کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

فاذر را که با آستانه زیان نتوانسته بودم بفروشم امروز می خواستم بخرم (اضافه کنم.) البته وقتی به 2920 رسید در 2930 ریال سفارش گذاشتم که انگار دیگر به سفارش من نمی رسد...

===============

خیلی از نمادها دارند کف سازی می کنند. خیلی عالی است.

===============

آرمان هم آستانه زیانم را شکست. گذاشته ام برای فروش. البته در قیمت مناسب. ببینم بدون زیان می توانم بیایم بیرون یا با زیان مجبورم بیایم بیرون.

==============

اینکه من می گویم در خیلی از نمادها (اصلا در کلیت بازار) در حال کف سازی است به این معنی نیست که همین جا ها کف است! یعنی اوضاع کلی دارد جوری می شود که امید است در آینده ی نزدیک کف بسازد و برود بالا.
    ولی ای بسا همین جا یک باره دو تا افت 3 - 4 درصدی دیگر بکند! که فاجعه است!
    باز هم باید اندکی صبر کرد و البته دست به ماشه بود. /:.ph34r-smiley.:/ شاید گشایش این مشکل به دستان توانمند خساپا و وبصادر باشد! ;)

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      فاذر را که با آستانه زیان نتوانسته بودم بفروشم امروز می خواستم بخرم (اضافه کنم.) البته وقتی به 2920 رسید در 2930 ریال سفارش گذاشتم که انگار دیگر به سفارش من نمی رسد...

===============

خیلی از نمادها دارند کف سازی می کنند. خیلی عالی است.

===============

آرمان هم آستانه زیانم را شکست. گذاشته ام برای فروش. البته در قیمت مناسب. ببینم بدون زیان می توانم بیایم بیرون یا با زیان مجبورم بیایم بیرون.

==============

اینکه من می گویم در خیلی از نمادها (اصلا در کلیت بازار) در حال کف سازی است به این معنی نیست که همین جا ها کف است! یعنی اوضاع کلی دارد جوری می شود که امید است در
      آینده ی نزدیک کف بسازد و برود بالا.
      ولی ای بسا همین جا یک باره دو تا افت 3 - 4 درصدی دیگر بکند! که فاجعه است!
      باز هم باید اندکی صبر کرد و البته دست به ماشه بود. /:.ph34r-smiley.:/ شاید گشایش این مشکل به دستان توانمند خساپا و وبصادر باشد! ;)

یک جور صحبت می کنم انگار کاملا نقدم! نخیر! پیشتر یک عالم نقد شدم ولی نمی توانم نقد بمانم... مقدار زیادی از آن چه نقد کرده بودم را آرمان خریده ام... باقی اش را هم به خاطر اینکه این یکی دو روزه اینترنتم قطع بود و در بازار نبودم چیزی نخریدم! ;) و همین امروز هم با آن چند تا سفارش خرید گذاشتم که البته به قیمت سفارش نرسید...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

از وقتی سایت انتخاب به سازمان بورس گیر داده، دیگر عمو بلوکچی انگار تعطیل کرده رفته! laughingsmiley عمو شاخص ساز هم پیدایش نیست... دلم برایش تنگ شده... /.:blushsmiley:./
        البته شاید باز هم دارند بلوک می زنند... چون همه ی نمادها منفی بودند... ولی شاخص همه اش 130 تا منفی خورد...
        به هر حال...

=================

بعدا یک تصویر برایتان قرار بدهم ببینید این عمو شاخص ساز چقدر فعال بوده! بعد چقدر هم حرفه ای!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

مقایسه ی شاخص کل و شاخص قیمت
          =================

تصویر بالا چیست؟
          سبز شاخص قیمت است و آن آبی (تر) شاخص کل.
          (قرمز هم نسبت همگرایی اینها است که مهم نیست.)

شاخص کل طوری طراحی شده که به شرکت های بزرگ مربوط شود و تقریبا بی ربط باشد نسبت به عمومیت بازار.

ببینید چقدر با هم شباهت و تفاوت دارند!
          شباهت در شکل های جزئی و ریز موج ها و قیافه ی موج های اصلی.
          تفاوت در اندازه ها!

خوب که دقت کنید می بینید شاخص قیمت از ابتدای سال 95 بیش از 60 درصد ریزش داشته!!! و حتی شاخص از متوسط سال 94 هم کمتر شده!!! در حالی که شاخص کل تقریبا هیچ ریزشی نداشته! و بالای 70 هزار واحد است. /:.ohno-smiley.:/
          این یعنی چه؟ یعنی اینکه عموم مردم 60 درصد نسبت به ابتدای سال 95 زیان کرده اند ولی شاخص کل چیز دیگری نشان می دهد.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

همگرایی شاخص کل و شاخص قیمت 50 شرکت بزرگتر
            ============================

حالا این را ببینید:

شاخص کل دقیقا مشابه شاخص 50 شرکت بزرگتر رفتار کرده! (البته حتی اینجا هم باز یک مقدار جلو زده!)

