کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

جناب rasam گرامی یک مقدار از آن نماد می فرمایید؟
    از نگر نموداری که نمی شود در باره اش اظهار نگر کرد... (داده ندارد. آمدم بررسی اش کنم ضایع شدم!)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام بر برادر عزیزم؛

علیرضا جان، انگار بازار منتظر حرف شما بود! خخخخخ

حق ها را به چه زیبایی جمع کردند و سهام اصلی را هم نیز.

من هم مانند همیشه خواب بودم. همان طور که گفتم می خواستم حسینا را تبدیل به حسیناح (استفاده شده) کنم که نشد...

اشکال ندارد... تا بوده از این فرصت ها بوده که آدم از دست داده...

البته یک جورهایی باید بگویم خدا را شکر که خواب ماندم... اگر وسط کار که این را فروختم و آن را نخریده بودم این کار انجام می شد (یعنی حق و سهام با هم جمع می شد و بالا می رفت) یک لنگه پا می ماندم...

================

این جور هم که به نگر می رسد بعید است شما بتوانید فاذر را تبدیل به حسینا کنید. فاذر رشدش تازه می خواهد شروع شود... در حالی که رشد حسینا انگار شروع شد!
      البته فاذر هم ان شاء الله بیشتر از این افت نمی کند و رشدش را از همین جاها شروع می کند... و می رود هدف دوم 5000 ریالی اش را بزند...
      در مورد فاذر اگر اشتباه نکنم چند وقت پیش هیئت وزیران یک جلسه داشته برای سر و سامان دادن به وضع هپکو و آذر آب. (گمان کنم خبرش را در همین جستار گذاشتم و پیش از انتخابات بود.) تپکو که فعلا وضعش خوب شد و انداختندش به خارجی ها... ان شاء الله این آذر آب هم یک گلی (از آن گل های مشتی رس!) به سرش بگیرند و درست شود...
      این حسینا هم از آن نمادها می شود ها!
      از کی دنبالش هستیم!!!
      از 7500 ریال سابق... که اگر خاطرتان باشد جناب مهدی1400 هم بودند و با هم بررسی اش می کردیم...

بلکه از خیلی پیش از آن...
      اوه... خیلی پیش از آن... یادم می آید یک عزیزی از دوستان با قدرت روی آن پیشنهاد خرید می داد! (خدا کند خودش رویش تک سهم نشده باشد...) گمان کنم سال 93 بود...

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سفارود
        ====

در اصل توسط matin پست شده است View Post
        جناب محمد حسین عزیز،

بابت تحلیل های اخیر ممنونم.
        از بین 7- 8 تا سهمی که اخیرا به درخواست من تحلیل کردید #سفارود وضعیت بهتری داشت.
        به نظرم خرید خوبی بود.. در حد 30 درصد پرتفو هنوز نگه داشتم :)

سه چهار روزه نسبت خریدار به فروشنده مناسبه و سهامدار حقیقی هم هر روز اضافه میکنه
        در 5 روز معاملاتی اخیر هم غیر از یکشنبه که دو- سه درصد منفی خورد بقیه روزها مثبت بوده و رنج هایی تا مثبت 7 هم داشته
        ممنون میشم اگر مجدد نگاهی بهش بندازید

سپاس بی کران
        سلام؛
        بنده هم متقابلا سپاسگذارم؛

پیشبینی همچنان همان پیشبینی سابق است:

البته بخش افتش که دیگر منتفی شد...

https://vgy.me/5vBty2.png

ببینید... دو روز مردد بود دقیقا روی همان مرزی که مشخص کرده بودیم... نوع شمع ها را هم اگر نگاه کنید این تردید را می بینید. ولی شمع آخر نشان داد که تردید متمایل به رشد است و خریدار دارد.

الان هم وضع خیلی خوب است و به هیچ وجه پیشنهاد فروش نیست. پیشنهاد نگهداری است.

اما برای کسی مانند من که نخریده چگونه؟؟؟ پیشنهاد خرید هست؟؟؟ بلی. هنوز هست. 550 ریال یا حتی 585 ریال خرید دارد.
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/05/30, 16:14.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

این حسینا از نگر ِ موج شماری هم یک چیز عجیبی شده!
          اگر رویش کار کنیم گمان کنم فن موج شماری مان قوی شود.
          قدرت امواج اصلاحی نیست. ولی شکل و ظاهرشان اصلاحی است!

