کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

حاریا
    ====

جو بازار
    =====

حاریا امروز بازی جالبی داشت.
    اصلاح می کنم: حاریا را امروز قشنگ بازی دادند!

طرف خیلی قوی است. (به نسبت ابعاد حاریا)

پیش تر من چند روز بازی های حاریا را نگاه کرده بودم و در خاطر نگه داشته ام...
    اگر اشتباه نکنم نحوه ی کارش این جور بود که دو سه روز قشنگ می گذاشت نماد منفی بخورد... بعد دو سه روز حسابی مثبت می کرد. دوباره دو سه روز صف فروش و دو سه روز صف خرید.

الان هم به احتمال قوی دو سه روزی اجازه می دهد تا فروشنده هایی که بفروش هستند خودشان را نشان دهند و پیاده شوند.

ولی همان طور که می دانید یکی از بخش های راهبرد ما (در این گونه نمادها... بلکه در همه ی نمادها) این است که ببینیم آیا آنکه وارد شده بود خارج شده یا نه؟ که در حاریا به نگر می رسد هنوز نشده...

چقدر منفی می خورد و من اضافه کنم؟
    به احتمال قوی پیش از رسیدن به کف پیشین (مثلا در 62 درصد فیبو) باز می گردد... بازگشت را باید با بازارخوانی دنبال کرد نه با فیبو و نمودار و بنیاد و ...
    من هم اگر خوب منفی بخورد اضافه می کنم. (مثلا اگر تا همان 62 درصد افت کند عالی است)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

خلاصه کتاب
      =======

کتاب نشانگرهای ماینر{1}
      ==============

آن دسته از پیشنهادهای نشانگرها (ی کوچکتر) قابل قبول هستند که در جهت نشانگر های دیگر (بزرگتر) باشند. (خود آقای ماینر می گفت StoRsi را با trend_filter مطابقت بدهید.)
      آستانه خرید بالاتر از آخرین شمع و آستانه زیان پایین تر از همان شمع باشد.
      آستانه زیان می تواند پایین ترین نقطه در منطقه ی اشباع فروش هم باشد.
      خرید می تواند عبور میانگین های متحرک ِ نشانگر sto_rsi در ناحیه ی اشباع هم باشد. (یعنی در حقیقت مکدی دی تی را بگیریم و وقتی دی تی در اشباع بود و مکدی 0 را رد کرد خرید کنیم.)
      خرید در چرخش نشانگر در نقاط اشباع فروش و فروش در اشباع های خرید (برای کوتاه مدت البته چون نشانگر خودش کوتاه مدت است و در بلند مدت زیاد اشباع می شود.)

===========پا نویس==============
      {1} البته من که همچین کتابی را با این نام در اینترنت پیدا نکردم. به احتمال قوی نام کتاب اصلی به انگلیسی یک چیز دیگر بوده. شاید هم اصلا کتاب نبوده...
      کتاب از آقای رابرت سی ماینر است. که جناب علیرضا سالکی آن را ترجمه کردند. (چقدر هم ما اینجا اذیتشان کردیم :( ;) البته آن انتقادها باعث نمی شود که ما از زحماتشان تشکر نکنیم! و در انتها هم برای روح مادربزرگشان! یک فاتحه فرستادیم...)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

همین جوری
        =======

کلا کتاب (که نه، جزوه) خلاصه اش این بود که برای اینکه خرید کنید از یک نشانگر استفاده کنید و از یکی دیگر تاییدیه بگیرید. همین!
        30-40 صفحه همه اش همین بود!
        ============
        دیروز یک ویدئو 20 دقیقه ای هم از آقای ماینر که در رایانه ام از سال ها پیش مانده بود نگاه کردم... آدم خون گرم و خوش صحبتی است...
        یک جورهایی از این آدم هایی است که همیشه انرژی مثبت می دهند و با اعتماد به نفس از روزهای خوب صحبت می کنند و آدم خوشش می آید حرف هایشان را گوش بدهد...
        یک جورهایی شبیه این هایی است که همیشه در تالارهای بورسی نوید روزهای خوب را می دهند و از خوبی های بازار می گویند... (یاد جناب کیانوش افتادم...ایشان هم هیچ گاه نمی گوید بفروشید یا فروختم یا جایی بد است یا مشکلی وجود دارد...)
        ============
        در مورد تاییدیه گرفتن از نشانگر ثانوی دو تا مطلب اکنون در ذهن دارم که ...
        اجازه بدهید در ارسال بعدی باشد...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

