کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

? رییس اتاق ایران اعلام کرد: طیب نیا وزیر اقتصاد دولت دوازدهم نخواهد بود / اعلام آمادگی اتاق ایران برای استفاده از طیب نیا در بخش خصوصی/ ایرنا

بهترین خبر برای من و مطمئنا تمام اهالی بازار سرمایه.
    دقیقا یادم می آید چند سال پیش که این دولت را داشتم بررسی می کردم رفتم و تمام سوابق و کارهای دانشگاهی طیب نیا را خواندم و همان زمان بود که گفتم این چه کاره است...
    این آتش اوراق خزانه ی اسلامی هم همه از گور این آدم بلند می شود. آن روزی که کسی اخزا نمی دانست چیست، این آدم در دانشگاه روی این مسئله کار می کرد...

به هر حال به نگر من بدترین گزینه برای بازار سرمایه همین آدم بود.
    ان شاء الله که حرف رئیس اتاق ایران درست باشد و این آقا برود... (و با عرض معذرت از دوستان اصفهانی، امیدوارم دیگر هرگز در این مملکت یک اصفهانی وزیر اقتصاد نشود... چه می دانم... برود وزیر صنعت بشود... چون اصفهانی ها انصافا شم صنعتی خوبی هم دارند...)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

این سخاب را باید ببینیم چقدر جدی است. اگر خیلی جدی باشد و جلویش را نگیرند دو روزه تمام بازار را به آتش می کشد.
      مطمئن باشید اگر واقعا نرخ بالای 30 درصد (به مقدار کافی) وجود داشته باشد قیمت خیلی از سهم ها 30 درصد افت می کند. خیلی راحت.
      ثتران و ستران و شتران و ... هم ندارد کل بازار را پایین می کشد!

فقط اگر موضوع جدی باشد باید خیلی سریع پول هایمان را بیرون بکشیم. دقیقا مانند یک آستانه زیان.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

نماز آیات بود ها!
        دوستانی که اهل نماز هستند در جریان باشند.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

بزرگترين نگرانی دارنندگان این اوراق درخصوص اسناد خزانه اسلامي، عدم ايفاي تعهدات دولت در زمان سررسيد است. برای رفع اين نگراني، دولت به اين بدهي اولويتي هم‌رديف حقوق و مزاياي كاركنان خود داده و به عنوان بدهي ممتاز دولت در نظر گرفته مي‌شود. خزانه‌داري كل كشور نيز موظف است پرداخت مبلغ اسمي اسناد خزانه اسلامي را در سررسيد اوراق تعهد كند. اين تعهدنامه به امضاي وزير امور اقتصادي و دارايي رسيده است از اين رو اسناد خزانه اسلامي ريسك نكول نخواهند داشت.

اسناد خزانه اسلامی بانکی با نماد «سخاب» ۱ تا ۷ برای تسویه بدهی پیمانکاران ( پیمانکارانی که برای سازمان های دولتی کار کرده اند) منتشر شده بوده و سررسید آن در همان سال مالی انتشار اوراق می باشد. با توجه به حجم بالای اوراق بدهی و اعتقاد بعضی فعالان بازار به تاثیر منفی انتشار اوراق بدهی بر ارزش معاملات ، سازمان بورس از پذیرش این اوراق در بازار ممانعت کرده و معاملات ثانویه، به بانک ملی ارجاع شده است. اوراق سخاب از روز ۲۴ ام تیرماه در شعب منتخب بانک ملی قابل معامله شد.

دارنده اوراق سخاب می تواند پس از یافتن مشتری، به شعب منتخب بانک ملی مراجعه کرده و اوراق را انتقال دهد. فروشنده یا دارنده اوراق، پیمانکاران هستند و هر فرد حقیقی یا حقوقی می تواند برای خرید مراجعه کنند .

