کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

زمگسا دارد جان مرا می گیرد... باز دوباره کامل نتوانستم بفروشم... (حجمی هم ندارم...) اعصاب خرد کنی شده است برای خودش...

امروز بخشی از زمگسا و فلوله را تبدیل کردم به خگستر.

خگستر دقیقا روی آستانه زیان قرار دارد. بنابر این فردا اگر منفی شود می فروشمش! حجم خوبی هم خورد. و امیدوار کننده است...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      زمگسا دارد جان مرا می گیرد... باز دوباره کامل نتوانستم بفروشم... (حجمی هم ندارم...) اعصاب خرد کنی شده است برای خودش...

امروز بخشی از زمگسا و فلوله را تبدیل کردم به خگستر.

خگستر دقیقا روی آستانه زیان قرار دارد. بنابر این فردا اگر منفی شود می فروشمش! حجم خوبی هم خورد. و امیدوار کننده است...
      اصلا برای من خیلی عجیب است... اصلا در کتم نمی رود...
      چطور ممکن است حقوقی خبهمن و دماوند و خودرو هر روز کلی سهم جمع کنند بعد قیمت اصلا بالا نرود؟؟؟
      اصلا متوجه نمی شوم...
      به هر حال...
      خگستر عزیز فردا آخرین مهلتت است.
      اگر مثبت خوب و پرحجمی خوردی که هیچ، در غیر این صورت خداحافظی. ولو اینکه سرمایه گذاری ملی در خودرو دو برابر هم خرید کند...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

پترول هم اگر اشتباه نکنم قرار بود بفروشم... یادم رفت...

کلا حافظه را باید بدهم جایش دو کیلو میوه بگیرم...

==============

با این وضعی که آقای احمدی نژاد به وجود آورد یک مقدار تشویش گرفته ام... احتمال دارد یک فتنه 88 دیگر را شاهد باشیم... (قبلی هم نصفش پای ایشان بود...) اگر بخواهد حسابی گرد و خاک کند به احتمال قوی (حالا هر که رئیس جمهور شود) چند سالی باید قید بورس (و البته بانک و البته شاید کل اقتصاد و البته شاید کل مملکت) را بزنیم و یک فاتحه جانانه برایشان بفرستیم...
        اصلا نمی توانم بفهمم... اصلا نمی توانم حدس بزنم چه کسی رئیس جمهور می شود و بعد از ریاست جمهوری چه کار می کند... (خیالم خیلی مشوش شده...)
        البته... بالاخره یک احتمال زیاد روی آقای روحانی است... (آقای رئیسی و بقایی و ... را نه می شناسم و نه می توانم تخمین بزنم چقدر شانس ریاست جمهوری دارند... ولی هر جور حساب کنیم آقای روحانی شانس بالایی دارد...)
        آقای روحانی رئیس جمهور شود چه کار می کند؟ آیا خیلی شیک و مجلسی (نرم و آهسته) می آید بانک ها را ورشکسته می کند؟ (ورشکستگی کنونی شان را اعلام می کند؟) آیا تورم را رها می کند؟ یا همین رویه را ادامه می دهد؟ یا...
        بدبختی اینجا است که این را هم حتی نمی توانم خوب حدس بزنم...

=============

اگر عاقل باشم چندی پس یا پیش از انتخابات پول هایم را می کشم بیرون... ولی حیف که خودم می دانم هیچ وقت حاضر نیستم چنین کاری بکنم... (در بدترین شرایط... در بهترین شرایط... حتی زمانی که خودم مطمئن بوده ام زمان رکود است حاضر نشده ام نقد شوم... فوقش چندین روز نقد بوده ام بعد دوباره رفته ام یک از یک نماد مطمئن تر خریده ام. (که در رکود زیاد اذیت نکند...)
        رویه اشتباهی است... خودم می دانم...
        ببینیم این بار می توانم درستش کنم یا باز همان آش و همان کاسه؟

============

خودرویی ها چرا امروز یک باره شل کردند؟؟؟

اصلا همه چیز در هاله ای از ابهام به سر می برد...

============

اوایل جستار (یک سال و خرده ای پیش!) اگر خاطرتان باشد هر روز جو بازار و خرید و فروش های نمادهای مختلف را (از نظر حجم و حقیقی/حقوقی و تعداد و ...) بررسی می کردم... کار خوبی بود... خیلی دوست دارم الان هم این کار را بکنم... ولی هم زمانم نمی رسد... هم اینکه حافظه پولادین می خواهد! و البته حوصله... که ما نداریم...

