کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • gholamk
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 520

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    رضا جان، سلام، ببخشید میان گفتگویتان وارد می شوم. ولی این ایچیمیکو را من مدتی بالا پایین کردم دیدم هیچ چیز خاصی ندارد و نتایجش هم دارای احتمال بالایی نیست. (حالا اگر شما احیانا الان یا در آینده ازش نتیجه ای گرفتی بگو ما هم دوباره بررسی اش کنیم.)
    اختیار داری آقا محمد حسین عزیز
    اینجا کارگاه شماست و شما صاحب اختیازی
    منم در مورد ابر ایچیموکو خیلی مطلب و ویدیو گوش دادم اما به چیز ب درد بخوری نرسیدم مگر تو مواقع خیلی کم که اونم میشه ندیده گرفت. ابر ایچیموکو بیشتر برای بازار جهانی (فارکس) به درد میخوره.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

ممنونم جناب رضا؛

=============

ای بابا... این اینترنتم مشکل دارد... این سایت های tradingview و investing هم شده برایم درد سر... سه ساعت است گذاشته ام سایت ها بیایند بالا! (بیشتر دارند بالا می آورند تا اینکه بالا بیایند.... /:.weirdsmiley.:/ ) پس من تا اینها بالا بیایند یک مقدار از نوشته های کانال کامودیتی را در مورد مس قرار دهم...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سیمانی ها
        ======

ستران را گفته بودیم عالی است. این را الان گفتیم جالب نیست... ستران هم که خودش یک پا شاخص ساز است! پس چه؟
        به احتمال قوی سناریو این گونه پیش می رود که ستران به کف می رسد و مدتی در همان کف بازی می کند تا دوستان هم آماده ی رشد شوند!
        با سلام
        در ستران از یک ماه پیش حدود 96.2.17 جریان پولی به سهم صعودی بوده است .
        این یعنی عده ای آرام در حال جمع کردن هستند.
        احتمال کاهش قیمت کم است . یا جزئی است ، و یا تصنعی برای جمع کردن بیشتر سهم خواهد بود.
        و این یعنی در گروه سیمان خبری است
        البته کماکان من بر روی سدور تاکید دارم.
        و اگر سدور افت کرد ، و نقد بودم اضاف خواهم کرد.
        یعنی ستران را می بینم و به سدور مطمئن می شوم .
        قیمت ستران 202
        قیمت سدور 102
        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/06/09, 21:46.
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

مس - اخبار و بررسی بنیادی
          ===============

نوشته ها به ترتیب از جدید ترین به سمت قدیمی ترین مرتب شده:

#مس↖️ 2%+?مصرف چین معادل 45% تولید جهانی این فلز بوده و رشد واردات چین خبر خوبی برای این زنجیره است ? آمار دیروز گمرک چین نشان از واردات 390 هزار تنی کاتد در ماه MAY داشته که از رشد 30%+↖️ ماهانه برخوردار است! ... در مقابل فشار افت تولید ناشی از اعتصاب معدن گراسبرگ اندونزی و اسکوندیدا در شیلی قابل حس بوده و باعث شده واردات چینی ها 15%-? کم شود

?بدنبال این خبر، موجودی مس در انباهای LME دیروز 7875 تن? و در شانگهای 576 تن دیگر? کاهش یافت که همزمان با تداوم برف و بارندگی در معادن مس شیلی، بر شتاب رشد قیمت افزود?

ANZ Research ? "Base metals were broadly higher after the better-than-expected Chinese commodity trade data. Copper imports rose 30%? month-on-month to 390,000 tonnes, reversing a declining trend that emerged earlier this year"

#مس توقف فعالیت معادن مس شیلی ناشی از برف و باران (جمعا 10% عرضه دنیا) ...تداوم وضعیت میتواند عامل تقویت بازار شود! روند موجودی انبارهای LME نیز مجددا نزولی و کاهش ماهانه 17%- دارد
          #مس↖️ تحت فشار کاهش تقاضای واردات چین در 4 ماه ابتدای امسال بوده و چینی ها علاقه مند به واردات کنسانتره و قراضه مس هستند... با این وجود، تغییرات آب و هوایی و اعتصابات میتواند عامل تقویت قیمت در طی سال شود

?در نیم کره جنوبی فعلا زمستان و فصل برف و باران بوده و این عامل باعث شد تا از دیروز 10% ظرفیت تولید مس دنیا در شیلی از مدار خارج شود!