معمولا دارنده اوراق به سبب نیاز به نقدینگی، با کسر ۲۰ تا ۳۰ درصد از مبلغ اسمی اوراق، اقدام به فروش اوراقی که سررسید آنها تقریبا ۴ ماه دیگر است، می کند. در حال حاضر این رقم تنزیل در حدود ۳۵ درصد می باشد .
          ای طیب نیا خدا بگویم چه کارت کند که تا روز آخر هم می خواهی از بدن نیمه جان بازار سرمایه و بخش خصوصی و واحد های تولیدی پول بکشی...

بورس۷:

اسناد خزانه اسلامی بانکی با نماد «سخاب» ۱ تا ۷ برای تسویه بدهی پیمانکاران منتشر شده بوده و سررسید آن در همان سال مالی انتشار اوراق می باشد. با توجه به حجم بالای اوراق بدهی و اعتقاد بعضی فعالان بازار به تاثیر منفی انتشار اوراق بدهی بر ارزش معاملات ، سازمان بورس از پذیرش این اوراق در بازار ممانعت کرده و معاملات ثانویه، به بانک ملی ارجاع شده است. اوراق سخاب از روز ۲۴ ام تیرماه در شعب منتخب بانک ملی قابل معامله شد.
          علمدار کارشناس مالی و مسئول معاملات اوراق سخاب در شعبه مهر ملی بانک ملی (میرداماد) در این خصوص به بورس۷ گفت: دارنده اوراق سخاب می تواند پس از یافتن مشتری، به شعب منتخب بانک ملی مراجعه کرده و اوراق را انتقال دهد. فروشنده یا دارنده اوراق، پیمانکاران هستند و هر فرد حقیقی یا حقوقی می تواند برای خرید مراجعه کنند .

پیمانکارانی که برای سازمان های دولتی کار کرده اند، به جای مطالبات خود اوراق دریافت کرده اند. این اوراق کاملا رسمی است و در زمان نقل و انتقال، نماینده سازمان بورس در شعبه حضور دارد و معامله را تایید می کند.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر این شعبه، نقل و انتقال اوراق سخاب ۲ را انجام می دهد. معمولا دارنده اوراق به سبب نیاز به نقدینگی، با کسر ۲۰ تا ۳۰ درصد از مبلغ اسمی اوراق، اقدام به فروش اوراقی که سررسید آنها تقریبا ۴ ماه دیگر است، می کند. هر چند در نگاه اول چنین معامله ای غیر منطقی به نظر می رسد؛ اما پیرامون این موضوع از دفاتر چند تن از مراجع تقلید سوال شده و این معامله، از لحاظ شرعی و قانونی هیچ گونه ایرادی ندارد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

کانال تلگرام سخاب:

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سخاب 4 می شود 5 ماه دیگر.
              اگر 1 میلیون ریال باشد می شود:
              1E6 - 885000 = 115000
              تقسیم بر چهار ماه می شود:
              115000/4/30.5= 942.6
              ضربدر 365 روز سال می شود:
              344057
              نسبت به 885000 ریال اولیه می شود:
              38.877 درصد!!!

یا پیغمبر!
              تازه طرف فوری فروشی هم گذاشته!
              آن هم در کانال رسمی سخاب!
              غیر رسمی شاید 45 درصد هم پیدا شود!

حجم کارش هم کم نیست...
              10 هزارتا سفارش 885000 ریالی می شود 8.85 میلیارد ریال! (نهصد میلیون تومان)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

می توانم احتمال بسیار بالا بدهم که دلیل فروش کله گنده ها در این سه روز همین بوده.
                رقم های خیلی جالبی هم در آن کانال مشاهده می شود... 7 میلیارد، 8 میلیارد، 4 میلیارد، کوچکش هم انگار همین بود که ما محاسبه کردیم!

