کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    با سلام خدمت محمد حسین پر تلاش
    چند وقتی است نتوانسته ام مطالب کارگاه را مطالعه کنم.

رتکو دارد قدم های نهایی اصلاح را بر می دارد. و از حدود همین قیمت های فعلی پتانسیل برگشت دارد.
    محتمل ترین گزینه برگشت از حدود 700 تومان است.

احتمال ضعیف هم وجود دارد که با توجه به رشد شارپ قبلی اصلاح پیچیده شود بنابراین در صورت خرید سهم در محدوده 700 تا 750 و تحقق این احتمال ضعیف، تعیین حد ضرر حدود 675 مفید است. درود
    خیلی متشکرم جناب آباد؛
    من هم در مورد حسینا و هم در مورد رتکو می دانم که اینها کف هستند. و با شما هم عقیده هستم که دارند قدم های پایانی اصلاح را بر می دارند...
    ولی می ترسم...
    می ترسم سر همین جربان انتهای اصلاح یکباره بروند و یک کف پایین تر برای خودشان بسازند... (خیلی از این موارد دیده ام...)
    سیمانی ها هم همین جور بودند... آنها هم قیمت های خیلی عالی ای داشتند و بنیادشان هم حسابی خوب شده بود و از نگر نموداری هم اصلاحشان را کرده بودند و مستعد یک رشد عالی بودند... ولی خسته شدند و جو عمومی بازار (سخاب) حالشان را گرفت....
    و البته من در سیمانی ها راحت فروختم چون رشد کرده بودند...
    ولی اینها چون رشد نکرده اند من را می ترسانند...
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

احساس می کنم دارم اشتباه می کنم...
      احساس می کنم دارم احساسی با این دو تا رفتار می کنم...
      همان احساسی که بارها و بارها از آن در این جستار یاد کرده ایم... اینکه آدم دوست ندارد با زیان از یک داد و ستد بیرون بیاید و برای همین سهام بد و مزخرف (البته در اینجا برای من می شود سهام با آینده ی نامعلوم) را در سبد خودش نگه می دارد...

حقیقتش رتکو و حسینا در راهبرد داد و ستدی بنده پیشنهاد خرید نیست. حتی شاید پیشنهاد نگهداری هم نباشد... ولی به این خاطر که «نامعلوم» است و «پیشنهاد فروش» نیست نفروخته ام.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

حسینا
        ====

حجم فوق العاده زیادی خورده است. کسانی که حق تقدم های استفاده نشده را روز آخر خریدند و استفاده کردند سود زیادی بردند و اکنون دارند می فروشند.
        حجم خوب است ولی مشکل اینجا است که خریدار قوی نیست. خریدار ها همه سهامداران خرد هستند. خیلی خرد.

حقوقی هم حمایت نمی کند. حقوقی های دیگر هم نمی آیند بخرند.

واقعا چرا؟ چرا با این وضع بنیادی عالی ای که حسینا دارد سرمایه گذار بزرگی نمی آید زیرش را بگیرد؟؟؟

در 5750 و 6110 ریال حمایت دارد. و خیلی استعداد دارد که از آنجا برگردد ولی تا آنجا 10 درصد راه است! و ده درصد خودش می شود برای ما سود یک خرید و فروش!!! :O

گمان کنم بهترین کار این باشد که به صورت موقت بفروشم و منتظر باشم ببینم در آینده چه کار می کند.

امکان دارد امروز تا 7000 ریال برود که فرصت خوبی برای فروش است. فروش موقت.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در مورد رتکو باز تصمیم گیری سخت تر است.
          =============
          اوان باز 250 میلیون سفارش اول صبحی برایش آمد... (پس از 10 درصد رشد)
          کل شرکت هم که 100 میلیون سهم است...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

باز هم طرف دارد در بهپاک خوب (و البته با حوصله) خرید می کند.