آموزشی
          ====

تاییدیه گرفتن از نشانگر ثانوی
          ================

دو حالت برای من وجود دارد

یا اینکه یکی از نشانگر ها نقش بلند مدت را در قبال نشانگر اصلی ایفا کند.
          در این حالت وقتی کف نشانگر بزرگ با کف نشانگر کوچک یکی شد بهترین اقبال برای خرید و هنگامی که سقف نشانگر بزرگ با سقف نشانگر کوچک هماهنگ شد بهترین اقبال فروش برای ما به دست می آید.
          و این وسط هم بازی های نشانگر کوچک در قبال نشانگر بزرگ حکم راه رفتن یک مورچه را دارد روی اعصاب یک فیل که دارد به حرکتش ادامه می دهد! (یعنی روند اصلی را موقتا خراب می کند... مانند زیر نویس دو روز می آید و می رود و برطرف می شود... فقط برای اعصاب خردی! ولی عموما نباید به آن توجه کرد.)
          اینکه دوره های اینها چگونه تنظیم شود یک بحث جدا می طلبد. (1- باید نگاه کنیم ایده آل ترین دوره ای که می توانیم کار کنیم کجاست و آن را با یک نشانگر میانی تنظیم کنیم. 2- باید ببینیم دوره های بزرگی که نشانگر در آن می افتد -یعنی دوره های اصلی- چگونه است 3- باید یک قاب زمانی بیاییم پایین که این کار را با نشانگر کوچک تر انجام می دهیم.)

حالت دوم این است که تمام نشانگر ها را در یک دوره تنظیم کنیم و بعد تنظیمات میانی اینها را جوری راست و ریست کنیم که هر چند از نگر گونه با هم متفاوت هستند ولی از نگر دوره خیلی شبیه هم بشوند. و این کار را هم باید به صورت چشمی انجام دهیم و هدفمان این باشد که قیافه شان شبیه هم بشود. یک سری اختلاف و یک سری شباهت. اختلاف هم نه از نگر دوره ای. شباهت هم نه از نگر گونه ای!

به این وسیله ما نقاط ضعف یکی را با نقاط قوت دیگری می پوشانیم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

همین جوری
            =======

سخاب
            ====

(مقدار زیادی) نقد هستم ولی دلم نمی آید بروم اوراق بخرم... به احتمال قوی وقتی سخاب را دارند آن ور بازار خیلی بهتر می فروشند بخشی از توجه خریداران اخزا و صایتل و ... نیز به سمت سخاب کشیده خواهد شد و به تبع آن قیمت اینها نیز کاهش خواهد یافت. احتمالا.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام و صبح به خیر؛

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

اول صبحی یک نفر در سهگمت 300 هزارتا را در منفی 5 فروخت و حال گیری اساسی کرد...
                پالایشی ها هم فعلا بی جان هستند ببینیم از ساعت 10 تا 11 چه می کنند...

باید بیشتر ببینیم چه جوری می خواهند شاخص را بسازند! (تو را به خدا نگاه کن وضع بررسی ما چگونه شده!)

یا می توانند یک بازگشت به مقاومت شکسته شده داشته باشند. یعنی بازار را ولش کنند...
                یا می توانند با فلزی ها شاخص را ببرند جلو... (که البته فلزی ها دیگر آخر راه کوتاه مدتشان هستند انگار)
                یا می توانند با پالایشی ها شاخص بزنند...
                یا می توانند با حکشتی شاخص بزنند... (این جدیدا مد شده! قبلا نبود.)

آهان! راستی، یادم رفت. خودرویی ها هم هستند... آنها هم یک بالا باید داشته باشند...

