کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز اول صبحی ناظر بازار چقدر پیام داده!
های وب شاید همین اوایل صبح بتواند یک صف خرید به خودش ببیند که زمان خوبی است برای رد کردن...
ریشمک با توجه به اینکه دامنه اش شده 10 درصد و حرف از بازارگردانی شده احتمالا فردا متعادل شود... (البته نه دستوری مانند های وب!)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
جناب mhjboursy اگه ممکنه یه بررسی نموداری از بشهاب هم داشته باشید
سلام
محمد حسین هستم.
اکنون وقت بازار است اگر خواستید دقیق تر بررسی کنم شب دوباره بفرمایید.
در حال کف سازی است و به نگر می رسد اواخر اصلاح است ولی اینکه انتهای اصلاح همین 5120 ریال امروز بوده یا 4900 یا 4500 ریال دقیق مشخص نیست.
پس از آن یک رشد خوب دست کم 10-20 درصدی احتمالا خواهیم داشت. (دست کم تا 6000 - 6500 ریال)
(اکنون که دارم فکر می کنم می بینم 5120 ریال امروز بعید است کف بوده باشد... و احتمالا سه روز دیگر طول می کشد تا بخواهد خودش را جمع کند...)
های وب را چسبانده اند به صفر درصد. نه مثبت و نه منفی!
اگر بتوانند مدتی همین جور نگه دارند برای کل بازار خیلی خوب است. ولی اگر مثبت منفی های شدید به آن بدهند باعث بیدار شدن انگیزه های سفته بازانه فعالین بورسی می شود.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
شخصی از امروز تا 10 سال آینده، در ابتدای هر سال مبلغ 1000000 تومان را در حسابی که 9 درصد سود مرکب سالانه دارد، سرمایهگذاری میکند. این فرد در ابتدای سال دهم، حدودا چه مبلغی در حساب خود خواهد داشت؟(راهنمایی: میتوانید از روش محاسبه ارزش آتی اقساط مساوی استفاده نمایید.)
:-/
خوب... والا... ما حساب کردیم 1.09 به قوه ی 10 می شود 2.36
به قوه 9 هم می شود 2.17
به هر حال هیچ کدام از آن اعداد و ارقامی که درون گزینه ها به عنوان پاسخ قرار داده شده نیست... (گزینه ها:13-15-16-17)
1- های وب خدا را شکر کوچک شده
2- ریشمک چقدر بزرگ شده! به هیچ وجه حدسش را هم نمی زدم! فردا برای این نماد خیلی مهم است.
3- بزرگ شدن نمادهای عرضه اولیه احتمالا به خاطر کوچک شدن سایر نمادها است! یعنی بازار کوچک شده است.
4- بالاخره حرکتی که از کرمان خودرو می خواستیم زده شد!
«محمد حسین» هستم.
شخصی از امروز تا 10 سال آینده، در ابتدای هر سال مبلغ 1000000 تومان را در حسابی که 9 درصد سود مرکب سالانه دارد، سرمایهگذاری میکند. این فرد در ابتدای سال دهم، حدودا چه مبلغی در حساب خود خواهد داشت؟(راهنمایی: میتوانید از روش محاسبه ارزش آتی اقساط مساوی استفاده نمایید.)
:-/
خوب... والا... ما حساب کردیم 1.09 به قوه ی 10 می شود 2.36
به قوه 9 هم می شود 2.17
به هر حال هیچ کدام از آن اعداد و ارقامی که درون گزینه ها به عنوان پاسخ قرار داده شده نیست... (گزینه ها:13-15-16-17)
از اینترنت یک پی دی اف پیدا کردم و 15 را وارد کردم...
این هم از کرمان خودرو...
چند بار اینجا در موردش صحبت کردیم...
چند بار در جستار جو بازار...
اندکی در سایت همسایه...
اصلا یک جستار برایش تشکیل دادیم و فقط جناب حیدر پی گیرش بود....
زنگ زدیم کارگزاری آنها هم اصلا نمی دانستند چه به چه هست اصلا!
حالا تا دیروز یک میلیون حجمش می خورد...
امروز یک باره 180 میلیون!
دوباره حساب کنیم حالا...
970 میلیون از ابتدا بود...
تا دیروز 12 میلیون...
امروز هم 180 میلیون...
می شود کلا 190 میلیون...
هنوز 900 میلیون دیگر مانده!
پدر بازار را با این عرضه ها در نیاورند صلوات بفرست...
«محمد حسین» هستم.
سایپا و کلا خودرویی ها هم بدجور حمایت خوبشان را شکستند...
الان من (گمان کنم) 15 درصد نقد هستم. 65 درصد مسدود. 5 تا ده درصد های وب هایی که نفروختم. (امروز هم بالای خوبی نداشت که بفروشم. و البته پایین خوبی هم نداشت که بخرم) باقی اش هم سهامی هست که نصفه نیمه فروخته ام یا نشده بفروشم... مثلا سدور کامل فروش نرفت (دیدید که امروز آستانه زیانش را شکست...) و سجام اصلا فروش نرفت... یا مثلا رتکو هم آن مقداری که در 8800 فروختم فروختم و دیگر نفروختم.