BREAKING NEWS?Codelco, BHP, Antofagasta shut Chile copper mines as severe weather hits northern region... Total production at the named mines comes to at least 2 million tonnes of copper in concentrate, equating to 10% of world production

NZ Research?"The Chile Mining Assn, the world’s biggest copper producer reported a pick-up in copper exports in May. However, it still expects the market to move back into deficit this year,"

این عمل همزمان با تداوم موجودی مس در انبارهای LME به میزان 5350 تن در روز گذشته، فعلا عامل تقویت قیمت مس میباشد که به مرور زمان تا پایان سال، منجر به تقویت قیمتها میشود
          #تولید: عملکرد شرکتهای بزرگ معدن و صنایع معدنی ایران در اردیبهشت 96 را بروز آوری کرده ایم
          .
          .
          .
          وضعیت مس نیز با توجه به رشد کنسانتره، مطلوب بوده و میتواند در ماههای آینده تولید کاتد افزایش مطلوب داشته باشد
          .
          .
          .
          #مس
          کنسانتره 9%+⬆️
          کاتد مس 22%-?
          مولیبدن 24%+⬆️
          #مس ↙️ معاملات امروز بازار چین در تداوم روند هفته گذشته شاهد افت قیمت 15$ است... نگرانی از کاهش تقاضای چین با توجه به افت واردات 4 ماهه آن کشور از عوامل اصلی میباشد که باعث شده تا تجار از خرید و انبارکردن این فلز خودداری کنند... با اینحال چشم انداز قیمت این فلز روشن و مثبت است
          Metal Bulletin ?"We maintain our cautious short-term view and still see copper as vulnerable to downside pressure in the short-to-medium term as lacklustre data from China and subdued premiums continue to overshadow price sentiment"?... "However, further supply disruptions at the Grasberg mine and the far slower pace of mine production globally suggest the fundamentals should gradually tighten towards the end of the year, supporting prices over the longer term? @Commodities
          #مس↙️ تغییر اشتهای چین از فلز کاتد به کنسانتره همچنان بر بازار سایه افکنده و کاهش هفتگی 4.1%-?موجودی انبارهای LME نیز نتوانسته به رشد قیمتها کمک کند... مس از طرف دیگر وابستگی شدیدی به قیمت نفت داشته و آن ناحیه تحت فشار است... البته موسسات مالی بعضا نسبت به دورنمای این فلز بسیار مثبت هستند و اعتقاد دارند کمبود کنسانتره مس در بازار بزودی عامل تحریک قیمتها میشود
          #مس⬅️ بازار تحت تاثیر تداوم اعتصاب معدن گراسبرگ اندونزی بوده، لکن فشار افت واردات کاتد چین مانع تحریک قیمتها شده است... موجودی انبارهای مس LME امروز 3450 تن ?دیگر کاهش یافت و به 315 هزار تن رسید

INTL FCStone?"Strikes or supply disruptions typically give Copper prices an initial boost but, shortly thereafter, gains are whittled away, sometimes to levels at or below the point where the strike started
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
            با سلام
            احتمال کاهش قیمت کم است . یا جزئی است ، و یا تصنعی برای جمع کردن بیشتر سهم خواهد بود.
            قیمت ستران 202
            قیمت سدور 102
            یا سخوز را نگاه کنید دقیقا از 96.2.20 در حدود قیمت 300 تومان پول وارد سهم شده و در همین حدود 300 تومان سهم را دارن جمع می کنن.
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

با سلام
              قیمت ستران 202
              قیمت سدور 102
              خبر دارید سدور بسته برای مجمع؟
              خیلی زمان خوبی بست.
              نمی دانم تهران هستید یا شهرستان یا اگر تهران هستید شرکت می کنید یا نه؟ (خضورا)
              بنده اگر شد و رفتم و خبری به گوشم رسید حتما می آیم خدمتتان عرض می کنم... (البته زمانش خیلی بد است... شنبه اول وقت می خواهم سفارش وارد سامانه معاملات برخط کنم. این هم لامذهب همان ساعت 9 تازه شروع می شود...)

