کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

شتران بالاخره این قدر صبر کردیم که آمد پایین.
    شتران را روی 2460 با نیم میلیون حمایت می کنند.
    همین جا بخریم؟ یا اینکه فروشنده این نیم میلیون ها را می شکند؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

شتران شناوری مناسبی هم دارد.
      شبندر هم 10 درصد شناور دارد شتران هم همین طور (9 درصد).
      ولی شتران دیگر چیزی به نام پارسان ندارد!
      در شتران تمام سهامداران سهام عدالت هستند که اجازه ی خرید و فروش ندارند.
      روی همین حساب شتران تند و تیز تر از گروه است و اگر اوضاع بر وفق مراد باشد (قیمت های جهانی مثلا) فروشنده ی گردن کلفت نخواهد داشت.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

نشد شتران بخریم. اشکال ندارد.
        فردا هم هست.
        البته بعید است به این قیمت بدهند.
        شپنا هم هست.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          نشد شتران بخریم. اشکال ندارد.
          فردا هم هست.
          البته بعید است به این قیمت بدهند.
          شپنا هم هست.

کسی که از روند صعودی اطمینان داره به خاطر 5 تومان دو دل نمیشه چون بعدا باید 10 الی 20 تومان بالاتر خرید کند

این سهم با این قیمت ارزنده میباشد
          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام؛
            احسنت.
            حرفتان درست است.
            منتها یک متنی من می خواستم صبح بگذارم که اتفاقا چه خوب شد... چون متناسب با این بحث است... اجازه بدهید آن را بنویسم بعد دوباره بررسی کنیم/کنم.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

بگذارید از اینجا شروع کنم...
              راهبرد ما در این جستار در کف خریدن و نگهداری با (توجه به) آستانه زیان است.
              الان مثلا سجام را نگاه کنید.
              در سجام ما 800 خرید کردیم. همان روز هم تا 1000 رفت اگر اشتباه نکنم. بعد که رفت بالا مثلا 1000 و 1100 هم باز خوب بود برای خرید! ولی خرید نکردیم.
              حالا ما به 1000 و 1100 و 1200 کاری نداریم. اگر ما 950 یا 900 خرید کرده بودیم چه می شد؟

(نمودار گواه است که) از آن زمان که ما خریدیم تا اینجا این نماد فوق العاده بازی در آورد. نوسان های بالای 10 درصد در یک روز داد! حسابی سهامدار و خریدار را گیج و کلافه کرد.
              حالا ما که 800 خریده ایم با خیال بسیار راحت نشسته ایم و داریم داد و ستد ها را نگاه می کنیم...
              یک روز سودمان می شود 40 درصد، یک روز 20 درصد... (امروز هم که به تنهایی سجام از 970 تا 1100 بازی داشت، یعنی 13 درصد!!! و سود ما هم بالتبع از 18 درصد تا 34 درصد تغییر کرد امروز)
              خیالمان آسوده است و با تغییرات قیمتی احساسات ما تغییر نمی کند و محاسباتمان به هم نمی ریزد.

حالا من اگر 950 یا 900 خرید کرده بودم چگونه می شد؟
              سه حالت پیش می آمد:
              • یا آستانه زیان نمی گذاشتم. (که این بحثش جدا است و ما راهبردمان را اصلاح کرده ایم و آستانه زیان را قرار داده ایم. اگر خواستید رویش صحبت می کنیم.)
              • یا آستانه زیانم را جای بدی می گذاشتم (مثلا خودم 950 می خریدم ولی آستانه زیانم را روی 10 درصد زیان قرار می دادم!!! :O که این هم فاحعه است و اگر خواستید مفصل درباره اش گفتگو کنیم.)
              • یا اینکه آستانه زیانم را مساوی یا بالاتر از خرید قرار می دادم. (طبق راهبرد داد و ستدی) ولی هر روز مراقب بودم و حرص می خوردم و چشمم به آن بود که آیا امروز آستانه زیانم می خورد؟ آیا الان خورد؟ نخورد؟ /:.wacsmiley.:/ /:.weirdsmiley.:/ /:.ohno-smiley.:/ #:-S حالا استرس و اعصاب خردی اش به جهنم... آستانه زیان آدم هم خیلی سریع می خورد که آدم مجبور می شود سریع بفروشد و یک سری از روند های افزایشی به همین شیوه از دست آدم در می رود...

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/30, 13:04.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یا شبندر...
                ما دیروز شبندر را 4700 ریال خریدیم... (کمترین دیروز هم گمان کنم 4650 ریال بود.)
                دیروز در آن نماد چه شور و هیجانی بود و بازار برای خریدش سر از پا نمی شناخت...
                ولی امروز بادش خوابید و یک کوچولو منفی هم خورد!

