کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سلام

دیروز بعد از اینکه فسرب را بررسی کردم گفتم بروم خود سرب را بررسی کنم و برای این کار دنبال کارگزاری (جهانی) گشتم که آمار سرب را بتوانم از داده هایش استخراج کنم...
    حدود 10 سااااااااااااااااااعت زمان ازم برد تا توانستم یک عدد پیدا کنم :( :((
    این هم که پیدا کردم آمار را بیش از 4 سال ارائه نمی کند... (از سال 2012 در حالت روزانه و از سال 2008 در قاب هفتگی و ماهانه) البته خوبی ای که دارد آمار را لحظه ای ارائه می کند و حتی قاب زمانی 1 دقیقه ای اش هم معتبر است!!!

به هر حال بد نیست یک نگاهی به وضعیت کالاها در جهان داشته با شیم. البته به اجمال.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام

دیروز بعد از اینکه فسرب را بررسی کردم گفتم بروم خود سرب را بررسی کنم و برای این کار دنبال کارگزاری (جهانی) گشتم که آمار سرب را بتوانم از داده هایش استخراج کنم...
      این هم که پیدا کردم آمار را بیش از 4 سال ارائه نمی کند... (از سال 2012 در حالت روزانه و از سال 2008 در قاب هفتگی و ماهانه) البته خوبی ای که دارد آمار را لحظه ای ارائه می کند و حتی قاب زمانی 1 دقیقه ای اش هم معتبر است!!!

به هر حال بد نیست یک نگاهی به وضعیت کالاها در جهان داشته با شیم. البته به اجمال.
      شاید این لینک هم در مورد سرب بدرد بخورد
      http://www.investing.com/commodities...art?cid=959207
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سرب
        ====

همان طور که در شکل می بینید از اوایل 2013 سرب داشته در یک کانال متعادل و رو به بالا حرکت می کرده که ناگهان در 22/9/2014 (خط عمودی دوم) کانال را رو به پایین شکسته و یک بوسه ی خداحافظی (ByeByeKiss) هم بهش زده و رفته در یک کانال نزولی که در پایین ترین مقدار خودش به 1550 در نوامبر 2015 رسیده!

الان قیمت در یک جای حساسی قرار گرفته. اینجا سقف کانال نزولی است که ممکن است بتواند بشکند...
        از طرف دیگر در همین پایین هم یک کانال زیبا موازی همان کانال بالا می توان در نظر گرفت!
        شکل زیر را ببینید:

پس الان واقعا در جای حساسی هستیم!

در مورد حجم که نمی توان اظهار نظر خاصی کرد... فقط اینکه از همان نیمه ی سال 2013 یک کاهش محسوسی در حجم داد و ستد های سرب به وضوح قابل مشاهده است که شاید بتوان گفت 30 درصد از حجم کلا کم شده!!! بدترین وضع هم مربوط به اوایل سال 2015 است.
        خوب از این چه می فهمیم؟ به احتمال قوی مربوط به بحران اقتصادی جهانی است. این از 1.
        2. خیلی از کارخانه ها در سراسر جهان حتما تعطیل شده اند و یا به نقطه ی سر به سر رسیده اند و ورشکست شده اند و شاید هم تعدادی طبق برنامه ی قبلی اضافه شده باشند... منظور اینکه این حجم آن حجم نیست. و درست نیست آمار 2016 را با 2012 مقایسه بکنیم! و ممکن است با اندک تغییری اوضاع حسابی بهتر شود.
        3. الان اگر دقت کرده باشید دوباره در سقف کانال مقداری حجم افت کرده! یا بازیگران جهانی دارند بازار سازی می کنند که در این نقطه ی حساس قیمت بالا نرود یا اینکه دوباره یک مرگی شده در این کره ی خاکی...
        (در ضمن الان نگاه کردم دیدم حجم از سال 2012 نصف شده! نه دو سوم :0 در تصویر بعدی نصف شدن حجم را با دو خط افقی نشان داده ام.)

در مورد نشان گر ها باید عرض کنم که استکاستیک و آر اس آی سقف زده اند و آماده ی برگشت... اما مکدی یک برگشت نشان داده و عمل نکرده که همراهان من می دانند این یعنی چه!

خوب همه ی اینها را کنار هم می گذارم به این نتیجه می رسم که یک افت موقت و یک صعود بعد از آن در پیش است. (البته افت موقت خیلی محتمل است و صعود بعد از آن آن قدر مشخص و واضح نیست.)

