کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rasam
    ستاره دار(1)
    • May 2012
    • 481

پاسخ : کارگاه

سلام واول صبح بخیر
    استاد بعضی مطالب که به نظرم ارزشمند باشه اجازه هست اینجا بنویسم ؟
    ممنون و ارادتمندم

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
      سلام واول صبح بخیر
      استاد بعضی مطالب که به نظرم ارزشمند باشه اجازه هست اینجا بنویسم ؟
      ممنون و ارادتمندم
      سلام
      بسیار استقبال می کنم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

گمان کنم کفپارس را پیشنهاد خرید دادم...
        به هر حال می خواستم بگویم الان دیگر در صف خرید خرید کردن معنی ندارد. (صبح انگار در منفی هم می دادند! ولی من خواب بودم.)
        به هر حال... اگر بعدا منفی دادند می خریم ولی الان در صف خرید نمی خریم.
        ضمن اینکه از این نماد دو سه بار به یاد دارم که یک روز صف خرید کردند و روز بعد منفی شد! یعنی بازیگر قوی ندارد. پس باز هم امکانش هست چنین اتفاقی بیافتد. ضمن اینکه صف هم قوی نیست.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

این جو خودرویی ها معلوم نیست برای چیست. (برای محصول جدید خپارس است؟؟؟)
          من در این جو خرید نمی کنم!
          ای بسا در کوتاه مدت بخواهم بفروشم.

تا زمانی که نحوه بازگشایی خساپا و حمایت دولت از آن را ندیده ام خرید نمی کنم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            http://i66.tinypic.com/2j3ofix.png

قشنگ تر این بود که می نوشت:
            اگر در مورد خودتان شناخت ندارید، اشکالی ندارد، در بازار سهام خود واقعی تان را خواهید شناخت...
            (آدم عجول، آدم طماع، آدم خسیس، آدم الکی، آدم دل گنده، آدم زیرک، آدم کاربلد، آدم گوسفند!، آدم چشم به دست دیگران، آدم حسود! آدم کینه ای، آدم سخت گیر، آدم سخت کوش، آدم دروغگو، آدم دورو و .... خیلی از شخصیت ها هست که اینجا می زند بیرون... آدم می تواند در بورس خودش را بهتر بشناسد!)

خیلی جاها خصائص انسانی است که باعث پیشرفت یا پسرفت آدم می شود...

شما فرض کنید یک آدمی باشد که دمدمی مزاج باشد... آیا این آدم (حالا نه در بورس، در هر موقعیتی) موفق می شود؟

یک آدمی که تا سرش به سنگ خورد و به یک مشکل برخورد نا امید شود... آیا این آدم اصلا امکان موفقیت برایش قابل تصور هست؟؟؟

یا برعکس... یک نفر که روی یک کاری که آغاز می کند باید حتما تا تهش برود و این وسط اگر فهمید کار اشتباه بوده و ثمر نمی دهد ول نکند... آدمی که از حرف خودش بر نمی گردد و مرغش فقط یک پا دارد. (آدم کله خر!) (در بازار سهام می شود مانند وقتی که چیزی خریدیم و فهمیدیم اشتباه است، باز رویش می مانیم...) آیا موفقیت با این خصائص قابل تصور است؟؟؟

اخلاق خیلی مهم است.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• matin
              ستاره دار (14)
              • Mar 2013
              • 650

سلام جناب محمدحسین،
              چند روزی سرم به وارس و ثتوسا گرمه که شکر خدا سود خوبی دادن تا اینجا
              بابت سباقر هم ممنون ... به موقع خریدم ... از سجام حا موندم با اینکه در واچ بود ولی انلاین نبودم :)

چندتا سهم دیگه هم زیر نظر دارم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید در خصوص وضعیت شون:

#شکف
              شسم
              ثقزوی

جناب Abad گرامی هم اگر نظرشون رو بگن کمک بزرگی میکنن
              در سال جدید تحلیل های هر دو بزرگوار برای من بسیار قابل استفاده بوده
              إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
              "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام

از بابت سباقر خیلی خوشحال شدم. باور بفرمایید.

از قضا من برعکس سباقر را استفاده نکردم و سجام را استفاده کردم.

راستی الان یادم آمد... یکی از دوستان (فکر کنم کاربر «تنها» بود) می گفت سباقر زیان انباشته دارد! :( زیان انباشته یعنی چه؟ ما اینجا دل و روده ی سباقر را ریختیم به هم اگر خاطرتان باشد و گفتیم پروژه ی در دست تکمیل است... برای یک پروژه که هنوز شروع نشده و به سود آوری که سهل است به فروش هم نرسیده که «زیان انباشته» معنی ندارد!!! :( :d

شسم
                ====

(به نگر من) شسم معطلی دارد. و به جایی نرسیده که من بگویم کفش را ساخته تمام شده رفته پی کارش.

