کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سلام و صبح به خیر؛
    حرکت خودرویی ها بسیار زیبا بود. (خود خودرو به خصوص که با مهندس رسام در موردش مفصل صحبت کردیم.)
    چند وقت پیش گفتیم از خودرویی ها کدام مناسب هستند. خود خودرو شاید به میزان زیر مجموعه ها عالی نباشد چون روندش تیز نیست و حقوقی کنترل می کند. در خودرو (نمی دانم چرا) اجازه ی رشد هیجانی داده نمی شود. (ولی در خساپا داده می شود.)
    اگر خساپا را هم باز کنند عالی می شود.

==================

البته بنده همچنان به دنبال خرید شتران هستم.
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/08/06, 09:15.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام و صبح به خیر؛
      حرکت خودرویی ها بسیار زیبا بود. (خود خودرو به خصوص که با مهندس رسام در موردش مفصل صحبت کردیم.)
      چند وقت پیش گفتیم از خودرویی ها کدام مناسب هستند. خود خودرو شاید به میزان زیر مجموعه ها عالی نباشد چون روندش تیز نیست و حقوقی کنترل می کند. در خودرو (نمی دانم چرا) اجازه ی رشد هیجانی داده نمی شود. (ولی در خساپا داده می شود.)
      اگر خساپا را هم باز کنند عالی می شود.

==================

البته بنده همچنان به دنبال خرید شتران هستم.
      خچرخش هم روی 1950 بد نیست. (انگار این را نگفته بودم.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در حاریا چند تا صد هزار تا سفارش گذاشتند.
        ما در این فقط به خاطر سفته بازی بقیه وارد شدیم. (بنیاد ندارد.)
        =======
        شاید همین امروز فروختمش و با آن خچرخش یا شتران خریدم.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سیف (رئیس کل بانک مرکزی) در برنامه شبکه 1 در 14 مرداد ماه گفت:

در هفته‌های آتی با بسته شدن پرونده موسسات غیرمجاز، هیچ بانک و موسسه‌ای مجاز نخواهد بود سود علی‌الحساب بالای ۱۵ درصد پرداخت نماید

این سود علی‌الحساب خواهد بود و در پایان سال و براساس صورت‌های مالی تائید شده مابقی سود (با توجه به سود سالانه بانک یا موسسه اعتباری) پرداخت خواهد شد
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

خزر 890 ریالی و خوساز زیر 2000 ریالی هم بد نیستند.
            کلا همان طور که گفتم تمام خودرویی ها بلکه تمام بازار عالی است. و منتظر یک جرقه ی بدون آب است.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

خوب روی حاریا بازی کردند.
              نماد انگار بازیگر دارد. بازیگر خوب.
              البته بنیاد ندارد! تویش خالی است. اصلا چیزی نیست که یک نفر برود محاسبه ی بنیادی بکند یا نکند. :d

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

روز خوبی بود...
                بگذار سریع بازار را مرور کنیم:

رایانه ای ها (به خصوص مداران) خیلی بد بودند و قدرت خارج شد. پرداخت دارد به 20000 ریال ما می رسد.
                انبوه سازی معمولی رو به بد.
                بیمه ای ها بد. در
                بساما یک کد حقیقی داد به حقوقی. گفتم این را نگاه کنید برای سال آینده. یادمان باشد بازی اش چگونه است. الان حقوقی نیم میلیون در صف فروش خرید در قیمت بالا. به حافظه مان بسپریم.
                واسطه گری ها معمولی.
                وارس عالی.
                حمل و نقلی ها افتضاح. حریل افتضاح. حپارساح جمع می شود.
                سایر واسطه (واسپاری ها) معمولی رو به بد.
                سرمایه گذاری ها معمولی رو به بد.
                وسبحان دقیقا مانند بساما افتضاح است و حقوقی از حقیقی خریده است!
                کانی غیر فلزی معمولی رو به خوب.
                سیمانی ها معمولی رو به بد.
                سخاش و سهرمز و سرود افتضاح. سکرما و سدور و سشرق خوب. (سپاها را هم فردا ان شاء الله می آوریم جزء خوب ها! :) )
                شیمیایی ها معمولی.
                دارویی ها بد.
                غذایی معمولی.
                بهپاک عالی است. (عالی می خرند. ولی همان طور که گفتم به خاطر رشد زیادی که داشته و خطر زیادی که دارد، من دوست ندارم نگاهش کنم.)
                تامین آب و برق و گاز معمولی.
                بمپنا را هم خیلی خوب می خرند. البته اگر اشتباه نکنم این اولین روز است.
                قندی ها معمولی.
                خودرویی ها خوب.
                خپارس را هم که عالی می خرند. البته صف داشت. و باز هم البته، صفش تقریبا داده شد.
                دستگاه های برقی معمولی.
                ماشین آلات معمولی .
                لبوتان را عالی می خرند.
                فلزات اساسی معمولی.
                لاستیک معمولی.
                فرآورده های نفتی معمولی رو به خوب. شتران خوب است و ما روی آن هستیم.
                شسپا را خیلی عالی می خرند. نمودارش را یک نگاه بکنم...
                استخراج کانه های فلزی معمولی رو به خوب.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

شسپا
                  =====

نامعلوم است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن بافت فرسوده

معاون وزیر راه و شهرسازی از تصویب تسهیلات با نرخ سود 12 درصد بجای ۱۸ درصد با سقف ۳۰ - ۴۰ - ۵۰ میلیون تومان برای مالکان و ساکنان بافت‌های فرسوده خبر داد
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

آموزشی
                      ======

حال و هوای سهام بر اساس نوع شمع ها
                      =======================

این شسپا با اینکه خوب داد و ستد می شود و روزی چند صد هزارتا حجم می خورد ولی نمودارش مانند نمودار نمادهای کوچک و پرپری است.
                      به احتمال قوی یا سهام شناورش کم است یا بازیگری ندارد یا بازارگردان ندارد (یا همه ی موارد صحیح است).

کلا شمع های این گونه را به خاطر بسپارید. اینها برای زمانی است که یا مشکل حجم مبنا وجود دارد یا بازار بلاتکلیف است. یا قصد فروش در قیمتی بالاتر یا پایین تر وجود دارد ولی خریدار و فروشنده ای نیست و یا اینکه بازارگردان و بازیگر و سهام شناور مشکل دارد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

همین جوری
                        ========

بیان کردن برای یافتن نگاه سوم شخص
                        ======================

من همیشه خودم را جای رئیس جمهور یا یک مسئول یا یک شخصیت داستانی (مثلا درون فیلم) می گذاشتم و با خودم می گفتم اگر من بودم این گونه می کردم و آن گونه می کردم...
                        کلا آدم برای وقتی به زندگی دیگران نگاه می کند برخی اوقات چیزهای خیلی عالی و نکات ارزشمندی به ذهنش می رسد که خود طرف انگار هیچ وقت این نکات را نمی بیند.
                        به عبارت دیگر، من (نوعی) همیشه مشورت دهنده ی عالی ای برای دیگران هستم ولی به آن خوبی نمی توانم به خودم مشورت بدهم.
                        چرا؟
                        به خاطر این است که آدم به دنیای خودش به دید اول شخص نگاه می کند، در حالی که به زندگی دیگران به دید سوم شخص نگاه می کند.
                        آدم هنگامی که به دید اول شخص به زندگی خودش نگاه می کند آغشته به احساسات و عواطف است برای همین نمی تواند تصمیم گیری های کاملا منطقی انجام دهد.

