کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • gholamk
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 520

پاسخ : کارگاه

قبول ضرر ، درد آوره
    قبول ضرر ، قبول اشتباه و تصميم براي بستن يك معامله با زيان ، اون هم زيان سنگين ، سختترين سختترين و سختترين كار دنياست.

این حرفت آقا محمد حسین عزیز عالی بود عالی
    هر سهامداری این حالت رو تجربه میکنه. همه اینجوری هستن متاسفانه و یکی بیشتر و یکی کمتر
    خود من هی سهم رو نگاه میکنم میگم خب امروز میره بالا فردا میره بالا بذار با ضرر کمتر بفروشم بره ولی.... احساسات و قبول ضرر هیچوقت نمیذاره ادم درست فکر کنه. احساسات روی سود و قبول ضرر روی ضررهای هر سهم ادمو اذیت میکنه

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

یادآوری
      =====

تجربه کردن
      ========

زیاد دیدن بازارهای مختلف و زیاد نمودارهای مختلف را دیدن به تجربه و دانش انسان اضافه نمی کند. آدم باید دیدن ها را به تجربه تبدیل کند و این کار به وسیله ی خودش انجام می گیرد.
      روش این گونه است که آدم باید از چیزهایی که می بیند و اندک چیزهایی که از دیده هایش می فهمد نتیجه گیری کند. و بعد باید این نتیجه گیری ها را ضبط و خلاصه نویسی کند و بعد این نتایج خلاصه شده را به خاطرش بسپرد.
      مثلا در همین موقعیت بازار که از قضا خیلی موقعیت خاصی هم هست باید دقیق ببینیم، بفهمیم، نتیجه گیری کنیم و به خاطر بسپریم که بازار چرا این گونه شد و چطور این گونه شد و رفتار ابتدایی سهامداران چگونه بود و رفتار کنونی سهامداران چگونه است.
      موارد مشاهده: آنچه در بازار، در سفارش های خرید و فروش و در حجم ها و در مثبت ها و منفی ها و در فاصله میان سفارش های خرید و فروش و حجم هر سفارش آدم می بیند. آنچه در نشانگرها در زمان های مختلف بازار مشاهده می کند...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
        قبول ضرر ، درد آوره
        قبول ضرر ، قبول اشتباه و تصميم براي بستن يك معامله با زيان ، اون هم زيان سنگين ، سختترين سختترين و سختترين كار دنياست.

این حرفت آقا محمد حسین عزیز عالی بود عالی
        هر سهامداری این حالت رو تجربه میکنه. همه اینجوری هستن متاسفانه و یکی بیشتر و یکی کمتر
        خود من هی سهم رو نگاه میکنم میگم خب امروز میره بالا فردا میره بالا بذار با ضرر کمتر بفروشم بره ولی.... احساسات و قبول ضرر هیچوقت نمیذاره ادم درست فکر کنه. احساسات روی سود و قبول ضرر روی ضررهای هر سهم ادمو اذیت میکنه
        سلام
        عرضم خدمت شما که آن نوشته برای خودم نبود :) اگر اشتباه نکنم برای آقای کشمیری است. البته چیزی است که شب و روز داریم رویش تاکید می کنیم.
        می دانید چیست... درصد زیادی از عملکرد ما ربط به همین احساساتی دارد که شما فرمودید... اگر گیرش آوردم یک نمودار می گذارم اینجا که به زبان انگلیسی است و آن هم می گوید تاثیر احساسات در سود و زیان بیش از 50 درصد است...یعنی از تاثیر داشتن یک راهبرد موفق بیشتر است...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          در این نقشه به خیلی ها یادم رفت اشاره کنم... مانند گکوثر و چدن...
          اینها نه تنها نقدینگی ثابت (پول سهامداران بلند مدت) را از بازار بردند... بلکه نقدینگی موقت و بخشی از ارزش بازار را هم کشاندند روی خودشان... (ارزش داد و ستد روزانه خیلی مهم است... تقریبا همین عامل است که به ما می گوید وضع بازار چقدر خوب است و چقدر بد... اگر شما ارزش داد و ستد روزانه 300 میلیارد داشته باشید و آن را بین 50 شرکت تقسیم کنید قیمت ها با یک شیب خاصی افت و خیز می کنند... ولی اگر ارزش داد و ستد ها همین قدر ماند و آن 50 تا شرکت شد 100 شرکت یک باره شیب افت و خیز به شدت به سمت افت تمایل پیدا می کند! (و البته برعکس. اگر 50 تا شرکت ثابت ماندند و ارزش روزانه داد و ستد های بازار شد 600 میلیارد یک باره شیب افت و خیز به شدت به سمت خیزش قیمت ها متمایل می شود...)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