============

منی که اینجا نشسته ام عملا مهلتم مثلا تمام شده! دنبال کار جدید هم نرفته ام... اصلا نمی دانم چه کار باید بکنم... کلا همه چیز به هم ریخته... اعصاب و حوصله و سلامتی و دل خوش و ... هم که خدایش بیامرزد... (هم اکنون نیازمند دعای سبزتان هستیم @};- )
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

کقزوی
          ====

این نتیجه ی بررسی گذشته ی ما است که ابتدای سال انجام داده ایم...

متاسفانه چون این تی اس ای کلاینت مرگ گرفته مانند آدم کار نمی کند تا 20 ام فروردین فقط به روز رسانی کرده بود... برای همین خودم دستی! دو تا خط به عنوان شمع های روز های 21 ام و 23 ام کشیدم..

=============

پیش از شروع پیشبینی...

آیا درست بود ما در 960 ریالی که پیشبینی کرده ایم وارد می شدیم؟؟؟
          نه!
          درست نبود!
          چرا؟ چون این پیشبینی از پیش صورت گرفته بود... و انتهای افت را هم نشان نمی داد! و یک قضاوت از دور بود...
          باید صبر می کردیم ببینیم شمع بعدی چگونه است؟

آیا درست بود ما در 1100 ریال خرید می کردیم؟
          بله!
          درست همین بود...
          ما باید در 1100 ریال وارد می شدیم...
          جایی که خیالمان راحت شده بود از بازیگر و روند و بازگشت و انتهای افت...

آیا من (به شخصه خودم) وارد شدم؟
          خیر.
          چرا؟
          بسمه تعالی... چون خواب بودم! :))

======================

حقیقتش... نمی دانم اینجا هم نوشتم یا نه... ولی در 1200 ریال -یعنی همین روز کاری گذشته- هم من می خواستم وارد شوم... چرا؟ چون ارزشش را دارد... ولی به خاطر اینکه صف خرید بود و نیز اینکه باز خواب بودم و نتوانستم از صبح پای رایانه باشم نخریدم... اتفاقا حجم خوبی هم این دو روز خورده و می شد وارد شد... به هر حال...

======================

حالا چه کار کنیم؟
          آیا در 1300 ریال هم باز ارزش خرید دارد؟؟؟
          خوب... ما که تا 2200 ریال پیش تر پیشبینی کرده بودیم یک کله می رود...
          پول خوبی هم پشت نماد آمده...
          مشکل گویا فروش حقوقی بوده که آن هم به نظر نمی آید جدی باشد...
          چرا که 85 درصد سهام برای سهامداران عمده ی درصدی است که داریم هر روز می بینیمشان... و رصدشان می کنیم... و اینها فروش نداشته اند... پس کل سهام آن حقوقی در حال فروش در بدترین حالت 1 درصد بوده که می شود 14 میلیون سهم!
          و با حجم های عالی ای که این روزها کقزوی دارد می زند یعنی بالای 2 میلیون... به نظر می رسد 14 میلیون سهم مشکلی ایجاد نکند...

بلی... داشتم می گفتم... آیا در 1300 ریال وارد شویم یا نه؟
          مسئله ی بعدی که باید بررسی شود موج شماری است...
          و با درصد اطمینان خوبی باید عرض کنم الان دقیقا در ابتدای موج 3 هستیم! اگر دوستان اهل تمرین و کار در کارگاه بودند بگویند دلایلش را هم با هم بررسی کنیم...
          البته دوستانی که سواد دانشگاهی (منظور آکادمیک هست... منظور این است که دوستانی که از روی کتاب و نظری خوانده اند...) ممکن است بگویند الان ابتدای موج 3 نیست و باید یک خط از پایین موج 1 به پایین موج 2 رسم کنیم و بعد همان را روی قله ی موج 1 بگذاریم و بعد آن شکسته شود و از این جور حرف ها... (یعنی 1700 ریال!!! یا بیشتر... یا دست کم ممکن است دوستان شکست قله قبلی یعنی 1500 ریال را عنوان کنند...) ولی آنجا دیگر دیر است! و با این سواد تجربی/تحقیقی ما به نظر می رسد همان 1000 و 1100 شروع موج 3 باشد... (یعنی بود...)