ولی یک گزینه ی دیگر هم هست! اینکه کلا نتوانند و شاخص بازی شان به سنگ بخورد و واویلا... یعنی کفگیرشان به ته دیگ بخورد یا از این وزیر تا آن وزیر آشفته بمانند و نفهمند باید دقیقا چه کار کنند... (البته برای من که بد نمی شود... نقد دارم...)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

ساعت 11 شد...

ما که هر چه گشتیم چیزی ندیدیم...

احتمالا ول کرده اند که آهسته (تاکید می کنم آهسته آهسته) شاخص بیاید و یک بازگشت بکند. احتمالا امروز همین جور منفی می ماند تا مثلا تا شاخص صفر درصد بشود. بعد فردا و پس فردا یک کوچولو منفی اش می کنند که بازگشت به مقاومت شکسته شده بکند.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بازارخوانی و بررسی جو امروز بازار
                    =====================

خوب...
                    ابتدا یک مروری سریع بکنیم از جو بازار...

این بررسی از این نگر است
                    : 1- ورود و خروج قدرت 2- میزان مثبت و منفی خوردن... حجم را نمی توانم اینجا سریع اعلام کنم و نیازمند برنامه نویسی است یا اینکه بنشینیم ببینیم داده های روزانه ی تی اس ای کلاینت چه می گوید...

رایانه مزخرف
                    انبوه سازی فوق العاده مزخرف! حرکت هیجانی است اصلا! (یک سری از حرکات هیجانی حکم آخر بازی را دارد که بعدا در باره اش با هم صحبت می کنیم.) ثاباد و ثاژن در حد مرگ بودند.
                    بیمه ای ها بد
                    واسطه گری ها خوب (واحیا را چند روز در بازارخوانی روزانه خدمتتان عرض کردیم... دقیقا مانند فولاد و بهپاک و ... واحیا امروز دارد مزد دیروزش را می خورد که خوب جمعش می کردند...)
                    حمل و نقل بد. حسیر افتضاح. حپارسا را حال کردید چگونه بررسی کردم؟ هنوز حقوقی دارند حق ها را جمع می کنند... یک بررسی بکنیم ببینیم اگر خوب بود ما هم به قصد استفاده کردن حق بخریم! B-) اگر همین جور ادامه بدهد دیگر نیازی به بازی آخر کار نیست! یعنی اگر همین جا همه ی حق ها جمع شود از دست مردم دیگر نیازی نیست بعد از اتمام مهلت حق ها قیمت سهم اصلی را پایین بکشند! پس حتی با این بهانه ما می توانیم روی استفاده نکردن از حق تقدم هم حساب کنیم!)
                    سایر واسطه گری بد.
                    سرمایه گذاری ها نامعلوم. سرچشمه بد. (قابل توجه مهندس رسّام عزیز)
                    وبیمه افتضاح! وسپه هم بد است و آن رنج آخر کارش هم انگار دروغ و تو_خالی است!
                    کانی غیر فلزی بد.
                    کمرجان افتضاح، البته کمرجان اگر اشتباه نکنم بازی خاص خودش را دارد و فردا ممکن است 180 درجه بچرخد.
                    سیمانی ها مزخرف (حتی شاید بدتر از انبوه سازی). دقیقا همان دو سه تایی که آن بالا نشسته اند هم از همه بدتر هستند! یعنی همان هایی که در روند افزایشی تیز بالا رفتند الان تیز دارند خالی می شوند. یعنی سهگمت و سپاها. ستران و سخوز هم بدجور خالی شدند :( خدا را شکر می کنم که باز دوباره به آستانه زیان پای بند بودم... می دانید چیست؟ خدا من را خیلی دوست داشته که این چند تا تجربه های اولیه ام در آستانه زیان را خوب آورده! ?? ??‍ ???? خوب می دانید که همه اش چند ماه است که من خودم را پای بند به رعایت آستانه زیان کرده ام... (نفسم را مهار کرده ام و افسارش را خودم به دست گرفته ام...) ممکن بود در این چند تجربه ی اول تمام نمادهایی که با آستانه زیان می فروختم دوباره همان روز بعد رشد زیادی می کرد و باعث می شد من به آستانه زیان بدبین بشوم و دوباره بر گردم سر خانه ی اولم... ولی خیلی خوب شد... الان دفعه ی بعد با اعتماد به نفس بیشتری می توانم به آستانه زیانم پای بند باشم و حتی اگر بعد از فروش من چندین و چند بار روند افزایشی داشتیم ناراحت نمی شوم و از آستانه زیان دست نمی کشم... (یادم باشد هر دو سه روز یک بار اینجا یک یادآوری در این ارتباط داشته باشم... تا همیشه در خاطرم/خاطرمان بماند.)
                    کاشی بد.
                    کهرام افتضاح ولی کترام فوق العاده! (اگر حوصله اش را دارید حتما بررسی اش کنید...) (آموزشی: اینهایی که در روزهای بد خوب می خرندشان یک جریانی دارند! به خصوص آنهایی که شناوری شان مشکلی ندارد و مستعد سفته بازی هستند و ... حرف زیاد است بگذارم برای یک ارسال جدا اگر فرصت شد)
                    شیمیایی ها بد. زاگرس و جم و ساینا و شسینا افتضاح.
                    دارویی ها معمولی.
                    غذایی ها بد.
                    بهپاک فوووووووووق العاده. بابا طرف چقدر مایه دار است! ??? >:D< دارد با صبر و حوصله هم جمع می کند!!! :-O :-O :-O غدام هم خیلی خوب بود امروز. B-)
                    قندی ها بد.
                    قاصفها افتضاح! (خاطرم هست دو سه روز پیش همین فوق العاده بود! اگر اشتباه نکرده باشم... پس در یاد بسپاریم که روی قاصفها از این بازی ها در می آورند... >:) ) قشرین خوب.
                    خودرویی ها بد.
                    خموتور خوب. خاهن بد.
                    دستگاه های برقی بد.
                    بترانس افتضاح!؟
                    ماشین آلات بد.
                    وتوشه خیلی بد.
                    فلزات اساسی معمولی. ارفع خوب تقریبا.
                    لاستیک تقریبا بد. پدرخش بد. (پدرخش بازی داشت و به احتمال قوی دارد...)
                    پکرمان عالی!؟
                    فراورده های نفتی بد. شتران معمولی. (شتران رهبر گروه است! به نگر من)
                    کانه فلزی معمولی.
                    کمنگنز خوب. (این نماد اگر اشتباه نکنم باید مانند قاصفها دیوانه باشد... یعنی یک روز خوب و یک روز بد)
                    ذغال سنگ خیلی بد.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