این عکس ها را نه از یک وبسایت بلکه از چندین و چند وبسایت اینجا قرار می دهم تا ببینیم و متوجه شویم نه تنها در ایران بلکه در تمام بازارهای سرمایه دنیا (بلکه در هر داد و ستدی و هر فعالیت اقتصادی ای) مهمترین عامل موفقیت تسلط بر نفس (و احساسات و هیجانات و شادی ها و غم ها و ترس ها و طمع ها) است.
            در تصاویر زیر Psychological یعنی روانشناسانه. یعنی تسلط بر احساسات. money management یعنی درست مدیریت کردن دارایی شخصی (که یک مدت در باره اش صحبت کردیم و اگر شد باز دوباره در باره ی آن صحبت می کنیم. یعنی دخل و خرج را چطور با هم جور کردن یعنی چند درصد از سود را دوباره خرج آن نماد کردن یعنی سبد چیدن و درست انتخاب کردن سبد و ...). و Trading System هم که یعنی سامانه ی داد و ستدی کارا داشتن. که معمولا ما گمان می کنیم مهمترین عامل آخری است! در صورتی که کم اهمیت ترین عامل آخری است!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

بخشی از یک مقاله ی فوق العاده در ارتباط با کنترل احساسات. (اگر شد در ارسال بعد بخش های مهمش را ترجمه می کنم.)

Winning Psychology (TRADER’S MIND)

To attain winning psychology, traders need to overcome three major destructive emotions; Fear /:.ph34r-smiley.:/, Greed /:.grlim:./ and Hope/:.rolleyessmileyani.

FEAR is the major source of many errors in the markets and it is the most destructive mental force for a trader. Fear is a complex emotion taking many forms such as worry, fright, alarm and panic. When fear is given free rein, it typically combines with other negative emotion such as hatred, hostility, anger and revenge, thereby attaining even greater destructive power. Fear is basically caused by ego and money. Primary trading fears are being wrong, losing money, missing out a trade and leaving money on the table. The solution for trading without fear is learning to admit that losing is part of the game /:.winksmiley02.:/ and ACCEPT THE RISK. >:D< Traders must accept the risk consciously as well as subconsciously. The trading rule ‘Never Trade More than You Can Reasonably Afford to Lose’ makes a lot of sense in handling fear.
              Only ‘Risk Capital’ should be used for trading. If you trade with scared money, possibility of losing any portion of it, will create a lot of stress & fear and impact your trading psychology and decision making.

The next destructive emotion, GREED results from the combination of overconfidence (euphoria followed by success) and a desire to achieve profitable results in the shortest amount of time. Though certain extent of greed is necessary to succeed in trading, traders become reckless and sabotage themselves when greed exceeds the limit. In this age of leveraged markets, it is common for people, to be tempted and carried away by the lure of quick rich dreams, start overtrading beyond their risk tolerance/limit. People do not understand and take into consideration that leverage can work both ways; unlimited potential for profit as well as loss. When this emotion takes over, a trader will usually throw caution to the wind. Also, after a series of wins, traders become overconfident and plunge into more risk taking with careless decision making, which always leads to disaster. Successful traders often make a deliberate effort to stay out of the markets after they have experienced a profitable campaign. Greed is created when one thinks only about rewards. When you learn to analyse the markets with risk – reward potential always, you won’t be carried away by destructive greed.

HOPE
              could be a positive emotion in real life but hope will ruin traders as it is just a wishful thinking and many times it turns a small bearable loss into account/career damaging serious loss. Hope is one of the greatest obstacles to clear thinking and maintenance of objectivity in trading. It is prudent to follow the popular trading rules ‘Never Trade Based on Hope & When in Doubt, Stay Out’. Whenever you can identify hope as the primary justification for holding a position, it is advisable to close it out immediately. Many times, traders will get clarity about market trends after closing out their losing position. Closing losing positions will free traders from biases and reinstate objectivity in market analysis.

While overcoming three major destructive emotions, traders must learn to think in probabilities to succeed in the game as trading is a probability game. Traders have to be flexible in their expectations so that they can adapt to the ever changing market conditions quickly. They need to develop some more key positive characters to win consistently in markets. They are;
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یادآوری
                ====

مهم و خلاصه:
                نحوه کنترل احساسات
                ============

برای به دست آوردن حالت روانشناسانه ی بُرد، بازرگانان باید بر سه گونه از احساسات مخرب اصلی فائق آیند: ترس و طمع و امید.

ترس
                راه حل
                داد و ستد بدون «ترس» این است که بیاموزیم «باخت» بخشی از بازی است! و نیز اینکه خطر آن داد و ستد را (از پیش) بپذیریم.
                قانون معروف داد و ستد: «هرگز بیش از میزانی که می توانی ببازی (از دست بدهی) داد و ستد نکن.»

