کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    دوستان احتمال اصلاح سمگا به زیر 300 جقدر است؟ این احتمال با چه زمانی ؟ درود
    سلام
    2900 ریال
    (البته از 3111 ریال هم ممکن است برگردد)

زمان بلد نیستم ولی فکر کنم اگر 2900 ریال بخواهد برسد از نمودار به نظر می رسد کمتر از دو هفته زمان ببرد.
    (با احتساب شیب نزولی که دارد و از 4400 ریال داشته)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

وبصادر
      ====

این هم مانند وپارس و وپاسار دارد از کف حرکت می کند به سمت بالا و از روی حمایت خوبی هم بلند شده، بر خلاف حکمت و دی که احتمال بازگشت به کفشان بالا است برای اینها کم است.
      در مجموع برای این سه می توان گفت احتمال صعودشان خیلی قوی است. (خیلی دوست دارم برگردند پایین روی حمایت تا از وپاسار یا وپارس خرید کنم.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سکارون
        =====

افت محتمل تر است ولی این بررسی قدرت زیادی ندارد.

بررسی های پیشین را انگار خراب کرده ام... البته آستانه زیان را روی 3000 اعلام کرده بودم که می شود 10 درصد زیان.

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سکارون

کوتاه مدت خوب.
        میان مدت عالی

سکارون
        ===========

بررسی دقیق تر.
        پیوند بررسی اجمالی پیشین
        نتیجه:
        پیشنهاد خرید با خطر کم و پاداش خوب.
        قیمت خرید: 3250 ریال
        زمان خرید: دو روز دیگر (دو روز کاری) یعنی 95/1/28
        حد ضرر: 3000 ریال (چون خرید در کف است و با توجه به پارامتر های بنیادی نیز می باشد می توان خرید را بلند مدت و بنیادی در نظر گرفت و حد ضرر تعیین نکرد)
        قیمت فروش: 4900 ریال (50 درصد!!!)
        زمان نگهداری: یک ماه.
        قیمت فروش دوم: 5600 ریال
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

وبملت
          ====

مکدی و آر اس آی دارند می روند به سمت اشباع، پس به نظرم می رسد انرژی کافی برای عبور از سقف پیشین در 2600 ریال در حال حاضر وجود نداشته باشد و در صورت رسیدن به 2600 ریال باید تا همین حوالی برگردد تا مکدی و آر اس آی آن برگردند پایین و انرژی کافی پیدا شود.

نتیجه:
          فکر نکنم 2600 ریال را بتواند الان رد کند.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

آ س پ را هم الان می گذارم. الان 1080 ریال است که انگار اگر 1000 ریال بشود عالی می شود.
            آ س پ
            ====

الان هم قیمتش خوب است.

شاید از همین جا ها شروع کنیم به خرید بد نباشد. ولی باز
            خرید عالی در 1000 ریال است.

البته همان طور که گفتم متاسفانه اکنون ذات بازار این طور شده که همه نماد ها با هم بالا پایین می شوند و بنابر این اگر این نماد به 1000 ریال هم برسد باز خیلی نماد های خوب دیگر در بازار وجود دارد که من در صدد خرید آنها هستم.مثلا بین تاپیکو 1850 ریالی و آ س پ 1000 ریالی من مردد هستم و باز ترجیح می دهم تاپیکو را انتخاب کنم. و همین طور بانک دی 1300 ریالی (بدون در نظر گرفتن سود) از این دو بهتر است... همین طور وپاسار اگر 1000 شود ....
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

ثتران
              ===

مکدی و آر اس آی دو تا از مهمترین عوامل برای بررسی بنده است.

روی همین حساب به نظر می رسد مکدی (بر اساس تاریخ نماد) باید تا یک سطح پایین تر افت کند تا خیز خوبی بر دارد و آر اس آی نیز باید یک بخورد بکند و برگردد و دوباره به سطح 20 درصد خودش بزند و برخیزد.

پس احتمال
              رسیدن به حمایت اصلی نماد در 1100 ریال دور از ذهن نیست.

مضافا اینکه بحث حق تقدم ها هم بوده و هر کجا که حق تقدم است نام کثافت کاری می درخشد!
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

تاپیکو
                ====

در کوتاه مدت به نظر می رسد یک رشد داشته باشد.
                من اشتباه می کردم تا الان می گفتم 1860 ریال . انگار همان 1885 ریال باشد. شاید هم دیگر خریدش دیر شده باشد.
                شاید هم این اختلاف قیمتی بنده از اختلاف داده های TseClient و رهاورد باشد.
                به هر حال رقمش زیاد اختلاف ندارد.

