کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

متاسفانه این نوشته ها مدام این دو سه روزه جلو چشمان من بود و به آن توجهی نمی کردم...
    "سخاب" با سود ۴۰ درصدی نقدینگی را از بازار سرمایه خارج می‌کند

همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه:

?در شرایط کنونی بازار بدهی بیرون بورس بر مشکلات معاملات سهام افزوده است.
    ? در بازار سهام به دنبال نزدیک به ۶ ماه توقف پذیرش اوراق بدهی به ویژه اوراق بدهی دولتی مشکلات شدید جدیدی پیش روی تالار شیشه قرار گرفته است.
    ? با عدم پذیرش اوراق خزانه دولتی در بورس و نبود خریداران قوی و بدون یک بازار روان و رقابتی در خارج بازار سرمایه بازار بدهی غیر‌رسمی شکل گرفته است که با نرخ‌های تنزیل بیش از بازار سهام، موجب شده است بخش اعظمی از نقدینگی راه این بازار را پیش بگیرند.
    ?براساس خبرهای غیر‌رسمی نرخ تنزیل بدهی دولت در قالب اوراق سخاب (خزانه جدید) بین ۳۰ تا ۴۰ درصد در حال انجام است که همین امر مشوق شرکت‌های سرمایه‌گذاری برای خارج کردن نقدینگی از بازار سهام و انتقال آن به خرید سخاب شده است.
    ? این امر در سایه ابهامات مقرراتی موجب شده است، حتی برخی از تامین سرمایه و صندوق‌های بزرگ نیز با فروش سهام و اوراق بازار بدهی در حال انتقال نقدینگی به خرید سخاب باشند که به تضعیف روز‌افزون نقدینگی بازار منجر شده است.
    ? این مشکلات در زمانی رقم می‌خورد که در ابتدای دوره مدیریت جدید بازار سرمایه توسعه بازار بدهی از جمله اهداف بازار سرمایه تقلی می‌شد.
    ? در حال حاضر نه تنها بازار بدهی در بورس تقویت نشده است، بلکه بازار سیاه بدهی با آثار تخریبی تمامی بازار سیاه‌های اقتصادی شکل گرفته است.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

همین جوری
      ========

پول های مجازی (bitcoin)
      ===============

ببینید چقدر ایده ی کسب و کار جذابی است برای یک شرکت رایانه ای:

#آگاهی

اتریوم ( Ethereum ) چیست؟

⚪️اتریوم که توسط ویتالیک باترین ایجاد شده در حال حاضر بعد از Bitcoin، بزرگ‌ترین ارز رمزپایه در جهان است. به واحد پول آن، اتر (Ether) گفته می‌شود و مانند بیت کوین بر اساس بلاک چین سازماندهی شده است. همچنین این ارز هم غیرمتمرکز است و با دولت‌ها همکاری نمی‌کند.

⚪️به زبان ساده اتریوم چیزی بیشتر از یک ارز دیجیتال است. طبق گفته نیویورک تایمز و وکس، اتریوم یک پلتفرم محاسبه مجازی است و نرم‌افزار آن قادر است یک بازار آنلاین و تراکنش‌های قابل برنامه‌ریزی، که با نام قراردادهای هوشمند (Smart Contracts) شناخته می‌شوند، را پشتیبانی کند.

⚪️در واقع Ethereum یک دنیای کامپیوتری یا همان پلتفرم محاسبه غیرمتمرکز مانند لینوکس و Mac OS است. در حالی که بیت کوین در واقع یک وسیله برای نقل و انتقال یا ذخیره ارزش به شمار می رود.

⚪️طبق گفته وب‌سایت Ethereum میزان عرضه‌ اتریوم در هر سال حداکثر ۱۸ میلیون اتر است. اتریوم به دلیل نرم‌افزار پیچیده‌ای که دارد میزان امنیت آن هم بیشتر و نفوذ به آن دشوارتر است و امکان حمله به اتریوم نسبت به Bitcoin کمتر است.

⚪️ در هفته‌های گذشته اتریوم رکورد قیمتی خود را شکست و با ارزش ۲۲۷.۲۶ دلار معامله شد که نشان از رشد بی سابقه و ۲۰۰۰ درصدی این پول دیجیتال در بازار بود. اما در جمعه گذشته ارزش اتریوم کمی افت کرد و در حدود ۱۹۱.۷۸ معامله شد.