طمع
                معمولا مردم
                پس از کسب موفقیت و احساس خوشایند پس از آن، شروع می کنند به بیش از حد داد و ستد کردن. و حرکت در ورای آستانه ی خطرپذیری معمولی شان.
                بازرگانان موفق معمولا
                پس از کسب یک موفقیت رضایت بخش تلاش می کنند که از بازار دور باشند!
                طمع آن گاه زاییده می شود که
                فرد فقط در باره ی «پاداش» می اندیشد! (نه خطر)
                آنگاه که آموختید بازار را همیشه با پتانسیل های «خطر-پاداش» بسنجید و بررسی کنید، شما به واسطه ی احساس مخرب طمع دچار زیان های سنگین نخواهید شد!

امید
                قانون مشهور: «
                هرگز بر پایه ی امید داد و ستد نکن و آنگاه که شک داری، از بازار بیرون باش
                هرگاه فهمیدید که «امید» را به عنوان توجیه اصلی برای اتخاذ یک جایگاه (خرید در یک نماد) انتخاب کرده اید، توصیه می شود که
                به سرعت در اولین فرصت ممکن آن جایگاه را ببندید (و از آن نماد و آن سهام خارج شوید).

در نهایت...
                بستن جایگاه ها (جایگاه های بازنده) باعث می شود که بازرگان از تعصب ها و احساسات مربوطه خالی شود و بیشتر بتواند به سمت تحلیل و بررسی حرکت کند.
                بازرگانان باید یاد بگیرند که بر اساس «احتمالات» بیاندیشند.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خوب...
                  الان گمان کنیم در این بازار سراسر قرمز ما نه نقد هستیم و نه سهامدار... اصلا به این بازار به چشم یک خارجی نگاه کنیم که این بازار هیچ دخلی و هیچ ربطی به جیب ما و احساسات ما ندارد...
                  حالا با این اندیشه بنشینیم درست حسابی فکر کنیم که باید در این لحظات چه تصمیمی گرفت و چه کرد...
                  اگر این وضعیت الان بازار چین بود... ما به عنوان یک تحلیل گر چه توصیه ای به یک بازرگان چینی می کردیم؟
                  آیا بهتر بود او نقد کند و منتظر بماند؟ آیا بهتر بود او خرید کند؟ آیا بهتر بود در هر وضعی هست بماند؟ چه؟
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بررسی نماد پیش از خرید ماشینی
                    ================

راهبردهای نموداری و روش های خرید و فروش منظم و برنامه ریزی شده و در کل نشانگرها بیشتر روی نمودارهای معمولی جواب می دهند.
                    هر چقدر میزان شناوری نماد بیشتر باشد و هر چقدر میزان دخالت تک_بازیگر_اصلی روی نماد بیشتر باشدو هرچقدر قیمت بیشتر تحت کنترل یک نفر باشد روش داد و ستدی منظم و برنامه ریزی شده ما کمتر جواب می دهد و بیشتر روش رانتامنتال در آن حالات جواب خواهد داد.

این را نگفتم تا گلایه ای داشته باشم.
                    این را گفتم برای اینکه بدانیم وقتی سامانه ی داد و ستدی مان روی یک نمادی پیشنهاد خرید داد ابتدا نگاه کنیم ببینیم وضعیت شمع ها و احجامی که آن نماد در روزهای گذشته تجربه کرده است به چه گونه ای بوده است... سپس وارد شویم...
                    (یا اینکه کلا ماشین را طوری برنامه ریزی کنیم که این وضعیت را درک کند و خودکار روی نمادهایی که این گونه هستند پیشنهاد خرید ندهد یا سخت گیرانه تر پیشنهاد خرید بدهد)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

آموزشی
                      =====

دلایل ترس از نقد شدن
                      =============

1-
                      بزرگ بودن سرمایه و اینکه عملا امکان خروج وجود نداشته باشد.
                      من که جزء این دسته نیستم. در بسیاری از نمادها می توانم راحت خارج شوم. حتی در این سجام چند روز پیش و آن زمگسا پارسال هم توانستم خارج شوم! ممکن است برخی مواقع اگر بخواهم به قیمت دلخواه پیاده شوم دو سه روز معطل شوم و یا خرد خرد پیاده شوم... ولی آخر سر راحت پیاده می شوم...
                      در مورد این حالت باید عرض کنیم که باید پیش از خرید آدم فکر خارج شدن را هم بکند!

