کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گمان کنم کفپارس را پیشنهاد خرید دادم...
به هر حال می خواستم بگویم الان دیگر در صف خرید خرید کردن معنی ندارد. (صبح انگار در منفی هم می دادند! ولی من خواب بودم.)
به هر حال... اگر بعدا منفی دادند می خریم ولی الان در صف خرید نمی خریم.
ضمن اینکه از این نماد دو سه بار به یاد دارم که یک روز صف خرید کردند و روز بعد منفی شد! یعنی بازیگر قوی ندارد. پس باز هم امکانش هست چنین اتفاقی بیافتد. ضمن اینکه صف هم قوی نیست.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
قشنگ تر این بود که می نوشت:
اگر در مورد خودتان شناخت ندارید، اشکالی ندارد، در بازار سهام خود واقعی تان را خواهید شناخت...
(آدم عجول، آدم طماع، آدم خسیس، آدم الکی، آدم دل گنده، آدم زیرک، آدم کاربلد، آدم گوسفند!، آدم چشم به دست دیگران، آدم حسود! آدم کینه ای، آدم سخت گیر، آدم سخت کوش، آدم دروغگو، آدم دورو و .... خیلی از شخصیت ها هست که اینجا می زند بیرون... آدم می تواند در بورس خودش را بهتر بشناسد!)
خیلی جاها خصائص انسانی است که باعث پیشرفت یا پسرفت آدم می شود...
شما فرض کنید یک آدمی باشد که دمدمی مزاج باشد... آیا این آدم (حالا نه در بورس، در هر موقعیتی) موفق می شود؟
یک آدمی که تا سرش به سنگ خورد و به یک مشکل برخورد نا امید شود... آیا این آدم اصلا امکان موفقیت برایش قابل تصور هست؟؟؟
یا برعکس... یک نفر که روی یک کاری که آغاز می کند باید حتما تا تهش برود و این وسط اگر فهمید کار اشتباه بوده و ثمر نمی دهد ول نکند... آدمی که از حرف خودش بر نمی گردد و مرغش فقط یک پا دارد. (آدم کله خر!) (در بازار سهام می شود مانند وقتی که چیزی خریدیم و فهمیدیم اشتباه است، باز رویش می مانیم...) آیا موفقیت با این خصائص قابل تصور است؟؟؟
اخلاق خیلی مهم است.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام جناب محمدحسین،
چند روزی سرم به وارس و ثتوسا گرمه که شکر خدا سود خوبی دادن تا اینجا
بابت سباقر هم ممنون ... به موقع خریدم ... از سجام حا موندم با اینکه در واچ بود ولی انلاین نبودم :)
چندتا سهم دیگه هم زیر نظر دارم. ممنون میشم اگر راهنمایی کنید در خصوص وضعیت شون:
#شکف شسم ثقزوی
جناب Abad گرامی هم اگر نظرشون رو بگن کمک بزرگی میکنن
در سال جدید تحلیل های هر دو بزرگوار برای من بسیار قابل استفاده بوده
إنَّمَا تَنْتَقِلُونَ مِنْ دَارٍ إلَی دَارٍ
"ما ابد در پیش داریم؛ هستیم که هستیم"
از قضا من برعکس سباقر را استفاده نکردم و سجام را استفاده کردم.
راستی الان یادم آمد... یکی از دوستان (فکر کنم کاربر «تنها» بود) می گفت سباقر زیان انباشته دارد! :( زیان انباشته یعنی چه؟ ما اینجا دل و روده ی سباقر را ریختیم به هم اگر خاطرتان باشد و گفتیم پروژه ی در دست تکمیل است... برای یک پروژه که هنوز شروع نشده و به سود آوری که سهل است به فروش هم نرسیده که «زیان انباشته» معنی ندارد!!! :( :d
شسم
====
(به نگر من) شسم معطلی دارد. و به جایی نرسیده که من بگویم کفش را ساخته تمام شده رفته پی کارش.
گمان نکنم شما توضیحات و عکس بخواهید برای همین بیشتر از این دیگر توضیح نمی دهم.
