ شاید پیشنهاد خرید هم باشد... البته اگر حجم بیاید پشتش...)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سیمانی ها هم که امروز ترکاندند...
                            واجب شد یک نگاه به شاخصشان بیاندازیم...

البته الان نگاه کردم دیدم نرم افزار من شاخص درست نکرده... برای همین باید صبر کنم ساعت 17 tseclient این کار را بکند و آن وقت بررسی کنیم.

کساوه هم که ما جزء گروه سیمانی حسابش می کنیم نمی دانم چرا حرکت نمی کند؟؟؟ امروز انتظار داشتیم یک بازدهی عالی (نوسان روزانه ی تپل) بدهد... که نداد... چرا؟ /:.hmmsmiley.:/
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

دیگر در باقی بازار یکی بانکی ها بودند... که وتجارت دقیقا نمی دانم چطوری هر دو عددش (یعنی هم پایانی و هم آخرین) روی 0 درصد تثبیت شده اند... اگر حقوقی واقعا کف قیمت سهم را ببندد بعد از مدتی رشد شروع می شود...

ولی اگر صرفا و موقتا کف قیمت را بسته اند که هر که می خواهد پیاده شود و بیشتر از این زیان نبیند! (کار انسان دوستانه!) اصلا نباید وارد شد... باید دید انگیزه ی حقوقی چیست از این حمایت...

وبملت ولی حسابی افت کرد... از این نماد من خیلی دارم... همان طور که بارها در این جستار و در جستار استراتژی گفته ام بانک ها در کوتاه مدت و میان مدت وضع خوبی به نظر می رسد داشته باشند و به واسطه ی بازی افزایش سرمایه و تجدید ارزیابی دارایی می توانند یک بازی خوب انجام دهند!
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

گروه قابل بررسی دیگر حمل و نقلی ها بودند که در این گروه من با توریل و حسیر (اندکی از عرضه اولی) هستم.

و گروه مشکوک این روزها هم گروه انبوه سازی است...
                                واقعا جریان چیست؟؟؟
                                چگونه است که سیمان بالا می رود و این پایین می آید (و گاها برعکس)؟

به هر حال بازی ثمسکن تازه تمام شده است و حق های ما را تازه بالا کشیده اند و به این زودی نمی توانند اجازه ی رشد به گروه بدهند... شاید یکی از دلایل کج دار مریز بازی کردن گروه همین باشد... که به میل بازار بالا می رود و با دستور سهامداران کثیف عمده پایین می آید...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X