پس معلوم می شود که شاخص کل در حقیقت شاخص کل نیست و (با فرمولی که برایش نوشته اند) در واقع همان شاخص 50 شرکت برتر است.

و با کنترل این چند نماد و بالا نگه داشتن اینها عملا شاخص را برده اند بالا.

کل بازار 60 درصد افت ولی شاخص همچنان در اوج!
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

حالا چند وقت دیگر من شاخص خودم را معرفی خواهم کرد ان شاء الله (که شاخص ساده ی وزنی ِ بدون بلوک است)، آن وقت دقیق تر مشخص می شود. (چون در همین شاخص قیمت هم معلوم نیست چگونه محاسباتی وارد شده است... ای بسا وضع از این هم بدتر باشد.)

=============

نتیجه ی اخلاقی: /:.ph34r-smiley.:/
              ته جیبتان را نگاه کنید ببینید نسبت به اوج سال 95 (که همان ابتدای سال 95 است) و متوسط سال 94 چند چندید!؟
              اگر توانسته اید پولهایتان را در حد دو سال پیش نگه دارید، یا اگر نسبت به 13950101 کمتر از
              60 درصد زیان کرده اید خوشحال باشید!!! چون از عمومیت بازار جلو هستید! :.thumbsupsmileyanim /:.coolsmiley02:./
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بعدا یک تصویر برایتان قرار بدهم ببینید این عمو شاخص ساز چقدر فعال بوده! بعد چقدر هم حرفه ای!

میزان فعالیت را عرض کردم ولی حرفه ای بودنش را نگفتم.

حرفه ای بودنش به این است که اگر نگاه کنید می بینید قیافه ی جزئیات شاخص کل خیلی شبیه شاخص قیمت است.

و از این نکته مهمتر اینکه اگر شاخص های دیگر -غیر از شاخص قیمت- مانند شاخص بازار اول و بازار دوم و فرابورس را نگاه کنید می بینید آنها هم خیلی زیبا دست کاری شده اند و شباهت زیادی به شاخص کل دارند! چرا؟ به خاطر اینکه بلوک ها به صورت یکنواخت! در همه ی آنها توزیع شده! /:.mellowsmiley.:/ یعنی عمو شاخص باز این کاره است! حرفه ای ِ کار است!
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                  عضو فعال
                  • Nov 2015
                  • 7516

سلام آیا شاخص قیمت هم وزن برای بررسی بهتر نیست ؟؟
                  Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                  تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام؛
                    من دقیقا نمی دانم فرمول این شاخص هم وزن چگونه نوشته شده است. (البته بقیه را هم نمی دانم! ;) ولی می توانم حدس بزنم.)
                    این شاخص هم وزن اصلا شبیه هیچ کدام نست.
                    اصلا شاخص عجیبی است!
                    شاخص هم وزن نسبت به اوج سال 95 (در 13950101) بیش از 60 درصد رشد داشته!!!!!!!! یعنی هر جور فکر می کنم عقلم قد نمی دهد چگونه ممکن است از اوج سال 95 ، عمومیت بازار 60 درصد رشد کرده باشند!؟؟؟ :O /:.ohno-smiley.:/ )

تصویر زیر مقایسه ی شاخص قیمت (آبی) و شاخص قیمت هم وزن (سبز) است:

یعنی اگر میانگین متحرک در این شاخص گرفته شده بود باید هیچ گوشه ی تیزی در نمودار نمی داشتیم... پس میانگین نگرفته اند...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

فردا سه مجمع خوب است...

ختوقا گروه صنعتي قطعات اتومبيل ايران

سالیانه

1396/03/30 سه شنبه 10:00 تهران - کيلومتر 10جاده مخصوص کرج ، بعد از سه راه پارس خودرو (شرکت محورسازان ايران خودرو)
                      مداران
                      داده پردازي ايران

سالیانه

1396/03/30 سه شنبه 10:00 هتل انقلاب تهران واقع در خيابان طالقاني، بين ولي عصر و حافظ، شماره 50
                      شفارس صنايع شيميايي فارس

سالیانه
                      انتخاب 1396/03/30 سه شنبه 14:00 تهران – خيابان وليعصر- بالاتر از جام جم- نرسيده به چهارراه پارک وي- جنب سوپر استار- مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش

ولی گمان نکنم بروم... تو این ماه رمضان چند بار رفتم مجمع دیگر در طی آن روز هیچ کاری نتوانستم انجام بدهم... همان روز که چه عرض کنم... گمان کنم تا یک روز، یک روز و نیم بعدش هم باز افتاده بودم... هر بار رفتم مجمع 2 کیلو حدودا ازم کم شد! :d شوخی هم نمی کنم! اول ماه رمضان 109 کیلو بودم الان 100 - 101 کیلو هستم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

از وحید کشمیری در باره ی بلوک 6 میلیونی امروز فارس:

5 میلیون سهم میچینید رو +2 یه رنج میزنید تا +2 و یک کد به کد ساده انجام میشه .....از این جیب به اون جیب ......شاخص 33 واحد + میشه ???
                        این دستکاری قیمتی نیست اسمش چیه ؟؟ اون وقت شما میخوای با دستکاری قیمتی مبارزه کنی ؟؟
                        هر چه بگندد نمکش میزنند ....وای به روزی که بگندد نمک ???
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