همین روزها است که احتمالا صف خریدش کند. البته فروشنده هم ضعیف نیست. ولی خریدار خیلی قوی تر است.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

بازار امروز هم به نگر می آید همان گندی است که بود.
              در گروه پالایشی هم خریدار هنوز نیامده... احتمالا امروز کلا نمی آید.
              در انبوه سازی تلاشی برای رشد دارد صورت می گیرد ولی فروشنده های قوی اجازه ی رشد نمی دهند. وساخت را نگاه کنید ببینید طرف چه جوری دارد می فروشد!!!
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

حکشتی با زور حقوقی دارد مثبت نگه داشته می شود. به احتمال قوی برای شاخص بازی است. احتمالا از این فرصت می توان استفاده کرد برای فروش حسینا و توریل در قیمت مناسب.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در دلقما هم کار جالبی دارند می کنند؛ قیمت سهام اصلی را می کشند پایین و حق تقدم جمع می کنند.
                  پس حتما ارزشمند است که دارند جمع می کنند (از نگر بنیادی) به خصوص اگر تا پایان مهلت حق تقدم زمان خوبی باقی مانده باشد. (یعنی دارند جلو جلو جمع می کنند)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    بازار امروز هم به نگر می آید همان گندی است که بود.
                    در گروه پالایشی هم خریدار هنوز نیامده... احتمالا امروز کلا نمی آید.
                    در انبوه سازی تلاشی برای رشد دارد صورت می گیرد ولی فروشنده های قوی اجازه ی رشد نمی دهند. وساخت را نگاه کنید ببینید طرف چه جوری دارد می فروشد!!!

حکشتی با زور حقوقی دارد مثبت نگه داشته می شود. به احتمال قوی برای شاخص بازی است. احتمالا از این فرصت می توان استفاده کرد برای فروش حسینا و توریل در قیمت مناسب.
                    ساعت 11 شد! عمو شاخص ساز بلند شو! یک کاری بکن!
                    پالایشی ها را چرا رها کردی؟ :d
                    ===============
                    در کل بازار فشار فروش غوغا می کند.
                    ===============
                    به قول جناب اکبری در این بازار باید دنبال تک نماد ها گشت... (البته چون خطرش بالا است همان بهتر که نقد بمانیم.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

باز هم اعلام می کنم در سرچشمه انگار صف مصنوعی ایجاد کرده اند که بفروشند. باید مراقب بود.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

یادآوری
                        ====

پای بندی به آستانه زیان
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

یادآوری
                          =====

هنگام فروش سهم،
                          -> مهم نیست من به چه قیمتی آن را خریده ام و با توجه به آن آیا الان در سود هستم یا زیان... ✘✘✘
                          -> مهم این است که طبق راهبرد داد و ستدی ام آیا اکنون زمان فروش آن هست یا نه. ✔✔✔

(اولی احساسات است و دومی محاسبات)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

ممنونم جناب ایرج عزیز؛
                            ولی نگاه من و شما خیلی با هم فرق می کند. شما نگاهتان بسیار بلند مدت تر از بنده است. من اگر می پرسم نگه دارم یا بفروشم منظورم چشم انداز دو سه سال آینده که نه، نگهداری یک ساله هم که نه، حتی نگاهم شش ماهه هم نیست! می خواهم ببینم در کوتاه مدت با اینها چه کنم.
                            کوتاه مدتی هم که مد نگر من است این است که تا یکی دو هفته کمتر از این که هست نشود و تا یکی دو ماه بعد 15 درصد دست کم به من سود بدهد.