دو تا بحث است:
                1- ما نقد کنیم برویم سخاب بخریم؟
                2- ما نقد کنیم از سیل مشکل در امان بمانیم؟

پاسخش اینجا است:
                (البته گزینه ی اول که برای من منتفی است...)
                آیا قرار هست در کوتاه مدت کسی، مسئولی، چیزی جلوی این بایستد و اوضاع را سامان دهی کند؟ یا نه؟
                در کوتاه مدت هم یعنی دقیقا همین هفته. چون در کوتاه مدت می تواند روزی بالای 1.5 درصد زیان وارد پرتفوی ما کند.

نماد بنیادی و غیر بنیادی هم نداریم... از قضا کسانی که می روند سراغ سخاب خطر پذیری شان هم کمتر است...
                (خوراک یک سری شرکت های سرمایه گذاری مانند واعتبار است.) (اگر حجمش بیشتر شود یک حال گیری از بانک ها هم می تواند بکند...)

این هم یک نوشته ی دیگر از همان کانال سخاب که کلی حرف تویش هست:

با توجه به جذابیت اوراق سخاب با نرخ سودهای بالای ۳۲ درصد و کوتاه مدت بودن سررسید های آن، به نظر میرسد در روزهای آتی بایستی در انتظار افزایش حجم فروش اسناد اخزا و جایگزین نمودن آن با سخاب باشیم. البته با توجه به عدم امکان معاملات مجدد سخاب، این گزینه فقط برای سرمایه گذاری تا سررسید مناسب است و صندوق ها یا افرادی که از اخزا برای راکد نماندن پول تا زمان خرید سهام استفاده میکنند و ضریب نقد شوندگی برایشان مهمتر از نرخ سود است، جذابیتی ندارد.خصوصا اینکه این روزها افق بازار سرمایه بسیار جذاب بوده و افزایش شاخص کل و افزایش حجم معاملات نشاندهنده دید امیدوارانه سرمایه گذاران به سهام میباشد. لذا شکارچیان سفته بازان اخزا میتوانند در انتظار خرید های جذابی در روزهای آینده باشند. این فرآیند تا متعادل شدن نرخ ها ادامه خواهد داشت.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

حالا بالاخره چه شد آخر؟ نتیجه چه شد؟ نقد بکنیم یا نه؟
                  پاسخ این است:
                  یک مقدار
                  آستانه ی بدبینی مان را می آوریم بالا! /:.ph34r-smiley.:/ /:.ph34r-smiley.:/ /:.ph34r-smiley.:/ /:.hmmsmiley.:/
                  همین.

(بر وزن بالا رفتن آستانه ی تحمل!)

سهامی که حسابی محکم و استخوان دار هستند (بنیادی را نمی گویم ها! جو بازار و نمودار را عرض می کنم.) اینها باشند.
                  ولی اگر یک کوچولو نامعلوم یا ضعیف بود و احتمال ریزش اندکی وجود داشت، بده برود تا بازار تکلیفش مشخص شود.

باز هم می گویم، پیش فرض این بررسی ما و این نتیجه گیری ما این بود که بازار به خاطر اخزا این طور غمگین و افسرده شده باشد.
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/08/07, 23:19.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خوب... خیلی خوب شد...
                    خدا را شکر خوابم را کردم کله ام کار افتاد...
                    یک چیزی بگویم... این اخبار سخاب را چندین روز است مهدی ساسانی و جناب نیما آزادی و خیلی دیگر از کانال دار ها در کانال هایشان قرار می دهند... ولی متاسفانه بی توجهی از من بود که زیاد پی گیرش نشدم... گفتم یک چیز کوچک و محدود است که اینها دارند رویش مانور می دهند...
                    بگذریم...
                    به هر حال الان خدا را شکر کله ام کار افتاده...
                    بنشینم سبد خودم و بازار را یک نگاه کنم ببینم چه گلی باید به سرم بگیرم و کدام ها را فردا رد کنم برود و کدام ها را نگه دارم.... یکی اش هم همان سشرق...

