کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

پارسان و تاپیکو هم در حال کف سازی هستند... (به عنوان مالک شبندر و ستاره)

ولی آیا همین جا ها کف را می سازند و می روند بالا؟؟؟
    نمی توان گفت بله. کاملا نمی توان گفت.

پارسان نشانگر های خوبی دارد و تاپیکو هم خط روند خوبی دارد...

ولی در کل از نگر نموداری به آنجا نرسیده اند که آدم بگوید «عجب نموداری!»
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

ورود به چهارصدمین برگ از جستار بر خودم و همراهان عزیز هم_کارگاهی مبارک

ان شاء الله که مایه ی برکت و خیر برای همه باشد.

=====================

جالب است... اکنون رفتم صفحه ی 100 و 200 و 300 را هم یک نگاه انداختم... دقیقا همین پیام را گذاشته بودم! یعنی مبارک+ان شاء الله.

نمی دانم... نمی دانم آن پیشرفتی که مد نگرم بود حاصل شده یا نه؟

عمرمان را پای چه گذاشتیم و چه حاصل شد؟؟؟ چه کاشتیم و چگونه داشتیم و چه برداشتیم؟ یک سال از عمرمان را دادیم پایش (یا بهتر است بگویم هم_پایش) آیا چیز قابل داری گرفتیم؟؟؟ اگر فلان کار را نمی کردیم بهتر نبود؟ یا فلان کار را می کردیم... (نه از باب نکوهش، بلکه برای پیرایش، و اصلاح آینده)

حالا تا اینجا که این طور... از این جا به بعد چه؟

برنامه چیست؟

من خیلی در زندگی ام برنامه ریختم و خیلی (یعنی واقعا خیلی) وقت ها هم اصلا مطابق برنامه پیش نرفتم... ولی این را می دانم که حتی اگر برنامه داشته باشی و به آن عمل نکنی بهتر از این است که اصلا هیچ برنامه ای نداشته باشی و فضای ذهنت منقش به هیچ نقشی نباشد. (راهبرد هم همین است... آدمی که راهبرد داشته باشد و به آن کمتر عمل کند یا اصلا عمل نکند بهتر است از کسی که اصلا راهبردی ندارد و نمی داند دقیقا چه می خواهد یا آنچه را می خواهد چگونه قرار است به دست بیاورد!)
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/08, 16:47.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

آرمان برای بار سوم به کف خورد... خیلی چشمم از این نماد می ترسد... چون اصلا شفاف نیست... ولی در عین حال نسبت پاداش به خطر آن قدر بالا هست که دوست دارم هنوز نگهش دارم...

بیمه ای ها را اگر اشتباه نکنم روز کاری گذشته گفته بودیم کف هستند و می خواهند حرکت خوب بکنند. و همین طور پیرو بررسی ای که در آرمان داشتیم به این نتیجه رسیده بودیم که کل گروه بیمه ای همگرایی بسیار خوبی با هم دارند و باز نتیجه ی دیگری که گرفته بودیم این بود که الان آرمان از گروه عقب افتاده...
        این هم باز دلیلی دیگر است که هنوز نگهش دارم...
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

کفپارس
          ====

من یک مقدار از این دارم...
          شاید این روزها یک مقدار دیگر هم اضافه کنم:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خودرویی ها
            ========

خاور و خکاوه و خاذین و خپارس
            را نگاه کردم...
            قیمت هایشان خوب است و در کف اند... یعنی در حال کف سازی اند... ولی هنوز زمان خریدشان انگار نشده... چنگی به دل نمی زدند...
            البته از بین اینهایی که ما رویشان فعال بودیم و فروختم خوساز فرق می کرد... برای خرید انگار بد نیست... ولی باز بررسی بیشتر می خواهد...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

فراورده های نفتی
              ==========

با این شمع آخری که زد واقعا گل کاشت!
              یکی دو تا از نشانگر ها پیشنهاد خرید شدند...
              اگر احیانا به قیمت مناسب باز شدند (مثال 5 درصد مثبت همراه با عرضه ی بازارگردان) به نگر من: بخریم.
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/08, 22:42.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

گروه های مستعد برای رشد
                ================

اینجا برای خودم یادآوری کنم:
                گروه هایی که می خواهم رویش کار کنم:
                سیمان و انبوه سازی و فراورده های نفتی و احیانا شیشه و بیمه
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/08, 22:42.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بازار
                  ====

گمان می کردم با این شمعی که زده (شاخص قیمت و شاخص کل) عالی خواهند شد و خواهند ترکاند!
                  اکنون که داده های شاخص ها به روز شده می بینم که همچین شمعی هم نزده!

البته باز تاکید می کنم... همچنان بازار در کف است و بسیار مستعد بالا آمدن... ولی شمع امروز همچین شمعی نبود که بخواهیم آن را شروع موج 1 (1 از 1 از 1) حساب کنیم.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

برگه 400 بر محمد حسین عزیز و سایر دوستان مبارک بادا
                    4 سال دیگر می شود 1400
                    پس یک چشم انداز 4 ساله می شود تدوین کرد.

من با امواج کامپلکس الیوت درگیرم ، ولی آن را خواهم آموخت بزودی ....
                    ..........
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                      برگه 400 بر محمد حسین عزیز و سایر دوستان مبارک بادا
                      4 سال دیگر می شود 1400
                      پس یک چشم انداز 4 ساله می شود تدوین کرد.

