کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • gholamk
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 520

پاسخ : کارگاه

سلام دوستان
    آقا محمد حسین عزیز میدونم که سوالی که میپرسم جاش اینجا نیست اما میخواستم ببینم اگه شما با آمی بروکر کار میکنید میتونید جواب من رو بدید؟
    من از خود آمی بروکر تمامی سهم ها رو پاک کردم اما بعدش پشیمون شدم؛ الان هر کاری میکنم دیگه نمادها رو برام آپدیت نمیکنه، دیگه نمیدونم چکار کنم
    آیا شما میدونید باید چکار کنم؟

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
      سلام دوستان
      آقا محمد حسین عزیز میدونم که سوالی که میپرسم جاش اینجا نیست اما میخواستم ببینم اگه شما با آمی بروکر کار میکنید میتونید جواب من رو بدید؟
      من از خود آمی بروکر تمامی سهم ها رو پاک کردم اما بعدش پشیمون شدم؛ الان هر کاری میکنم دیگه نمادها رو برام آپدیت نمیکنه، دیگه نمیدونم چکار کنم
      آیا شما میدونید باید چکار کنم؟
      نمی شود کاری اش کرد.

پیش از پاک کردن هر نماد دقیقا از ما می پرسد و می گوید که «آیا برای همیشه می خواهید این را پاک کنید؟» اگر بگویید بله، کلا می زند پرونده ی اصلی را از رایانه حذف می کند.

یک همچین پوشه هایی است:

که درونش یک همچین پرونده هایی است:

حالا می خواهید یک نگاهی به Recycle Bin درون رایانه تان بیاندازید شاید کامل پاک نکرده باشد و آنجا بتوانید این پوشه ها یا پرونده ها را پیدا کنید... هر چند بعید می دانم. چون معمولا وقتی دستی پاک می شوند این پرونده ها می روند در recycle bin....

من خودم دستی هر چند وقت یک بار از این پوشه یک پشتیبان (Backup) می گیرم...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• gholamk
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        نمی شود کاری اش کرد.

پیش از پاک کردن هر نماد دقیقا از ما می پرسد و می گوید که «آیا برای همیشه می خواهید این را پاک کنید؟» اگر بگویید بله، کلا می زند پرونده ی اصلی را از رایانه حذف می کند.

یک همچین پوشه هایی است:

که درونش یک همچین پرونده هایی است:

حالا می خواهید یک نگاهی به Recycle Bin درون رایانه تان بیاندازید شاید کامل پاک نکرده باشد و آنجا بتوانید این پوشه ها یا پرونده ها را پیدا کنید... هر چند بعید می دانم. چون معمولا وقتی دستی پاک می شوند این پرونده ها می روند در recycle bin....

من خودم دستی هر چند وقت یک بار از این پوشه یک پشتیبان (Backup) می گیرم...
        خیلی ممنون از شما
        از recycle bin هم پاکش کردم کلا متاسفانه
        حالا اگه تی سی کلاینت و آمی بروکر رو دوباره از اول نصب کنم مشکل حل میشه یا نه؟
        آخرین ویرایش توسط gholamk؛ 2017/06/24, 00:13.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
          خیلی ممنون از شما
          از recycle bin هم پاکش کردم کلا متاسفانه
          حالا اگه تی سی کلاینت و آمی بروکر رو دوباره از اول نصب کنم مشکل حل میشه یا نه؟
          نه.
          این مشکل به خاطر حذف شدن پرونده هایی است که دستی به وجود آورده اید. (دستی: منظورم این است که آن خط و خطوطی که کشیده اید مطمئنا در پرونده ی نصب نرم افزار نیست... پس هنگام نصب هم نمی توان آنها را باز گرداند.)

البته نمی دانم منظور شما از مشکل چیست؟ (فقط اشکالی که کشیده اید نیست؟ نمودارها هست؟ آمی بروکر کلا دارد کار می کند؟ یا آمی بروکر را هم ترتیبش را داده اید؟ :-qx_x) اگر برایتان خط و خطوط و شکل و نوشته هایی که روی نمودارها کشیده اید زیاد مهم نیست و صرفا منظورتان داده هاست، (یعنی نمودارهای اصلی) در این صورت، بله، دوباره نصب کنید داده ها و نمودارها می آیند. حتی احتمالا نمودارهای کمکی و نشانگرهایی که داشتید و تنظیماتی که کرده بودید (رنگ و شکل و ...) هم می آیند... (در صورتی که خود پوشه ی آمی بروکر و پرونده ی تنظیبمات و پوشه ی فرمول های داخلش را حذف نکرده باشید) ولی در هر صورت آن چیزهایی که دستی کشیده بودید نمی آید.