__نماد__ __نام_شرکت___ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش سرمایه انتخاب اعضای هئیت مدیره تاریخ_مجمع __روز_هفته__ ساعت ____________مکان_برگزاری_مجمع___________
              وسنا(رسنا) سرمايه گذاري نيروگاهي ايران- سنا 1396/03/18 پنج شنبه 09:00 دفتر مرکزي شرکت واقع در خيابان خرمشهر- خيابان گلشن- نبش کوچه گلزار- پلاک 2
              وسنا(رسنا) سرمايه گذاري نيروگاهي ايران- سنا 1396/03/18 پنج شنبه 09:30 دفتر مرکزي شرکت واقع در خيابان خرمشهر- خيابان گلشن- نبش خيابان گلزار- پلاک 2
              شکربن کربن ايران سالیانه انتخاب 1396/03/18 پنج شنبه 10:00 سالن تلاش مجموعه فرهنگي وزارت کار و امور اجتماعي واقع در خيابان وليعصر بالاتر از جام جم نرسيده به تقاطع شهيد چمران
              سدور
              سيمان دورود سالیانه 1396/03/20 شنبه 09:00 سالن کاسپين مرکز همايش هاي بين المللي پژوهشگاه صنعت نفت به نشاني تهران بلوار غربي ورزشگاه آزادي .
              غنوش نوش مازندران سالیانه 1396/03/20 شنبه 09:00 تهران -ميدان آرژانتين -خيابان وزراء-خيابان هفدهم (شفق)-پلاک 20 طبقه همکف
              سيدکو
              سرمايه گذاري و توسعه صنايع سيمان سالیانه
              انتخاب 1396/03/20 شنبه 09:30 تهران - خيابان وليعصر - نرسيده به چهار راه شهيد چمران (پارک وي) - مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

امکان رفتن به مجمع ندارم
                من تهران نیستم قبلا حدود 8 سال تهران بودم
                اگر شما رفتید ممنون ، اطلاعات بزارید خیلی مفید است.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

جناب علیرضا، اگر اینجا را می خوانید، واقعا تشکر می کنم که سبد ها را علاوه بر اینکه تایید می فرمایید تنظیم هم می کنید تا برای خواندن رایانه مناسب شود.
                  بسیار سپاسگذارم @};- @};- @};- @};- /:.Heart.:/
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

یا سخوز را نگاه کنید دقیقا از 96.2.20 در حدود قیمت 300 تومان پول وارد سهم شده و در همین حدود 300 تومان سهم را دارن جمع می کنن.
                    بابت اطلاعات ارزشمند خیلی خیلی خیلی تشکر می کنم. ان شاء الله من هم از دو سه روز دیگر به مدت کمتر از یک ماه قصد دارم روی جریان های ورود و خروج قدرت کار کنم. (نرم افزاری البته)

=================

برد تیم ملی والیبال را به تمام دوستان هم کارگاهی تبریک عرض می کنم.

:.thumbsupsmileyanim
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

روی
                      ===

البته پیشبینی محکم نیست. بیشتر نامعلوم است. پیش تر هم بررسی داشته ام از این نماد در این سایت که نمی دانم چه شده.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

مس
                        ===

هنوز زمانش نشده.

(این سایت بورسی هم که ماشاء الله هر چه ما عکس می گذاریم از بین می برد... قبلا فقط عکس هایی که در داخل خود آپلودسنتر سایت بارگذاری می کردم از بین می رفت... الان عکس هایی که از سایت vgy.com هم می گذارم خود به خود بعد از یک ساعت می پرد!)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یکی از دوستان می گفت با MFI خیلی راحت می شود جریان ورود و خروج پولی به نماد را شناسایی کرد...
                          این هم دقیقا مانند ایچیمیکو... ما که هر چه بالا پایینش کردیم به نتیجه ی درست و حسابی ای نرسیدیم! Volume Oscillator و مکدی از قیمت و حتی چیکن و کلا هر چه در ارتباط با حجم است از این خیلی بهتر است (تا آنجا که من دیده ام).
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سـ د و ر - گزارش مجمع
                            ==========

سلام.
                            لطفا از این مطالب بنده نقل قول نفرمایید و کپی برداری هم نفرمایید. متشکرم.

خبر کوتاه مدت خاصی نبود.
                            سفته باز یا نماینده ی کارگزاری خاصی را هم در مجمع ندیدم.

