کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

فلزات اساسی
    ========

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

محصولات فلزی
      ========

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

ماشین آلات
        ======

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

دستگاه های برقی
          ==========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خودرو
            ====

نامعلوم ولی آماده برای صعود.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

قند و شکر
              ======

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                عضو فعال
                • Nov 2015
                • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                درست فرمودید ، من برنامه نویس نیستم ولی برنامه نویسان را دوست دارم.

برخی علوم بین رشته ای هستند ، و یکی از کاربرد های علوم پایه در انجاست از جمله مدیریت ، اقتصاد و مدیریت اقتصادی .
                مباحثی که فرمودید در ارتباط با هم هستند.
                بعنوان مثال ، ریاضی زیباست ولی وقتی در سایر علوم کاربردی می شود زیباتر است.
                ماشین ها ابزار هستند ، و ابزار نقش اهرم را برای علوم کاربردی ایفا می کند. و در نهایت برای زندگی .
                وقتی بشر دنبال هوش مصنوعی است ، می خواهد ماشین ها را به سمت هوشمندی ببرد .

در بازار احساسات هست ، احساسات من ، ما و دیگران ( بازار ) .
                اگر احساسات من قابل مدیریت شد ، در مرحله بعدی شناخت احساسات بازار ، مهم است و استفاده از آن( پس احساسات را نمی توان کنار گذاشت باید آن را مدیریت کرد و از احساساتی (بازار ) که کنترل آن دست ما نیست ، باید استفاده کرد و ... )
                ...... تکنیکال بعنوان ابزار مهم است اما کافی نیست ، در این دو سالی که در بورس هستم برخی نظرات بزرگان تکنیکالی را ذخیره و تحقق آن را رصد نمودم ، ملاحظه کردم که اشتباهات بزرگی می کنند . البته قبول دارم خطا جزئی از پیش بینی است. اما برخی خطاها نشان از عدم مداقه در تبیین متغیر هاست( بویژه اتصال متغیر های کلان با خرد ) .
                بازار ماشین نیست و ماشینی نمی شود ، و به همین دلیل هم زندگی ماشینی ، زندگی بشر را فقط در برخی زمینه ها بهبود بخشیده است ( که البته چیز بدی نبوده و بدبینی به ماشین ، جفا در حق دانشگران است ) .

دیدید بازار پایه سود های خوبی داد ، که البته ما از آن زیاد استفاده نکردیم ، بازار منتظر ما نمی ماند !!!
                متغیر ها زیاد هستند ، شناسایی عوامل 10 % مهم کار ساز است . اما مهارت در این زمینه به تجربه و بودن و ماندن در بازار امکان پذیر است.اندیشه فازی داشتن نیاز به امتزاج تفکر ، دانش و تجربه است. درود
                Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بسیار متشکرم بابت توضیحات مبسوط.
                  ماشاء الله سطح بالا صحبت می کنید و سواد بنده کامل کفاف نمی دهد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

چند رشته ای صنعتی
                    ===========

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

فولاد
                      ====

سلام.
                      وقت به خیر.

در فولاد همان طور که عرض کردم عده ای چندین روز با ولع خاصی می خریدند. (در انتهای بازارخوانی ای که دو سه روز داشتیم این را عرض کردم.)
                      ولی الان نمودارش در جایی نیست که ما وارد شویم. قیمتش خیلی رشد کرده. اگر احیانا افت خوبی داشت (که با توجه به یکی دو شمع آخری همچین بعید هم نیست) می توان بررسی کرد برای خرید. افتش اگر این قدر باشد که شکاف را بپوشاند خوب است. یعنی برگردد و بازگشت کند به یکی از مقاومت هایی که شکسته بود.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7516

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        بسیار متشکرم بابت توضیحات مبسوط.
                        ماشاء الله سطح بالا صحبت می کنید و سواد بنده کامل کفاف نمی دهد.
                        جناب محمد حسین ، بزرگوارید ، همواره از مطالب مفید شما استفاده کرده ام . و از این بابت کمال تشکر را دارم . سلامت و موفق باشید.
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

از صبح دارم کار می کنم ... آخر سر فقط توانستم چهار تا قاب بکشم! قاب های زمانی خودکار.

برنامه اش هم کاری ندارد و از خیلی وقت پیش تقریبا می شود گفت همه اش را نوشته بودم. (از برنامه ی زیگزاگ آمی بروکر مشتق می شود.) نمی دانم این همه زمان برای چه ازم گرفت؟؟؟؟

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            از صبح دارم کار می کنم ... آخر سر فقط توانستم چهار تا قاب بکشم! قاب های زمانی خودکار.

برنامه اش هم کاری ندارد و از خیلی وقت پیش تقریبا می شود گفت همه اش را نوشته بودم. (از برنامه ی زیگزاگ آمی بروکر مشتق می شود.) نمی دانم این همه زمان برای چه ازم گرفت؟؟؟؟

البته به کارم هم همچین نمی آید ها!!! ها ها ها ها ها... :d
                            ولی وقتی روی یک چیزی گیر می کنم تا تمام نشود اعصابم راحت نمی شود...

این قاب ها خوراک آقای نیما آزادی است... دیده ام خیلی این جوری بررسی می کند... (من خودم همان طور که گفتم پیش تر برنامه ی این را 90 درصد نوشته بودم و از آن بخشی که می خواستم استفاده می کردم...)

==================

حالا در مورد فولاد خیلی جالب است...
                            در اکثر نمودار ها آن طور که در خاطر دارم روند رشد خیلی خیلی تند و روند افت خیلی آهسته است. ولی در فولاد نگاه کنید تقریبا همه ی قاب های زمانی افت با قاب های زمانی رشد برابر است!!!
                            (قاب ها به صورت خودکار و با نرخ 20 درصد کشیده شده)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

این هم 30 درصدش است:

همچنان که می بینید با هر مقیاسی که نگاه کنیم می بینیم افت ها در زمان کمتری صورت گرفته! اصلا جالب نیست.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

این هم خگستر به عنوان یک نمودار ایده آل در سه حالت 20 و 30 و 40 درصد:
                                (توضیح اینکه همان طور که می دانید ما طی بررسی هایی که این مدت روی نمودارهای مختلف انجام دادیم به نگرمان رسید خگستر و دی دو تا از بهترین نمودارها برای بررسی های نموداری است و می توان آنها را برای خیلی از نشانگر ها به عنوان نمودار نمونه و پیش فرض و پایلوت انتخاب کرد. و بعد از مشخص شدن خروجی، نتایج را به سایر نمادها تعمیم داد و استنتاج را به عنوان قانون بیان کرد.)

در بالا دیده می شود که اصلاح ها عموما خپل تر و کوتاه تر هستند و رشد ها تیز تر.

نمودار زیر که روی 60 درصد تنظیم شده منظورم را بهتر می رساند:

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X