ای آقا... این وزیر پیشنهادی اقتصاد هم انگار اصفهانی است...
                      انگار زیاد هم از سیاست های طیب نیا بدش نمی آید...
                      این هم انگار دوست دارد تورم را پایین نگه دارد... و چند بار بر تداوم سیاست های موجود تکیه کرده...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

من واقعا در مورد این رتکو و حسینا به مرز استیصال رسیده ام... واقعا نمی دانم چه کارشان کنم.
                        از نگر بنیادی فوق العاده به اینها اطمینان دارم. فوق العاده. نمودارشان ولی نامعلوم است. وضع بازار هم که خراب است.
                        واقعا مانده ام چه کارشان بکنم...

هر چقدر بیشتر نگاه می کنم کمتر چیزی از نمودارشان دستگیرم می شود...
                        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/08/14, 04:43.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                          ای آقا... این وزیر پیشنهادی اقتصاد هم انگار اصفهانی است...
                          انگار زیاد هم از سیاست های طیب نیا بدش نمی آید...
                          این هم انگار دوست دارد تورم را پایین نگه دارد... و چند بار بر تداوم سیاست های موجود تکیه کرده...

با این سراب ها وقت خود را نگیرید این دولت هیچ برنامه ای برای 4 سال دوم نداره فقط دنبال تک سهم ها باشیم که فقط خودمان میتوانیم به خودمان کمک کنیم
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            من واقعا در مورد این رتکو و حسینا به مرض استیصال رسیده ام... واقعا نمی دانم چه کارشان کنم.
                            از نگر بنیادی فوق العاده به اینها اطمینان دارم. فوق العاده. نمودارشان ولی نامعلوم است. وضع بازار هم که خراب است.
                            واقعا مانده ام چه کارشان بکنم...