پس... بلی... در 1300 ریال هم باز می شود خرید کرد... هر چند به خوبی 9600 ریال و 1030 ریال و 1100 ریال و حتی 1200 ریال نیست... ولی باز می توان در اینجا خرید کرد و اتفاقا خرید خوبی هم خواهد بود!

سوال بعدی:
          چقدر بخریم؟
          مهمترین مسئله این است که جعبه در بسته است...
          ما نمی دانیم دقیقا صورت سود و زیان شرکت چگونه است... سازمان هم نمی داند! اگر می دانست می آوردش تابلو ب! دست کم!
          ما نمی دانیم این خارجی ای که آمده شرکت می خواهد چه کار کند؟
          ما نمی دانیم بازیگران سهم چه کسانی هستند و چه کار می خواهند بکنند...
          ولی یک چیز را خوب می دانیم! اینکه در نمودار افت و خیز های وحشتناکی وجود دارد!!! قیمت از 18000 ریال رسیده به 1000 ریال (البته 7000 ریال از این افت به نظر می رسد بابت افزایش سرمایه بوده باشد...) یا از 5000 شده 1000 یا از 150 ریال شده 4500 ریال...

پس منی که امروز 1 میلیون ریال در این شرکت سرمایه گذاری می کنم... از پیش با خودم طی کرده ام که شرایط چگونه است و پولم ممکن است خیلی سریع بشود 2 میلیون ریال یا 0.5 میلیون ریال...

از طرف دیگر بازی های سازمان بورس را هم واقفم... و می دانم سازمان بورس زیاد موافق سفته بازی نیست (چون پس فردا سهامدارنی که گیر کرده اند می ریزند سرش...) و روی همین حساب ممکن است همین طور که امروز یک سنگی جلوی تابلو ج انداخت پس فردا هم یک سنگ دیگر بیاندازد و یا کلا بحث ناظر و نظارت را آن قدر تشدید کند که تمام بازیگران (سفته بازان) مهم روی نماد از گرد آن پراکنده شوند و قیمت با کله بخورد زمین...

ما همه اینها را با خودمان طی کرده ایم...

و همین شرایط هم هست که به ما می گوید چقدر باید روی این نماد سرمایه گذاری کنیم...

عامل بعدی هم خواست شخصی است... من چقدر اهل خطر هستم؟ چقدر من حاضرم خطر کنم؟ چقدر من اهل «قمار» هستم؟ چقدر من اهل یک شبه پولدار یا بی پول شدن هستم؟

اگر من کامل اهل قمار و بخت و هر چه باداباد هستم تکلیفم روشن است... تمام سرمایه ام را بر می دارم و پنج تا نماد مانند همین انتخاب می کنم و یا علی... برو که رفتیم... ولی اگر کاملا اهل محافظه کاری هستم... و نگاهم هم بلند مدت است و انگیزه های سفته بازی ندارم (سفته بازی به معنی علمی آن، نه به معنی رایج آن... یعنی کار کوتاه مدت... پس اگر انگیزه های کوتاه مدت ندارم...) کلا از این نمادها صرف نظر می کنم و روی همان پترول 1000 ریالی و دسانکو 3000 ریالی خودم تمرکز می کنم...

به شخصه، بنده معتقدم تا وقتی که تمام وقت دارم روی بازار مطالعه می کنم باید تا جای ممکن کوتاه مدت کار کنم... و از طرف دیگر دوست دارم روی بخشی از سرمایه ام هیجان داشته باشم... روی همین حساب... حاضرم 10-15 درصد از سرمایه ام را روی کقزوی بگذارم...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

بعههه...
            من را باش!
            فکر می کردم فلوله ام را 7500 فروخته ام!
            الان نگاه کردم دیدم 7150 فروخته ام! :))
            خیر سرم مثلا آستانه زیانم هم روی 7600 ریال بود...

همه ی اینها به خاطر دیر بیدار شدن است...
            به خاطر بی برنامگی ای که این روزها پیدا کرده ام...
            به خاطر بی خوابی های شب ها و خواب های تا لنگ ظهر...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 520

بعههه...
              من را باش!
              فکر می کردم فلوله ام را 7500 فروخته ام!
              الان نگاه کردم دیدم 7150 فروخته ام! :))
              خیر سرم مثلا آستانه زیانم هم روی 7600 ریال بود...

همه ی اینها به خاطر دیر بیدار شدن است...
              به خاطر بی برنامگی ای که این روزها پیدا کرده ام...
              به خاطر بی خوابی های شب ها و خواب های تا لنگ ظهر...