و همه ی اینها یعنی به احتمال قوی باقی یو (فنجان) تکمیل می شود.

پیشبینی در زیر نشان داده شده است:
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          شاید این لینک هم در مورد سرب بدرد بخورد
          http://www.investing.com/commodities...art?cid=959207
          سلام

خیلی متشکرم.

این سایت اینوستینگ واقعا سایت عالی ای هست. ولی متاسفانه خودش قیمت ها را بیرون نمی دهد که ازش در نرم افزار های خودمان استفاده کنیم. (سایت آی_جی هم یک سایت فووووووق العاده مثل همین است که در سایتش اطلاعات را ارائه می دهد ولی بیرون نمی دهد! یک سایت ایرانی تووووپ هم بود فکر کنم برای اتحادیه طلا_جواهر بود که عین اینها بود...)

مشکلی که من با این سایت دارم این است که من می خواهم نتیجه ی نیم ساعت تحقیقم را ذخیره کنم و دفعه ی بعد از همان اطلاعات استفاده کنم.
          مثلا در این کارگاه بررسی های قبلی را مرور کنم و ببینم چقدر به هدف زده ام. (خوب وقتی پیکان هایی که روی نمودار قبلی کشیده ام رویش داده های جدید می آید عالی می توانم این مقایسه را انجام دهم! ولی اگر دو تا نمودار با زمانبندی های متفاوت را کنار هم بگذارم باید فقط ده دقیقه برای تطابق نمودار ها صرف کنم! برای هر کدام)
          همین طور در این نیم ساعت زمانی که من برای هر نمودار می گذارم یک سری خطوط در مکدی و آر اس آی و نمودار اصلی می کشم که دفعه ی بعد لازم نیست اینها را عینا بکشم و همین 25 دقیقه روی هر نمودار من را جلو می اندازد! (که اگر از نمودار های درون سایت ها استفاده کنم همین 25 دقیقه را باید دوباره صرف کنم.)
          دست آخر اگر یک سایت بسیار توپ پیدا شود (مثل سایت رهاورد) که قابلیت ذخیره ی نمودار ها را داشته باشد و سرعت کار با آن هم خوب باشد و ... امکان دارد بعد از یک مدت قابلیت های سایتش را برای ما کاهش دهد یا کلا دسترسی به اطلاعات را مسدود کند!!! (دقیقا کاری که رهاورد کرد و دقیقا کاری که یک سری سایت ها و بروکر های خارجی با آیدی های ایرانی انجام دادند!)

به هر حال خدا را شکر بنده آن چیز که دنبالش بودم را در trade24 (و البته چند کارگزاری دیگر مشابه همین ولی با داده های کمتر) پیدا کردم...

در نهایت از راهنمایی شما بسیار بسیار سپاسگزارم @};-
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

روی
            ===

همان طور که در شکل دیده می شود روی هیچ گاه حجمش کم نشده! (یک مقدار در اوایل 2015 کم شده ولی کوتاه مدت بوده و سریع برگشته)

من پیشبینی ام را درون تصویر گذاشته ام. فکر می کنم به سقف قدیم بتواند برسد (به خصوص با توجه به حجم زیاد) ولی به احتمال قوی احتیاج به یک اصلاح بعد از آن دارد.

(از نظر بنیادی/جهانی هم باید یک سری مسائل بررسی شود... مثلا سرب خیلی مضر است و شاید از طرف اروپا یا سایر جاها تحریم شده و یا جایگزینی برایش تعیین شده... همین طور وضعیت کارخانه های در دست احداث جهان نیز باید بررسی شود... یک مسئله ی مهم هم برای کار ما سال مالی شرکت ها است! یک وقت می بینیم شرکتی سال مالی اش از برج 7 میلادی شروع می شود! که در این صورت بدترین میزان سود را در سال گذشته و بهترین میزان سود آوری را برای امسال خواهد داشت. هر چند... این موضوع بیشتر مربوط به سود است نه قیمت)

(این بررسی 15 دقیقه طول کشید)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

کروی
              ====

با توجه به قیمت روی پیشبینی شده است.

