کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
    سلام استاد
    اگه قندی ها موقت باشه منفی شون شاهص تا چند بالا میره؟ممنون
    به نظر ساختمانی بهتره یا سیمان ( هرچند که هردوشون یه کار می کنن) ممنون
    باز مزاخم شدم تشکر/:.rolleyessmileyani
    سلام بر مهندس رسّام عزیز؛
    خیلی ارادت داریم.

================================

ببینید... اول بگذارید بگویم چرا من معتقد بودم ریزش زیادی خواهیم داشت که الحمد لله انگار ریزش کم شد:
    1- نشانگر دی تی به وضوح پیشنهاد فروش داد.
    2- نشانگر مکدی به وضوح پیشنهاد فروش داد.
    (البته انصافا نشانگر بخت مثل بچه ی آدم سر حرفش ایستاد و پیشنهاد فروش نداد...)
    3- حجم کم آورد...
    4- موج شماری 3 موج کامل شد و موج چهارم هم زده شد و موج 5 ام هم با توجه به حالت معمول باید تمام می شد...
    5- نشانگر مکدی واگرایی داد.
    با این حساب ما اعلام کردیم که موج 5 است و خطرناک است و هر آن احتمال ریزش وجود دارد و بلکه گفتیم به زودی زود باید ریزش زیادی داشته باشیم...
    ریزش هم آمد (چیزی که من در خاطر دارم این است که در تابلو هم قرمز های زیادی خورد...) ولی در نمودار آن قدر که باید منفی نخورد و ریزش نکرد.

بعد چه شد؟
    افتی که باید می کرد را نکرد و بعد رشد کرد... ولی رشدش با دلیل نموداری نبود... تتمه ی دلایل بنیادی بود + انگیزه های سفته بازی که در خواب ِ بازار اصلی به وجود آمده بود...

متاسفانه نگذاشتند افتشان را بکنند... اگر افت را می کردند الان خیلی سر حال بودند... مانند اسب مسابقه که شب خوب خوابیده و الان سر حال است...

حالا از اینجا به بعد چطور؟

از اینجا به بعد دو حالت دارد، یا همین انگیزه های سفته بازانه ی کوچک از نماد خارج می شود و بازار اصلی می گیرد و بازیگران به بازار اصلی می روند... و این حبابی که ایجاد شده از بین می رود. (بخصوص در قشرین یا قزوین یا قمرو یا قهکمت یا فلرست) یا اینکه بازیگران این قدر قدرت وارد می کنند که نمودار ها را رام می کنند. که کار سختی است... باید بازار اصلی بخوابد + باید حجم بسیار بالا برود (یعنی در مثبت باید چندین روز بخرند!) (در حقیقت حجم باید به زمانی که در گذشته بود برسد!) + مکدی را این قدر رشد بدهند که به قله ی قبلی برسد!!! :O

پس شد دو سناریو دو احتمال.

احتمال اولی چقدر است؟ دومی چقدر؟
    اولی خیلی بیشتر است... یعنی تا زمانی که با حجم های زیاد در قیمت های +5 برای چند روز کاری پشت سر هم خرید نکنند همچنان احتمال اینکه اینجا حباب باشد و حباب به زودی بترکد بیشتر است...
    به خصوص اینکه بالا بودن قیمت ها خود به خود جو را خراب می کند و فروشنده تولید می کند و خریدار را کم می کند...
    پس تا زمانی که آن حالتی که گفتیم پیش نیاید (یعنی چندین روز حجیم و مثبت) احتمال ترکیدن حباب بیشتر است. خیلی هم بیشتر است.

نتیجه ی دو سناریو:
    سناریو اول که می شود: همین روزها افت شدید قیمت ها.
    سناریو دوم می شود: رشد فوق العاده در ابعاد رشد بزرگ پیشین (که قیمت های برخی را دو برابر کرد!) شاید هم بیشتر. به اندازه ی سه چهار هزار واحد.

در کل من به قندی ها خوش بین نیستم. چون وضعیتش نامعلوم با احتمال بسیار بیشتر ِ افت همراه با خطر زیاد است. (می ترسم) :-s
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سیمانی ها فوق العاده اند...
      از خیلی از سیمانی ها خرید کرده ام! :-> از هر کدام یک ذره...
      سشرق و سجام را مخصوصا خیلی دوست دارم...
      سصوفی اگر اشتباه نکنم هنوز خرید نکرده ام ولی آن هم خیلی خوب است و می تواند حرکت خوبی داشته باشد... (البته باز هم می گویم ممکن است بخواهند یک کف در پایین تر ایجاد کنند که باید با آستانه زیان و حواس جمع مراقب باشیم...)
      سدور هم که نشان داد بازیگر دارد...