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):))

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

وقوام
                ===

برای وقوام دو تا هدف مشخص کرده ام:

ولی اینها اهداف کف هستند! من خیلی به این نماد امیدوار هستم و فکر کنم با سرعت خوبی به قیمت 800 ریال برسد و در آنجا کف سازی کند و بعد از آن هم یک حرکت خوب رو به بالا داشته باشد... بالا 1500 ریال... و یا بالاتر...

اما آیا اینجا می توان خرید کرد؟؟؟؟
                خرید خوب همان 520 ریالی بود که گفتیم...
                البته همان طور که می دانید خودم هم نخریدم...
                600 ریال هم خوب بود برای خرید...
                شاید همین 670 هم خوب باشد... بله بد نیست... ولی دیگر آن خوبی را ندارد... و هر چقدر خطرش بیشتر شده به همان میزان هم پاداشش کم شده!!! و همین طور اینکه 800 ریال (تا 900 ریال) به احتمال قوی یک خانه تکانی اساسی دارد که شاید از آنجا نتواند برود بالا...

پس می توان گفت الان برای خرید بدک نیست...

نکته آموزشی
                =======

ولی نکته اینجا است که مکدی اش الگوی بسیار زیبایی به خودش گرفته...

این الگو را نگاه کنید...

اگر اشتباه نکنم در مورد موج 5 یک همچین چیزی را نشان داده بودم و گفته بودم این الگو فوووووووووووق العاده خطرناک است....
                حالا اینجا می گوییم این الگو فوووووووووووق العاده است! برخی موج 3 های زیبا همچین چیزی از خودشان نشان می دهند و این حرکت اخیر وقوام می تواند یک موج 3 فوق العاده باشد! (یک شباهت و یک تفاوت با هم دارند این حالت را اگر با آن چیزی که در مورد موج 5 گفتم مقایسه کنید منظورم را خواهید گرفت...)

و البته خیلی جالب است! که در مکدی 12-26 این الگو صورت نگرفته است ولی در مکدی های کند تر و تند تر این الگو کاملا مشهود است!!! و شاید این یکی از برتری های مکدی 5-35 باشد به 12-26

البته چون فکر نمی کنم دوستانی که تشریف می آورند کارگاه زیاد دنبال مطالب آموزشی باشند زیاد دیگر کشش نمی دهم... ولی به هر حال این الگوی خوبی است...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

ومهر
                  ===

نکات:
                  1- در جاهایی از نمودار خطوط صاف افقی مشاهده می شود.
                  2- پس نتیجه می گیریم که کنترل قیمتی داشته صورت می گرفته.
                  3- پس نتیجه می گیریم که بازیگر دارد و بازیگر اجازه افت خاصی به قیمت نمی دهد. ولی از آنجا که در میانه سال 95 یک افت 34 درصدی وجود دارد به نظر می رسد دو احتمال وجود داشته باشد: یا بازیگر نتوانسته در آن سطح قیمت را کنترل کند یا اینکه به نظرش رسیده که قیمت باید پایین تر بیاید. که این مورد اخیر باز خودش دو قسمت می شود: یک اینکه به خاطر مسائل بنیادی ارزش شرکت را پایین تر دیده... یا اینکه همسویی با بازار را الگوی خود قرار داده...
                  نه.
                  هیچ کدام از این دو نیست انگار... چرا؟ برای اینکه:
                  4- دقیقا از زمان افت قیمتی از 1000 ریال یک حجم چند روزه ی شدید مشهود است...
                  5- اگر خیلی تیزبین باشیم دقیقا پیش از شروع این افت یک شمع خاص را می توان دید! در 95/5/25