? انجمن اقتصاددانان ایران
      البته حتما باید با دولت ها هماهنگ باشد یا بشود... غیر ممکن است نشود...
      همچنین اجرا کردن این ایده نیازمند یک شرکت غول است.
      بعید است همان طور که جابز و بیل گیتس نرم افزارهایی کوچک اختراع کردند و یواش یواش رشدش دادند این گونه ایده ها هم از یک خواستگاه کوچک بتواند رشد کند...
      مگر اینکه طرف خیلی باهوش و زرنگ و به نوعی می توان گفت «نابغه» باشد...
      مثلا بیاید ابتدا از این سایت های تخفیف شروع کند و پول مجازی اش را تبدیل به چیزی شبیه کوپن تخفیف بکند... (در ایران را بیشتر می گویم ها...)
      بعد بیاید در برخی بازی ها پولش را به عنوان یک پول مشترک جا بیاندازد... (البته بازی وطنی که نداریم... حالا...)
      بعد بیاید با اپلیکیشن های مختلف (مثل آپ) قرارداد ببندد که فقط اسمش آنجا باشد... مثلا هر جا نوشته فلان مقدار ریال برابر همان مقدار را به واحد پول مجازی این بابا هم بنویسند...
      بعد ببرد در جاهایی مانند دیوار و شیپور...
      بعد یک جا به صورت رسمی ازش استفاده کند (البته همان بازی و تخفیف هم رسمی بود ولی یک جای رسمی تر)
      بعد سعی کند کلا یک صنعت یا یک کالا را قرق کند. (مثلا با تمامی سینماداران سطح تهران قرارداد ببندد که تنها و تنها واحد پول مجازی او را حمایت کنند.)
      بعد گسترش دهد...
      بعد طرف سعی کند از پول مجازی اش برای گرفتن بخشی از بازار نقل و انتقال پول بین کشوری استفاده کند... (البته اینجا حرف و حدیث ها و سهم خواهی ها و مقررات و ... به وجود می آید و در ضمن مدت زیادی هم زمان می خواهد...)
      فکر جالبی است...
      ولی یک شرکت را می خواهد در ابعاد چهار-پنج تای شرکت های رایانه ای بورسی ما که با بیست درصد قوا بیاندازند دنبال این کار...
      ولی از آن کارهایی می شود که اگر بشود چه شود!
      خوراک شرکت هایی مانند آپ است.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

حسینا
        ====

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

پرداخت
          ====

خبر
          ===

از قبل در مورد پرداخت:

#پرداخت اه‌گشتاسبی تصریح کرد: پس از عرضه اولیه سهام با توجه به سودی که برای سال 96 پیش‌بینی کرده بودیم تقریبا با نسبت قیمت به سود 6.5 فروش رفت، در صورتی که نسبت قیمت به سود (P/E) صنعت رایانه در حال حاضر 9.5 است که با توجه به سود ارائه شده پیش‌بینی می‌کنیم که سهام، پتانسیل گذر از قیمت 2500 تومان را دارد.مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت تاکید کرد: سهامی که قرار است به صورت شناور عرضه شود همان 10 درصد است اما ممکن است سهامدار تصمیم بگیرد که درصدی را نیز به صورت بلوکی عرضه کند.
          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/08/09, 00:17.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام و وقت به خیر؛

کرباسیان که قطعی شود کار ما به احتمال قوی یکی دو روز می شود گشتن و پیدا کردن دقیق سابقه و روحیات این آقا. دقیقا همان کاری که برای طیب نیا انجام دادیم و اتفاقا چه کار خوبی هم بود! :->

مسعود کرباسیان گزینه نهایی وزارت امور اقتصادی و دارایی

???
            مسعود کرباسیان به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت اموراقتصادی و دارایی به مجلس معرفی می شود.
            او که با تازگی در سوگ پدر نشسته، امروز قصد داشت برای مراسم هفتمین روز درگذشت پدر به اصفهان سفر کند اما با تماس دفتر رئیس جمهور این سفر لغو شده و او به دیدار رئیس جمهور روحانی می رود.
            گفته می شود در این دیدار،مسعود کرباسیان پیشنهاد رئیس جمهوری را می پذیرد و به این ترتیب او که 28 سال سابقه معاون وزیری دارد،سرانجام به مهم ترین وزرات خانه اقتصادی نزدیک می شود.