احتمالا نگهداری نقدینگی برای فردا بهترین کار است. یا حتی فروش سریع در آن نمادهایی که تا لب پرتگاه رفته اند و هنوز نیافتاده اند! زمان خرید هم احتمالا برای چهارشنبه که آخر هفته است مناسب است.
«محمد حسین» هستم.
حالا من نمی دانم... تا دیروز متاعی بی ارزش بود که یک شبه پر بها شد؟ مصاحبه ای آماری چیزی منتشر شد؟ چه شد؟؟؟ که همچین شد؟
خلاصه اینکه اگر از آن 965 میلیون 182 میلیون کم کنیم می بینیم که هنوز 783 میلیون دیگر مانده! و این یعنی اینکه باز هم می خواهند شیره ی بازار را با این عرضه اولیه ها بکشند...
ریشمک هم امروز آدم شده بود!
می گویند... شهر که بی کلانتر بشود قورباغه هفتیرکش می شود...
وقتی کل ارزش داد و ستد ها (با احتساب ریشمک و های وب و کرمان خودرو و چدن ووو) جمعا 2500 میلیارد ریال است... یک ریشمک با ارزش داد و ستد 100 میلیارد ریال حسابی به چشم می آید!!!
بگذار یک حساب سر انگشتی بکنیم...
100 میلیارد ریال ریشمک
180 میلیارد ریال کرمان خودرو
33 میلیارد ریال چدن
125 میلیارد ریال های وب
اگر به این ارقام اوراق مشارکت و اوراق خزانه اسلامی و صندوق ها و تسه ها و بلوک ها را اضافه کنیم... دیگر چقدر برای بازار می ماند؟؟؟
کافی است یکی دیگر مانند کرمان خودرو یا های وب عرضه کنند... آنگاه دیگر همین نیم_بند جانی که برای بازار مانده هم گرفته می شود...
از آن طرف هم که تو بوق و کرنا کرده بودند که کاری کردیم سپرده های بانکی به بازار سرمایه بیاید... که نیامد...
#دولت_نامرد
«محمد حسین» هستم.
سلام و عرض ادب خدمت برادر بزرگوارم.@};- @};- @};-
خسته هم باشم با زیارت نوشته های شما (به خصوص احادیث بسیار زیبایی که در جستار دو کلام حرف حساب قرار می دهید) خستگی از تنم بیرون می آید.
خیلی ارادت دارم خدمتتان @};- @};- @};-
یا علی @};-
.................................................. ........
دوست من . عزیز من. ان شاءالله سلامت باشی و تندرست.
? بزرگی میگفت:
اولین واصلی ترین عامل برای نزدیکی و عرض ارادت واقعی به امام حسین علیه السلام ترک گناه وفاصله گرفتن ازمعصیت می باشد
سلام و صبح به خیر؛
نمی دانم در این سایت بود یا کجا بود. یکی از دوستان گفته بود اگر نقد نیستید تحمل کنید.
خوب من این را کامل قبول ندارم...
در روند کاهشی این جوری به نگر من نباید همیشه تحمل کرد.
باید یکی از این سه تا را بررسی کرد: * ببین اگر گمان می کنی ابتدای روند کاهشی است سریع نقد کن. به هر قیمتی که شده. هر چه داری نداری نقد کن.
* ببین اگر گمان می کنی میانه ی روند کاهشی است نقد کن. ولی نه در تمام نمادها و نه به هر قیمتی. به قیمتی منصفانه نقد کن و آنها که ابتدای اصلاح هستند را نقد کن. ولی آنها که اصلاحشان تمام شده را نگه دار.
* ببین اگر گمان می کنی اواخر روند کاهشی است تحمل کن.
حالا به گمان شما کدام یک از حالات زیر در مورد بازار کنونی صدق می کند؟ و چه باید کرد؟
«محمد حسین» هستم.
خوب من قضیه را این جوری نگاه می کنم. پنج شنبه قرار است ترامپ صحبت کند. (البته من این را علت اصلی قضیه نگاه نمی کنم ولی به عنوان مسئله ای نگاه می کنم که تمام بازار دارد به آن نگاه می کند!)
حقوقی ها در خودرویی ها دیروز پریروز حمایت نکردند!
علت اصلی هم به نگر من عرضه های اولیه سنگینی است که کمر بازار را شکسته. (به ویژه کرمان خودرو و های وب) (مانند خورشتی است که به آن آب اضافه کردی ولی گوشت اضافه نکردی! از این طرف حجم سهام عرضه شده زیاد شده ولی از آن طرف پول و متقاضی خرید به بازار تزریق نشده)
امروز خودروسازان یک حمایت نیم بندی دارند از سهامشان می کنند. ولی این زمان خرید را مشخص نمی کند. ترامپ هم که پنجشنبه قرار است غلطش را بکند برود پی کارش. عرضه های اولیه هم که هنوز هستند و ما به ازایی از بازارهای موازی به سمتشان جلب نشده.
«محمد حسین» هستم.
نظر