================

البته یک چیزی به ذهنم آمد...
          یک سری نرم افزار هست که برای بازگرداند پرونده هایی است که حتی از recycle bin هم پاک کرده ایم... با آنها می توان پرونده ها را برگرداند... ولی به زحمتش نمی ارزد! اصلا هم نمی ارزد! (یکی دو ساعت باید نرم افزارها را از اینترنت دانلود کنید و نصب کنید و سه چهار ساعت هم دست کم می خواهند کار کنند و آخر سر معلوم نیست پرونده ها را درست پیدا کنند یا نکنند... بعد باید بگردید و از میان هزاران پرونده ای که پیدا کرده پرونده های مورد نظرتان را پیدا کنید... #:-S )

===============

من زیاد آمی بروکر پوکانده ام! >:)
          بهترین کار این است که همیشه پشتیبان بگیرید. حالا برای شما این دفعه که نشد ولی از دفعه ی بعد ان شاء الله...
          از چند جا باید پشتیبان گرفت: پوشه ی خود آمی بروکر، پوشه ی داده ها( که پرونده ی تنظیمات هم داخلش است معمولا)، و پوشه ی فرمول ها...
          (من چون یک مدت از چند ویندوز استفاده می کردم پوشه ی آمی بروکرم با پوشه ی داده هایم و پوشه ی فرمول هایم یکی نیست... ولی باز بهترین کار این است که پوشه ی داده ها و فرمول ها را درون خود آمی بروکر بگذاریم که برای پشتیبان گرفتن فقط همان پوشه ی آمی بروکر را کپی پیست کنیم و تمام.)
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

حمل و نقل
            ======

بسیار خطرناک

سلام
            حمل و نقل را چرا می فرمایید خطزناک ؟؟؟
            درود
            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
              سلام
              حمل و نقل را چرا می فرمایید خطزناک ؟؟؟
              درود

سلام
              1- از میانگین متحرک آمده پایین تر
              2 و 3 و 4 - نشانگر های بخت و دی تی و مکدی از صفر عبور کرده اند.
              5- حجم خوب اخیرا زده ولی کافی نبوده.
              6- درصد های فیبوناچی را رد کرده.
              7- در ماههای پایانی 95 و آغازین 96 تلاش زیادی کرد که رشد کند ولی نتوانست و همین می تواند مزید بر علت شود و افت را سنگین کند!
              8- یک الگوی یو زیبا داشته که شکسته.

تقریبا هیچ نکته ی مثبتی ندارد به جز حمایت دره ی پیشین که آن هم به نگر من خواهد شکست...

البته من نمی دانم بیشتر تحت تاثیر کدام نماد ها است و کدام نمادها بازند و کدام ها بسته... (حپارسا و حبندر و حاریا را که می دانم بسته هستند...)

ولی در کل چیز جالبی نیست.

در کوتاه مدت ممکن است یک اوج گیری کوچک داشته باشد ولی آن هم به احتمال قوی به مقاومت میانگین متحرک می خورد و از بین می رود...

در میان مدت خیلی شبیه وضع ِ ماه های پایانی سال 93 شده است!

بیش از همه تاکید دارم روی نشانگر بخت که خیلی قاطعانه از 100 به -100 رسیده و نشان می دهد در میان مدت خبری در این نماد نیست... کلا آن شمع ِ قرمز بلند خیلی کار را خراب کرد... (باز هم عرض می کنم شاید شاخص تحت تاثیر بازگشایی و مسدودیت نمادها قرار بگیرد.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

سلام
                1- از میانگین متحرک آمده پایین تر
                2 و 3 و 4 - نشانگر های بخت و دی تی و مکدی از صفر عبور کرده اند.
                5- حجم خوب اخیرا زده ولی کافی نبوده.
                6- درصد های فیبوناچی را رد کرده.
                7- در ماههای پایانی 95 و آغازین 96 تلاش زیادی کرد که رشد کند ولی نتوانست و همین می تواند مزید بر علت شود و افت را سنگین کند!
                8- یک الگوی یو زیبا داشته که شکسته.

تقریبا هیچ نکته ی مثبتی ندارد به جز حمایت دره ی پیشین که آن هم به نگر من خواهد شکست...

البته من نمی دانم بیشتر تحت تاثیر کدام نماد ها است و کدام نمادها بازند و کدام ها بسته... (حپارسا و حبندر و حاریا را که می دانم بسته هستند...)

ولی در کل چیز جالبی نیست.

در کوتاه مدت ممکن است یک اوج گیری کوچک داشته باشد ولی آن هم به احتمال قوی به مقاومت میانگین متحرک می خورد و از بین می رود...

در میان مدت خیلی شبیه وضع ِ ماه های پایانی سال 93 شده است!