هر چقدر بیشتر نگاه می کنم کمتر چیزی از نمودارشان دستگیرم می شود...
                            در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                            چند ماه قبل درست پیش بینی کردیم
                            حقوقی هم تلاش کرد که سهم را کنترل کند ولی بالاخره رتکو اصلاح کرد.
                            و حالا داریم احتمالا به پایان اصلاح رتکو نزدیک می شویم.

با سلام خدمت محمد حسین پر تلاش
                            چند وقتی است نتوانسته ام مطالب کارگاه را مطالعه کنم.

رتکو دارد قدم های نهایی اصلاح را بر می دارد. و از حدود همین قیمت های فعلی پتانسیل برگشت دارد.
                            محتمل ترین گزینه برگشت از حدود 700 تومان است.

احتمال ضعیف هم وجود دارد که با توجه به رشد شارپ قبلی اصلاح پیچیده شود بنابراین در صورت خرید سهم در محدوده 700 تا 750 و تحقق این احتمال ضعیف، تعیین حد ضرر حدود 675 مفید است. درود
                            آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/08/13, 23:10.
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بازارخوانی و بررسی جو امروز بازار
                              =====================

خوب...
                              ابتدا یک مروری سریع بکنیم از جو بازار...

این بررسی از این نگر است
                              : 1- ورود و خروج قدرت 2- میزان مثبت و منفی خوردن... حجم را نمی توانم اینجا سریع اعلام کنم و نیازمند برنامه نویسی است یا اینکه بنشینیم ببینیم داده های روزانه ی تی اس ای کلاینت چه می گوید...

