کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

فاذر - فنرژی
    =======

بسمه تعالی شانه☘

:point_down:?:point_down:?شفاف سازی در خصوص تملک سهام آذرآب و انرژی آذرآب :point_down:?:point_down:?

لازم دیدم از این طریق به اطلاع فعالین محترم بازار سرمایه و خصوصاً سهامداران محترم دو شرکت فوق (فاذر و فنرژی) برسانم که ، صندوق تامین آتیه کارکنان بانک کشاورزی که مدیریت سبد دارایی های آن در اختیار شرکت کارگزاری بانک کشاورزی است،

جهت وصول مطالبات این شرکت کارگزاری مجبور به تملک سهام این دو شرکت به صورت موقت شده است.

به سهامداران قبلی (که به ما و 18 شرکت کارگزاری دیگر بورس بدهکار بودند)، مهلتی سه ماهه داده شده است، تا با فراهم کردن وجه نقد، سهام به آنها عودت شود. (اقاله دارایی)

در غیر این صورت مجبور به حراج این میزان از سهام هستیم. خوشبختانه خریداران جدّی و بسیار بزرگی هم برای هر دو سهم اعلام آمادگی کرده اند.

بنابر این:

صندوق تامین آتیه کارکنان بانک کشاورزی و کارگزارای بانک کشاورزی قصد مدیریت و مالکیت این دو شرکت ارزنده و بنام کشور که از پیمانکاران موّفق و صاحب نام ملی هستند را نداشته و اصولاً زمینه ی فعالیّت و تخصص ما این موضوع نیست.

شرکت کارگزاری بانک کشاورزی در ماه های اخیر (بعد از تملک این دو سهم) هر وقت که لازم بوده، با خرید سهام به صورت خرد از این دو سهم حمایت کرده و در آینده نیز در صورتی که لازم باشد، حمایت خود را ادامه خواهد داد.

حسین خزلی

مدیرعامل
    #شرکت_کارگزاری_بانک_کشاورزی
    14 خرداد 96
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

فاذر
      ===

مهدی ساسانی1:29 PM 5.5K

بگذارید کمی برگردیم به عقب
      زمانی که شاید برخی از شما عزیزان هنوز کد سهامداری هم نگرفته بودید
      چند تا حقیقی بودند قدیم ها
      شروع کردند به خرید فاذربر روی تابلو معاملات
      اولش یک بازی بود شبیه همه بازی هایی که روی نماد ها میبینید
      ولی کم کم خرید ها انقدر زیاد شد که عملا مالکیت سهامداری فاذر دستخوش تغییرات شد
      یکی از اینها با خریدهایی که کرد
      شد سهامدار اصلی فاذر
      چه می شود کرد
      پول است و قانون نوشته شده
      که هر کسی بیشترین تعداد سهام را داشته باشد
      اجازه دارد بیشترین نظرات را هم برای آن شرکت بدهد

اما مشکل اینجا بود این فرد با وام و اعتباری که از خیلی از کارگزاری ها گرفته بود
      در این نماد و برخی نماد های دیگر سهم خریده بود
      چند صباحی کارگزاری ها مدارا کردند
      گهگاهی هم روی تابلوی معاملات فاذر حجم هایی جابجا میشد
      اهالی بازار گاها شروع به تحلیل و واکاوی این حجم هایی که جابجا شده میکردند
      ولی غافل از اینکه هیچ موضوع خاصی نبود
      برای ایجاد گردش(چون اعتبار گرفته بود فرد مورد نظر)و گاها کم کردن بدهی در یک کارگزاری
      کد به کدهایی روی تابلو رخ میداد

یعنی در اصل یک موضوع خیلی ساده را برخی چنان با آب و تاب تحلیل میکردندواز آن به نشانه های آغاز روند نام می بردند
      که گاها فقط میشد لبخند ملیحی زد و بگذشت

در نهایت صبر کارگزاری ها به سر آمد
      سهام مورد نظر را به جای طلب بدهی خود برداشتند
      هر کارگزاری قسمتی برداشت تا حداقل طلبش سوخت نشود
      مهلتی داده شد که یا پول آورده شود و بدهی تسویه شود تا سهامی که گرفته شده باز پس داده شود

یا کارگزاران این اجازه را داشته باشند سهام را روی تابلو بفروشند و طلب خود را زنده کنند

خوب
      خیلی ساده می شود بقیه این داستان را حدس زد
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

فاذر
        ===

این پیام خزلی را چگونه ارزیابی کنیم؟

(آن بخش که گفته ما به صورت خرد از قیمت حمایت می کنیم که معلوم است که چرت است!)

