کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • gholamk
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 520

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    بگذار تجربه هایم را مرور کنم...

گمان کنم...
    بسیار بسیار مربوط باشد به پیشبینی های یک روزه!

بگذارید این گونه بگویم:
    *
    یکم این که راهبرد باید این باشد که در کف خرید کنیم. (من نمی گویم کف بلـــــــــــــــــــند مدت یا کوتاه مدت. ولی بالاخره هر چه باشد در کف بخریم.)
    *
    دوم این که تلاش کنیم حتما قیمت خرید و آستانه زیان دقیقا یکی باشند! (یا حتی آستانه زیان اندکی از قیمت خرید بالاتر باشد که بعدا در باره اش گفتگو می کنیم.)
    *
    سوم این که پیشبینی روز کاری بعد (خیلی) مثبت باشد.
    *
    چهارم این که بدانیم پس از خوردن آستانه زیان همیشه قیمت به سمت پایین حرکت نمی کند! (ممکن است در طی روز یا در یکی دو روز آینده ابتدا یک حرکت رو به بالا داشته باشد!)
    *
    پنجم این که بدون اینکه پیشبینی محقق شود و با اندک افزایش قیمتی می توان باز دوباره آستانه زیان را بالا کشید. (مثلا من اگر در 2000 ریال به قصد موج جنبشی خرید کردم و در 2100 ریال فهمیدم موج جنبشی نیست و همان جاها مانند موج 5 هر آن ممکن است بریزد و برنگردد می توانم آستانه زیان را تا 2080 بالا بیاورم.)

توضیح اینکه پیشبینی یک روزه خیلی آسان است و با نگاه کردن به نسبت خریدار و اختلاف قیمت پایانی و آخرین و حجم و نوع شمع می توان پیشبینی ای با درصد_احتمال بسیار عالی انجام داد... حال اگر روز کاری بعد بسیار مثبت پیشبینی شد و پیشبینی هم قوی بود و خرید را در امروز انجام دادیم و امروز هم کف قیمت بود می توانیم همین امروز را که یک دره است به عنوان آستانه زیان انتخاب کنیم.

البته نکته ای که در مورد آستانه زیان وجود دارد و پیشتر مفصل درباره اش گفتگو کردیم این است که بهتر است به جای اینکه یک کف مشخص را به عنوان آستانه زیان انتخاب کنیم جایی را انتخاب کنیم که اگر از آن گذشت به آن کف می رسد. (مثلا اگر کف پیشین 2000 ریال است و قیمت از 3000 ریال تا 2200 ریال آمده بهتر است ما به جای 2000 ریال، 2100 یا 2050 ریال را بگیریم.) باز هم یادآوری می کنم در انتخاب آستانه زیان این نکته خیلی خیلی مهم است که آستانه زیان را جایی انتخاب کنیم که اگر قیمت به آنجا رسید «تغییر روند» و «باطل شدن پیشبینی» برای ما حتمی شده باشد.

پس ما در کفی که فردایش قرار است رشد صورت گیرد خرید می کنیم و اندکی بالاتر هم آستانه زیان را می گذاریم و اگر شد آن را به سرعت بالا هم می کشیم و به آن پای بند هم خواهیم بود...
    مطلبتون عالی بود آقا محمد حسین عزیز
    وقتی مطلبتون رو خوندم یه چیزی به ذهنم رسید که خواستم از شما نگرتون (نظرتون) رو بپرسم. در پست بعدی اون رو مینویسم