گمان نکنم شما توضیحات و عکس بخواهید برای همین بیشتر از این دیگر توضیح نمی دهم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

شسم
                  ====

خوب بگذار عکسش را هم بگذارم:

توضیح بسیار مختصر:
                  حجم به نگر من گول_زنک است.
                  حمایت عالی فیبو وجود دارد. (خیلی عالی است این حالت)
                  پس به احتمال قوی یک بالا می رود و بر می گردد... تا کف واقعی ساخته شود.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شکف
                    ===

این هم نامعلوم است.

پرچمش هم یک مقدار زمان بر شده... :-s

باید ببینیم نسبت به گوشه های الگو چه واکنشی از خودش نشان می دهد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

ثقزوی
                      ===

ضمن اینکه می بینید پیشبینی پیشین چقدر اشتباه بوده!

الان نامعلوم است.
                      احتمال بیشتر این است که مانند شسم یک موج به بالای سرکوب شده داشته باشد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دو تا نکته تا یادم نرفته:

نمادهای کم حجم سخت تر پیشبینی می شوند... به خصوص آنها که حجم به ابعاد شرکت هم نمی خورد...

+

آدم باید از ابتدا بداند دقیقا در خروجی چه می خواهد (و اینکه چگونه قرار است به هدفش برسد.) من می بینم کسی که از ابتدایی که شروع به کار کرده هدفش این بوده که یک تحلیلگر برجسته شود... چقدر کارش با من فرق می کند! با منی که هدفم از اول نوشتن یک برنامه/سامانه ی داد و ستدی خودکار بوده... باز می بینم کسی که عین من می خواسته برنامه نویسی کند ولی هدفش پیدا کردن نمادهای مستعد بوده هم کلا روش کارش و خروجی کارش و کلا همه چیزش با من فرق دارد! (حالا کاری ندارم که من موفق هستم یا نه؟ یا او موفق است یا نه؟)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سباقر و سجام انگار هنوز از دست نرفته اند... اگر بعدا فرصتی شد بررسی شان کنیم. (البته همان طور که پیش تر عرض کردم در این قیمت ها دیگر خرید در سباقر معنی ندارد... باید یک مقدار افت کند که من بخرم... ولی در سجام شاید خرید کردم... در همین قیمت ها...)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• matin
                            ستاره دار (14)
                            • Mar 2013
                            • 650

خیلی متشکرم

یه سهم هم از بازار عادی هست زحمت بکشید تحلیل بذارید
                            #غشان
                            اگر تکنیکالش به نظرتون مناسب میرسه لطفا در خصوص وضعیت بنیادیش هم راهنمایی کنید
                            مرسی
                            إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی‌ دَارٍ
                            "ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

جناب متین من از بررسی بنیادی هیچ سر در نمی آورم. ولی نمودارش را، چشم، نگاه می کنم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

مدیرعامل سیمان لامرد خبر داد: هنوز افزایش قیمتی در انواع سیمان اعمال نشده است اما فعالان حوزه سیمان با در نظر گرفتن هزینه‌های تولید در صدد افزایش قیمت‌ها هستند. قیمت سیمان باید بیش از نرخ تورم افزایش پیدا کند، پیشنهاد تولیدکنندگان افزایش 15 درصدی قیمت است اما هنوز در مرحله رایزنی هستیم. معمولاً افزایش قیمت‌ها در تیرماه و مردادماه که ساخت و ساز رونق بیشتری دارد اجرایی می‌شود. با توجه با این موضوع امیدواریم مجوز افزایش قیمت سیمان را در این دو ماه پیش رو دریافت کنیم.
                                ما که حسابی وارد سیمانی ها شدیم و از هر کدام یکی یک مقدار خریدیم...

راستی امروز ثنوسا بدجور پایین آمد... من در قیمت کف گذاشته بودم برای خرید که انگار به من نرسید...

امروز یک مقدار رتکو در 7900 ریال (اگر اشتباه نکنم) خرید کردم... این الان قیمت مناسبی شد... متاسفانه دیروز در قیمت بالا خرید کردم و... قیمتش بالا شد... (گمان کنم 8050 یا 800 خریدم)

یک بار دیگر تاکید می کنم:
                                اکنون زمان بسیار مناسبی است که بازار یک رشد خوب دیگر بکند. (استعدادش را دارد و فقط یک محرکه، یک جرقه، می خواهد که حرکت کند... و البته اگر توسط حقوقی ها سرکوب نشود.)
                                اگر نقد هستید پیشنهاد می کنم با رعایت آستانه زیان نقدینگی تان را تبدیل به سهام کنید. با احتیاط، با رعایت آستانه زیان. (چون برخی اوقات نمودار وقتی یک کف می سازد و می آید رشد کند و یک رشد کمی هم می کند و بعد می بینید نمی شود ول می کند و می رود یک کف پایین تر برای خودش بسازد! برای همین می گویم با احتیاط!)

خودم به شخصه تو این چند روز خیلی نقدینگی وارد بازار کردم... تمام چیزهایی که با آستانه زیان فروخته بودم را تبدیل به سهام کردم. باز هم یک مقدار نقدینگی هست که دست خودم نیست و منتظرم زودتر به دستم برسد تا همان را هم تبدیل به سهام کنم...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X