نکات:
                            1. مشکل فروش ندارند. (هر چقدر تولید می کنند می فروشند... البته وسط کار به واسطه ی پرسش نماینده ی سازمان بورس گندش درآمد که همه را نسیه می فروشند! laughingsmiley ولی کاچی به از هیچ چیز!)
                            2. امسال از زیان دهی در می آیند و به سود دهی می رسند.
                            3. البته زیان انباشته آن قدر زیاد است که امسال به مرز اصل 141 رسیده اند! (بدهی نیمی از دارایی اگر اشتباه نکنم) اگر امسال افزایش سرمایه بدهند مقداری از آن دور می شوند.
                            4. تا بهمن 96 فرصت دارند که بخش دوم افزایش سرمایه ای که پیشتر تصویب کرده بودند و دو سال مهلت داشت را انجام دهند. از محل آورده نقدی!
                            5. سد بختیاری دارد زده می شود که از سال 97 تا چند سال شروع به بلعیدن سیمان می کند. (پس اثرش باید در سال 96 نمایان شود! ولی از طرف دیگر شرکت مشکل فروش ندارد! مشکل جای دیگری است!)
                            6. مشکل شرکت یکی فرسودگی آن است که سه خطش به ترتیب 60 و 50 و 40 سال سن دارند.
                            7. یک مقدار تعمیرات اساسی دارد انجام می شود. که یک کوچولو ظرفیت را هم بالا می برد.
                            8. مشکل دیگر که باعث هزینه ی تمام شده ی بالا می شود پرسنل زیاد است! به طوری که 52 درصد هزینه را شامل می شود!!!
                            9. در کل هر کیسه سیمان 113 هزار تومان تمام می شود!!! :O پس وقتی شرایط رقابتی بشود نمی توانند سود بسازند.
                            10. الان برعکس باقی کارخانه ها که 70 درصد کار می کنند سـ د و ر 90 درصد دارد کار می کند! (فکر کنم یک حرف چرتی زدند جناب خلفـــبری! حتما خط یک که خوابیده را حساب نکردند. وگرنه همان سهامدار عمده یعنی سفارس اصلا به کسی اجازه نمی دهد بالای 70 درصد کار کند!)
                            11. شرکت کلی بدهی دارد که به خاطر همان امسال چندین ماه گازش را قطع کرده بودند!
                            12. ماهی 20 میلیارد ریال پول برق و گاز می دهند و 400 میلیارد ریال هم بدهی به همین ها دارند.
                            13. ماهی 70 میلون ریال هزینه ی هر پرسنل می شود!!! (من نمی دانم چجوری حساب می کنند... 70 میلیون ریال خیلی است!)
                            14. پارسال 100 نفر را بازخرید کرده اند و امسال هم 60 نفر را می خواهند بازخرید کنند.
                            15. اینها در لوله بهراد 10 درصد سهام دارند که به واسطه ی طلب 220 میلیارد ریالی که از فارسیست دورود دیگر سهامدار آنجا دارند به احتمال بسیار قوی (بعد از تصویب در سفارس) به جای طلب، 10 درصد دیگر هم به آنها می دهند و لوله بهراد شرکت بدی هم نیست.
                            16. صحبت از یک فاز 4 هم هست (طرح توسعه) . که با توجه به نوع صحبت های مدیر عامل به نگر می رسد بیشتر حرف باشد! و بسیار بسیار از واقعیت دور است... البته با توجه به سد بختیاری به نگرم می رسد اگر اعتبار به دستشان برسد دنبالش می کنند.
                            17. برای تامین اعتبار فاز 4 با بانک صنعت و معدن صحبت هایی شده است و بانک از آنها خواسته دوباره طرح توجیهی شان را برای آنها ارسال کنند.
                            18. یکی دیگر از دلایل گران شدن هر کیسه سیمان فناوری پایین خطوط می باشد. که باعث می شود برق و گاز زیادی خرج شود.
                            19. یکی از مزیت های شرکت اتصال به سیستم ریلی است که این سیستم ریلی تا نزدیکی سد بختیاری هم رفته! (عملا اگر سد بختیاری زده بشود بهترین کارخانه برای تامین سیمان آنجا همین س د و ر است.)
                            20. شرکت دقیقا وسط شهر است! برای همین از طرف محیط زیست تحت فشار است. (و این هم یک دلیلی برای فاز چهار است.)
                            21. شرکت یک چند تا ملک کوچک را آگهی کرده برای فروش: دفتر فارسیست و باشگاه و چند تا دفتر کوچک
                            22. مشتری از عراق هم دارند... ولی از مشتری داخل کشور بدتر می خرد برای همین دلیلی برای صادرات نیست.
                            23. سود سهام چندین سال است که پرداخت نشده. حتی سهامداران خرد!