• رایانه مزخرف
                              • انبوه سازی فوق العاده مزخرف! حرکت هیجانی است اصلا! (یک سری از حرکات هیجانی حکم آخر بازی را دارد که بعدا در باره اش با هم صحبت می کنیم.) ثاباد و ثاژن در حد مرگ بودند.
                              • بیمه ای ها بد
                              • واسطه گری ها خوب (واحیا را چند روز در بازارخوانی روزانه خدمتتان عرض کردیم... دقیقا مانند فولاد و بهپاک و ... واحیا امروز دارد مزد دیروزش را می خورد که خوب جمعش می کردند...)
                              • حمل و نقل بد. حسیر افتضاح. حپارسا را حال کردید چگونه بررسی کردم؟ هنوز حقوقی دارند حق ها را جمع می کنند... یک بررسی بکنیم ببینیم اگر خوب بود ما هم به قصد استفاده کردن حق بخریم! B-) اگر همین جور ادامه بدهد دیگر نیازی به بازی آخر کار نیست! یعنی اگر همین جا همه ی حق ها جمع شود از دست مردم دیگر نیازی نیست بعد از اتمام مهلت حق ها قیمت سهم اصلی را پایین بکشند! پس حتی با این بهانه ما می توانیم روی استفاده نکردن از حق تقدم هم حساب کنیم!)
                              • سایر واسطه گری بد.
                              • سرمایه گذاری ها نامعلوم. سرچشمه بد. (قابل توجه مهندس رسّام عزیز) وبیمه افتضاح! وسپه هم بد است و آن رنج آخر کارش هم انگار دروغ و تو_خالی است!
                              • کانی غیر فلزی بد. کمرجان افتضاح، البته کمرجان اگر اشتباه نکنم بازی خاص خودش را دارد و فردا ممکن است 180 درجه بچرخد.
                              • سیمانی ها مزخرف (حتی شاید بدتر از انبوه سازی). دقیقا همان دو سه تایی که آن بالا نشسته اند هم از همه بدتر هستند! یعنی همان هایی که در روند افزایشی تیز بالا رفتند الان تیز دارند خالی می شوند. یعنی سهگمت و سپاها. ستران و سخوز هم بدجور خالی شدند :( خدا را شکر می کنم که باز دوباره به آستانه زیان پای بند بودم... می دانید چیست؟ خدا من را خیلی دوست داشته که این چند تا تجربه های اولیه ام در آستانه زیان را خوب آورده! ?? ??‍ ???? خوب می دانید که همه اش چند ماه است که من خودم را پای بند به رعایت آستانه زیان کرده ام... (نفسم را مهار کرده ام و افسارش را خودم به دست گرفته ام...) ممکن بود در این چند تجربه ی اول تمام نمادهایی که با آستانه زیان می فروختم دوباره همان روز بعد رشد زیادی می کرد و باعث می شد من به آستانه زیان بدبین بشوم و دوباره بر گردم سر خانه ی اولم... ولی خیلی خوب شد... الان دفعه ی بعد با اعتماد به نفس بیشتری می توانم به آستانه زیانم پای بند باشم و حتی اگر بعد از فروش من چندین و چند بار روند افزایشی داشتیم ناراحت نمی شوم و از آستانه زیان دست نمی کشم... (یادم باشد هر دو سه روز یک بار اینجا یک یادآوری در این ارتباط داشته باشم... تا همیشه در خاطرم/خاطرمان بماند.)
                              • کاشی بد. کهرام افتضاح ولی کترام فوق العاده! (اگر حوصله اش را دارید حتما بررسی اش کنید...) (آموزشی: اینهایی که در روزهای بد خوب می خرندشان یک جریانی دارند! به خصوص آنهایی که شناوری شان مشکلی ندارد و مستعد سفته بازی هستند و ... حرف زیاد است بگذارم برای یک ارسال جدا اگر فرصت شد)
                              • شیمیایی ها بد. زاگرس و جم و ساینا و شسینا افتضاح.
                              • دارویی ها معمولی.
                              • غذایی ها بد. بهپاک فوووووووووق العاده. بابا طرف چقدر مایه دار است! ??? دارد با صبر و حوصله هم جمع می کند!!! :-O :-O :-O غدام هم خیلی خوب بود امروز. B-)
                              • قندی ها بد. قاصفها افتضاح! (خاطرم هست دو سه روز پیش همین فوق العاده بود! اگر اشتباه نکرده باشم... پس در یاد بسپاریم که روی قاصفها از این بازی ها در می آورند... >:) ) قشرین خوب.
                              • خودرویی ها بد. خموتور خوب. خاهن بد.
                              • دستگاه های برقی بد. بترانس افتضاح!؟
                              • ماشین آلات بد. وتوشه خیلی بد.
                              • فلزات اساسی معمولی. ارفع خوب تقریبا.
                              • لاستیک تقریبا بد. پدرخش بد. (پدرخش بازی داشت و به احتمال قوی دارد...) پکرمان عالی!؟
                              • فراورده های نفتی بد. شتران معمولی. (شتران رهبر گروه است! به نگر من)
                              • کانه فلزی معمولی. کمنگنز خوب. (این نماد اگر اشتباه نکنم باید مانند قاصفها دیوانه باشد... یعنی یک روز خوب و یک روز بد)
                              • ذغال سنگ خیلی بد.

سلام و صبح به خیر خدمت دوستان عزیز؛
                              @};-
                              البته الان بیشتر سحر است تا صبح....
                              خواب ما هم که چرخشی است الان چرخیده روی قسمت خوبش...
                              ===============
                              درباره ی سیمانی ها اگر یک اصلاح خوب بکنند بد نیست دوباره وارد شویم. مثلا اگر بخواهند روی همان کف های سابقشان برگردند...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                                با این سراب ها وقت خود را نگیرید این دولت هیچ برنامه ای برای 4 سال دوم نداره فقط دنبال تک سهم ها باشیم که فقط خودمان میتوانیم به خودمان کمک کنیم
                                ممنونم جناب ایرج عزیز؛
                                ولی نگاه من و شما خیلی با هم فرق می کند. شما نگاهتان بسیار بلند مدت تر از بنده است. من اگر می پرسم نگه دارم یا بفروشم منظورم چشم انداز دو سه سال آینده که نه، نگهداری یک ساله هم که نه، حتی نگاهم شش ماهه هم نیست! می خواهم ببینم در کوتاه مدت با اینها چه کنم.
                                کوتاه مدتی هم که مد نگر من است این است که تا یکی دو هفته کمتر از این که هست نشود و تا یکی دو ماه بعد 15 درصد دست کم به من سود بدهد.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X