نظر

• gholamk
      عضو فعال
      • Jan 2015
      • 520

خب ببینید آقا محمد حسین فرض کنیم که حالا میگیم کف فلان سهم روی 200 هست و ما آستانه ضرر رو روی 200 باید بذاریم آیا؟
      خب بعد خریدمون رو باید از مثلا 206 به صورت پله ای شروع کنیم؟
      حالا با فرضیات بالا که اگه اتفاق بیفته میشه این کاری که میگم رو کرد یا نه؟
      من سهم رو خریدم و میانگین خریدم شده 203 تومن. خب آستانه زیانم که روی 200 هست. وقتی قیمت پایانی زیر 200 رفت روز بعد من از سهم خارج میشم. حالا اگه قیمت روز بعد بالاتر رفت و قیمت پایانی روی 208 تومن شد من حد ضررم رو به اندازه نصف اختلاف قیمت پایانی و حد ضررم( این اختلاف زاییده ذهن من هست ومیشه تغییرش داد) بالا بیارم یعنی نصف اختلاف 200-208 که بشه 4 تومن و حد ضررم بشه 204 تومن یا مثلا 4 درصد زیر قیمت پایانی یا 5 درصد زیر قیمت پایانی.(اگر احیانا این روش درست بود که حالا برای حد ضرر هم باید یه فکری کنم که با بالاتر رفتن قیمت پایانی حد ضرر رو چطوری بالاتر ببرم). حالا اگه قیمت پایانی اومد زیر 204 تومن من روز بعد از سهم خارج میشم و اگه بالاتر رفت که حد ضررم رو مثل این روش بالاتر ببرم. خب اگر هم یادتون باشه آقا محمد حسین من یه مدت روی حجم کار میکردم و هنوز هم بهش پایبند هستم که اگر روزی حجم بالا رفت روز بعد حتما برگشت روند داریم و این اتفاق خیلی افتاده بخصوص اگه بخواین نوسان گیری کنید و توی بعضی جاها افزایش حجم حتما برگشت روند رو نداشته و حتی بالاتر هم رفته اما من دیگه نمیخوام ریسک کنم پس روزی که با بالاتر رفتن قیمت، حجم معامله زیاد شد من روز بعد از سهم خارج میشم. حالا فرض کنید تو این وسط قیمت نه بالا رفت و نه پایین اومد، حالا تکلیف چیه؟ من میگم بازم به حجم نگاه میکنیم اگه یه روز(حتما روز بعد نه، منظورم بعد از چند روز درجا زدن قیمت و این که احساس کنم قیمت میخواد پایین بیاد) حجم معامله زیاد شد دیگه ریسک نمیکنم و روز بعد با ضرر خیلی خیلی کم چون هنوز حد ضرر 200 تومن من فعال نشده خارج میشم یا حتی با سود خیلی خیلی کم هم میشه خارج شد.
      این چیزی هست که به ذهنم رسید برای حد ضرر قرار دادن چون منم رو حد ضرر مشکل دارم آخه وقتی سهم رو میخرم و میبینم که داره پایین میاد نمیتونم رو احساسات خودم غلبه کنم و بفروشم هی میگم فردا برمیگرده پس فردا برمیگرده اما اینجوری فک کنم بهتر بشه احساساتمو کنترل کنم.
      چطوره به نظرتون؟

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

یادآوری کنم که چقدر کار خوبی کردم در خگستر روی 3800 فروختم و کله خر بازی در نیاوردم! :d !

خگستر به پایان اصلاح داره نزدیک میشه . قیمت فعلی حدود 350 تومان
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• gholamk
          عضو فعال
          • Jan 2015
          • 520

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          جناب abad عزیز شما هم اطلاعات خوب و تجربه خوبی در بورس دارید، میشه شما هم نظرتون رو در مورد روشی که گفتم بگید البته اگه امکانش هست

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام و وقت به خیر؛
            کیسون و شتران آستانه زیان خورد و مجبور شدم بفروشم. (2638 برای شتران و 2250 برای کیسون)
            مقداری وقوام خریدم در 600 ریال.
            آرمان و کقزوی هم نشسته ام برای خرید.
            رتکو هم اگر بالا برود می فروشم و اگر پایین بیاید می خرم.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
              کف فلان سهم روی 200 هست و ما آستانه ضرر رو روی 200 باید بذاریم آیا؟
              خب بعد خریدمون رو باید از مثلا 206 به صورت پله ای شروع کنیم؟
              حالا با فرضیات بالا که اگه اتفاق بیفته میشه این کاری که میگم رو کرد یا نه؟

من سهم رو خریدم و میانگین خریدم شده 203 تومن.
              خب آستانه زیانم که روی 200 هست. وقتی قیمت پایانی زیر 200 رفت روز بعد من از سهم خارج میشم.

حالا اگه قیمت روز بعد بالاتر رفت و قیمت پایانی روی 208 تومن شد حد ضررم بشه 204 تومن
              (اگر احیانا این روش درست بود که حالا برای حد ضرر هم باید یه فکری کنم که با بالاتر رفتن قیمت پایانی حد ضرر رو چطوری بالاتر ببرم).

حالا اگه قیمت پایانی اومد زیر 204 تومن من روز بعد از سهم خارج میشم و اگه بالاتر رفت که حد ضررم رو مثل این روش بالاتر ببرم.