ولی تا چند منفی خورد؟ 4720 ریال...
                پس ما وقتی دیروز خرید انجام دادیم فکر این را هم کردیم که اگر امروز قرار بود بادش بخوابد و پارسان شیر فلکه را باز کند به یک قیمتی بخریم که بعدا با خودمان نگوییم... چرا دیروز جو زده شدم و اسیر هیجان شدم؟
                بلی...
                هنوز روند افزایشی است... درست... ولی دیروز هیجان وجود داشت! (ما نمودارکارها می گوییم اشباع خرید) هیجانش (به قول علما: فیسسسسش :d ) امروز خوابید. ولی همچنان قیمت خرید ما مناسب است.

روند افزایشی بود و هست ولی به قیمتی خریدیم که ارزش خرید داشت.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

مورد بعدی که خیلی جالب است:
                  سپاها

ما سپاها را در 1230 ریال خریدیم. همین چند روز پیش. (سوابقش در همین چند صفحه ی گذشته ی جستار هست.)

الان ببینید وضعش چقدر بد شده! /:.negaran.:/
                  واقعا وضعیت اعصاب خرد کنی پیدا کرده... /:.wacsmiley.:/ /:.negaran.:/
                  دیروز 2-3 درصد و امروز هم تا 5 درصد منفی خورد! :O
                  ولی! هنوز حتی به قیمت خرید ما هم نرسیده! /:.coolsmiley02:./ /:.coolsmiley02:./ /:.coolsmiley02:./
                  پس جای نگرانی نداریم. خیالمان آسوده است.
                  از آن طرف آستانه زیانمان را هم طوری انتخاب کرده ایم که (تقریبا، و به احتمال قوی) هنگامی که آستانه زیانمان خورد با زیانی بسیار اندک یا بدون زیان یا حتی با سودی اندک! از نماد خارج شویم... /:.coolsmiley02:./

(من اگر در بدترین شرایط امروز که به آن هم نرسید یعنی 1243 ریال هم خارج می شدم باز با سود از سپاها خارج شده بودم!)
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/30, 13:06.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

یادآوری
                    ====

+ نقل از دوستم:
                    آدم باید سودش را در خریدش بکند.

+ خوب خریدن نیمی از یک داد و ستد خوب است.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در مورد راهبرد داد و ستدی هم برخی اوقات ما کوتاه مدت کار می کنیم. همچنین برخی از دوستان هم هستند که کلا کوتاه مدت کار می کنند...
                      در این راهبردها همین یکی دو درصد ها است که سود را می سازد!

(طنز: یک راننده تاکسی یک معتادی را می بیند که دارد دست تکان می دهد، یک کم جلوتر نگه می دارد که سوارش کند، معتاد صدا می زند: «داداااااششش، آنجا که تو می خواهی سوارم کنی من می خواهم پیاده شوم! ;) :) )
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

آموزشی
                        ====

نسبت خریدار
                        ========

همیشه نسبت خریدار به فروشنده چیز خوبی نیست:

گاهی مانند همین پرداخت (که عرضه اولیه است) ، خود به خود نسبت بالا است و این طبیعتش است نه اینکه خریدار قوی وجود داشته باشد.
                        گاهی مانند وقوام خریدارهای کوچک که پرسنل هستند این قدر زیاد هستند و مانند مور و ملخ از در و دیوار می ریزند و خریدار هر چقدر هم قوی باشد باز از رو می رود.
                        گاهی هم خریدار قوی است ولی نمی خواهد یا نمی تواند قیمت را بالا ببرد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یادآوری
                          ====

راهبرد را تغییر ندهیم و قاطی نکنیم.
                          ===================

اگر بر طبق بررسی میان مدت خریده ای با یک بررسی کوتاه مدت نفروش.
                          اگر بر طبق فن نمودار کاری خریده ای با حرف مردم نفروش.
                          یا اگر با حرف مردم خریده ای با بررسی نموداری نفروش.
                          اگر یک روند بلند مدت را قرار است دنبال کنی بررسی های میان مدت و کوتاه مدت را کلا بگذار کنار.

پیش از اینکه وارد نماد شوی شرایط خروج را مشخص کن.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

نمونه ی یو وی - واعتبار
                            ===========

این هم یکی دیگر از نمونه ی آن یو - وی هایی که خدمتتان عرض می کردم...
                            خیلی قشنگ است آدم یک مقدار وقت بگذارد و روی اینها تحقیق کند...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

فاهواز از بازار پایه ای ها و ما از بیمه ای ها هم بد نیستند. بد نیست یک بررسی بکنید.

ویرایش:
                              الان دیدم فاهواز بسته است.
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/07/30, 15:11.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

آموزشی
                                =====

نقاطی که بررسی نسبت خریدار مهم است
                                =======================

یک سری جاها هست که بررسی نسبت خریدار مهم تر می شود. مانند نقاط زیر:
                                جایی که احتمال بازگشت می دهیم. جایی که... (خصوصیات کامل در شکل پیدا است من دیگر بیشتر توضیح ندهم.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X