مسئله دیگر این است که تا 1820 یا 1710 هم ممکن است پیش از صعود یک سری بزند! البته احتمالش قوی نیست چون یک افت خوب داشته و مکدی و آر اس آی اش در همان جا به نقطه ی قابل قبولی رسیده و از همان جا دارد بر می گردد...

در میان مدت هم نشانگر ها همین وضع را دارند. فقط استکاستیک تازه الان به کف رسیده که نشان از پیشبینی کنندگی بهتر استکاستیک در این نماد دارد.

در مورد حجم در موارد زیادی دیده شده که نماد یک حجم خوب می خورد و بعد بالا می رود!!! (فکر کنم به این دلیل باشد که حجم زیاد خارج از توان کنترل تامین اجتماعی می شود...

به هر حال حجم بالا در قیمت بالا و حجم پایین در قیمت پایین در این نماد هم دیده می شود با این تفاوت که این مسئله اندکی کمرنگ است و پیوسته در کل طول سال ها معاملات پر حجم وجود دارند...

الان هم یک مقدار حجم کم شده ولی باز می تواند کمتر هم شود. پس باز همان 1885 ریال دور از ذهن نیست.

نشانگر های بلند مدت هم تقریبا همین جا یا اندکی پس و پیش را کف اعلام می کنند.

نتیجه:
                پیشنهاد خرید در 1885 یا 1825 ریال
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

من نمی دانم این نرم افزار tse چرا آورده نقدی را در تعدیل نمی آورد؟
                  خوب تابلو است این طوری اشتباه است!
                  الان نمودار های ما هم با این وضع در خیلی از شرایط دو تکه می شوند! یعنی تکه ای که بعد از افزایش از آورده است از تکه ای که قبل از آن است کاملا جدا می شود!
                  آن تاپیکو در بالا و این پارسان در پایین نمونه ی بارز این اشتباه است:
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

پارسان
                    ====

پیشبینی دقیقی نیست ولی پیشبینی می کنم
                    یک مقدار دیگر بالا برود و بعد بیاید پایین و نفس بگیرد.

یک نفر ممکن است از این بالا رفتن که به نظر می رسد کوتاه مدت باشد استفاده کند ولی من اهلش نیستم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

شاخص کل
                      =======

پیش بینی می کنم یک مقدار بالا برود و بعد روند نزولی به خود بگیرد.
                      چرا؟ به خاطر اینکه بنده به نشانگر ها خیلی اعتقاد دارم و الان آر اس آی سریع بالا رفته و به حد اشباع دارد می رسد. پس به نظر می رسد به سقف آن بخورد و برگردد.

از نمای نزدیک تر:

پس هفته ی بعد احتمال این است که شاخص در همین حدود باشد.

================

اما اگر پیش بینی ما این است، چگونه این مسیر طی خواهد شد؟
                      احتمالا دو سه روز بازار به واسطه ی ایران خودرو بالا برود و بعد دو سه روز به واسطه ی عرضه ی زیاد در آن پایین بیاید.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خودرویی ها
                        =======

پیش بینی زیاد قوی نیست. و بیشتر به این خاطر این گونه پیش بینی کردم که نشان گر های میان مدت و کوتاه مدت میل به صعود دارند و نشان گر های بلند مدت در راه رسیدن به کف!
                        شاید باید یک مقدار زمان پیش بینی را هم افزایش می دادم و بلند مدت تر می کردم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خودرو
                          ====

از نمای نزدیک:

کوتاه مدت به نظر می رسد یک افت داشته باشد. (الان 3333 است که)
                          به نظر می رسد از 3555 تا 2700 ریال یک افت داشته باشد و از آنجا یک افزایش عالی.

(این بررسی سریع بود و زیاد دقیق نیست بعدا باید بیشتر رویش کار شود.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام

بعد از مدت ها یک آگهی دعوت به مجمع آمد...

آگهی های نو:

___نماد___
                            __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                            سرمایه
                            انتخاب
                            اعضای
                            هئیت
                            مدیره
                            تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                            سخرم
                            سيمان خرم آباد #VALUE!