2-
                      ترس از پرداخت کارمزد.
                      متاسفانه در ایران کارمزد 1.5 درصد است. یعنی در هر سوار و پیاده شدن باید با 1.5 درصد از کل دارایی ات را همین جوری ببخشی به کارگزاری و دولت و با آن خداحافظی کنی!
                      ولی ما پیشنهاد می کنیم این رقم را با زیان احتمالی که احتمالا بیش از 5 درصد است مقایسه کنید. در این صورت خیلی راحت می توان این 1.5 درصد را پذیرفت و موقتا با بازار خداحافظی کرد.

3- ترس از اینکه (دو ساعت یا دو روز)
                      بعد از فروش من احتمال دارد بازار مثبت شود.
                      این یک اشتباه کامل است!
                      در بازار باید یاد بگیریم که باید با عقل داد و ستد کنیم نه بر طبق احساسات. خوب اگر راهبرد داد و ستدی ما به ما می گوید فردا احتمالا مثبت است باید سهم را نگه داریم. ولی اگر احتمال بیشتر این است که فردا بازار منفی است، باید فروخت. موضوع اینجا بود که من در حالت اشتباه فقط به یک جنبه از احتمال نگاه می کردم، ولی هنگام منطقی اندیشیدن هر دو احتمال را نگاه کردم و میزان آنها را سنجیدم و بر طبق این سنجش اقدام کردم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام
                        امروز زیاد حوصله ندارم برای همین پی گیر بازار نیستم. دیشب تا سحر بیدار بودم.

خبر مهم امروز این است:

به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، در حالی سهام شرکت های پرداخت طی ماه های اخیر با اقبال بازار سرمایه روبرو شده اند که اخیرا" بانک مرکزی تصمیمات جدیدی برای 12 شرکت این این گروه مخصوصا 4 شرکت حاضر در بورس کارت اعتباری ایران کیش، آپ، به پرداخت و تجارت الکترونیک پارسیان اتخاذ کرده اما به رغم اعلام هفته گذشته این تصمیم به شاپرک و شرکت های مرتبط ، هنوز علنی نشده است. براساس این گزارش، از قرار معلوم بانک مرکزی در نامه ایی به شاپرک ، از برنامه استقرار نظام جدید کارمزد برای شرکت های ارایه دهنده خدمات پرداخت خبر می دهد و شاپرک هم همین نامه را به PSP ها ارسال می کند ولی تاکنون این موضوع به بورس و سهامداران اعلام نشده اما با انتشار این نامه باید منتظر روشن شدن جزییات و واکنش شرکت ها و مواضع سازمان بورس بود. در این نامه که با امضاء محسن قادری مدیرعامل شاپرک به شرکت های ارایه دهنده خدمات پرداخت ارسال شده به نامه بانک مرکزی و جلسه 3 مهر با مدیران عامل اشاره و اعلام شده یکی از چالش های پیش روی نظام پرداخت ، کارمزد خدمات و هزینه بالای تراکنش شبکه پرداخت بوده و با توجه به هزینه های مترتب به بانک ها ، اقداماتی برای اصلاح ساختار و نظام جدید کارمزد با هدف کاهش هزینه های بانک ها در حال انجام است. بنابراین لازم است شرکت های ارایه دهنده خدمات پرداخت مخصوصا" شرکت های حاضر در بورس ، تهمیدات و پیش بینی های لازم را در صورت های مالی لحاظ کنند. اصل نامه شاپرک به شرکت های PSP ها که در اختیار بورس پرس قرار گرفته به شرح زیر است:
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

باقی مانده های وب هایم را دادم رفت.
                          احتمالا اینهایی که دارند می خرند برای این است که 800 هزارتا بخرند و بتوانند یک شام رایگان خدمت سید ایمان باشند! :d =)) (جدی می گویم!)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

ریشمک ها را هم دادم رفت.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

همین روزها خگستر ها را می گذارم سر جایش. ارزشمندند.

سجام را هم همین طور. البته سجام نمی دانم چرا افت نکرد؟؟؟

چندتا دیگر هستند که ارزشمندند و باید گذاشت سر جایشان.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

این روزها تنها کاری که می کنم و البته تنها کاری که می توانم بکنم حفظ سرمایه است... سود کردن پیش کش... البته تمام مسئله ی من اکنون با سهام مسدود شده ام است... (باز خدا را شکر قرضی نیست...)
                                نمادهایی که مسدود شده معلوم نیست چگونه قرار است باز شود و آیا ریزش خواهند داشت یا افزایش...
                                فعلا که در این مدت اکثر نمادهایی که باز شدند ریزش سنگین داشته اند... (فایرا البته نه)
                                متاسفانه درصد زیادی از سهامم هم قفل شده. و در عین حال نامعلوم است. وقوام و آرمان و فاذر و کچینی...
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X