کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حرهشا را هم دادم رفت...
تی اس ای *** که داده ها را به روز نمی کند... همین جوری حدسی گفتم آستانه زیان روی 3090 ریال یا 3000 ریال است... و وقتی شکست من هم خارج شدم.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
کسی خرید؟؟؟؟
2030 ریال هم دادند...
من 2050 ریال برای خرید می خواستم اقدام کنم.
بازده عالی ای هم دارد...
هنوز هم دیر نشده...
ولی ... دیگر چند تا نماد در سبدم بگذارم؟ این قدر نماد تویش گذاشته ام که کف سبدم سوراخ (یا به اصطلاح علما «سولاخ») شده!
همین جوری هم برادران عزیزم می آیند تذکر اخلاقی می دهند... :"> دیگر بیشترش کنم می ترسم از کمیته ی انضباطی سازمان بورس /:.ohno-smiley.:/ بیایند بهم کارت زردی چیزی بدهند! :d خدا را چه دیدی؟ شاید هم از کارگزاری آمدند و بهم مدال برترین مشتری سود رسان را دادند... /:.wacsmiley.:/ .
من یک جورایی تقریبا سبدم را چیدم و در این مدت که خرید و فروش هایم زیاد بود تقریبا سبدم را اصلاح کردم و چیزی که دوست داشتم را چیدم...
امروز یک کوچولو به حسینا هم اضافه کردم (عددش رند نبود اضافه کردم رند بشود...) چند سااااااااعت روی 9750 (اگر اشتباه نکنم) نشسته بودم کسی نیامد بهم سهم بفروشد... آخر رفتم روی 3850 خریدم... امان از دست ناخن خاشکی این مردم! :d بد زمانه ای شده واقعا! :d حرهشا و بکام را هم (فکر کنم گفتم) دادم رفت... بکام فکر کنم 10-15 درصد سود شد و حرهشا 10-15 درصد زیان... مهم هم نیستند... کم بود مبلغشان...
کار فوووووووق العاده ی امروزم تبدیل شبریز به شتران در قیمتی که دوست داشتم بود. /:.coolsmiley02:./ راضیم. /:.happysmiley:./
و در نهایت احساس می کنم یکی از بهترین کارهای زندگی ام خرید خاذین و فاذر در کف کف کف کف بود. (اصلا لذتی که در کف خری هست در سقف فروشی نیست که نیست!) البته در مورد هر دوتایشان ممکن است پایین تر هم بیایند... ولی اگر نگاهمان را از یکی دو روزه به یکی دو هفته ای یا یکی دو ماهه تغییر بدهیم می بینیم، زیاد مهم نیست.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
الان بازار را یک نگاه انداختم...
فولاژ حق تقدم دارد!!!!!!!!!!!!!!
پس خیلی حرکت مشکوک است... ممکن است، بلکه به احتمال بسیار قوی بازی سر حق تقدم ها است!
حوصله ندارم سناریو ها را خدمتتان بگویم ولی محتملترینشان -به نظر من- این است که حق ها را بعد از بالا بردن قالب کنند.
پس از آن هم سناریو بعدی این است که سهامدار عمده را بدوشند و پول بیشتری از حق تقدم ها ازش بگیرند. (با موافقت او یا برعلیه او!)
«محمد حسین» هستم.
محمد حسین خان سلام
فاذر و وبانک و پلوله و وتوشه را هم بررسی بنما.اگر زالوصفتان شلوار فاذر را پایین میکشند بگو تا صبر نمایم و بعد خرید کنم.اگر بالا میکشند بگو تا دو دستی بچسبم.باتشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
محمد حسین خان سلام
فاذر و وبانک و پلوله و وتوشه را هم بررسی بنما.اگر زالوصفتان شلوار فاذر را پایین میکشند بگو تا صبر نمایم و بعد خرید کنم.اگر بالا میکشند بگو تا دو دستی بچسبم.باتشکر
سلام
پلوله و وبانک را فردا ان شاء الله بررسی می کنم.
در مورد فاذر:
امروز خودم فاذر خریدم.
فردا هم اگر دوباره منفی بخورد خریدارم.
اصلاحش هم به احتمال قوی زمان می برد... و ممکن است یک مقدار کم دیگر هم افت کند. پس پیشنهاد سهامداری هم نمی توانم بکنم. (مانند موج 5) پیشنهاد فروش هم نمی توانم بکنم... کلا هیچ... (اگر ندارید که هیچ، اگر دارید شیر یا خط برای فروش...)
«محمد حسین» هستم.
نظر