سلام؛
                          من دقیقا نمی دانم فرمول این شاخص هم وزن چگونه نوشته شده است. (البته بقیه را هم نمی دانم! ;) ولی می توانم حدس بزنم.)
                          این شاخص هم وزن اصلا شبیه هیچ کدام نست.
                          اصلا شاخص عجیبی است!
                          شاخص هم وزن نسبت به اوج سال 95 (در 13950101) بیش از 60 درصد رشد داشته!!!!!!!! یعنی هر جور فکر می کنم عقلم قد نمی دهد چگونه ممکن است از اوج سال 95 ، عمومیت بازار 60 درصد رشد کرده باشند!؟؟؟ :O /:.ohno-smiley.:/ )

تصویر زیر مقایسه ی شاخص قیمت (آبی) و شاخص قیمت هم وزن (سبز) است:

یعنی اگر میانگین متحرک در این شاخص گرفته شده بود باید هیچ گوشه ی تیزی در نمودار نمی داشتیم... پس میانگین نگرفته اند...
                          سلام
                          در شاخص هم وزن کوچک و بزرگی شرکت ها ملاک نیست و وزن شرکت ها یکسان است.
                          بلوک که زده می شود تاثیر زیادی بر هم وزن ندارد.
                          این شاخص با کاهش فعلی به اوج 95 داره نزدیک میشه ، به نظر منطقی باشه ، مثلا اخیرا 50 درصد گروه قند بالا رفت ولی در سایر گروه ها کاهش داشتیم. درود
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

احسنت.
                            سخن شما به جا است. این شاخص تاثیر کمتری هم از بلوک زنی می پذیرد.
                            ولی رشد شاخص از سال گذشته برای من قابل درک نیست. آن هم به این میزان!
                            ما خودمان دوستانمان را در اینترنت یا در مجامع مداوم می بینیم و در حال و احوال ها به رشد و افت سبدهایمان هم اشاره می کنیم... و از ناله ها و فغان ها معلوم است که عمومیت بازار که سهل است... افراد خبره هم این قدر سود نکرده اند!
                            یادم می آید خود شما می گفتید از معدود کسانی هستید که توانسته اید پولتان را ثابت نگه دارید بلکه یک مقدار کم هم در سود باشید.

یعنی هر جور حساب می کنم می بینم این رشد غیر منطقی است.
                            حالا اصلا بیان احوال انسان ها به کنار... وقتی نمودار قیمت های شرکت های مختلف را (که در ذهن دارم) هم بررسی می کنم باز می بینم عمومیت آنها از اوج سال 94 و 95 نه تنها رشد نکرده اند بلکه افت داشته اند. (دیگر این نمودار ها نه مانند انسان ها هستند که دچار اشتباه احساسی شوند و نه مانند شاخص کل فرمول دارند... واقعی اند.)

یک حدس می توانم بزنم ولی زیاد خودم موجه نمی دانمش: اینکه امکان دارد این شاخص تحت تاثیر ورود شرکت های جدید به بازار رشد کرده باشد. یعنی با اضافه شدن یک شرکت جدید این شاخص رشد کرده باشد...

به هر حال... در کل... شاخص کل هم وزن از سال 94 تا اکنون دو برابر شده! (حتی اگر اوج سال 94 را در نگر بگیریم) و من بعید می دانم 100 میلیون ریال یک نفر به صورت متوسط در این دو سال 200 میلیون ریال شده باشد! /:.mellowsmiley.:/ (به صورت متوسط! یعنی خیلی ها که کار درست بوده اند باید سرمایه شان 4 برابر شده باشد و آنها که ضعیف هم هستند دست کم باید 20-30 درصد سود کرده باشند!!!!!)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

به هر حال...
                              ان شاء الله من به زودی روی شاخص خودم (شاخص محمد حسین) کار خواهم کرد و یک چیز خیلی ساده و شسته رفته ایجاد خواهم کرد که بازدهی کل بازار دستمان بیاید. (و نیز حال و احوال و جو بازار)
                              به این سازمان بورس و شاخص هایش و به این دولت و تدبیرهایش امیدی نیست.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7516

به هر حال...
                                ان شاء الله من به زودی روی شاخص خودم (شاخص محمد حسین) کار خواهم کرد و یک چیز خیلی ساده و شسته رفته ایجاد خواهم کرد که بازدهی کل بازار دستمان بیاید. (و نیز حال و احوال و جو بازار)
                                به این سازمان بورس و شاخص هایش و به این دولت و تدبیرهایش امیدی نیست.
                                یک شاخص دیگر هم بررسی کردم
                                شاخص قیمت وزنی ارزشی است ، این شاخص به نظر واقعی تر است
                                از اوج 92 تا کنون شاخص تقزیبا نصف شده است
                                و از اوج 95 تقریلا 15 درصد کمتر شده است.

نظر

در حال کار...
                                X