مسعود کرباسیان مسوولیت‌های مدیریتی متعددی را طی دوران پس از انقلاب اسلامی در کارنامه اجرایی خود دارد. نکته مهم در این میان، تعدد و تنوع حوزه‌های فعالیت اوست که بخش‌ها و صنایع گوناگون اقتصاد ایران را دربر می‌گیرد و همین حضور در بخش‌های مختلف قطعا سرمایه‌ای ارزشمند برای فعالیت فعلی او به شمار می آید. او سالیان طولانی مسوولیت معاونت‌های بازرگانی را در وزارت صنایع سنگین، وزارت بازرگانی و وزارت نفت را بر عهده داشته است. کرباسیان همچنین در سمت معاون طرح و برنامه وزارت بازرگانی و رئیس‌کل گمرک وزارت امور اقتصادی و دارایی مشغول فعالیت بوده است که به این لیست می‌توان تعداد زیادی از مسوولیت‌ها را در سازمان گسترش و نوسازی، شرکت ملی نفت، کالای نفت، منطقه آزاد کیش، سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی، پلی‌اکریل، صندوق ذخیره فرهنگیان و سازمان‌های وابسته به شهرداری را نیز افزود./اقتصاد نیوز
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

همین جوری
              =======

نتوانستم در همه ی نمادهایی که می خواستم فروش انجام دهم.
              دوباره امشب بررسی می کنم فردا سفارش می گذارم.
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/08/09, 00:16.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                وی یک مدیر تکنوکرات در ساختار جمهوری اسلامی بوده که سال های سال در حوزه های مختلف بدور از التهابات سیاسی مدیریت کرده است.
                آخرین سمت کرباسیان، معاونت علی طیب نیا و ریاست گمرک کل کشور بود که توانست تحولی مهم در گمرک را رقم بزند.
                از او به عنوان مدیری قاطع با توانمندی های اجرایی بالا یاد می شود. مدیری که وظیفه اصلی اش هماهنگ کردن ابعاد مختلف، متنوع و بعضا متضاد در وزارت اقتصاد خواهد بود.

برنامه‌ها و پروژه‌های مسعود کرباسیان برای بازار سرمایه کشور

بازار سرمایه و بدهی کشور

♦️اهداف و جهت گیری کلان
                ? افزایش شفافیت، سرعت، کارایی و عمق بازار سرمایه و بدهی
                ? حمایت از سهام داران خرد
                ? افزایش ضریب نفوذ بازار سرمایه
                ? حذب سرمایه گذاران خارجی به بازار سرمایه و بدهی ایران
                ?ظرفیت سازی برای توسعه بازار سرمایه و تقویت نقش آن در تامین مالی بنگاه‌ها

♦️اهم برنامه ها و پروژه ها

?توسعه کمی و کیفی ابزارها و نهادهای مالی در کنار بهبود نقش ارکان بازار سرمایه
                ?بهبود نقدشوندگی در بازار سرمایه
                ?ارتقاء اثربخشی و کارایی نظام نظارتی سازمان
                ?بین المللی شدن بازار سرمایه و حضور در بازارهای بین المللی
                ?توسعه آموزش و فرهنگ سرمایه‌گذاری و بهبود نظام اطلاع رسانی در بازار سرمایه/اقتصاد آنلاین
                نقد شوندگی دو معنی می دهد: یا اینکه خصوصی سازی بیشتر شود یا اینکه بازارگردانی بیشتر شود که به احتمال قوی منظور خصوصی سازی است.
                بین المللی شدن و افزایش ضریب نفوذ و حمایت از سهامداران خرد... اینها واژگان خوبی است که به کار برده. اگر از آن طرف خصوصی سازی بکند به تنهایی خیلی بد است ولی اگر از این طرف هم مردم را بیاورد تو بورس نه تنها بد نمی شود بلکه فوق العاده می شود.
                متاسفانه یکی از مواردی که به آن اشاره کرده
                بازار بدهی است. همچنین یک جای دیگر منظور از توسعه ی بازار سرمایه را تامین مالی بنگاه ها دانسته، که این می تواند معنی اوراق با درآمد ثابت را بدهد... این بازار بدهی و این اوراق متاسفانه دشمن درجه یک ما است. و نامش هست بازار سرمایه ولی شما باید بخوانیدش بانک!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                  عضو فعال
                  • Jan 2015
                  • 520