می توان گفت الان موج 2 از 3 تمام شد... ولی از آن موج 2 های خاص می شود که اندازه ی 2 با 1 برابر است!
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در کقزوی انگار یک گروه پیشنهاد خرید داده و عده ای کد خرد وارد نماد شده اند و همین باعث خراب شدن روند شده...
            سهامدار درصدی می فروشد و بعید است این کد های خرد توان ایستادن در برابر آن را داشته باشند...
            ===================
            یکی از دوستان هم در سایت همسایه می گوید این
            شركت «آلگماينه وروالتونگزگزل شفت» مربوط به بیل کلینتون می شود! (بیشتر گمان کنم شوخی کرد.)
            یکی دیگر هم در سایت همسایه می گوید:

شركت رولتونگزلگزل شفت شركتي است متعلق به آقاي محمد تقي علاقبنديان كه به خاطر صرفه مالياتي (قانون قبلي ) و قسمتي هم براي مفابله با مصادره شدن احتمالي اموال وي سهامدار شركتهاي ايراني ايشان مي شد.
            لازم است بدانيد اين شركت سهامدار شركتهاي ديگري همچون فرش پارس مي باشد.
            نیپون شیت هم که مال ژاپنی ها است.
            ===================
            به هر حال... ما کاری به این کارها نداریم...
            نمودار مهم است که نمودارش خوب است..
            منفی 10 فردا شاید برای خرید خوب باشد یعنی 1370 ریال... یا حتی شاید 1400 ریال...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

نمادهای با خریدار خوب امروز:
              اپرداز
              کرمان
              ولصنم
              پترول
              قلرست
              فباهنر (انگار کسانی که وارد شده اند خوب حال کرده اند و دیده اند در این نماد کسی به کارشان کاری ندارد و می خواهند یک دور دیگر حال کنند...)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

گله
                ===

(ببخشید من زیاد انتقاد می کنم و غر می زنم... جایی ندارم این ها را بگویم...)

یک چیزی می گویم گمان کنم شما هم همگی قبول داشته باشید.
                خاک بر سر بازاری که همه با هم بالا می روند و همه با هم پایین می آیند...

یعنی این قدر ارتباط تنگاتنگ میان گروه رایانه و خودرو و سیمان و نفت و پتروشیمی!؟!؟!؟!؟!؟

خصدرا به بمیلا و کیسون چه ربطی دارد؟ انصافا؟ خساپا به فاذر و فولاژ چه ربطی دارد؟ انصافا چه ربطی دارد؟

چرا حقوقی ها با هم هماهنگ هستند؟؟؟؟ چرا؟

کارمان این شده که بنیاد و نمودار را کلا ول کنیم و نگاه کنیم حقوقی خساپا فردا می خواهد چه کار کند...

این هم از وضع شاخص.

خیلی از این گله ها دارم...

چرا مسئول فروش حق تقدم های شرکت مدیر عامل شرکت است که عملا دست نشانده ی سهامدار عمده است؟؟؟ چرا؟ هر چقدر بخواهند و هر وقت بخواهند خودشان افزایش سرمایه می دهند و قیمت را هم بالا پایین می کنند و هر وقت هم بخواهند (یعنی در بهترین زمان ممکن) حق تقدم ها را بزخری می کنند!

چگونه است که ومعادنح را 1 ریال می کنند و بالا می کشند؟ یا ثمسکنح را؟

آخر اینها نمادهای کوچکی هم نیستند که...

چگونه است که در بانک قوامین سهامدار عمده خودش طرف حساب شرکت می شود و برای خودش (از حساب دیگران) وام تصویب می کند و پول را پس نمی دهد؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

کیسون
                  ====

آستانه زیان خورد. پس: فردا: خداحافظی.:-h
                  البته مدلش جوری است که ممکن است دو روز دیگر دوباره پیشنهاد خرید شود. ولی تجربه ثابت کرده وقتی آستانه زیان خورد باید خداحافظی کرد. ولو موقت.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

یادآوری کنم که چقدر کار خوبی کردم در خگستر روی 3800 فروختم و کله خر بازی در نیاوردم! :d !

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

فاذر
                      ===

دقیقا روی آستانه ی زیان است!

فردا مشخص می کند که باید بفروشمش یا نگهش دارم.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

یا در خوساز چه کار خوبی کردم آستانه زیان را رعایت کردم:

(البته همچین رعایت که نکردم! رفت پایین، بعد که آمد بالا فروختم! ولی تقریبا همان شد. فکر کنم 2250 یا 2222 ریال یا 2300 ریال فروختم.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

این هم از خاور که اگر خاطرتان باشد یک مدت داد و ستدهای فووووووق العاده عالی ای داشت و داشت جای خکاوه را می گرفت:
                          ببینید چه کار خوبی کردم ازش آمدم بیرون:
                          با سود هم گمان کنم آمدم بیرون.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

پس:

آستانه زیان خوب است.