ولی همین آدم وقتی دو روز از کاری که کرده می گذرد و به گذشته ی خودش (با دید سوم شخص) نگاه می کند می گوید: اَه! اگر این کار را می کردم خیلی بهتر بود... کاش فلان کار را انجام نمی دادم... اصلا مگر من دیوانه بودم فلان سهم را خریدم؟ چرا فلان تصمیم غیر منطقی را گرفتم؟ جادو شده بودم مگر؟؟؟

راهی که من پیشنهاد می کنم برای اینکه بتوانیم، در حال حاضر، نگاه سوم شخص را به دست بیاوریم «بیان» است. بیان و قرائت باعث می شود درون انسان و کنز مخفی انسان بیاید بیرون انسان بتواند خودش را مشاهده کند.
                        آدم باید خودش را بیان کند. یعنی دانش و خواهشش را، بینش و اراده اش را. بیان کند. (حالا کاری به خارج از بورس ندارم، درون بورس) آدم باید بگوید من یک بازرگان با فلان مقدار قدرت بررسی هستم که فلان نماد را روی فلان دلیل خریده ام و قصد دارم هنگامی که فلان شرط ارضاء شد بفروشم. قصد دارم با استفاده از فلان روش و فلان کار و فلان تمرین به مرحله ی بهتری از بررسی کردن و مهارت در بازرگانی دست پیدا کنم.
                        این بیان کردن ها باعث می شود آدم بتواند خودش را (در همین زمان حال) از دور ببیند و بررسی کند و مشابه آنچه برای دیگران مشورت می داد، به خودش مشورت های خوبی بدهد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط Milad 999 پست شده است View Post
                          پوزيشن سل نه تنها قمار نيست بلكه تنها راه نجات بازار از جولان سفته بازي و باندبازي است
                          در بازارهاي جهاني ، سه ركن براي معامله وجود داره: 1- تريدر 2- بازار 3- كارگزار

تريدر در بازارهاي جهاني (برخلاف بورس خودمان) به واسطه كارگزار با بازار معامله ميكنه و مستقيما در بازار خريد يا فروش انجام نميده .... كارگزارها هم از هر چيز قابل معامله مقدار زيادي دارند و در هنگام پوزيشن سل به تريدر عرضه ميكنند .... مثلا همون مثال وانت ميوه:

فرض كنيد يه كارگزار خيلي پولدار تعداد زيادي وانت ميوه ميخره و شما بعنوان مشتري اون كارگزار قصد داريد روي ميوه ها پوزيشن سل بگيريد.... در اين حالت كارگزار به اندازه سفارش سل شما، ميوه هاي خودش رو در بازار ميفروشه و بعد از اينكه افت قيمت ميوه تمام شد به همون اندازه از بازار ميوه ميخره و ميزاره سر جاش ... و پوزيشن سل شما با سود بسته ميشه

اين كار قمار نيست و اتفاقا بازار دوطرفه بهترين راه براي استاندارد شدن بازار و تحليل درست است .... اما بازار يكطرفه مثل بورس خودمان، براي دلالي و سفته بازي و ايجاد حباب قيمت مناسبه كه البته براي تصميم گيرنده ها و سياستگذاران ما همين وضعيت مطلوب تره
                          سلام؛
                          حرفتان متین است.
                          نمی دانم ارسال پیشین را که نوشته بودم دیدید یا نه؟ یک سوالی من کردم:
                          کارگزاران به چه میزان اجازه ی گرفتن جایگاه فروش موقت (Short Sell Position) به مشتریانشان می دهند؟

ببینید، چون من آشنایی زیاد ندارم شاید اظهار نگرم اشتباه باشد.
                          یک سوالی دارم. این تعهد برای شما چگونه انجام می شود؟
                          آیا چیزی روی زمین (در واقعیت منظور است.) وجود دارد که تعهد بر آن استوار باشد.