=========================

(خب اگر هم یادتون باشه آقا محمد حسین من یه مدت روی حجم کار میکردم و هنوز هم بهش پایبند هستم که اگر روزی حجم بالا رفت روز بعد حتما برگشت روند داریم و این اتفاق خیلی افتاده بخصوص اگه بخواین نوسان گیری کنید و توی بعضی جاها افزایش حجم حتما برگشت روند رو نداشته و حتی بالاتر هم رفته اما من دیگه نمیخوام ریسک کنم پس)

روزی که با بالاتر رفتن قیمت، حجم معامله زیاد شد من روز بعد از سهم خارج میشم.

حالا فرض کنید تو این وسط قیمت نه بالا رفت و نه پایین اومد، حالا تکلیف چیه؟ من میگم بازم به حجم نگاه میکنیم اگه یه روز(حتما روز بعد نه، منظورم بعد از چند روز درجا زدن قیمت و این که احساس کنم قیمت میخواد پایین بیاد) حجم معامله زیاد شد دیگه ریسک نمیکنم و روز بعد با ضرر خیلی خیلی کم چون هنوز حد ضرر 200 تومن من فعال نشده خارج میشم
              یا حتی با سود خیلی خیلی کم هم میشه خارج شد.

این چیزی هست که به ذهنم رسید برای حد ضرر قرار دادن چون منم رو حد ضرر مشکل دارم آخه وقتی سهم رو میخرم و میبینم که داره پایین میاد نمیتونم رو احساسات خودم غلبه کنم و بفروشم هی میگم فردا برمیگرده پس فردا برمیگرده اما اینجوری فک کنم بهتر بشه احساساتمو کنترل کنم.
              چطوره به نظرتون؟
              سلام و عرض ادب رضا جان؛
              ابتدا بگذارید یک کوچولو به بیراهه بزنم و عرض کنم راهبرد من با راهبرد شما مقداری تفاوت دارد.

* در راهبرد من خرید و فروش پله ای نیست. البته ممکن است در طی روز خریدهایم را کوچک کنم یا ممکن است نتوانم کامل خرید و فروش روزم را انجام دهد و حالت پله ای بگیرد ولی کلا من پله ای کار نمی کنم. حتی اگر چند خرید در یک نماد پشت هم انجام دهم به همه به چشم خریدهایی جدا نگاه می کنم.

* از طرف دیگر در راهبرد من این فرض وجود دارد که هر روز تعداد زیادی فرصت های خرید خوب وجود دارد پس می توانم خیلی با وسواس خرید کنم و قیمت خرید را در بهترین مکان انتخاب کنم و اگر این خرید انجام نگرفت... مهم نیست... می روم سراغ فرصت خرید بعدی!

روی همین حساب وقتی من می گویم کف سهم 2000 ریال است یعنی خریدم را روی 2001 ریال قرار می دهم. و آستانه زیان هم که همان طور که گفته شد خود 2000 ریال یا 2050 ریال پیشنهاد می کنم.

* بعد اینکه فروش را همان روز (که آستانه زیان خورد) انجام می دهم. یعنی اگر امروز آستانه زیان 2000 ریالی شکسته شد همین امروز می فروشم. (مگر اینکه به نگر برسد بتوانم روزهای دیگر بهتر بفروشم.) پس من وقتی سهامی را روی 2000 ریال می خرم و آستانه زیانش را هم 2000 ریال می گذارم و بعد قیمت می رود 2100 ریال و باز می گردد، از حوالی ِ 2010 ریال گوش به زنگ می شوم... آماده می شوم برای فروش... تا به محض اینکه رسید به 1999ریال -یا حتی احساس کردم که می خواهد برسد به 1999ریال- بفروشم.

پس در کل به خاطر متفاوت بودن راهبردهای داد و ستدی، من اجازه ندارم در مورد جزئیات و نحوه ی داد و ستد شما اظهار نگر کنم. مثلا (و به خصوص) در مورد حجم. البته در مورد جزئیات اجازه ندارم اظهار نگر کنم... ولی در مورد کلیات فرمایشات شما را تایید می کنم که اگر با بالا رفتن حجم مطمئن می شویم که روند کاهشی شده و دیگر افزایشی نیست باید همان را به عنوان آستانه زیان اعمال کنیم و خارج شویم.
              کلا نکته ای که خیلی در انتخاب آستانه زیان مهم است این است که به گونه ای انتخاب شود که اگر آستانه زیان فعال شد مطمئن باشیم روند کاهشی شده باشد.