بیش از همه تاکید دارم روی نشانگر بخت که خیلی قاطعانه از 100 به -100 رسیده و نشان می دهد در میان مدت خبری در این نماد نیست... کلا آن شمع ِ قرمز بلند خیلی کار را خراب کرد... (باز هم عرض می کنم شاید شاخص تحت تاثیر بازگشایی و مسدودیت نمادها قرار بگیرد.)
                با سلام مجدد
                گروه حمل ونقل از گروه خودرو تاثیر پذیر است ، و درصورت رشد گروه خودرو این گروه هم رشد خواهد کرد.
                اکثر سهام این گروه در پایان اصلاح خود هستند. برخی هم که امکان شروع رشد دارند مثل حریل و حتوکا.
                با توجه به شرایط می توان انتظار داشت که در همین حدود امکان بازگشت گروه وچود دارد.
                معاملات چند روز آینده و حمایت حدود 3700 هم تعیین کننده هستند.
                هرچند احتمال افت وجود دارد ولی برداشت خودم برگشت و یا مدتی اصلاح زمانی است. درود
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• iligal
                  مدیر(ستاره دار 11)
                  • Sep 2012
                  • 4103

بدبخت شدیم رفت فاذر رو برای تعدیل منفی سنگین بستن رفت/:.ohno-smiley.://:.weirdsmiley.:/
                  بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                    بدبخت شدیم رفت فاذر رو برای تعدیل منفی سنگین بستن رفت/:.ohno-smiley.://:.weirdsmiley.:/
                    سلام و عرض ادب داداش،
                    نماز روزه هایتان قبول،
                    خوبید؟ خوشید؟ سلامتید؟
                    رایانه تان در چه حال است؟

===============

می گویند عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد...
                    ان شاء الله این تعدیل شدید منفی باعث خیر و برکت بشود برایمان.
                    اصلا ای بسا با شکاف مثبت باز شد!
                    نمودارهایش هم می توانند (یعنی مستعد هستند که) همچین چیزی را در آینده داشته باشند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

کو پس؟؟؟؟
                      سر کاری بود؟ آیا؟

اینجا تو تی اس ای تی ام سی که چیزی نیامده (فعلا) :
                      http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=151313&Flow=0
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

کو پس؟؟؟؟
                        سر کاری بود؟ آیا؟

خیلی مسخره است. پیام ناظر نیامده (برای من) ولی مسدود شده. :-/
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

کو پس؟؟؟؟
                          سر کاری بود؟ آیا؟

تو ایران زندگی میکنیا چن روز پیش خبراش نقل محافل بود و امروز عملی شد بعد پیام ناظر میاد
                          همیشه همینه اول خرابکاری رو انجام میدن بعد صداشو در میارن/.:blinksmiley.:/

نظر

• iligal
                            مدیر(ستاره دار 11)
                            • Sep 2012
                            • 4103

تو ایران زندگی میکنیا چن روز پیش خبراش نقل محافل بود و امروز عملی شد بعد پیام ناظر میاد
                            همیشه همینه اول خرابکاری رو انجام میدن بعد صداشو در میارن/.:blinksmiley.:/
                            به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركت صنايع آذرآب(فاذر)با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم متوقف شد. مديريت عمليات بازارشركت بورس اوراق بهادار تهران

اینم پیامی که میخواستی آقا محمد حسین مثه گشت ارشاد مملکت و بقیه کارهاشون که اول بگیر ببند و ببر نفرو تو حبس و همه کاری باهاش بکن بعد بهش بگو دلیلش این بوده اونم اگه کسی فشار آورد و پیگیری کرد دیگه حالم از این مسخره بازای عاغایون به هم میخوره/:.offtopic.:/

نظر

• rasam
                              ستاره دار(1)
                              • May 2012
                              • 481

با سلام استاد یه نگاه به مس سرچشمه بکن
                              خالی از لصف نیس

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركت صنايع آذرآب(فاذر)با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم متوقف شد. مديريت عمليات بازارشركت بورس اوراق بهادار تهران

اینم پیامی که میخواستی آقا محمد حسین مثه گشت ارشاد مملکت و بقیه کارهاشون که اول بگیر ببند و ببر نفرو تو حبس و همه کاری باهاش بکن بعد بهش بگو دلیلش این بوده اونم اگه کسی فشار آورد و پیگیری کرد دیگه حالم از این مسخره بازای عاغایون به هم میخوره/:.offtopic.:/

واقعامسخره است!
                                البته من الان نگاه کردم دیدم در کدال
                                صورت‌های مالی تلفیقی سال مالی منتهی به ۱۳۹۵/۱۲/۳۰ (حسابرسی نشده) در تاریخ ۱۳۹۶/۰۳/۳۱ ۱۹:۴۴:۲۶ منتشر شده. (البته در سایت تی اس ای تی ام سی منتشر نشده بود که مهم نیست.) ولی باز باید پیام ناظر همزمان با بسته شدن می آمد.

================

در کل من دلم روشن است. قیمت افت زیادی داشته. بعید است دوباره بخواهد افت زیادی داشته باشد...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X