بازار تا مهر ماه حرکت نخواهد کرد اگر کوتاه مدت میخواهی سود کنی دنبال سهم های باشه که در گزارش 6 ماهه تعدیل خوبی دارند و قیمت محصولات هم ثبات برای فروش داشته باشه

مهر ماه ترامپ تکلیف ایران را روشن میکنه ممکنه خبرهای باشه چه بد و چه خوب بازار از همه جهت ترس داره تا تکلیف معلوم نشه حرکت نخواهد کرد

فخوز در قیمت های 330 عالی بود با دید گزارش 6 ماهه

و هم اکنون پارسان !!!
                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

آموزشی
                              =====

برخی مسائل بنیادی
                              ===========

سلام و وقت به خیر؛

یک نکته ای را لازم می دانم که یادآور بشوم و آن اینکه همیشه مسائل بنیادی در نمودار قابل رویت نیست. چه گونه بگویم؟؟؟ شاید بهتر باشد بگویم تغییرات بنیادی به دو گونه هستند: یکی آنها که بازیگران بازار می بینند و سریع نسبت به آن واکنش نشان می دهند و ما آن را در نمودارهایمان می بینیم و دیگری آنکه اول اتفاق می افتند و بعد بازیگرها متوجه می شوند و بعد ما آن را در آینه ی نمودارهایمان می بینیم...
                              بگذار اصلا این گونه بگویم.
                              بعضی مسائل ناگهانی و سریع بنیادی اتفاق می افتد که تا شنیدی باید از بازار دوری کنی تا تکلیف معلوم شود.
                              مانند چه؟ مانند تصمیمات خلق الساعه که ماشاء الله در ایران هم کم نداریم. از این موارد در دولت آقای احمدی نژاد کم نداشتیم... حالا آن به کنار... اینها هم که منتقد آقای احمدی نژاد بودند همچین بهتر از آن عمل نکردند! یادم می آید یک شبه نشستند و تصمیم گرفتند و بهره ی مالکانه ی سنگ آهنی ها را چند برابر تغییر دادند! به همین راحتی کگل و کچاد و به تبع آنها وامید و ومعادن و احیانا فولاد و و و که تا دیروز بهترین نمادهای بلند مدت بازار بودند تبدیل شدند به بدترین -تاکید می کنم: بدترین- نمادهای بازار! یا مثلا بحث پتروشیمی ها و خوراک ال ان جی و کوفت و زهر مار... یا بحث پالایشگاهی ها و بازی ای که حتی اکنون هم در جریان است... و و و و و
                              البته اینها هم از طریق نمودارکاری و بازارخوانی کاملا قابل تشخیص است (کما اینکه ما بحث سخاب را اصلا روی همین بررسی ها پیدا کردیم)
                              ولی موضوع سرعت عکس العمل است!
                              باز هم تاکید می کنم که این ها از طریق نمودارکاری هم به دست می آیند ولی نه نمودارکاری معمولی ای که همیشه آدم دارد... بلکه یک نمودارکاری خاص و ظریف و کوتاه مدت. (چون عکس العمل هم باید سریع باشد.)
                              مثلا چه؟ مثلا در بازارهای جهانی یک باره یک شمع غیر عادی و خیلی خیلی بزرگ دیده می شود! اینجا معلوم است که یک خبری هست! باید بروی موشکافی بنیادی کنی یا تنظیمات نمودارکاری ات را یک پله (یک واحد، یک مقیاس) بیاوری پایین تر. (مثلا در قاب های زمانی ساعتی یا حتی نیم ساعته دنبال الگوهای خاص افت یا رشد بگردی) اینجا هم اگر بازار درست بود (یعنی محدودیت نوسان نداشتیم یا بازار دست دولت نبود یا شاخص واقعی بود) این موارد دیده می شد... البته الان هم دیده می شود ولی باید بیشتر دقت کرد... یا مثلا تغییرات عجیب و غریب حجم. یا شکسته شدن حمایت ها یا مقاومت های معمول به راحتی آب خوردن. (چه از روی خط روند و چه از روی نشانگرها)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

یادآوری
                                ====

آدم لج باز تنها به خودش زیان می رساند.
                                آدم کله خر خر است.
                                آستانه زیان یعنی بگویی غلط کردم.
                                آدمی که می گوید هیچ گاه غلط نمی کنم خیلی غلط کرده.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X