و و و

این از سیمانی ها.

=========================

ساختمانی ها:

انبوه سازی یک رشد داشته... حدودا 5 تا 10 درصد رشدی که به عنوان هدف اول را می خواستیم انجام داده... ولی همچنان عالی است...
      مکدی های فوق العاده ای هم دارد...
      ولی به خوبی سیمان نیست.
      از طرف دیگر الان سیمان افتاده روی دور ِ موصل و 15 درصد گرانی... یعنی یک نیم_دلیل بنیادی هم پشتش است...
      ولی ساختمانی حرف و خبر و شایعه ی خاصی فعلا پشتش نیست.
      پس از نگر ِ کلی سیمان بهتر است از ساختمان.

ولی باز باید به تک تک شرکت ها به صورت جداگانه نگاه کرد... ای بسا در سیمان یک نمادی باشد که خریدش اصلا خوب نباشد... شاید در انبوه سازی نمادی باشد که از تمام شرکت های سیمانی بهتر باشد...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• iligal
        مدیر(ستاره دار 11)
        • Sep 2012
        • 4103

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام علیرضای عزیز؛
        نیستی آقا؟ کم پیدایی؟ جریان چیست؟
        سلام محمد حسین عزیز ممنون از احوالپرسیت برادر
        والا دو سه روز سخت مشغول و درگیر کار اداره بودم به صورت شبانه روزی به همین خاطر فقط میومدم نتایج اعلام میکردم و میرفتم اون هم نه سر تایم
        یکی از بستگانمون هم فوت کرده بود خیلی دل و دماغ درست حسابی نداشتم
        ولی باز ممنون از احوالپرسی و پیگیریت برادر
        /:.Heart.://:.wubsmiley.:/@};-@};-
        آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2017/07/11, 08:27.
        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
          سلام محمد حسین عزیز ممنون از احوالپرسیت برادر
          والا دو سه روز سخت مشغول و درگیر کار اداره بودم به صورت شبانه روزی به همین خاطر فقط میومدم نتایج اعلام میکردم و میرفتم اون هم نه سر تایم
          یکی از بستگانمون هم فوت کرده بود خیلی دل و دماغ درست حسابی نداشتم
          ولی باز ممنون از احوالپرسی و پیگیریت برادر
          /:.Heart.://:.wubsmiley.:/@};-@};-
          /:.Heart.:/ /:.Heart.:/ /:.Heart.:/ @};-

=================

سلام بر دوستان؛
          می گویم عجب روز گندی بود امروز...
          دو سه ساعت پشت رایانه بودم... ولی اصلا حال نکردم...
          سجام پایین نیامد که بخرم...
          سشرق را می خواستم بخرم که نقدینگی نداشتم...
          گفتم سدورم را با سشرق عوض کنم که دیدم صفش خوب است احتمال دادم فردا بتوانم در قیمت بهتری این تعویض را انجام دهم... یا شاید پس فردا یا شاید پسین فردا...
          حاریا هم برای مجمع داشت می بست که می شد خرید... ولی نقدینگی ام موقتا ته کشیده... (یکی از دوستان قرار بود نقدینگی به ما بدهد که او هم فعلا رفته قاطی باقالی ها... دیروز دو ساعت داشتیم با هم در مورد زن گرفتن من صحبت می کردیم... ولی تهش دو قران هم در نیامد!)
          خاذین هم که به قیمت فروش نرسید و برگشت... فعلا باز انگار تو کما باید بماند...
          سیمانی ها بالا رفتند طبق پیشبینی ولی آن قدر که دوست دارم از اینها نخریده ام...
          کلا روز گندی بود.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
            /:.Heart.:/ /:.Heart.:/ /:.Heart.:/ @};-