یک بار دیگر تاکید می کنم:
                    * پیش فرض ما این بوده که خرابی بازار به خاطر سخاب است. (اگر پیش فرض اشتباه باشد بررسی و نتیجه هم اشتباه است.)
                    * باید منتظر بود تا یک مسئولی چیزی بیاید جریان را جمع کند. یا اینکه باید منتظر بود نرخ ها (به گفته ی همان کانال سخاب) تعدیل شود.
                    * ممکن است در این مدت اخزا (باز هم طبق گفته ی همان عزیز کانالی) جذاب شود... (من تا حالا تجربه اش را نداشته ام!) بد نیست اگر جذاب شد تجربه اش کنیم...
                    * سهامی مانند حاریا که بازیگر پشتش است و نمی رود پول را بیاندازد در سخاب که فروشی نیست... این را هر بچه ای هم می داند! داریم در مورد سهامی صحبت می کنیم که در آن نماد بازیگر دارد پولش را می برد سخاب بخرد!
                    * ممکن است این وسط یک سری از حقوقی ها از نمادهایشان حمایت کنند. در این صورت اینها هم فروشی نیستند.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

مطلب آموزشی
                      =====

واژه ی نکول
                      =======

نکول در زبان عربی به معنای عدم قبول یا رد است. در اصطلاح کارکنان مالی اگر طرف قرارداد نتواند در قبال قراردادی که بسته است به تمام یا بخشی از تعهدات‌اش، خواسته یا ناخواسته، عمل کند، گویند که "نُکول" انجام داده است.

نکول معمولاً در باره برات و سفته به کار می‌رود.
                      از بابت نکول، معمولاً ریسکی به وجود می‌آید که به ریسک اعتباری معروف است.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

ابعاد دقیقش برایم معلوم نیست. از نوشته ی زیر می توان نتیجه گرفت که انگار 12 هزار میلیارد تومان است!

مهدی بنانی، مدیرکل مدیریت بدهی‌ها و تعهدات عمومی دولت هم در خصوص مشکلات پیرامون عدم پذیرش سخاب در بورس با اشاره به حجم ۱۲ هزار میلیارد تومانی اسناد خزانه اسلامی بانکی گفته بود که سازمان بورس دلیل ممانعت خود از پذیرش این اوراق را مشکلات و نوساناتی که در بازار سهام رخ داد، عنوان کرده است.
                        که اگر این جور باشد از فاجعه هم بدتر می شود.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

موضوع فوق العاده بد دیگر این است که چرا پیمانکاران حاضر شده اند این همه سود را رها کنند؟؟؟ (اگر اشتباه نکنم یک جایی خواندم این 40 درصد می شود دو تا 20 درصد. که پیمانکاران حاضر شده اند از یکی از این 20 درصد ها بگذرند!) چرا؟
                          یعنی وضع این قدر بد است که پیمانکار هر جور شده می خواهد به این در و آن در بزند و سریع پولش را جور کند و به یک زخمی بزند...
                          یعنی بانک ها قرار نیست هیچ گاه وام 20 درصدی بدهند...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سیمان
                            ====

شرایط به گونه ای است که در کوتاه مدت می تواند یک افت داشته باشد.
                            البته بیشتر از اینکه بگویم افت بهتر است بگویم یک در جا زدن. یک اصلاح (ولی نه از جنس اصلاحی قیمتی بلکه اصلاح ِ ) زمانی.

باید همین امروز بر می گشت. باید همین جاها برگردد...

در غیر این صورت از شکل و شمایل امواج جنبشی خارج می شود!

پس همین سیمان (عشق این روزهای ما) می تواند یکی از گزینه های خداحافظی موقت باشد. (شرط عدم خروج یا شرط ورود هم حجم است. افزایش چشمگیر حجم.)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سپاها
                              ====

شرح در متن است:

فقط اضافه می کنم که...
                              نه... بی خیال... اضافه نمی کنم. :)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

ستران
                                ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X