کارگاه
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
پاسخ : کارگاه
سدور و ستران (و یک کم هم سفارس) که پیش تر گفته شده بود خوبند و نمودار و پیشنهادهای خریدشان بیان شد (هر کدام 50 درصد بازدهی می توانند داشته باشند. کم خطر و خوش پاداش)
الان سشرق هم به نگرم عالی است. به خصوص با این شمع خاصی که دیروز زد.
سشرق
====
این هم مانند بقیه کم خطر و 50 درصد محتمل به عنوان پاداش.
خرید 998
آستانه زیان 971
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
این «س» ها اکثرا خوب هستند... حتی سفاسیت! فقط سفارود یک مقدار خطرناک است. و ممکن است نتواند با سیمانی ها به خوبی همراهی کند.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
سینی ها:
ساراب تقریبا خوب
سارابیل تقریبا خوب
ساروم تقریبا خوب
سامان! خوب
سایرا! نامعلوم
ساینا! نامعلوم
سباقر عالی
سبجنو نامعلوم
سبحان بد
سبزوا خوب
سبهان نامعلوم
ستران خیلی خوب
سجام تقریبا خوب
سخاش نامعلوم
سخواف نامعلوم و تقریبا بد
سخوز نامعلوم
سدبیر! بد
سدشت تقریبا خوب
ادامه دارد...«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب مهندس rasam عزیز؛
ممنون از خودتان و انرژی مثبتتان.
الساعة خدمتتان عرض می کنم.
===============
راستی، rasam یعنی چه؟ (یعنی رسّام؟ با توجه به اینکه گفته بودید تحصیلاتتان در زمینه ی معماری است به نگرم رسید...)
جالب است این همه ما اینجا با هم هستیم ولی هیچ وقت وقت نشده در مورد نام کاربری های هم اطلاع کسب کنیم...
در مورد نام کاربری سایر دوستان هم همین طور...
خیلی دوست داشتم بپرسم از بچه ها که مثلا
1400 در Mehdi1400 یعنی چه؟ (گمان کنم سال 1400 باشد و برنامه ها و چشم انداز و افق ترسیمی ایشان تا آن سال...)
یا illigal یعنی چه؟ (illegal که یعنی غیر قانونی :d ولی گمان کنم ili ربطی به کلمه ی علی داشته باشد در علیرضا)
Abad هم که حتما یعنی آبادانی یا شاید فامیلی شان باشد...
البته معنی نام کاربری جناب zorba را پرسیدم... جالب هم بود و به منش و شخصیت شان هم می خورد... زوربا (در فرهنگ یونان باستان) به معنی انسانی است با افکار زیبا... /:.rolleyessmileyani
برای خودم هم که mhj یعنی محمد حسین ج آن boursy هم که نام سایت است که هر جا نام کاربری درست می کنم همچین ترکیبی درست می کنم که هم یادم بماند و هم اینکه هیچ وقت نام کاربری ام از پیش رزرو شده نباشد.
ممنون از راهنمایی تون
رسام عرض کنم که یعنی نقشه کش بادست آزاد ( نه نرم افزار ) بازم سپاس از راهنمایی اتون
در مورد مس سرچشمه در سایت آقای شاهکویی که معرف حضورتون است شخصی مطلبی زده اینجا می ارم با اجازه شماشاید به کار بیاد
الان کپارس پایین ترین پی بر ای رو داره اگه کپارس 800 رو رد کنه نمودارش نعقیر نمی کنه؟
در مورد سیمانی ها نمی دونم چرا سهگمت من منفیه /:.winksmiley02.:/اینم اگه جسارتا راهنمایی کنین ممنون می شم/.:blushsmiley:./
نظر
-
سرمایه گذاری مس سرچشمه
در حال حاضر شرکت سرمایه گذاری مس 14 شرکت فعال در زمینه خدماتی ، مهندسی و پروسس محصول مس دارد .
شرکت ملی مس هم اکنون در دو استان آذربایجان شرقی و کرمان فعالیت دارد و 56 درصد از سهام این شرکت در اختیار صندوق بازنشستگی است .
تولید مس کاتد این شرکت در سال جاری به 260 هزارتن افزایش و درسال آینده این رقم به 400 هزارتن می رسد.
هم اکنون این شرکت در هشت صنعت:
برق و نیروگاهی ، ساختمانی ، فلزی و فولادی ، خاکبرداری و راهسازی، هلدینگ
های سرمایه گذاری مانند آتیه اندیشان ، صنعت پیشگام ، خدمات مهندسی و معدن مس 4گنبد کرمان متمرکز است.
"ایی پی اس" شرکت در سال 96 به
صورت تلفیقی 85 و اصلی 110 تومان و برای سال 97 نیز سود تلفیقی 90 و سود
نهایی 120 تومان در نظر گرفته شده است.