=================

سلام بر دوستان؛
            می گویم عجب روز گندی بود امروز...
            دو سه ساعت پشت رایانه بودم... ولی اصلا حال نکردم...
            سجام پایین نیامد که بخرم...
            سشرق را می خواستم بخرم که نقدینگی نداشتم...
            گفتم سدورم را با سشرق عوض کنم که دیدم صفش خوب است احتمال دادم فردا بتوانم در قیمت بهتری این تعویض را انجام دهم... یا شاید پس فردا یا شاید پسین فردا...
            حاریا هم برای مجمع داشت می بست که می شد خرید... ولی نقدینگی ام موقتا ته کشیده... (یکی از دوستان قرار بود نقدینگی به ما بدهد که او هم فعلا رفته قاطی باقالی ها... دیروز دو ساعت داشتیم با هم در مورد زن گرفتن من صحبت می کردیم... ولی تهش دو قران هم در نیامد!)
            خاذین هم که به قیمت فروش نرسید و برگشت... فعلا باز انگار تو کما باید بماند...
            سیمانی ها بالا رفتند طبق پیشبینی ولی آن قدر که دوست دارم از اینها نخریده ام...
            کلا روز گندی بود.
            زن گرفتن؟؟؟!!!
            مجردها دوس دارن زن بگیرن و متاهل ها دوس دارن به دوران مجردی برگردن؛ ولی در حقیقت از خیلی ها که پرسیدم میگفتن دوران مجردی بهتر از متاهلی هست و درست هم میگن آقا محمد حسین عزیز.
            مجرد بمان و پادشاهی کن>:D<
            این رو واقعا میگم چون متاهل که شدی دیگه مثل الان باور کن نمیتونی دنبال بورس باشی و... یعنی کلا خاصیت زن همینه که فقط گیر بده چرا همش به لب تاب یا کامپیوترت چسبیدی و اونو ول نمیکنی و.... کاری با آدم میکنه که روزی هزار بار آرزوی این که به دوران مجردی برگرده رو بکنیم

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
              زن گرفتن؟؟؟!!!
              مجردها دوس دارن زن بگیرن و متاهل ها دوس دارن به دوران مجردی برگردن؛ ولی در حقیقت از خیلی ها که پرسیدم میگفتن دوران مجردی بهتر از متاهلی هست و درست هم میگن آقا محمد حسین عزیز.
              مجرد بمان و پادشاهی کن>:D<
              این رو واقعا میگم چون متاهل که شدی دیگه مثل الان باور کن نمیتونی دنبال بورس باشی و... یعنی کلا خاصیت زن همینه که فقط گیر بده چرا همش به لب تاب یا کامپیوترت چسبیدی و اونو ول نمیکنی و.... کاری با آدم میکنه که روزی هزار بار آرزوی این که به دوران مجردی برگرده رو بکنیم
              سلام @};-
              الان شما از کدام دسته هستید؟ مجردها یا متاهل ها؟
              حقیقتش یک دوستی یک چیزی گفت که حرفش درست است... (گمان کنم همین دوستم بود) گفت این یک غلطی هست که اول و آخر باید کرد. (حالا من جمله را تلطیفش کردم! :) خودش می گفت یک شکری است که باید بخوری...)
              راست است.
              دیر و زود دارد... سوخت و سوز ندارد...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

دیروز هم چند تا حرف منطقی زد که من هم رد نکردم...
                گفت هر چیزی یک زمانی دارد...

پرسید الان به من دوچرخه بدهند خوشحال می شوم؟؟؟؟
                (نه!)

دوچرخه زمانی حال می داد که من نوجوان بودم... (انصافا چه حالی هم داد... من در همین 13-14 سالگی دوچرخه گرفتم و یک دنیا با آن حال کردم...)

زن گرفتن هم همین است...
                من الان حوصله نامزد بازی و ازدواج و عاشقی و از این جور حرف ها دارم... (من شصت و چهاری هستم) ولی یک سال دیگر دو سال دیگر سه سال دیگر معلوم نیست همین قدر حال داشته باشم...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

از آن طرف بچه هم هست...
                  پدر خودم با من اختلاف سنی زیادی دارد... (من بچه آخری هستم و پدرم با من 37 سال 38 سال اختلاف سنی دارد.)
                  من دوست ندارم با بچه ام این قدر اختلاف سنی داشته باشم...
                  دوست دارم فاصله سنی ام کمتر باشد.
                  الان دقت کردید؟ کسانی که بچه دار می شوند همه ریش و مو سفید هستند! خخخ :d البته اگر نریخته باشد! حالا تهران که من هستم می بینم نیمی از مردم این گونه اند... یعنی یک جورهایی طرف بابابزرگ بچه اش هم هست! :d حالا دیگر این آدم میان سال آیا آن شور و حال را دارد که با بچه سر و کله بزند؟؟؟ بازی کند؟ حال کند؟ یا اینکه می خواهد بنشیند از آرامشش استفاده کند و روزنامه اش را بخواند؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

حرف شما متین است...
                    آدم زن بگیرد یک مقدار از زمانش و توجه و تمرکزش گرفته می شود...
                    ولی این ور قضیه هم هست...
                    که به خاطر همان زن نداشتن الان یک مقدار تمرکز و توجه و زمان من دارد گرفته می شود...
                    (حالا شرح کامل هورمنی/بیولوژیکی نمی دهم و خوب هم بلد نیستم ولی در خودم می بینم که) یک مقدار استرس و فشارهای روحی روانی و از بین رفتن زمان و تمرکز و ... (یک مقدارش) به خاطر همین نداشتن همسر است...