آن قسمت که گفته خریدار جدی وجود دارد خیلی خوب است.
        اگر هم خود طرف بیاید پول بدهد و سهام را تملیک کند خیلی خوب است. (که بعید است.)

اما چه کسی می خواهد/می تواند فاذر را بخرد؟ هر که باشد خوب است... چون به احتمال قوی یا از مشتریان است یا از رقیبان یا دست کم یک بنگاه مایه دار غیر مرتبط است که می تواند مدیریت و ایده و پول جدید تزریق کند.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

این هم تبلیغ یکی دیگر از کانال های تلگرامی:

ما یک حساب کتاب ساده کردیم دیدیم اگه شما ۵ میلیون تومن داشته باشید و با مشاورین ما خرید کنید همانند ماه های قبل تو ده ماه سرمایتون ۱۴۵ میلیون تومن میرسه فقط به شرطی که دقیقا باما واردبشید و با ما خارج بشید
          حالا میتونید تو این کانال سیگنال ما وارد بشید:point_down:
          یکی باید به اینها بگوید اگر دین نداری... لا اقل آزاده هم نیستی حتی اگر عقل هم نداری... :d دست کم عزیزم حیا کن! حیا!

آخر کسی اگر بتواند در 10 ماه -نه اصلا یک سال- پول را 29 برابر بکند که دیگر نمی آید به بقیه سیگنال بفروشد! و برای کانالش بازارگرمی کند... عقل هم خوب چیزی است والله...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            سلام و عرض ادب؛

من در سدور پیشبینی ام «نامعلوم با خطر خیلی بالا» است.

یعنی هم احتمال کف دو قولو زیاد است و هم احتمال سقف دوقولو.

هم پاداش بالا و هم خطر بالا.

دقیقا مانند خاذین خودم.

(الان مشکل اینترنت و مودم دارم بعدا تصویر هر دو را -یعنی هم خاذین و هم سدور را- قرار می دهم.)

درود بر شما
            من هم احتمال هر دو را می دهم اما احتمال کف دو قلو را بیشتر می دانم ، به دلیل حجم قابل قیول در سدور.
            از طرف اگر سقف دوقلو زد زیر 101 حمایت های خوبی است . بلند مدت را که هر دو نقرمان توافق داشتیم که خوب است .
            به هر صورت فکر می کنم به ریسک می ارزه ، چرا ؟؟ چون سدور در انتهای روند نزولی است. درود
            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

هی می گویند قطر فلان شد و نفت رفت بالا نفت رفت بالا... کو؟ این که 47 دلار است! (نفت خام آمریکا)
              می خواستم شتران های فروخته شده را فردا بگذارم سر جایش... ولی انگار بازار جهانی زیاد توجهی به این تحریم بزرگ نکرده...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خاذین
                ===

امکانش هست از همین جا بر گردد. (همین جا که نه... سه روز پیش از روی 1000 ریال)
                ولی خطرش (هم احتمال خطر و هم میزان خطر) بسیار بسیار بسیار زیاد است.

گمان کنم عاقلانه این باشد که موقتا از آن خارج شوم و عطایش را به لقایش و پاداشش را به خطرش ببخشم.

البته!

کل این ریزشی که داریم ازش صحبت می کنیم همه اش تا عدد 940 یا 950 ریال است! و روی همین حساب اگر آدم نگهداری هم بکند زیاد اتفاق خاصی نمی افتد!
                ولی اگر فردا در 1060 بفروشم... فاصله اش با 960 زیاد می شود! (می شود 10 درصد. و ده درصد خیلی است! ده درصد 6 ماه سود بانکی است!)