این شمع حساب کتاب ها را به هم می ریزد...
                  دو سه حالت می توانم برای این تصور کنم:
                  الف. حقوقی ها با هم قرار گذاشته بودند در 1150 ریال با هم خرید و فروش کنند و به خاطر همین یکی از حقوقی ها به بازارگردان گفته بود قیمت را در همین محدوده کنترل کند... (نمی دانم دقیقا چه حسابی است ولی دیده ام همچین کارهایی می کنند... شاید برای این است که بعدا حرف پشت سرشان در )
                  ب. یک نفر آمده قیمت را بکشد بالا... بعد یک نفر دیگر (که به احتمال قوی همان بازارگردانی است که قیمت را در 1090 کنترل می کرده) حالش را گرفته... و دو سه روز هر چقدر خریدار تلاش کرده، فروشنده اجازه نداده قیمت بالا برود و بدتر قیمت را هم پایین کشیده که هم روی او را کم کند و قدرت خودش را به رخ بکشد و هم مجبورش کند با زیان از این نماد خارج شود و برود سراغ یک نماد دیگر... و دیگر هم این طرف ها آفتابی نشود...
                  به هر حال... تا زمانی که نفهمیم در آن روز خاص چه اتفاقی افتاده نمی توانیم قضاوت کنیم... و آن زمان هم یک زمان کلیدی است...
                  6- تا همین چند روز پیش هم حقوقی باز داشته قیمت هر سهم را کنترل می کرده... ولی از ابتدای سال اجازه داده قیمت رشد کند... طوری که در یک روز 20 درصد رشد کرده!
                  پس یا از ابتدای سال گذاشتند سهم رها باشد...
                  یا اینکه پیش از این هم بالای قیمت سهم را نبسته بودند و فقط پایینش را گرفته بودند... (زیر سهم را گرفته بودند نیافتد!)
                  7- حجم هیچ تغییری نکرده!
                  8- وضعیت مکدی معمولی رو به بد است!
                  همین طور شاخص قدرت نسبی و بختامدی
                  9- از نظر زمانی (زمانبندی... از نظر چرخه ها و فاصله ی چرخه ها...) به نظر می رسد الان زمان خوبی برای رشد باشد...

در کل
                  می توان گفت:
                  1- الان از نظر نموداری چیز خاصی در نمودار نیست و امید زیادی به آن نمی توان بست.
                  2- در این جور نمادها باید با حقوقی آشنا بود. (حالا یا رانت داران گرامی باید از این نماد ها نان بخورند! یا اینکه دست کم باید با نوع تفکرات حقوقی آشنا بود...) و تمام تغییرات و تحولات قیمتی سهم وابستگی شدید (فقط) به یک متغیر دارد و آن هم حقوقی بازارگردان است.

پس نتیجه ی این بررسی این شد که وضعیت نامعلوم است و احتمال افتی جزئی و بلند مدت هم وجود دارد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

وشهر
                    ===

این که الان بسته است... ولی دلم نیامد ازش رد شوم... حرف ومهر آمد گفتم یک یادی هم از وشهر بکنیم...
                    برخی نمودار ها هستند که من اصلا به آنها نگاه می کنم دلم باز می شود! خدا شاهد است هر دفعه من نمودار خگستر و دی و این را می بینم گل از گلم می شکفد!
                    شما به نمودار مکدی و سامانه ی بخت بنده نگاه کنید... روی این وشهر...

صاف... یک دست... بدون مشکل...

بعد به نمودار قیمت نگاه کنید...

شماها می دانید من چقدر عاشق یو هستم... اصلا کل این نماد پر شده از یووووووو.... هوراااااااااا....

خیلی دوست داشتم نماد وشهر در سال جدید باز می شد و بعد قالیباف هم کاندید می شد... به احتمال قوی از این نماد خرید می کردم....

به هر حال... نه قالیباف ثبت نام کرد و نه این باز شد...

ولی کلا عاشق این نماد هستم...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• matin
                      ستاره دار (14)
                      • Mar 2013
                      • 650

خیلی ممنونم بابت ومهر

اگر گذرتون به #تجار و #زنجان هم خورد و احیانا بی خوابی سراغتون اومد، ممنون میشم تحلیل بفرمایید.
                      إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
                      "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

تپکو
                        ===

این را هم تی اس ای کلاینت به روز نکرده پس خودم دستی برایش دو تا شمع کشیدم...

مکدی اش هم به احتمال بسیار قوی شبیه همان حالت خوبی می شود که گفتم... البته نه به آن خوبی... چرا؟ چون سریع تر است...

مورد بعدی همان کد زنی حقیقی بود که پیش تر درباره اش صحبت کردیم...

مسئله ی بعدی نامشخص بودن قدرت و جنس موج است... ما نمی توانیم به قدرت بگوییم الان موج از جنس جنبشی است یا اصلاحی! (ریزه کاری هایش را هم چون می دانم هیچ کدام از عزیزان اهلش نیستند دیگر توضیح نمی دهم...)

مورد بعدی ضعف خریداران حقیقی است...