جناب محمد حسین و آباد عزیز سلام و خدا قوت
                  من روی حد ضرر قرار دادن مشکل دارم، یعنی خب چون مثل همه دوس ندارم که ضرر کنم و هیچ خرید و فروشی که میکنم رو ضرر نباشه نمیدونم کجا حد ضرر رو قرار بدم؟
                  طبق روش معاملاتیم به نظر شما حد ضررم رو کجا قرار بدم بهتره؟
                  باید حمایت پایین تر بذارم دیگه درسته؟
                  بعد کی بفروشم؟یعنی وقتی قیمت پایانی زیر حد ضرر بسته شد روز بعد اقدام به فروش کنم؟

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

همین جوری
                    =======

نوابغ نمودارکاری
                    =========

همیشه در تاریخ علوم مختلف یک شاهکارهایی توسط نوابغی خاص انجام می شود که دیگر تا مدت ها هیچ کسی به گرد آنها هم نمی رسند...
                    فناوری پیشرفت می کند ولی... ولی انگار آن فنونی که آن بزرگان ابداع کردند (یا توسعه دادند) هنوز تغییر پیدا نکرده... فقط یک مقدار رنگ و لعابش تغییر کرده!

مثلا (کارهای) انیشتین و نیوتون
                    مثلا کارهای افلاطون و ابن سینا و ملاصدرا
                    مثلا کارهای حافظ و سعدی

در این فن نمودارکاری هم من چند شاهکار می بینم که این فناوری را متحول کرده و هنوز که هنوز است چیزی روی دست اینها نیامده...
                    اگر بخواهم نام ببرم باید به اینها اشاره کنم:
                    نشانگر مکدی =======> جرالد اپل (دهه 1970)
                    نشانگر قدرت نسبی ===> مهندس ولس وایلدر (1978)
                    نشانگر بختامدی =====> دکتر جرج لِین(دهه 1950)
                    تئوری امواج ========> رالف نلسون الیوت (1938)
                    الگوهای شمعی =====> هونما مونِهیسا ژاپنی (قرن 18 ام)
                    (فیبوناچی هم هست که البته در ریاضیات توسعه پیدا کرد و خواستگاهش اینجا نبوده.)

(حالا کار نداریم اینها واقعا مخترعین اصلی بودند یا اینها دزدهایی بوده اند که اختراعات بقیه را دزدیده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند یا اینکه صرفا اشاعه دهنده ی آن بوده اند یا هر چه... ما می خواهیم صاحب اصلی ایده را بستاییم که این افکار و ابزار ها را ابداع کرده...)

هنر اینها چه بوده؟
                    اینکه به جهان از یک زاویه ی جدید نگاه کردند... از یک زاویه ی دیگر... مانند سایر استفاده کنندگان از فناوری های مالی به دنبال بسط و گسترش یک ابزار و استفاده ی حداکثری از آن نبودند... بلکه کلا راه را عوض کردند و یک جهانبینی جدید ارائه دادند...

شما نگاه کنید... بختامدی اصلا یک دنیای به خصوص برای خودش است... ولی از آن طرف مکدی یک دنیای دیگر است... از آن طرف الگوهای شمعی کلا یک جور دیگر دارد به جهان نگاه می کند... الیوت می آید و اصلا همه چیز را بر هم می زند... اگر شما با مخابرات آشنایی داشته باشید باید این گونه شاهکار الیوت را خدمتتان تفسیر کنم: آن زمانی که دیگر دوستان آمدند و هر کدام در تفسیر امواج حامل (Carrier) گسترشی ایجاد کردند، رالف نلسون الیوت آمد و بساط آنها را به کلی بر هم زد و با این ایده به جهان نگاه کرد که بیایید پیام (و سیگنال) اصلی داخل امواج حامل را بگیریم و بررسی کنیم! و به این وسیله پیام های اجتماعی و انسانی را وارد مقوله ی خشک نمودارها و نشانگرها کرد! :O :O :O