(5 دقیقه زمان برد.)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Inspired
                عضو فعال
                • May 2016
                • 494

سلام

سلام

این مشکل شما رو شاید حل کنه! از سپتامبر 2006 هم داره و ابزار تکنیکالی بسیار متنوع آنلاین

http://www.investing.com/commodities/lead?cid=959207

سایت معتبر و پویایی هم هست و اطلاعات به روزی داره

البته متاتریدر نیست
                در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

مس
                  ===

همان طور که در شکل دیده می شود حجم بسیار عالی است ولی قیمت بسیار بد!
                  چرا همچین چیزی ممکن است به وجود بیاید؟ دو احتمال وجود دارد: یا قیمت دستکاری شده و باید برود بالا یا اینکه کارخانه های جدید در جهان افتتاح شده...

الان قیمت 4600 است یادم می آید پارسال یا پیارسال بود مدیر عامل فملی می گفت 4500 قیمت تولید سر به سر ما است...

به هر حال میان مدت مس با توجه به حجم بسیار امیدوار کننده است.

نشانگر ها می گویند یک مقدار افت دیگر باید انجام شود (در کوتاه مدت) تا در میان مدت به سمت صعود برویم.

اما میزان افت را نمی توانم مشخص کنم.

به هر حال باید از نظر بنیادی موردی که گفته شد بررسی شود، اگر مورد خاصی نبود این
                  پیشبینی به نظرم محتمل ترین حالت است:

(این پیشبینی 12 دقیقه زمان برد. یک نکته ای! هر چقدر این پیشبینی ها کمتر زمان ببرد دقتش هم کمتر می شود...)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                    سلام

این مشکل شما رو شاید حل کنه! از سپتامبر 2006 هم داره و ابزار تکنیکالی بسیار متنوع آنلاین

البته متاتریدر نیست
                    سلام inspired عزیز؛

خیلی متشکرم از لطفتان.

البته خیلی سایت خوبی است ولی من متاتریدر را ترجیح می دهم. الان یک کارگزار پیدا کردم به نام trade24 که بد نیست و با همین اموراتمان را می گذرانیم. (مشکلاتی که با آنلاین دارم را هم اینجا گفتم: http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post697010 )

باز هم از لطفتان متشکرم.

یا حق
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                      سلام

البته متاتریدر نیست
                      یک چیز دیگر...
                      در هیچ کدام از این کارگزاری های خارجی و سایت های معتبر (مثل همین اینوستینگ) نامی از آمی بروکر و متا استوک و ... دیده نمی شود! اینها انگار همه با همان متاتریدر کار می کنند...
                      البته من می توانستم با آمی بروکر هم دنبال داده بگردم ولی ترسیدم یک وقت به اینترنت وصلش کنم کرکش بپرد... :)
                      یادم می آید یک زمانی داده های رهاورد را یکی از دوستان قرار می داد در آن قیمت های جهانی هم بود ولی الان دیگر در دسترس نیست :(
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

فملی
                        ====

پیشبینی درون تصویر قرار داده شده.

با توجه به کاهش حجم فکر می کنم بتوان به یک خیز در کوتاه مدت دل بست.

متاسفانه نشانگر ها در این نماد درست کار نمی کنند :( حتما باید تنظیماتشان را دست کاری کرد که از حوصله ام خارج است.

یک کمان (ARC-U Shape) در شکل دیده می شود. (این روز ها هم مدام یو می بینم!)
                        یک سر و گردن هم در شکل دیده می شود. که البته هر دو شکل ناقص هستند... مثلا این سر و گردن گردن سمت چپش با راستش متفاوت است و نیز کله اش تیز نیست...

به هر حال محتمل ترین حالت همان بود که کشیدم... تا ببینیم بعدا آیا مطابق پیشبینی پیش می رود یا نه؟

(این هم 10 دقیقه زمان برد.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خوب برویم سراغ مسابقه هفتگی...

اینجا بودیم که یک سری نماد را از پالایه بیرون کشیدیم و یکی را -یعنی پسهند را- بررسی کردیم.

حالا برویم باقی را هم یکی یکی بررسی کنیم:

غمهرا
                          ====

پیشبینی در شکل آمده.
                          به نظر نمی رسد اتفاق خاصی در کوتاه مدت بیافتد. (نوسانات غیر مهم)
                          باز هم بنده در این نمودار ها یو دیدم! (در این یکی سه چهار تا!!!)
                          الان هم به نظر می رسد دارند یک یوی دیگر ایجاد می کنند.