این جمله ی بالا را به خصوص در مورد عدد 204 تومانی که شما فرمودید گفتم. همین جوری آستانه زیان را روی 2000 ریال یا 2040 یا 2080 ریال قرار ندهیم و همین جوری آستانه زیان را بالا نکشیم. آستانه زیان باید روی اعداد خاص باشد. روی مقاومت های مهم.
              به نمودار نگاه کنیم، اگر طوری بود که بعد از عبور از 2040 دیگر امیدی به آینده نبود، آستانه زیان را روی 2040 قرار بدهیم. (تا 2040 بالا بکشیم.) در غیر این صورت هیچ کاری نکنیم و بگذاریم آستانه زیان همان 2000 بماند.
              (چرا؟ چون بازی طبیعی قیمت ممکن است این گونه باشد که بیاید تا 2040 ریال و برگردد... این بازی طبیعی قیمت است... نوسان طبیعی نمودار است... معمولی است... همچنان روند از نگر ما افزایشی است... پس دلیلی ندارد هنگامی که رسید به 2040 ریال بفروشیم... همچنان ما امید داریم و باید سهامدار بمانیم...)

==============

در مورد حجم هم بگذارید یک مقدار بگویم...
              حرف شما (به نگر من هم) درست است که با افزایش حجم روند معمولا تغییر می کند. ولی حرفتان خیلی کلی است!
              آیا با هر افزایش حجمی همیشه روند تغییر می کند؟؟؟
              افزایش حجم های یکباره و شدید قبول. ولی افزایش حجم های نرم و آهسته نه.
              همچنین خیلی از افزایش حجم ها مربوط به داد و ستد های بلوکی می باشد که تاثیر (زیادی) ندارند.
              از طرف دیگر افزایش حجم شدید در کف باید بیشتر بررسی شود. خیلی وقت ها این حجم ها نتیجه ی سفته بازی های ناکام! است. یعنی سفته بازی ای که با حال گیری سهامدار عمده ختم شده.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                سلام
                علاوه بر شما امروز یکی از دوستان بسیار عزیزی دیگر هم همین را می گفت...
                علاوه بر فرمایش شما دو عزیز یک شمع بسیار بسیار بسیار زیبا هم امروز زده.
                باز هم علاوه بر اینها نشانگر هایش هم وضع بدی ندارند...

ولی،
                خگستر یک حمایت بسیار مهم شکسته.
                این حمایت ها بدجوری ترسناک هستند.

من که جرات نمی کنم تا مدتی سمت خگستر بیایم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7516

سلام
                  علاوه بر شما امروز یکی از دوستان بسیار عزیزی دیگر هم همین را می گفت...
                  علاوه بر فرمایش شما دو عزیز یک شمع بسیار بسیار بسیار زیبا هم امروز زده.
                  باز هم علاوه بر اینها نشانگر هایش هم وضع بدی ندارند...

ولی،
                  خگستر یک حمایت بسیار مهم شکسته.
                  این حمایت ها بدجوری ترسناک هستند.

من که جرات نمی کنم تا مدتی سمت خگستر بیایم.
                  سلام
                  خگستر یک منطقه حمایتی داره در 315 تا 350 تومان ،
                  بنابراین این منطقه ، منطقه رصد است و ارزیابی سهم در ابعاد مختلف ، و بعد تصمیم برای ورود
                  با توجه به جمیع جوانب در حال پایان اصلاح هستیم
                  اما برای ورود باید صبر کرد تا اوکی شود .
                  اضافه کنم خگستر هم مانند خودرو مرتبا رشد و نزول ان توسط بازیگران در 4 ماه گذشته سرکوب شده است ، قبلا پیش بینی این سرکوب را در خودرو کرده بودم و در تاپیک خودرو در همان زمان نوشتم
                  اما این سرکوب برای خگستر ، خودرو ، و خوساز ، در حال پایان یافتن است.
                  به همین دلیل من هم در ورود به خوساز تعجیل کردم یک ماه پیش ، ولی الان احتمالا خرید پله های بعدی را در خوساز شروع کنم
                  خوساز الان وقت خرید است.درود
                  آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/06/01, 00:58.
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• rasam
                    ستاره دار(1)
                    • May 2012
                    • 481