#VALUE! ###### ##### #VALUE!
                            غشاذر شير پاستوريزه پگاه آذربايجان غربي لغو

1395/05/18 دوشنبه 10:00 لغو شد
                            غشاذر شير پاستوريزه پگاه آذربايجان غربي

1395/06/17 چهار شنبه 09:00 شرکت شير پاستوريزه پگاه آذربايجان غربي به نشاني اروميه کيلومتر 10 جاده مهاباد ✅تغییر موضوع فعالیت
                            خبازرس(بازرس) بازرسي مهندسي و صنعتي ايران

1395/05/27 چهار شنبه 16:00 ساختمان مرکزي واقع در خيابان ولي عصر - بالاتر از ونک-روبروي اتوبان نيايش-بلوار اسفنديار-پلاک 54 - طبقه هفتم ✅تغییر موضوع فعالیت
                            اتکام بيمه اتکايي امين

انتخاب 1395/05/30 شنبه 11:00 جزيره کيش_خيابان سنايي_بلوار انديشه _قطعه NBO16 - دفتر مرکزي شرکت
                            وخاور بانک خاورميانه

افزایش
                            1395/05/28 پنج شنبه 09:00 تهران خيابان وليعصر نرسيده به چهارراه شهيد چمران (پارک وي) سالن همايش مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش

کل آگهی های امروز به بعد:
                            (که متاسفانه ورنای امروز را هم خواب ماندم و از دست دادم :( )

نماد
                            نام شرکت
                            لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                            سرمایه
                            انتخاب
                            اعضای
                            هئیت
                            مدیره
                            تاریخ مجمع روز ساعت مکان برگزاری مجمع توضیحات اضافی
                            ورنا سرمايه گذاري گروه صنعتي رنا

افزایش
                            1395/05/17 یکشنبه 10:00 تهران ضلع غربي مجموعه ورزشي آزادي بلوار دهکده هتل المپيک سالن هگمتانه
                            غشاذر شير پاستوريزه پگاه آذربايجان غربي

1395/05/18 دوشنبه 10:00 شرکت شير پاستوريزه پگاه آذربايجان غربي به نشاني اروميه کيلومتر 10 جاده مهاباد ✅تغییر موضوع فعالیت
                            کماسه تامین ماسه ریخته گری

سالیانه

1395/05/18 دوشنبه 10:00 دفتر مرکزي -خيابان سهروردي شمالي -خ شهيد قندي غربي - پلاک 41 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                            خپويش سازه پويش

انتخاب 1395/05/19 سه شنبه 10:30 قانوني شرکت واقع در تهران خيابان ستارخان خيابان نيايش پلاک 51 ✅انتخاب حسابرس
                            پارتا مجتمع صنعتي آرتاويل تاير

انتخاب 1395/05/20 چهار شنبه 12:00 تهران خيابان گاندي کوچه يکم پلاک 14
                            آکنتور کنتورسازي ايران

افزایش
                            1395/05/21 پنج شنبه2 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
                            آکنتور کنتورسازي ايران

1395/05/21 پنج شنبه2 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                            فبستم صنايع بسته بندي مشهد

افزایش
                            1395/05/23 شنبه2 10:00 تهران ، ميدان فردوسي، ابتداي خيابان شهيد قرني،ساختمان کاوه ، طبقه پنجم ، دفتر شرکت صنايع بسته بندي مشهد

افزایش
                            1395/05/23 شنبه2 10:00 تهران ، ميدان فردوسي ، ابتداي خيابان شهيد قرني ، ساختمان کاوه ، طبقه پنجم ، دفتر شرکت
                            سفارود کارخانه فارسیست دورود

سالیانه

1395/05/23 شنبه 11:00 تهران خيابان دکتر بهشتي خيابان پاکستان کوچه چهارم پلاک 4 سالن کنفرانس شرکت سيمان فارس و خوزستان ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                            وخوز سرمايه گذاري استان خوزستان

انتخاب 1395/05/27 چهار شنبه 11:00 اهواز-کيانپارس- خيابان 5 غربي- انتهاي فاز -پلاک 111 ✅انتخاب حسابرس

1395/05/27 چهار شنبه 16:00 ساختمان مرکزي واقع در خيابان ولي عصر - بالاتر از ونک-روبروي اتوبان نيايش-بلوار اسفنديار-پلاک 54 - طبقه هفتم ✅تغییر موضوع فعالیت
                            وخاور بانک خاورميانه

افزایش
                            1395/05/28 پنج شنبه 09:00 تهران خيابان وليعصر نرسيده به چهارراه شهيد چمران (پارک وي) سالن همايش مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش
                            وتهران سرمايه گذاري استان تهران

انتخاب 1395/05/30 شنبه 10:30 خيابان انقلاب-خيابان وصال شيرازي-کوچه ماهان-پلاک 2
                            اتکام بيمه اتکايي امين

انتخاب 1395/05/30 شنبه 11:00 جزيره کيش_خيابان سنايي_بلوار انديشه _قطعه NBO16 - دفتر مرکزي شرکت