«محمد حسین» هستم.
توضیح بسیار مختصر:
حجم به نگر من گول_زنک است.
حمایت عالی فیبو وجود دارد. (خیلی عالی است این حالت)
پس به احتمال قوی یک بالا می رود و بر می گردد... تا کف واقعی ساخته شود.
«محمد حسین» هستم.
نمادهای کم حجم سخت تر پیشبینی می شوند... به خصوص آنها که حجم به ابعاد شرکت هم نمی خورد...
+
آدم باید از ابتدا بداند دقیقا در خروجی چه می خواهد (و اینکه چگونه قرار است به هدفش برسد.) من می بینم کسی که از ابتدایی که شروع به کار کرده هدفش این بوده که یک تحلیلگر برجسته شود... چقدر کارش با من فرق می کند! با منی که هدفم از اول نوشتن یک برنامه/سامانه ی داد و ستدی خودکار بوده... باز می بینم کسی که عین من می خواسته برنامه نویسی کند ولی هدفش پیدا کردن نمادهای مستعد بوده هم کلا روش کارش و خروجی کارش و کلا همه چیزش با من فرق دارد! (حالا کاری ندارم که من موفق هستم یا نه؟ یا او موفق است یا نه؟)
«محمد حسین» هستم.
سباقر و سجام انگار هنوز از دست نرفته اند... اگر بعدا فرصتی شد بررسی شان کنیم. (البته همان طور که پیش تر عرض کردم در این قیمت ها دیگر خرید در سباقر معنی ندارد... باید یک مقدار افت کند که من بخرم... ولی در سجام شاید خرید کردم... در همین قیمت ها...)
«محمد حسین» هستم.
مدیرعامل سیمان لامرد خبر داد: هنوز افزایش قیمتی در انواع سیمان اعمال نشده است اما فعالان حوزه سیمان با در نظر گرفتن هزینههای تولید در صدد افزایش قیمتها هستند. قیمت سیمان باید بیش از نرخ تورم افزایش پیدا کند، پیشنهاد تولیدکنندگان افزایش 15 درصدی قیمت است اما هنوز در مرحله رایزنی هستیم. معمولاً افزایش قیمتها در تیرماه و مردادماه که ساخت و ساز رونق بیشتری دارد اجرایی میشود. با توجه با این موضوع امیدواریم مجوز افزایش قیمت سیمان را در این دو ماه پیش رو دریافت کنیم.
ما که حسابی وارد سیمانی ها شدیم و از هر کدام یکی یک مقدار خریدیم...
راستی امروز ثنوسا بدجور پایین آمد... من در قیمت کف گذاشته بودم برای خرید که انگار به من نرسید...
امروز یک مقدار رتکو در 7900 ریال (اگر اشتباه نکنم) خرید کردم... این الان قیمت مناسبی شد... متاسفانه دیروز در قیمت بالا خرید کردم و... قیمتش بالا شد... (گمان کنم 8050 یا 800 خریدم)
یک بار دیگر تاکید می کنم: اکنون زمان بسیار مناسبی است که بازار یک رشد خوب دیگر بکند. (استعدادش را دارد و فقط یک محرکه، یک جرقه، می خواهد که حرکت کند... و البته اگر توسط حقوقی ها سرکوب نشود.)
اگر نقد هستید پیشنهاد می کنم با رعایت آستانه زیان نقدینگی تان را تبدیل به سهام کنید. با احتیاط، با رعایت آستانه زیان. (چون برخی اوقات نمودار وقتی یک کف می سازد و می آید رشد کند و یک رشد کمی هم می کند و بعد می بینید نمی شود ول می کند و می رود یک کف پایین تر برای خودش بسازد! برای همین می گویم با احتیاط!)
خودم به شخصه تو این چند روز خیلی نقدینگی وارد بازار کردم... تمام چیزهایی که با آستانه زیان فروخته بودم را تبدیل به سهام کردم. باز هم یک مقدار نقدینگی هست که دست خودم نیست و منتظرم زودتر به دستم برسد تا همان را هم تبدیل به سهام کنم...
«محمد حسین» هستم.
نظر