مدل های بالا رفتن در نیمه ی دوم فنجان ها را نگاه کنید! همه عین هم! 30 - 40 عدد خطوط قرمز افقی پشت سر هم! که اشکال مشابهی در مکدی و آر اس آی ایجاد کرده اند...
                          چون تعداد خطوط (میله ها Bars) زیاد است نمی توانم بگویم اینها صف خرید بوده اند... پس چرا به این شکل در سه چهار سال اخیر قیمت بالا رفته است؟؟؟ باید با سهامداران بلند مدت شرکت صحبت شود... شاید مربوط به مسائل بنیادی بوده باشد.

به هر حال به نظر می رسد
                          از یکی دو ماه دیگر این نماد خریدنی باشد ولی زیاد هم البته چنگی به دل نمی زند... چون دست بالا می خواهد تا 16000 ریال رشد کند که می شود 40 درصد. (خانه ی پرش)

(این بررسی هم 18 دقیقه زمان برد)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

کی بی سی
                            ========

یکی از شرکت های محبوب من در گروه دارویی (در کنار والبر و پخش)

اولین چیزی که به نظر می رسد این است که یک فنجان و دسته اش شکل گرفته اند... باز هم مشکل خود_فنجان_بینی بنده انگار گل کرده! (الان دقیقا یادم نمی آید آکادمیک در مورد بعد از فنجان چه می گفتند ولی یادم است هر چه می گفتند در عمل جور در نمی آمد! یعنی یک موقع بعد از فنجان و دسته اش کاهش می دیدم و یک بار افزایش...

خوب در مورد حجم باید گفت خیـــــــــــلی مستعد افزایش است! (یعنی افزایش قیمت)

من شمع خوانی بلد نیستم درست حسابی ولی هر چه هست می دانم این چند تا شمع سبز با آن حجم کم خبر های خوبی می تواند داشته باشد... (فلسفه پشتش چیست؟ فلسفه پشتش این است که با اینکه قیمت رفته بالا ولی تعداد افرادی که (سهام زیادی دارند و) حاضرند بفروشند زیاد نیست! خوب این حالت خود به خود به ما سیگنال خرید می دهد!)

اما افزایش تا کجا؟؟؟
                            سهام تازه وارد بازار شده و چندان سابقه قیمتی از نماد نداریم... یا باید یک نگاهی به سابقه ی نشانگر ها بیاندازیم یا باید از دل نمودار یک سری خط و خطوط برای آینده ی نماد در بیاوریم...

آر اس آی اگر با همین فرمان که آمده تا اینجا بالا برود نیم تا یک ماه دیگر به اشباع می رسد... از اوضاع خریداران که در سابقه مشهود است و از سابقه ای که از والبر در ذهن دارم فکر نکنم یک باره قیمت بخواهد جهش داشته باشد...

جایتان خالی الان دو سه تا یو دیگر هم در یو بزرگ پیدا کردم! که اگر زمان را فشرده کنیم (در آینده) شبیه سر و گردن می شود.

در نهایت
                            پیشبینی بنده این می شود:

این هم از پیشبینی گذشته که پیدا کردم و به نظر می رسد عینا زده ایم در خال...
                            شکر پروردگار بلند مرتبه؛

کی بی سی
                            ========

زیاد مشخص نیست ولی فکر کنم یک 10-20 درصدی سود در کوتاه مدت داشته باشد.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

کی بی سی
                              ========
                              (بررسی بالا 25 دقیقه زمان برد)

البته بررسی کامل نشد.

آمار خریداران را از اول سال نگاه کردم عالی بود... یعنی پیوسته قدرت خریدار بیش از فروشنده بوده است... منتها مسئله اینجا است که چون یک سال و چند ماه بیشتر از زمان عرضه اولیه نمی گذرد ممکن است اینها همان هایی باشند که از عرضه ی اولیه (یا چند هفته بعد از آن) سهم خریده اند... ولی در کل عالی است...

مسئله ی بعدی خرید حقوقی «مدیریت سرمایه گذاری ملی ایران» و خرید و فروش حقوقی «سرمایه گذاری اعتلاء البرز» است. هر دو در مجموع دارند سهم را از بازار جمع می کنند و این
                              با پیشبینی ما خیلی سازگار است.

(این بررسی هم 10 دقیقه زمان برد. که خوب است. چون داشتم سابقه ی حقیقی حقوقی را مطالعه می کردم.)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

تا اینجا اگر بخواهم در مسابقه شرکت کنم دو تا نماد دارم. پسهند و کی بی سی... ولی هیچ کدام آن قدر که دوست دارم مال نیست...
                                ببینیم از بقیه چه در می آید؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X