یا علی @};-
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/06/10, 22:09.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بررسی بنیادی س د و ر (ادامه ی ارسال پیشین)
                              ============

با توجه به صحبت های بالا به احتمال قوی این رشد قیمتی و البته بهتر است بگوییم این عدم افت، منطقی بوده. و می تواند پیش درآمدی برای سد بختیاری باشد.
                              شرکت دو تا معزل بزرگ دارد: پرسنل زیاد (که یک جورهایی نمی تواند آنها را سریع هم بازخرید کند... چرا؟ چون 400 میلیارد ریال الان به دولت (از طریق آب و برق و گاز و ...) بدهی دارد و عملا آنها برای شرکت حکم وام بدون بهره دارد که یک جور گرو کشی هم حساب می شود! یعنی یک جورهایی نانوشته (از طرف امام جمعه و استانداری و ...) به شرکت گفته اند تو استخدام هایت را حفظ کن... از آن طرف از این وام بی بهره هم حالا استفاده کن...
                              از آن طرف هم معزل دیگر فرسودگی کارخانه است! به گونه ای که الان کارخانه کلی هر ماه باید پول برق و گاز بدهد و اصلا نمی تواند رقابت کند...

هر دو تای این مشکلات با یک راهکار خیلی عالی برطرف می شود!
                              فاز چهار

این فاز چهار علاوه بر دو مشکل فوق مشکل محیط زیست و آلودگی را نیز برطرف می کند...
                              پرسنل می توانند بدون استخدام و بدون بازخرید به آنجا منتقل شوند...
                              فناوری جدید هم باعث می شود قیمت ها عالی شود، سود روی هر کسیه افزایش عالی داشته باشد و شرکت بتواند با شرکت های نویی مانند سامان و نهاوند رقابت کند...
                              از طرف دیگر سد بختیاری هم هست تا هر چه س د و ر تولید می کند را ببلعد... یعنی طرح توسعه توجیه دارد!
                              ولی ولی ولی!
                              مشکل پول است! نقدینگی شرکت الان منفی است! نه تنها پولی برای طرح توسعه کنار گذاشته نشده... بلکه همین الان کلی بدهی وجود دارد که در اولین فرصت (هنگامی که پول به دست شرکت برسد) باید آنها را برگرداند... از طرف دیگر پرسنل هم اگر قرار باشد بازخرید شوند باید پول باشد!
                              یک افزایش سرمایه از محل آورده نقدی هست... ولی ارزش ندارد! عملا همین پولهایی که سهامدار عمده و سایر سهامداران از شرکت (بابت سود سنوات گذشــــــــــــته!) طلب دارند می شود افزایش سرمایه! تازه شاید کل طلب را هم پوشش ندهد!
                              پس چه؟؟؟
                              شاید کج دار و مریز مشکلات را کاهش دادن و بعد رساندن شرکت به مرحله ای که بتواند یک افزایش سرمایه بدهد بد نباشد... شاید بهبود وضع کشور بتواند کاری کند... شاید هم همین جوری بانک صنعت و معدن وام بدهد و فاز 4 بدون ربط به کل شرکت پیش برود...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7516

با سلام تشکر از گزارش خوب شما در مود سدور می دانید که تقریبا اکثر شرکت های سیمانی دارای معضل و مشکلات هستند ، مثلا سشرق که قبلا من بررسی داشتم . مشکلاتش بیشتر از سدور هم بود. که افزایش سرمایه صدرصدی داد. و مقداری پول به کارخانه تزریق شد. حالا اگر مقایسه کنید سشرق و سدور هم قیمت هستند یعنی یا سشرق باید افت کند یا سدور افزایش قیمت داشته باشه ، به نظرم یه جایی داره بازار اشتباه می کنه ، و این اشتباه بزودی جبران میشه . امید وار و صبر می کنیم
                                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/06/10, 23:44.

نظر

در حال کار...
                                X