نتیجه:
                نامعلوم. پیشنهاد خرید اصلا نیست. پیشنهاد فروش برای کسانی که مانند من زیاد خطر نمی پذیرند.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سدور
                  ===

هر سه احتمال را کشیده ام:

البته این هم خوب آدم نگاه می کند می بیند افتش (از نظر درصدی) زیاد نیست. تا 900 ریال است که می شود 10 درصد! یک احتمال این است که همین امروز از همین جا برگردد... یک احتمال هم این است که کج دار و مریز تا 990 ریال ولی در طی ِ یک زمان زیاد موج دومش را (به صورت پرچم ِ موج ِ یکم) شکل بدهد و بعد حرکت کند... مثلا در عرض یک ماه.

کدام احتمال قوی تر است؟؟؟ نمی دانم. گمان کنم همان الگوی کنج یک ماهه قوی تر باشد. یعنی این:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

عرض ارادت
                    یه نکته آموزشی را یادآور شدید الگوی کنج ممنون ، مطالعه و یادگیری ان را تکمیل خواهم کرد.
                    اما از نمودار های بالا من یه نتیجه گرفتم که وضع سدور خیلی خطرناک نیست.
                    آن هم در این بازار خراب.
                    ولی بازار خوب میشه ، امید به خدا.
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام و صبح به خیر.

جانم! عجب بزن بزنی شده در شیشه قزوین! با هم کل انداختند... ببینیم کل که می خوابد؟ هر طرف بزند به نفع ما است. صف فروش شود می خریم. صف خرید شود حال می کنیم!
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

ای بابا...
                        امروز کلی سفارش داشتم که همه برعکس شد...

خاذین را گذاشته بودم بالای ۱۰۶۰ برای فروش که منفی شد
                        کقزوی در صف فروش گذاشته بودم برای خرید که اصلا صف خرید شد!
                        آرمان در صفر درصد گذاشته بودم برای خرید که صف شد...

.
                        .
                        .

خلاصه اینکه ده تا سفارش گذاشته بودم که هیچ کدام خرید نشد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

حسینا را هم در سقف (9530) سفارش گذاشته بودم بفروشم که تا 9200 ریال بیشتر نرفت.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

فاذر
                            ===

گمان کنم آستانه زیانم خورد.
                            خیلی حیف شد...
                            :( :( :((

این را هم فردا می گذارم برای فروش.

اکنون (اگر وقوام را حساب نکنم) نیمی از چیزهایی که داشتم را فروختم و نقد شدم. بیشتر هم به واسطه آستانه زیان بوده. ناراضی هم نیستم. شتران و کیسون و خزامیا و... هنوز دارند منفی می خورند و دست کم پول نقد من دیگر منفی نمی خورد. این فاذر هم به من نساخت... گمان کنم میانگین خریدم 3600 درآمده باشد که اگر بتوانم 3230 بفروشم می شود ده درصد زیان... :(
                            خدا بزرگ است... :) و در کل از اینکه تازگی ها به آستانه زیان پای بند شده ام خیلی راضی ام.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

فاذر
                              ===

بله. در شکل به صورت کامل مشهود است که آستانه زیان ما شکسته شده (به اصطلاح خورده) و باید همین فردا حتما بفروشم. فقط خدا کند بتوانم به قیمت مناسب از آن خارج شوم. (3300 ریال بتوانم بفروشم عالی می شود.)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

این گردالی! هایی که در بالا هم نشان داده ام... در نمودار قیمت منظورم آن آستانه زیان هایی است که مشخص کرده بودم و (در باره اش کلی هم در این جستار صحبت کردیم و ...) متاسفانه به آن ها عمل نکردم...

در نمودار بخت و مکدی و دی تی هم منظورم این است که نشان دهم پیشنهاد های اینها به چه وضوح به ما اعلام شد و بنده به خاطر احساسات (ترس و طمع) به حرفشان گوش نکردم! و از راهبرد خودم تخطی کردم... البته اکنون می خواهم به راهبردم عمل کنم و با زده شدن آستانه زیان بفروشم. (ولو اینکه فردا دوباره طبق راهبردم در همین نماد خرید انجام دهم.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X