مورد بعدی حجم بالا است! که شما عزیزان می دانید من با حجم مشکل دارم...
                        38 میلیون حجم؟؟؟؟ چه خبر است مگر؟؟؟ و بدتر از آن 38 میلیون صف خرید؟؟؟ خوب این وقایع را کنار هم بگذاریم...

پس در کل پیشبینی بنده: نامعلوم است با احتمال رشدی کوتاه و نه چندان قوی و بعد رها شدن. حتی دارم احتمال دخالت سازمان هم در آینده می بینم...

یک همچین چیزی:

(این دو خطی که در شکل رسم کرده ام هم پیشبینی نیست... پیشبینی: نامعلوم است. آنها را فقط به عنوان احتمالی ضعیف کشیده ام.)

پس فوق العاده خطرناک است و من سراغ این نماد نمی روم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

تجار
                          ===

دیگر مسائل آموزشی را نمی گویم... فکر هم نکنم کسی دوست داشته باشد بداند... اگر کسی خواست و جایی برایش سوالی به وجود آمد بپرسد عرض می کنم...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

زنجان
                            ===

در اصل توسط matin پست شده است View Post
                            خیلی ممنونم بابت ومهر

اگر گذرتون به #تجار و #زنجان هم خورد و احیانا بی خوابی سراغتون اومد، ممنون میشم تحلیل بفرمایید.
                            زنده باشید @};-

چشم.

این یک مقدار کار دارد.

ابتدا عرض کنم که پیشبینی پیشین اشتباه بوده... که در شکل معلوم است...

بعد اینکه... یک یو بزرگ در شکل وجود دارد... با هدف 3000 ریال. ولی یک مقدار زیادی شیب این یو کم است! یعنی هدف 3000 ریال برای شش ماه دیگر است... نه الان...

توجه کنیم! هر چند هدف 2000 ریالی خوب است! ولی شیب رسیدن قیمت تا آن قیمت مناسب ارزیابی نمی شود! و نیز پیشبنی قوی نیست.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

زمگسا
                              ====

به احتمال قوی تا 9000 ریال رشد می کند... ولی من همین فردا با او خداحافظی می کنم... گور بابایش...
                              از صبح باید ببینیم کسی می آید برای خرید و فروش یا نه... صبح یک بنده خدایی می آید یک پنجاه هزارتایی می فروشد... دقیقه آخر هم یک بنده خدای دیگر می آید پنجاه هزارتا می خرد...
                              در این بین هم مرده شور برده هیچ خریدار و فروشنده ای ندارد... اعصاب خرد کن ِ اعصاب خرد کن...

البته اگر صف شود به احتمال قوی خیال آدم از این بابت راحت است که فروشنده ای ندارد... ولی مرده شور آن خیال راحتی...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

جمع بندی مطالب هم می شود:
                                سازمان بورس دارد روی توافقی ها بازی در می آورد...
                                ادامه و به روز رسانی فهرست بالا:
                                سلام
                                با توجه به بررسی های اخیر و تغییرات و تحولات بازار یادم باشد این فهرست را به روز رسانی کنم... خکاوه و دسانکو را مثلا بنویسم تویش و کقزوی را مشروط کنم و خصدرا را کلا حذف کنم.
                                خدا شاهد است همه اش می خواهم این فهرست بالا را به روز کنم و همیشه به روز نگه دارم... ولی نمی شود...
                                می شود کار روی کار... کار اضافه...

منتظر هستم یک نفر را پیدا کنم این کار ها را بیاندازم گردنش... که متاسفانه آن یک نفر هم پیدایش نمی شود...
                                با خودم گفتم (چه زمان؟ مثلا از صفحه ی 100 این جستار!) بعد از مدتی (که بررسی هایم بهتر هم شد) یک نفر پیدا می شود می گوید: وای چقدر خوب بررسی می کنی... /:.Heart.:/ می شود ما هم از رو دستت تقلب کنیم؟ /:.winksmiley02.:/ یا مثلا بگوید: به ما هم یاد بده... :) یا مثلا بگوید: داداش... ما مدتی است داریم با شما خرید و فروش می کنیم، حلال کن... :D و از این جور حرف ها... بعد من هم در ازای آن (بیاندازمش در رودربایستی و) یک کاری بیاندازم گردنش... B-)

ولی نامرد نیامد که نیامد...
                                مدیون هستید اگر فکر کنید من بررسی هایم خوب نبوده یا چه!!!
                                بـــــــــله... مشکل از آن بابایی است که باید می آمد و نیامده! در حقیقت به وظیفه خودش عمل نکرده...
                                به هر حال...