جناب rasam گرامی یک مقدار از آن نماد می فرمایید؟
                    از نگر نموداری که نمی شود در باره اش اظهار نگر کرد... (داده ندارد. آمدم بررسی اش کنم ضایع شدم!)
                    با عرض سلام بازار پایه هر کدام حسن و عیبی دارند که من زیاد مطلع نیستم فقط این رو می دونم چند تا کارگزاری روش فعال شدن کفش 190 و سقفش 500 است ولی مهم تر شفاف سازی شرکته که پیشنهاد می کنم مطالعه کنین و ویکی از کاراش تعمير و نگهداري واحد گندله سازي مجتمع فولاد مبارکه است و شرکت تعطیلی نیس

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

بسیار بسیار متشکرم
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

* در راهبرد من خرید و فروش پله ای نیست. البته ممکن است در طی روز خریدهایم را کوچک کنم یا ممکن است نتوانم کامل خرید و فروش روزم را انجام دهد و حالت پله ای بگیرد ولی کلا من پله ای کار نمی کنم. حتی اگر چند خرید در یک نماد پشت هم انجام دهم به همه به چشم خریدهایی جدا نگاه می کنم.

سلام و وقت به خیر خدمت دوستان؛

در مورد خودم و خرید و فروش پله ای...
                        باید بگویم -یعنی بپرسم- که پله چه زمانی است؟
                        پله زمانی است که ما اطمینان نداریم.
                        یعنی ما می خواهیم خرید کنیم ولی نمی دانیم الان بهترین زمان خرید است یا اینکه بازار زمان بهتری برای خرید به ما می دهد.
                        یا اینکه ما می خواهیم بفروشیم ولی نمی دانیم بهترین قیمت فروش اینجا است یا اینکه جای بهتری هم برای فروش پیدا می شود.

خوب... 1- من تلاشم این است که -در راهبرد داد و ستدی ام- بهترین نقاط را پیدا کنم.
                        2- من با آستانه زیان کار می کنم. آستانه زیانم که خورد دیگر فروش پله ای برایم معنی ندارد. همان لحظه باید خارج شوم. همین طور در مورد خرید هم آستانه هایی در مکدی و نمودار قیمت و حجم و ... دارم که هر وقت آستانه ی خرید اعلام شد همان جا زمان خریدم است.
                        3- از طرف دیگر در راهبرد داد و ستدی من این نوشته شده که (تلاش شود به این سمت حرکت کنم که) شمار نمادهای درون سبد (و شمار خرید و فروش های روزانه) تا جای ممکن بالا رود. (تا نتایج از حالت بختکی و اتکا به بخت دور و به نتایج عملکردی ام و نتایج نشان داده شده در رایانه ام نزدیک شود.)

پس در راهبرد داد و ستدی من، در باره ی آن احتمالات و عدم اطمینان در خرید و فروش، به گونه ی دیگری تصمیم گیری شده. فلذا اصلا جایی برای «پله» نیست.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                          جناب abad عزیز شما هم اطلاعات خوب و تجربه خوبی در بورس دارید، میشه شما هم نظرتون رو در مورد روشی که گفتم بگید البته اگه امکانش هست
                          سلام
                          با پوزش از تاخیر در جواب ، به نظر من :
                          1- حد ضرر مسئله ای نسبی است و رعایت ان همیشه ضروری نیست
                          2- مهمتر وسواس در خرید است
                          3- بنده دنبال یک سیستم معاملاتی هستم و روی ان کار می کنم
                          4- این سیستم بر مبنای قانون 20/80 است یعنی شناسایی عوامل مهم ( ان 20 درصد مهم )
                          5- آخرین سهمی که من شناسایی کردم فولای بود ، فولای بسته بود ، و من مدت زیادی در واچ داشتم ، برخلاف انتظار که فکر می کردم مثبت باز شود ، منفی باز شد و فشار فروش داشت من 2 پله خریدم روز بعد منفی شد ، یک پله دیگر هم اضافه کردم ، باور کنید هیچ کانالی راجع به فولای صحبت نمی کرد . در اینجا هیچ نیازی به حد ضرر نبود حتی اگر منفی های بیشتری می خورد که انها فرصت خرید بود . این تجربه من از خاهن داشتم که همینطور منفی شد و من نصف را فروختم ولی بعد رشد خوبی داشت .
                          6- در مثال فوق اگر ریزش زیاد را پیش بینی کنیم مساله دیگری است که البته کار دشواری است.
                          7- حد ضرر را من فقط در سهام رشد یافته در نظر می گیرم، مثلا الان پلاسک رسیده به قیمت حدود 90 خوب اگر خرید کنیم نیاز به حد ضرر ندارد اگر افت کرد میانگین کم می کنم .
                          7- در مسائل و اتفاقات خاص ، بحث دیگری است مثلا اگر شما سهمی در گروه روی دارید و اتفاق خاصی بیفتد ، خروج سریع لازم است .
                          8 - درود

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

عجب سوت و کور شده این جستار... دلم گرفت... در سایر جاهای سایت هم این حالت رکود وجود دارد.. :( :( :( در تلگرام هم همین است...