الان یاد آیه ی شریف قرآن هم افتادم که فرموده بود «همسر به عنوان محل سکنی»
                    وَمِنْ آیَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُم مِّنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِّتَسْكُنُوا إِلَیْهَا وَجَعَلَ بَیْنَكُم مَّوَدَّةً وَرَحْمَةً
                    و از نشانه­ های او این که از[نوع]خودتان همسرانی برای شما آفرید تا بدانها آرام گیرید و میانتان دوستی و رحمت نهاد. آری، در این [نعمت] برای مردمی که می ­اندیشند قطعا نشانه ­هایی است.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

ای آقا... حرف زیاد است در این زمینه...
                      ولش...
                      برویم به همان کار خودمان برسیم...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سیمانی ها باز هم رشد کردند... ولی باز هم با این رشد چند روزه به نگر من هنوز فرصت خرید است.
                        امروز اگر اشتباه نکنم جناب فرشید یوسف پور هم در کانالشان همین پیشبینی را داشتند. (جناب FarshidU را من قبول دارم. یکی از دلایلی هم که ایشان را قبول دارم این است که در نمودارها پیکان رسم می کنند.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سدور
                          ===
                          امروز می خواستم با سشرق عوضش کنم...
                          با خودم گفتم شاید در کوتاه مدت اشباع شده باشد و بگذار همین نوسان کوتاه مدت را هم بگیرم...

ولی همان بهتر که نفروختم... وقتی بازیگر دارد و حتی فرصت خرید هم هست و قیمتش رشدی هم نکرده و و و برای چه بفروشم؟؟؟ حالا گیرم یک روز هم منفی خورد... نمی ارزد... چون هم احتمالی است و هم اینکه هر آن امکان دارد دوباره بازیگر پشتش را بگیرد و بکشدش بالا...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

آموزشی
                            =====

دوره ی نشانگر
                            =========

شما از چه نشانگری استفاده می کنید؟ از هر نشانگری استفاده می کنید به این نکته توجه داشته باشید که تنظیم دوره (دوره ی میانگین گیری که اصلی ترین تنظیمات هر نشانگر است) مهمترین بخش کار با آن نشانگر است...

ای بابا... دارم چرت و پرت می نویسم... توضیحات الکی چرا می دهم؟؟؟ خلاصه ی خلاصه ی خلاصه اش کنم:
                            از یک نشانگر چندین تا داشته باشید با دوره های مختلف و هر وقت همه با هم پیشنهاد دادند بهترین حالتش می شود:

در این تصویر اولین کادر همچین خوب نیست ولی دومین کادر عالی است.
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/11, 15:14.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

- این دایره ی بالا، گمان نکنید یک وقت برای پوشاندن چیزی بوده... نه... همین جوری استفاده کردم که هم فان باشد و هم تماشا... ببخشید هم فال باشد و هم تماشا.
                              - نشانگر های استفاده شده در بالا نشانگر های سامانه ی خودم (بخت) است. ولی حرفم کلی است و روی همه ی نشانگر ها.
                              - بگذار اصلا روی یک نشانگر دیگر هم نشان دهم:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

این شاخص قدرت نسبی لامذهب خیلی ابزار قوی ای است... ولی مانند اسب رام نشده چوش و سرکش است...
                                یک نفر را می خواهد که حسابی رویش کار کند و رامش کند...

ببینید... در تصویر زیر (بخش پایانی تصویر) من 80 روز به علاوه ی 20 روز!!! میانگین گرفته ام!!!!!!
                                ولی همچنان می بینیم که تاخیر خاصی در نوسانگر ایجاد نشده! (شاید سه چهار روز تاخیر داشته باشد!)
                                این فوق العاده است!

حالا بیا همین کار را با مکدی بکن! بنده خدا زیر فشار این 100 روز جان می کند و می میرد! (البته مکدی قدرتش در چیزهای دیگری است و یک جورهایی از همه ی نشانگر ها سر است...)

http://i68.tinypic.com/dgl5k1.png

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X