=====================

از آن فهرست:
                                فاهواز را که کلا به خاطر اینکه تی اس ای کلاینت به روز نمی کند گذاشتیم کنار... خودم هم یک مقداری که اینجا گفتم خریدم... که خیلی هم نیست... و برای همین کلا دیگر به آن توجه نمی کنیم... یک مقدار افت کند دوباره می آییم سراغش...
                                خکاوه پیشنهاد دادیم... که بسته اصلا نمی شود فروخت یا اضافه کرد... خودم هم نخریدم...
                                حسینا جدیدا اضافه شد... که دقیقا همین فردا فکر کنم بهترین خریدش باشد... مثلا روی 8100 تا 8000 و اگر اندکی از 8000 پایین تر آمد نه تنها نخرید، بلکه اگر خریده بودید بفروشید...
                                فاذر... که گفتیم این تو بمیری از آن تو بمیری ها نیست و با این نماد سهامداری بلند مدت می خواهیم بکنیم...
                                دیگر... علاوه بر خکاوه و فاذر، دسانکو را هم برای خرید بلند مدت پیشنهاد دادیم... روی 3000 که البته تا 2800 هم رفت و برگشت تا 3100 اگر اشتباه نکنم... به قول آن آقای شیاد نامرد
                                «شاملو» یا قطب نمای بورس... این از آن نمادهای کنج طاقچه ای است... روی 3000 ریال بخر بنداز یک گوشه ای... برود بشود یک زیرخاکی... بعدها نوه ها و نتیجه هایت این را از زیر خاک بیرون می آورند می بینند شده یک گنج برای خودش... منظور اینکه این نماد آینده دارد...
                                کقزوی را هم که گفتیم نگهداری + خرید مجدد /:.Heart.:/ (این عشق جدید ما است... دیگر کساوه و خگستر و بقیه اخ هستند... مِن_بَعد!)
                                وقوام را هم که گفتیم نگهداری + خرید نه چندان عالی...
                                فلوله را هم که در 7600 ریال فروختیم! مثلا! ولی آنهایی که مثل من خواب بودند در 715 ریال فروختند... /:.ohno-smiley.:/ و آنهایی هم که مانند میثم عزیز @};- بنیادی کار هستند نگه داشتند و تا بالای 10000 ریال با نماد هستند...
                                دیگر چه؟؟؟ آهان... گروه قند و شکر را که پیشبینی کردیم حالا حالاها (یعنی یکی دو هفته!) وضعشان خوب باشد... همچنان هم معتقدیم... و 6666 واحد را برای آن پیشبینی کرده ایم... >:)
                                گروه لاستیک را هم گفته بودیم وضع کوتاه مدت و بلند مدت و میان مدت و کلا همه چیزشان عالی است... الان نگاه کردم انگار به هدف رسیده... باید دوباره بررسی شود... ولش... همین الان بگویم آنهایی که دارند سهامداری کنند. نمی دانم چه کسی ازم پرسیده بود... ولی یادم است یکی ازم پرسیده بود... /:.wacsmiley.:/
                                دیگر چه؟ آهان... دستگاه و ماشین هم بود که با یک نفر صحبت کردیم... که درست خاطرم نیست یکی را گفتیم خیلی خوب است و دیگری را گفتیم اگر حجم بخورد خیلی خوب است...
                                خلاصه... الان نگاه کردم دستگاه های برقی (که مشروط به حجم بود) خوب است و دارد عالی می شود. و باز هم مشروط به حجم است عالی شدنش... /.:biggrinsmiley.:/
                                پترول را هم که گفتیم کسانی که (مانند من) خیــــــــــلی کوتاه مدتی هستند بفروشند... روی همین 1111 ریال...
                                خگستر هم که امروز (شنبه) آخرین مهلتش است و اگر اندکی پایین بیاید فروشی است... (البته خرید هر روز حقوقی خودرو را چه کار کنیم؟ ولش...)

این مودم کوفتی دارد بازی در می آورد... باقی اش را در ارسال بعدی می نویسم...
                                تازگی ها چقدر فحش و بد و بی راه می گویم!؟!؟؟! به هر حال...
                                الان هم دارم در حقیقت فهرست بالا را به روز می کنم! laughingsmiley این هم تقصیر آن نامردی است که باید می آمد و نیامد! :D
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X