من با امواج کامپلکس الیوت درگیرم ، ولی آن را خواهم آموخت بزودی ....
                      ..........
                      احسنت. بر شما و پشت کارتان. من خودم این امواج را هیچ وقت یاد نگرفتم... امواج اصلاحی معمولی را هم هیچ گاه یاد نگرفتم... البته بیشتر گمان کنم آموختنی نبود! یعنی صورت مسئله مشکل داشت!

این مسائله یک شیرمرد دیگر می خواهد مانند آقای الیوت که بیاید و قواعد اینها را (یا بهتر است بگویم قواعدی برای اینها) طراحی کند.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        احسنت. بر شما و پشت کارتان. من خودم این امواج را هیچ وقت یاد نگرفتم... امواج اصلاحی معمولی را هم هیچ گاه یاد نگرفتم... البته بیشتر گمان کنم آموختنی نبود! یعنی صورت مسئله مشکل داشت!

این مسائله یک شیرمرد دیگر می خواهد مانند آقای الیوت که بیاید و قواعد اینها را (یا بهتر است بگویم قواعدی برای اینها) طراحی کند.
                        امواج اصلاحی زیاد به کار هم نمی آید...

ما هیچ گاه نمی خواهیم در امواج اصلاحی خرید انجام دهیم... (به خاطر ذات مبهم و غیر قابل پیشبینی شان... حالا غیر قابل که نه... ولی بهتر است بگوییم چغر و بد_بدن! همین طور این امواج بازدهی خوبی به ما نمی دهند...)

تمام علاقه ما این است که موج 1 و 3 و 5 را شناسایی کنیم...

باز در این بین حتی موج 1 و 5 هم برای خیلی ها مهم نیست و تنها دوست دارند ابتدا و انتهای موج 3 را شناسایی کنند...

باز همین را هم خیلی ها کاری ندارند و می گویند بگذار روند که تثبیت شد سوار می شویم تاااااااا جایی که آستانه زیانی که بالا کشیده ایم بخورد یا تا جایی که 20 - 30 درصد سود کنیم... که می شود میانه ی موج 3.

===============

البته امواج اصلاحی فقط یک جا کاربرد دارد و آن هم این است که چاره ای جز آن نباشد! :d
                        وقتی این نماد اصلاحی است می رویم سراغ آن نماد، آن نماد هم اصلاحی بود نماد دیگر و قس علی هذا... خلاصه یک نماد جنبشی توپ پیدا می کنیم... و کاری به کار نمادهای بی حال نداریم.

ولی اگر کلیت بازار امواج اصلاحی باشد و اکثر نمادها هم در حالت اصلاحی باشند (به طوری که نتوان نمادهای جنبشی را پیدا کرد) دیگر... اینجا مجبور هستیم که بدانیم با امواج اصلاحی چگونه رفتار کنیم...

ولی چرا... این جا هم می توان کاری کرد... می توان با تمام بازار (موقتا) خداحافظی کرد... تا اینکه یک نماد جنبشی افزایشی پیدا شود...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7516

یکی از کاربرد های امواج اصلاحی ، راهنمایی انها برای میزان احتمالی موچ بعدی جنبشی است ( هم از نظر زمان و هم از نظر میزان رشد احتمالی )
                          و مواردی دیگر
                          اما همانطور که گفتید دارای قواعدی بد ترکیب هستند ، بهتر است بگوییم مفهومی ، که پس از تکمیل آموزش باید بطور واقعی تمرین کرد.
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

یک سوال :

در وشمال :
                            آیا موج 3 پایان یافته و الان در حال اصلاح موج 3 هستیم ؟

یا اینکه موج 5 شروع شده و الان در ریز موج اصلاحی 4 از موج 5 هستیم ؟؟؟

یا هیچکدام از موارد بالا ؟؟؟

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

یکی از کاربرد های امواج اصلاحی ، راهنمایی انها برای میزان احتمالی موچ بعدی جنبشی است ( هم از نظر زمان و هم از نظر میزان رشد احتمالی )
                              و مواردی دیگر
                              اما همانطور که گفتید دارای قواعدی بد ترکیب هستند ، بهتر است بگوییم مفهومی ، که پس از تکمیل آموزش باید بطور واقعی تمرین کرد.

خوب... من این کار را هم پیچانده ام! :D (یعنی اگر نمی پیچاندمش باید به ایرانی بودن خودم شک می کردم! :d)

به این ترتیب که سعی کرده ام انتهای موج c را فقط پیدا کنم... به عبارت بهتر... تلاش کرده ام شرایط پیش از شروع موج 1 را پیدا کنم...

البته حالا موج 1 زیاد هم مهم نیست! همان طور که گفتم بیشتر نمودارکارها روی موج 3 کار می کنند... آن هم حتی میانه ی موج 3!

از نگر اندازه (یعنی پاداشی که به ما می دهد) هم موج 1 آن قدر مهم نیست و چون موج 2 می آید و مقدار زیادی از آن را جبران می کند (برای خیلی ها) وقت تلف کردن است...

البته همان طور که گفتم من به موج 1 علاقه دارم و چون در راهبرد داد و ستدی ام اصرار دارم کف خری کنم خیلی دوست دارم با موج 1 نیز همراه باشم و ای بسا از ابتدای موج 1 و حتی پیش تر! با روند را دنبال کنم...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

یک سوال :

در وشمال :
                                آیا موج 3 پایان یافته و الان در حال اصلاح موج 3 هستیم ؟

یا اینکه موج 5 شروع شده و الان در ریز موج اصلاحی 4 از موج 5 هستیم ؟؟؟

یا هیچکدام از موارد بالا ؟؟؟
                                در وشمال امواج اصلاحی است.
                                به نگر من موج سی اش را کامل کرده و یا دارد می کند.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X