پیش بینی می شود "nav " شرکت در سال 97 معادل 1000 تومان باشد
نظر
-
سرچشمه نامعلوم
سرود تقریبا خوب
سشرق عالی
سشمال انگار بسته (تا تاریخ 31 ام که من داده دارم خوب بوده و در حال کف سازی بوده... پس الان وضعش خوب است.)
سصفها در حال کف سازی
سصوفی عالی
سغرب نامعلوم - تقریبا خوب - خطر بالا
سفار نامعلوم
سفارس نامعلوم - تقریبا خوب
سفارود - خیلی خطرناک
سفاسیت (یا Safa-City :d ) - خوب
سفانو - نامعلوم
سقاین - خیلی خوب - الگوی دسته ی فنجان می خواهد بسازد - خرید 17300 آستانه زیان روی 16300 ریال
سکارون - نامعلوم
سکرد - خرید بلند مدت فوق العاده و میان مدت خوب. کوتاه مدت هم خوب.«محمد حسین» هستم.
نظر
-
سکرما در حال کف سازی
سمگا خوب
سمازن نامعلوم
سمایه بسته
سنوین نامعلوم و تقریبا خوب
سنیر نامعلوم و تقریبا خوب
سهگمت در حال کف سازی
سهرمز تقریبا خوب
سیدکو خوب
سیستم نامعلوم
سیلام تقریبا خوب
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
سهگمت
=====
سهگمت دارد کف سازی می کند. یعنی معلوم نیست دقیقا اینجا متوقف شود یا یک مقدار پایین تر. پس نمی توان پیشنهاد خرید هم داد. روز آخر حجم خوبی زد که می تواند نشانه ی برگشت باشد. ولی این نشانه لازم است و کافی نیست.
«محمد حسین» هستم.
نظر
-
در اصل توسط rasam پست شده است View Postا سلام و عرض ادب و آدینه ای خوش برای استاد که نمونه ای بارز از شخصیت های صبور و فکور و ... چی بگم عالی هستید
ممنون از راهنمایی تون
رسام عرض کنم که یعنی نقشه کش بادست آزاد ( نه نرم افزار ) بازم سپاس از راهنمایی اتون
در مورد مس سرچشمه در سایت آقای شاهکویی که معرف حضورتون است شخصی مطلبی زده اینجا می ارم با اجازه شماشاید به کار بیاد
الان کپارس پایین ترین پی بر ای رو داره اگه کپارس 800 رو رد کنه نمودارش نعقیر نمی کنه؟
در مورد سیمانی ها نمی دونم چرا سهگمت من منفیه /:.winksmiley02.:/اینم اگه جسارتا راهنمایی کنین ممنون می شم/.:blushsmiley:./
لطفتان را می رساند.
کپارس
=====
حقیقتش وضعیتش زیاد جالب نیست.
اگر بالا داشته باشد به نگر می رسد بیشتر فرصت خروج باشد و موج پر قدرتی به نگر می رسد اکنون نمی تواند پدیدار شود...
چگونه بگویم... کف سازی نکرده. اکنون بخواهد برگردد باید با الگوی وی (V-Spark) برگردد که من چشمم به دیدن این گونه الگو در این گونه نمودار عادت ندارد. (ندیده ام.)
نمودار قیمت زیر میانگین متحرک است. و کلا ضرب آهنگش برای برگشت، اکنون، در بدترین حالت است. (مگر اینکه یک بازیگر خیلی خیلی قوی بیاید پشتش و به اصطلاح کله خر باشد! /.:biggrinsmiley.:/ که بتواند بکند ببردش بالا... وگرنه با بازیگر معمولی این الان از جایش تکان بخور نیست که نیست...)
بهترین حالت این است که دقیقا مانند گذشته یک ماه، نیم ماه، صبر بکند و کف سازی کند و بعد حرکت کند... البته اگر اشتباه نکنم شرایط گروهشان عالی بود برای حرکت... که با این حال می توان پیشبینی کرد که یک بالایی بزند و نتواند خوب صعود کند و بگردد و دوباره مشغول کف سازی اش شود...
اما منظور از بالا یعنی تا چقدر؟ مثلا 7000 تا 7500 ریال.
حالا اگر 8000 را رد کرد چطور؟ نمی دانم. دقیق معلوم نیست که یک موجی که بتواند قیمت را تا 8000 بالا ببرد بعد هم آیا می تواند قیمت را بالا ببرد یا نه؟ گمان کنم اگر برود بالا باز دوباره نمودار قیمت شروع می کند به کف سازی (یا همان جا... یا اینکه دوباره بر می گردد این پایین برای کف سازی)
آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/01, 10:08.«محمد حسین» هستم.
نظر
نظر