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

آموزشی
                      =====

آستانه زیان
                      ======

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
                      طبق روش معاملاتیم به نظر شما حد ضررم رو کجا قرار بدم بهتره؟
                      سلام رضا جان؛
                      طبق روش داد و ستدی تان،
                      هر گاه به جایی رسیدید که دیگر امیدی به رشد نبود،
                      آستانه زیان را همان جا قرار دهید.
                      @};-
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/08/09, 00:15.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

آموزشی
                        =====

آستانه زیان
                        ======

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        سلام رضا جان؛
                        طبق روش داد و ستدی تان،
                        هر گاه به جایی رسیدید که دیگر امیدی به رشد نبود،
                        آستانه زیان را همان جا قرار دهید.
                        @};-
                        مثلا من (در راهبرد داد و ستدی ام) بر طبق این اصل کار می کنم که
                        اگر قیمت از قله ی پیشین بالاتر رفت یعنی پیشنهاد خرید.

خوب طبق این راهبرد در فلان نماد من خرید می کنم ولی قیمت بعد از اینکه یک مقدار رفت بالا دوباره بازگشت می کند و از قله ای که شکسته بود و بالا رفته بود دوباره بازگشت می کند و پایین تر می آید.

پس در اینجا من اقدام به فروش می کنم.

(البته این کار را باید پیش از خرید انجام می دادم. باید پیش از خرید باید با خودم شرایط فروش را مشخص می کردم. باید مشخص می کردم که اگر من خریدم طبق این راهبرد در بالای فلان قله است در زیر آن قله هم باید آستانه زیانم را قرار دهم.)
                        (چون یادم می آید شما بر اساس دو تا نشانگر و حجم کار می کردید عرض کنم که طبیعتا باید آستانه زیانتان را هم -نه روی نمودار بلکه- روی همان نشانگر ها معین کنید. پیش از خرید مشخص می کنید که در فلان شرایط تمایل به خرید دارید. همان جا با خودتان مشخص می کنید که اگر وضع نشانگر ها به این شکل در بیاید دیگر امید به رشد به کلی از بین رفته و باید با فعال شدن آستانه زیان خروج کنید.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

آموزشی
                          =====

آستانه زیان خشک روی دره
                          ==============

اگر هم بخواهید خشک مانند عموم مردم آستانه زیان قرار بدهید این گونه می شود که:
                          آخرین دره ای که پشت سر گذاشته شده به عنوان آستانه زیان قرار می گیرد.

البته معمولا یک کوچولو پایین تر به عنوان آستانه زیان قرار می گیرد که اگر نمودار خواست کف دوقولو بزند آستانه زیان فعال نشود.

این را هم نگاه کنید باز درونش همان اصلی است که خدمتتان عرض کردم: یعنی آستانه زیان جایی است که آدم دیگر از روند افزایشی نا امید شده است.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

آموزشی
                            =====

آستانه زیان خشک روی دره
                            ==============

https://vgy.me/Ntezv9.png

در شکل بالا آستانه زیان خشک می تواند روی تمام دره های گذشته قرار گیرد. (چنان چه در شکل نشان داده شده است...)
                            و اینکه کدام را به عنوان آستانه زیان انتخاب کنید به خودتان و راهبرد داد و ستدی تان و اینکه چه بازه ی زمانی و چه میزان پاداش را انتخاب کرده اید برمی گردد.
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2017/08/09, 00:11.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

آموزشی
                              =====

آستانه زیان روی نشانگر
                              ==============

به عنوان مثالی دیگر:
                              فرض بفرمایید هر گاه نشانگری خاص از تراز 0 عبور کند برای من پیشنهاد خرید می شود. (راهبرد)

خوب... من در راهبردم مشخص می کنم که آستانه زیانم زمانی است که نشانگر موفق نشود از تراز 0 به میزان کافی دور شود و دوباره بازگردد و این بار تراز 0 درصد را از بالا قطع کند.

شکل زیر:

اینجا من دیگر آستانه زیانی روی نمودار اصلی ندارم.
                              آستانه زیان من روی نشانگرم است!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• gholamk
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 520

آقا محمد حسین عزیز واقعا دستت درد نکنه

نظر

در حال کار...
                                X