و ما آستانه زیان را دوست می داریم. /:.Heart.:/
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

برای تفکر
                              =====

آستانه زیان بدون زیان
                              ============

خوش بخت ترین آدم کسی است که آستانه زیان هایی که می خورد، 1-2 درصد زیان بیشتر به او وارد نکنند... یا اینکه اصلا مقدار کمی سود هم به او بدهند!

خوب... این جوری زندگی می شود بهشت! چون از این طرف که زیان بسته شد... از آن طرف هر چه بیاید سود است...

آیا همچین چیزی ممکن است؟ چگونه ممکن است؟

خوب... من خودم در چند نماد (یا بهتر است بگویم در چند داد و ستد) هنگامی که آستانه زیانم خورد (حتی هنگامی که هدف اول را هم نزده بود حتی جایی که کلا پیشبینی با شکست روبرو شد) با سود بیرون آمده ام! و شما در این جستار شاهدید...

پس از نگر ِ امکان: امکانش هست!
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                                برای تفکر
                                =====

آستانه زیان بدون زیان
                                ============

بگذار تجربه هایم را مرور کنم...

گمان کنم...
                                بسیار بسیار مربوط باشد به پیشبینی های یک روزه!

بگذارید این گونه بگویم:
                                *
                                یکم این که راهبرد باید این باشد که در کف خرید کنیم. (من نمی گویم کف بلـــــــــــــــــــند مدت یا کوتاه مدت. ولی بالاخره هر چه باشد در کف بخریم.)
                                *
                                دوم این که تلاش کنیم حتما قیمت خرید و آستانه زیان دقیقا یکی باشند! (یا حتی آستانه زیان اندکی از قیمت خرید بالاتر باشد که بعدا در باره اش گفتگو می کنیم.)
                                *
                                سوم این که پیشبینی روز کاری بعد (خیلی) مثبت باشد.
                                *
                                چهارم این که بدانیم پس از خوردن آستانه زیان همیشه قیمت به سمت پایین حرکت نمی کند! (ممکن است در طی روز یا در یکی دو روز آینده ابتدا یک حرکت رو به بالا داشته باشد!)
                                *
                                پنجم این که بدون اینکه پیشبینی محقق شود و با اندک افزایش قیمتی می توان باز دوباره آستانه زیان را بالا کشید. (مثلا من اگر در 2000 ریال به قصد موج جنبشی خرید کردم و در 2100 ریال فهمیدم موج جنبشی نیست و همان جاها مانند موج 5 هر آن ممکن است بریزد و برنگردد می توانم آستانه زیان را تا 2080 بالا بیاورم.)

توضیح اینکه پیشبینی یک روزه خیلی آسان است و با نگاه کردن به نسبت خریدار و اختلاف قیمت پایانی و آخرین و حجم و نوع شمع می توان پیشبینی ای با درصد_احتمال بسیار عالی انجام داد... حال اگر روز کاری بعد بسیار مثبت پیشبینی شد و پیشبینی هم قوی بود و خرید را در امروز انجام دادیم و امروز هم کف قیمت بود می توانیم همین امروز را که یک دره است به عنوان آستانه زیان انتخاب کنیم.

البته نکته ای که در مورد آستانه زیان وجود دارد و پیشتر مفصل درباره اش گفتگو کردیم این است که بهتر است به جای اینکه یک کف مشخص را به عنوان آستانه زیان انتخاب کنیم جایی را انتخاب کنیم که اگر از آن گذشت به آن کف می رسد. (مثلا اگر کف پیشین 2000 ریال است و قیمت از 3000 ریال تا 2200 ریال آمده بهتر است ما به جای 2000 ریال، 2100 یا 2050 ریال را بگیریم.) باز هم یادآوری می کنم در انتخاب آستانه زیان این نکته خیلی خیلی مهم است که آستانه زیان را جایی انتخاب کنیم که اگر قیمت به آنجا رسید «تغییر روند» و «باطل شدن پیشبینی» برای ما حتمی شده باشد.

پس ما در کفی که فردایش قرار است رشد صورت گیرد خرید می کنیم و اندکی بالاتر هم آستانه زیان را می گذاریم و اگر شد آن را به سرعت بالا هم می کشیم و به آن پای بند هم خواهیم بود...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X