بازار روزه است! می فهمی؟ روزه! :d
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

دعای روز هشتم ماه رمضان
                              ================

اَللّـهُمَّ ارْزُقْنى فيهِ
                              خدايا روزيم گردان در آن (ماه)

رَحْمَةَ الاَْيْتامِ،
                              مهرورزى نسبت به يتيمان

وَاِطْعامَ الطَّعامِ،
                              و خوراندن طعام

وَاِفْشآءَ السَّلامِ،
                              و به آشكار كردن سلام

وَصُحْبَةَ الْكِرامِ،
                              و هم نشينى با كريمان

بِطَوْلِكَ

به فضل و كرمت

يا مَلْجَاَ الاْمِلينَ

اى پناه آرزومندان
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

کارهای فرعی ای که دارم می کنم - خاطرات
                                =======================

یکی دو ماهی است دارم شدید کار می کنم... ولی کارهای فرعی... یک چیزهایی در مایه های برنامه ای که برای مسابقه ی این سایت نوشتم... مثلا چندین روز است که دارم روی برنامه ای کار می کنم که با گرفتن داده های خرید و فروش هایم نمودار تغییرات دارایی ام را رسم کند... الحمد لله دیروز به خوبی رسم کرد و دیگر کار روی این برنامه تمام شد.

می گویم... می توانم این را تجاری هم بکنم ها... باید کاری کنم که به جای دریافت اطلاعات خرید و فروش های من خروجی ِ اکسل ِ رایان هم افزا (یا امثالهم) را بگیرد... البته که می آید آن را بخرد؟؟؟ و اصلا کجا و چگونه می توان آن را فروخت... ولش... تا من بیایم این کارها را انجام دهم باید دو برابر آنچه می خواهم در بیاورم هزینه (ریالی/زمانی) بکنم.

چند روز دیگر می خواهم همین گونه بکوب روی کارهای فرعی کار کنم بعد بروم سراغ کارهای اصلی... مثلا تا آخر رمضان روی این کارهای فرعی کار کنم... روی چه چیزهایی؟ مثلا روی برنامه ای که مشابه تی اس ای کلاینت نوشته ام...

برای تی اس ای کلاینتم می خواهم کتابخانه اش را بگیرم و تلاش کنم که داده ها را مستقیم از سایت تی اس ای بگیرد. (الان دارم پرونده های اکسل را دستی از سایت خودم می گیرم)
                                بعد می خواهم آمار حقیقی حقوقی ها را هم ازش استخراج کنم.
                                بعد می خواهم شاخص محمد حسین (را که پیشتر گفته بودم) بسازم.

بعد دوباره می خواهم روی این برنامه ی دارایی کار کنم... تاریخ خودکار برایش بگذارم... خروجی اش الان سی اس وی است که می خواهم اکسلش کنم... و ...

یک کار کوچولو هم روی برنامه ی مسابقه دارم... که می خواهم خودکار تر از این که هست بکنمش! ابتدا باید قسمت تاریخ خودکار پارسی را درست کنم بعد...

بعد تمام اینها که تمام شد... ان شاء الله... می خواهم بروم سراغ آمی بروکر... ابتدا حالت ایده آل را در بازه های زمانی مختلف به دست بیاورم... تا ببینم واقعا سود در چه بازه ی زمانی ای است... (خودم الان حدس می زنم بازه ی زمانی کوتاه مدت و زیگزاگ های مثلا 5 درصدی بهتر از همه است...) بعد هم بروم سراغ نشانگر بخت و کارهایی که قبلا داشتم انجام می دادم...

با خودم می گویم این همه زمان گذاشتن روی کارهای فرعی درست است اصلا؟؟؟ ولی از طرف دیگر می دانم که کار را نصفه رها کردن بدترین کار است... یا نباید شروعش می کردم... یا اینکه همان اوایل باید قید کار را می زدم... یا حالا که آغازش کردم باید تا انتها بروم... وگرنه وقتی که هزینه کرده ام بی اجر می شود...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X