اتکام را نگاه کن کجا انداخته! خوب یک کلمه بگویید نمی خواهیم کسی در جلسه حاضر شود و تمام!
                            کاش سازمان بورس جلوی این مجامع را می گرفت.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام

مجامع تازه اعلام شده:
                              ___نماد___
                              __نام_شرکت__ لغو
                              اصلاحیه سالیانه افزایش
                              سرمایه
                              انتخاب
                              اعضای
                              هئیت
                              مدیره
                              تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                              ميهن(بيمه ميهن) بيمه ميهن
                              اصلاحیه سالیانه
                              انتخاب 1395/05/23 ؟شنبه 10:00 تهران،خیابان شهید خالد اسلمبولی،نبش خیابان 28، پلک 90
                              وتجارت بانک تجارت

سالیانه
                              انتخاب 1395/05/28 پنج شنبه 11:00 تهران. اتوبان شهيد حقاني. تقاطع اتوبان شهيد همت. مرکز همايش هاي بين المللي هتل بزرگ ارم ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                              وتجارت بانک تجارت

انتخاب 1395/05/28 پنج شنبه 10:00 تهران. اتوبان شهيد حقاني. تقاطع اتوبان شهيد همت. مرکز همايش هاي بين المللي هتل بزرگ ارم
                              وپترو سرمايه گذاري صنايع پتروشيمي

سالیانه
                              انتخاب 1395/05/31 یکشنبه 10:00 آزادراه تهران - کرج ، اتوبان آزادگان شمال ، خروجي ورزشگاه آزادي - پژوهشگاه صنعت نفت ، سالن آزادگان
                              کباده تهيه و توليد خاک نسوز استقلال آباده

انتخاب 1395/05/28 پنج شنبه 10:00 استان فارس، آباده،خيابان امام خميني «ره» کوچه ابوالفضل، هيات ابوالفضل(ع)پلاک 26 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود

سالیانه

1395/05/28 پنج شنبه 08:00 استان فارس،آباده،خيابان امام خميني«ره» کوچه ابوالفضل،هيات حضرت ابوالفضل (ع) پلاک 26 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                              آکنتور کنتورسازي ايران لغو

1395/05/21 پنج شنبه 09:00 لغو شد ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور

افزایش
                              1395/05/21 پنج شنبه 08:00 لغو شد
                              آکنتور کنتورسازي ايران

1395/06/11 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                              آکنتور کنتورسازي ايران

افزایش
                              1395/06/11 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک

کل مجامع پیش رو:

نماد
                              نام شرکت لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                              سرمایه
                              انتخاب
                              اعضای
                              هئیت
                              مدیره
                              تاریخ مجمع روز ساعت مکان برگزاری مجمع توضیحات اضافی
                              خپويش
                              سازه پويش

انتخاب 1395/05/19 سه شنبه 10:30 قانوني شرکت واقع در تهران خيابان ستارخان خيابان نيايش پلاک 51 ✅انتخاب حسابرس
                              پارتا مجتمع صنعتي آرتاويل تاير

انتخاب 1395/05/20 چهار شنبه 12:00 تهران خيابان گاندي کوچه يکم پلاک 14
                              آکنتور کنتورسازي ايران

افزایش
                              1395/05/21 پنج شنبه6 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک

افزایش
                              1395/05/21 پنج شنبه6 08:00 لغو شد
                              آکنتور کنتورسازي ايران

1395/05/21 پنج شنبه6 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور

1395/05/21 پنج شنبه6 09:00 لغو شد ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور

افزایش
                              1395/05/23 شنبه2 10:00 تهران ، ميدان فردوسي، ابتداي خيابان شهيد قرني،ساختمان کاوه ، طبقه پنجم ، دفتر شرکت صنايع بسته بندي مشهد

افزایش
                              1395/05/23 شنبه2 10:00 تهران ، ميدان فردوسي ، ابتداي خيابان شهيد قرني ، ساختمان کاوه ، طبقه پنجم ، دفتر شرکت
                              ميهن(بيمه ميهن) بيمه ميهن
                              اصلاحیه سالیانه
                              انتخاب 1395/05/23 ؟شنبه 10:00 تهران،خیابان شهید خالد اسلمبولی،نبش خیابان 28، پلک 90
                              سفارود کارخانه فارسیست دورود

سالیانه

1395/05/23 شنبه 11:00 تهران خيابان دکتر بهشتي خيابان پاکستان کوچه چهارم پلاک 4 سالن کنفرانس شرکت سيمان فارس و خوزستان ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                              وخوز سرمايه گذاري استان خوزستان