اصلا بگذارید این گونه بپرسم:
                          من اگر فردا بروم یک کارگزاری ناشناس و همین جوری بگویم آتی سکه پانصد هزار عدد شورت سل، آیا کارگزاری این کار را برای من انجام می دهد؟ یا یک چیزی در ازای آن از من می خواهد؟ اگر چیزی در ازای آن طلب کند خوب... دیگر حالت مجازی شاید پیدا نکند. چون روی زمین واقعا یک چیزی هست. یک چیزی وجود دارد که من بر پایه ی آن سرمایه گذاری کرده ام. سرمایه گذاری واقعی.
                          (برای مثال می توان این طور گفت که خود کارگزاری یا بانک مرکزی به عنوان کسی که یک عالم از این سکه ها دارد طرف مقابل من قرار می گیرد و به واسطه ی آن چیزی که واقعا وجود دارد (بر مبنای آن چیز واقعی، آن کالای سرمایه ای) اختیار آن سکه هایی که در دست دارد را به صورت واقعی به من منتقل می کند.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

تامین آب و برق و گاز
                            ============

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

و حدسم این است که دلیل این موضوع این است که در بازار سرمایه (بر خلاف بازار های نسبت ارزها و طلا و کالاها که افت ها و رشد ها یک جور بایند باشند) رشد ها باید از جنس امواج جنبشی و افت ها باید از جنس امواج اصلاحی باشند.

طلا و شاخص دلار و نسبت یورو به یوان و ... باید در کلیت خودشان یک حالت ثابتی داشته باشند. نباید ما در این نمودارها دنبال این باشیم که سال به سال یک کمیتی رشد کند و رشد کند و رشد کند...

ولی در عوض در بازار سرمایه انتظار اصلا این است که آن واحد صنعتی هر سال رشد کند. امسال باید بهتر از پارسال باشد. که اگر نباشد و قرار باشد هر سال آن واحد اقتصادی از سال گذشته اش وضعی بدتر داشته باشد، آن واحد را باید ببندند!!! (باید سرمایه گذاران و سهامداران در آن واحد اقتصادی پولشان را ببرند در جاهای دیگر و دست کم از همان کالاها (طلا و نفت و ...) بخرند!

پس:
                              در بازار سرمایه پیش فرض این است که در کلیت داستان ما باید شاهد غلبه ی امواج جنبشی بر رشد ها و غلبه ی امواج اصلاحی بر افت ها باشیم! (در کلیت، در اکثریت، در اکثر نمادها و اکثر زمان ها)

پس:
                              معمولا باید قاب های افت پهن تر و کوتاه تر و قاب های رشد بلند تر و باریک تر باشند.

یک چیزی خدمتتان عرض کنم.
                              در موج شماری وقتی یک زیر موج اصلی رو به بالا باشد (افزایشی باشد، صعودی باشد) و شکل و شمایلش به موج جنبشی نخورد دیگر باید فاتحه ی کل آن موج افزایشی را خواند.
                              حالا نه اینکه فاتحه اش را بخوانیم ولی منظور این است که دیگر انتظار تکمیل یک موج افزایشی از جنس جنبشی نباید داشته باشیم.
                              به عبارت دیگر وقتی یک موج افزایشی داشته ایم که آن را 1 در نگر گرفته ایم و یک موج کاهشی داشته ایم که آن را موج 2 در نگر گرفته ایم و این موج 1 ما شکلش زیاد جالب نبوده دیگر نباید منتظر یک موج 3 تیز و جنبشی باشیم... باید منتظر یک سی اعصاب خرد کن باشیم و منتظر باشیم ببینم آیا به ما حال می دهد؟ نمی دهد؟ حال می گیرد؟ ... جان می گیرد تا حال بدهد؟ .... یا چه؟
                              به عبارت دیگر موج 3 و 5 باید با موج 1 تناسب داشته باشند (و سالی که نکو است از بهارش پیدا است.) و اگر موج 1 زیادی خپل و پهن و کوتاه و اعصاب خرد کن شود کلا دیگر نباید منتظر موج 3 باشیم. بلکه باید منتظر یک چیزی باشیم در مایه های همان موج 1.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

غذایی
                                ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X