انتخاب 1395/05/27 چهار شنبه 11:00 اهواز-کيانپارس- خيابان 5 غربي- انتهاي فاز -پلاک 111 ✅انتخاب حسابرس

سالیانه

1395/05/28 پنج شنبه2 08:00 استان فارس،آباده،خيابان امام خميني«ره» کوچه ابوالفضل،هيات حضرت ابوالفضل (ع) پلاک 26 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                              وخاور بانک خاورميانه

افزایش
                              فاهواز نورد و لوله اهواز
                              اصلاحیه
                              افزایش
                              1395/05/28 پنج شنبه 10:00 کارخانجات شرکت نورد ولوله اهواز واقع در کيلومتر 9 جاده اهواز - خرمشهر

انتخاب 1395/05/28 پنج شنبه2 10:00 استان فارس، آباده،خيابان امام خميني «ره» کوچه ابوالفضل، هيات ابوالفضل(ع)پلاک 26 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                              وتجارت بانک تجارت

انتخاب 1395/05/28 پنج شنبه2 10:00 تهران. اتوبان شهيد حقاني. تقاطع اتوبان شهيد همت. مرکز همايش هاي بين المللي هتل بزرگ ارم
                              وتجارت بانک تجارت

سالیانه
                              انتخاب 1395/05/28 پنج شنبه2 11:00 تهران. اتوبان شهيد حقاني. تقاطع اتوبان شهيد همت. مرکز همايش هاي بين المللي هتل بزرگ ارم ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                              ولغدر ليزينگ خودرو غدير

افزایش
                              1395/05/30 شنبه 09:00 خيابان استاد مطهري - خيابان ميرعماد - کوچه يازدهم - پلاک 3 ✅تغییر موضوع فعالیت
                              وتهران سرمايه گذاري استان تهران

انتخاب 1395/05/30 شنبه 10:30 خيابان انقلاب-خيابان وصال شيرازي-کوچه ماهان-پلاک 2
                              اتکام بيمه اتکايي امين

وپترو سرمايه گذاري صنايع پتروشيمي

سالیانه
                              انتخاب 1395/05/31 یکشنبه 10:00 آزادراه تهران - کرج ، اتوبان آزادگان شمال ، خروجي ورزشگاه آزادي - پژوهشگاه صنعت نفت ، سالن آزادگان
                              آکنتور کنتورسازي ايران

افزایش
                              1395/06/11 پنج شنبه6 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
                              آکنتور کنتورسازي ايران

1395/06/11 پنج شنبه6 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

کطبس
                                =====

هر چند به نظر می رسد خرید خوب از دست رفته است، ولی همچنان خرید در این قیمت ها به صرفه به نظر می رسد.

نتیجه:
                                یشنهاد خرید در همین قیمت ها (یعنی 1822 ریال و اگر افت کرد که چه بهتر) و فروش در 2150 ریال یا 2500 ریال (20 تا 40 درصد بازدهی) حد ضرر 1750 ریال.
                                http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post679420

خرید
                                کطبس در 1550 فردا هم خوب است. و اگر این رقم را بشکند سر و گردن زده و حالت افزایشی اش به کاهشی تبدیل شده و و و . و کلا واویلا... مگر اینکه از 1430 برگردد
                                کطبس
                                =====

سلام

الحمد لله بررسی های گذشته خوب بود.
                                امیدوارم از پیشنهاد خرید ها استفاده کرده باشید.
                                من که خودم استفاده نکردم. /.:blushsmiley:.//:.ohno-smiley.:/

الان به نظر می رسد پیشنهاد فروش باشد.

بگذارید بیشتر بررسی کنیم.

یکم اینکه نشانگرهایی که من رویشان زیاد تاکید دارم چه در کوتاه مدت و چه در میان مدت اخطار می دهند.
                                دوم اینکه قیمت خورده به خط روند.
                                سوم اینکه حجم داد و ستد بالا رفته. (و بر خلاف خیلی های دیگر که می گویند حجم بالا نشانه ی خوبی است... من اصلا این عقیده را ندارم و از حجم بالا در قیمت بالا و پیش از رسیدن به خط روند می ترسم.)
                                چهارم اینکه دو تا حقیقی از سهامداران عمده دارند می فروشند و دو تا حقوقی دارند می خرند!
                                (بولینگر بندز هم هست که اهمیتش زیاد نیست. ولی به سقفش خورده)
                                نشانگر های بلند مدت هم تقریبا دارند به سقف می رسند.
                                پس من زیاد خوش بین نیستم و این گونه پیش بینی می کنم:

نتیجه:
                                پیشنهاد فروش.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X